Vaata enda võitude kaotuste suhet, ju ma olen siis mingite tölbakatega kokku sattunud.
Mis mäng seal üldse kõige rohkem XP-d annab.
Ise põhiliselt CTF-i ja rohkem kaitses kui rünnakul.... pole lihtsalt mehi kes viitsiks lippu kaitsta.
usu mind. See et võitnud oleme on suht ikkagi minu enda tehtud.
Mul pea iga map 30+ killi ja kuroiga partys siis temal kah ja nii me võidame. :p
btw mina ei usu et maksma peab. Kui peab siis piratakse ära anywayz
Matemaatiliselt keskmine peaks mul olema 19-10 iga mäng
sul on 9-7
... tegelt 1.8 kdr on suht hea sellise random spammimise kohta, mis MW2'es käib. :p Pean kodus vaatama, palju mul on. Ma usun, et 1.3-1.4 heal juhul, kuid eks ta nüüd hakkab tõusma, Ninja perk käes. :p
viimati muutis LightsabeR 17.11.2009 17:34:49, muudetud 1 kord
Selline probleem siis et pmselt kui ühe mängu mängin viskab kohe mängust välja erroriga:"Couldn't load image 'specialty_new'. Googledades et leidnud mina mitte midagi selle kohta. A ja seda jama on ainult multiplayeris mitte single playeris.
Tere kõigile.Tekkis probleem MW2 ei taha enam tööle minna ja rääkisin siveneestiga ja ta ütles ,et mul on mingid failid puudu ja lahentada saab ainult copydes.
Fail pidi olema 11.3gb suur .Kas keegi oskaks mind aitada. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
parem klõps mängule steamis peale-->properties-->Local Files tab-->verify integrity of game caches. Mul kõik failide probleemid korda teinud. Kui pira on siis otsige ise lahendust.
Siis see peaks aitama, kui valid KEY on.
viimati muutis Cerberos 17.11.2009 18:41:20, muudetud 1 kord
Vaata enda võitude kaotuste suhet, ju ma olen siis mingite tölbakatega kokku sattunud.
Mis mäng seal üldse kõige rohkem XP-d annab.
Ise põhiliselt CTF-i ja rohkem kaitses kui rünnakul.... pole lihtsalt mehi kes viitsiks lippu kaitsta.
usu mind. See et võitnud oleme on suht ikkagi minu enda tehtud.
Mul pea iga map 30+ killi ja kuroiga partys siis temal kah ja nii me võidame. :p
btw mina ei usu et maksma peab. Kui peab siis piratakse ära anywayz
Matemaatiliselt keskmine peaks mul olema 19-10 iga mäng
sul on 9-7
See juba seletab kõik :p
Lahjad olete ikka
endal minu skoor kesmiselt igamäng on nõks parem kui 2:1 tänusellele, et leidub nii palju algajaid(noobe)
No see on küll puhas komandanditunni propaganda, häiris liiga realistik esitus, umbes nagu need MTV martial law teadaanded olid, kuigi stoorisse istub selline asi nagu rusikas silmaaukkut:
Ma just selle juures mõtlesin, et mis siis kui selline asi reklaamiks telekasse lasta. *
Kuigi kuskile mitte mingit Mw2 logo ei paneks ja lihtsalt selline reklaam oleks, siis kujutaks ette, et päris suur osa inimesi läheks paanikasse. _________________ TALUSILDID
qzxcs, Mind KDR ei koti tavaliselt. Aga vaatan pilte siis on kah üle 2:1.
Näeks sa mu game style'i. Ma ei campi üldse. Ma ainult jooksen ringi ACR ja strikeriga
tee "barracksis" enda infost pilt ja vaatame palju sul see on? :p
Näeks sa mu game style'i. Ma ei campi üldse. Ma ainult jooksen ringi ACR ja strikeriga
Yep. KDR sõltub pigem mängustiilist ja game type'st, juhul, kui tegemist on vähegi kompetentse mänguriga. Näiteks DOM'is on lihtne kõrge KDR saada, kui ise ei ürita üldse flage võtta, vaid campid ja nopid vastaseid maha.
tean küll kuidas sa pelad, cod4-jasgi wari koos sanaud teha ja üksteise vastu, digil olin ma nö õnne sümbol nagu kuroi ütles(sa ikka cerbi? loodan et sind õige cerbiga sassi ei aja )
tean küll kuidas sa pelad, cod4-jasgi wari koos sanaud teha ja üksteise vastu, digil olin ma nö õnne sümbol nagu kuroi ütles(sa ikka cerbi? loodan et sind õige cerbiga sassi ei aja )
Olen olen Cerb(i). Aga asi CoD4 ma ikka campisin kah. Siin ei :p
4mängu järiest. Lihtsalt proovisin kuidas mu skoorid on. ja nagu näha siis tavaliselt ongi üle 2:1
Spoiler
Mul pingid nii pandud et kui kõik pulgad siis 0-20 ping. 1 pulk vähem siis 21-40, 2 pulka vähem 41-60 jne
Kuidas sul nii palju neid erinevaid tulpe pingi jaoks?
Enivei. Proovisin kah ära. Esimene mäng nagu läggas ja see on ikka suht jama, kui 1+ sek lag on sees. Aga vahepeal oli kõik korras ja siis lihtsalt järjest niitsin vendi selle M4A1'ega maha. Muudkui igast neid awarde, killstreak'e ja muud sellist kukkus. _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.