Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sted
HV vaatleja
|
17.11.2009 23:29:09
Arvuti ei leia ühte kindlat WIFI võrku |
|
|
Lenovo N500 ei leia mingist hetkest enam kodust WIFI võrku üles (d link dir 615). Kui võrgukaabliga sama ruuteri külge ühenduda, on võrk olemas. Teisi ümbruses olevaid võrke arvuti näitab. Teised arvutid aga näitavad ka mainitud kodust võrku.
Mida teha, mida uurida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
wifi.ee
Kreisi kasutaja
|
17.11.2009 23:47:13
WiFi profiil |
|
|
See on arvuti WiFi tarkvara probleem, kustuta võrguprofiil ja proovi uuesti!
Windows vist A korral jäädki jändama, kasuta miskit muud.
_________________ WiFi/WiMax.ee traadita Interneti levialad
WiFi oskusteave: http://wiki.wifi.ee/index.php/Esileht
Roosikrantsi 9. Tallinn EMail: veljo(at)wifi.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
19.11.2009 01:22:06
|
|
|
Kas mõni teine masin "puuduvat" wifi-võrku ikka näitab - ehk on AP raadio-osa väljas või maha kärvanud?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sted
HV vaatleja
|
19.11.2009 10:37:11
|
|
|
Nagu postituses öeldud - teised arvutid näevad _seda_ võrku, samuti näeb selle arvutiga kõiki teisi võrke, peale _selle_ võrgu.
Profiilid - seletad täpsemalt?
|
|
tagasi üles |
|
 |
wifi.ee
Kreisi kasutaja
|
19.11.2009 11:17:57
WiFi lähemalt |
|
|
Proovi, kas F10 vajutamisel on võimalik WiFi võrke Windowsi abil otsida?
Võrgu profiili salvestab WiFi utiliit võrgu parameetrid et ligipääsu kiirendada, arvutis on neid profiile rohkesti.
Mitmendal kanalil see WiFi võrk paikneb?
_________________ WiFi/WiMax.ee traadita Interneti levialad
WiFi oskusteave: http://wiki.wifi.ee/index.php/Esileht
Roosikrantsi 9. Tallinn EMail: veljo(at)wifi.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi.123
HV vaatleja
|
29.09.2010 15:35:04
|
|
|
Nii..vana teema aga mul tekkinud sama probleem
Mõni aeg peale ühikasse kolimist ei leia arvuti enam endist Wifi võrku üles. Paar nädalat sai kasutatud väga hea signaaliga netti kuid ühel hetkel lihtsalt mul ervuti ei leidnud seda. Leiab küll teiste ruumide omad aga nende signaal suht nõrk ning pean leppima aeglase netiga. Naaber kasutab seda endist netti väga edukalt ning probleem seega arvutis. Kahjuks ei ole kursis mis ruuteriga tegu
Arvutiks Ordi Enduro 5291B.
Ette tänades
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
30.09.2010 22:06:51
|
|
|
Võib-olla peideti ruuteri SSID ära? Siis wini oma wifimanager ei leia halligi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi.123
HV vaatleja
|
30.09.2010 23:18:30
|
|
|
Ma küll ei ole päris kindel mis see SSID on aga siis peaks naaber ka ilma selle hea netita olema? Hetkel kasutab ta seda väga edukalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
01.10.2010 01:31:57
|
|
|
Uitmõte: vast siis wifi.ee pakutu, et naabri soft on vastava võrgu sätted salvestanud, seetõttu ei lase end ka ühest puuduvast parameetrist (SSID ehk võgu nimi) heidutada. Sul profiili pole ja kuna enam ka nime ei karjuta siis ei leiagi üles. Naabri masinast parameetreid (kanalit) ei saa kätte?
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
01.10.2010 01:51:59
|
|
|
Võib olla profiili viga aga üldjuhul on ikka wifi kaardi drivu kala, uuendad ära ja nagu nõia väel on võrgud olemas.
Ise kohtan seda anomaaliat pea iganädal kui käpin mingit vanemat (mis surev seeria oligi dev6xxx) läikivat HP booki.
Lihtsalt ei ole Ülemiste keskuse vaba HS-i ja kõik, updated ära on olemas.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
01.10.2010 08:28:52
|
|
|
nagu juba wifi.ee poolt mainitud, võib ärakadumise põhjuseks olla ka muudetud kanal- näituseks 12 ja 13 kanal ei pruugi kõikidel kaartidel lubatud olla. Samuti võib olla üle mindud teisele sagedusvahemikule (2,4GHz pealt 5GHz diapasooni või vv) ning kasutaja kaart seda ei toeta. Kui SSID peidetud aga kasutjal profiil salvestatud (on korra kasutanud seda võrku), siis oskab windows ühenduse automaatselt luua.
WIN7 (ilmselt ka vista) puhul tuleb arvestada seda, et nad salvestavad profiilis ka MAC-i , mistõttu ei saa sama SSID-ga erinevate AP-de külge ühendust enne, kui profiil muudetud.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi.123
HV vaatleja
|
10.10.2010 16:30:47
|
|
|
Nii..ma ei ole küll selle wifi asjaga tuttav aga enda arust ma uuendasin oma draiveri ära ja tundub et ei olnud kasu. Kuidas ma täpsemalt naabri käest need parameetrid kätte saaks ja kas on võimalik kuidagi kontrollida ka, kas sagedust või kanaleid on muudetud..?
Ma vähe uurisin teemat ja leidsin programmi Network Stumbler. Kas mitte see programm ei peaks seda kadunud võrku üles leidma? Ma otsisin sellega ja ka see ei leidnud. On kellelgi ettepanekuid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
aaliyah
HV vaatleja

|
23.03.2011 16:51:52
|
|
|
Tere!
Üpris vana teema, aga siiski täpselt sama probleem - Eile võeti elekter mõneks ajaks ära ning kui tagasi tuli, siis enam ei leia ühe sülearvutiga(Lenovo Ideapad s10e, windows XP) kodu wifi võrku ülesse. Naabrite võrgud leiab ilusti ülesse aga kodu oma mitte kuidagi. Teine sülearvuti, macbook, leiab ülesse ja saan ilusti kasutada. Tegin ruuterile(Trendnet TEW-652BRP) restardi ja lenovo wireless card on sees ning kõik tundub korras olevat. Leidsin internetist ka, et osadel on veel niimoodi peale elektrikatkestust juhtunud, kuid lahendust ei leidnud kuskilt. Imelik on aga see, et ei saa vaadata ruuteri seadeid läbi juhtme IP aadressilt (http://192.168.1.1/ ). Varem, kui probleeme on olnud olen sealt saanud kontrollida seadeid, aga nüüd lihtsalt ei lae ära. Kas keegi oskab juhuslikult nõu anda? Aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
|