Kõigile neile, kes vinguvad, et SP stoori on lühike Installige omale MW1 peale ja mängige terve "saaga" läbi järjest alguses MW1 Veteraniga ja siis kohe MW2 otsa sinna Veteraniga
Vauhti...kohe stoori 2 korda pikemaks tehtud, sest et sisult karakterid on enamjaolt samad ja stoori on ka mängude vahel progresseeruv
ma mõtlesin et alustan esimest cod'st ja teen järjest kõik läbi
villu70, tõenäoliselt siiski ei ole dedicated server, vaid developer konsooliga host...
nagu lugeda võib, on mäng seejuures loomulikult ranked _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Loodan, et see kuidagi sunnib dedicated serverid sisse tooma. Äkki oli see ja konsooli sissejätmine IW kaval plaan Activisionile tünga teha (miskipärast usun veel head IW-st . ).
Ma kuulsin jah, et pira vennad saavad legit serverites ringi panna ja mängida Miks siis üldse mõte osta on, kui saad niisama kõike absoluutselt teha mida ostjad saavad? Imelik. MW1'l küll imo midagi sellist ei toimunud?
Ma kuulsin jah, et pira vennad saavad legit serverites ringi panna ja mängida Miks siis üldse mõte osta on, kui saad niisama kõike absoluutselt teha mida ostjad saavad? Imelik. MW1'l küll imo midagi sellist ei toimunud?
MW1'hes olid dedi servud ja PB. Siin on steam ja VAC. Süsteem teine ja nagu näha, lihtsam.
MW1'hes olid dedi servud ja PB. Siin on steam ja VAC. Süsteem teine ja nagu näha,lihtsam.
Lihtsam igasugu koodivendadele kelle tõttu ausad mängijad peavad nüüd kannatama .Süüdistage IW-d oma ülisuures tarkuses kes ei osanud ette näha seda, et süsteemi nii suure piiramisega kärbitakse ka koodivendade vastu võitlemise efektiivsust _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
ma arvan, et dedi servudega tegelt ikka lihtsam cracked servereid teha, aga kuna sellel servereid ega lani pole, siis ei jäänud koodivendadel muud üle lihtsalt
Pigem väiksemad sellise 6vs.6 asja juures.
Muidu kõik on OK aga tubed peaks oelma küll täiesti olemata seal MP-s.
see on lihtsalt arulage
Noobtubereid on rohkem kui vanas mw-s. Kas selle pärst ,et bannida neid enam ei saa? Erilised pervod raisk.
Nädalase vahega proovisin cod4, kle päris lahe oli.
Teie juttu lugedes on mul hää meel, et mw2 jäi ostmata. Paras huumor ikka, et tootjad sellist kino teevad. Dedicated serveri värk veel häirivam, aga arusaadav... natukenegi. Kuid see, et leanimie ära võeti. NO.. fuck Huvitav, mis järgmiseks tuleb? "Forced autoaim", kükitamise eemaldamine, mäng lihtsustatakse 5le nupule (wasd + tulsita)?
Noobtubereid on rohkem kui vanas mw-s. Kas selle pärst ,et bannida neid enam ei saa? Erilised pervod raisk.
Nädalase vahega proovisin cod4, kle päris lahe oli.
Njaa need tuuberid käivad endalegi pinda. Kõige haigemad on minu meelest need vennad, kes istuvad tube+heartbeat sensor relvaga kusagil majade pimedates nurkades ja ootavad, et keegi mööda jookseks. Minu meelest peab ikka väikese kiiksuga olema, et sel viisil mängida.
Igastahes, täna sain level 29 kätte, mis tähendab Ninja perk on nüüd olemas ning Pro ka kätte saadud (ehk siis "Dead Silence"). Nüüd saan vähemalt natuke muretumalt ringi kihutada ja campereid jahtida. Perki valik siis hetkel Marathon, Stopping Power ja Ninja ning relvaks vana harjumuse tõttu M4.
Muide, mis relvi siinne rahvas kasutab ja heaks peab? Ma olen FAL'i natuke proovinud, mis meenutab M14'et. Maast olen üles korjanud ACR'i ning see tundus päris hea olevat, kuid enne vaja level 48 saada, kui oma setupi saan teha.
Stopping Power ja Ninja ning relvaks vana harjumuse tõttu M4.
Mõnus combo aga mul veel pole ninja lahti kuid kaalun sama komplekti A valikus
Saan alles ülehomme põhjalikumalt täristama hakata(2 vabapäeva lähevad vist siis sinna)
Sain ka täna lvl 29
Ise kasutan relvadest TAR-21, sobib mulle kuidagi kõige paremini. Väiksemates mapides või linnavahel kasutan Vectori(KRISS), suht hea relv.
Perki valik siis hetkel Marathon, Stopping Power ja Ninja ning relvaks vana harjumuse tõttu M4.
Marathon perk on täielik idiootsus - nagu vähe neid jooksvaid nube oleks. Ja seekord siis töötab lausa "endlessly"? pff, useless shit bullshit
Miks jooksmine "nubiks" teeb? Ma tahan lihtsalt võimalikult kiiresti vastaste juurde jõuda. Selle asemel, et ühes kohas campida või siis kükitades läbi sihiku vaadates ringi roomata, eelistan ma kiirelt ringi joosta.
Hetkel MP tõmbab(steamist). _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
Ise sai ka nolifetud 2 päeva lvl 51 hetkel...... relvasi on küll siin jalaga segada.Ei teagi mis nüüd kõige lemmikum on ,aga TAR kütab ikka päris hästi... muidugi tahaks juba saada AK-d lahti,siis näeb kas mängin seda edasi koos nende fukin Tuuberitega või mitte. See serveri värk on ikka täitsa peeees... kutid lasevad ringi tuubidega ja normaalset feelingut ei saagi pelast nagu oli MW1-S ,kus valisid norm servu ja oli mõnus pelada.Minu arust on spawnimine ka kuidagi nihu siin mw2-s (ei oska seletada).Kui nüüd ausalt öelda minu arust on samma tagasi MW1-ga kui edasi.Selline tunne on nagu oleks mäng kähku kokku klopsitud + kõva promo ja ainult pappi teenida selle pealt.
AAAAA ja STEAM ja need laadimised ,otsimised ÖÄÄÄÄÄÄÄKKKK _________________ eGun ftw
Perki valik siis hetkel Marathon, Stopping Power ja Ninja ning relvaks vana harjumuse tõttu M4.
Marathon perk on täielik idiootsus - nagu vähe neid jooksvaid nube oleks. Ja seekord siis töötab lausa "endlessly"? pff, useless shit bullshit
Miks jooksmine "nubiks" teeb? Ma tahan lihtsalt võimalikult kiiresti vastaste juurde jõuda. Selle asemel, et ühes kohas campida või siis kükitades läbi sihiku vaadates ringi roomata, eelistan ma kiirelt ringi joosta.
See jooksmine töötab ainult COD'i laadses mängus, kus tegevus toimub 5x5 meetrises liivakastis ja kus kõik teavad juba ette ära, millises nurgas sa spawnid - väga bro on kohe ju kuuli saada mingite vendadega käest, kes nii ühest spawnpointist teise jooksevad..anyway, pointless..
Keegi ei jookse niimoodi sõjas. Proovi mõnda COD'i reality mod'i - saad hoopis teise maigu mängust
See jooksmine töötab ainult COD'i laadses mängus, kus tegevus toimub 5x5 meetrises liivakastis ja kus kõik teavad juba ette ära, millises nurgas sa spawnid - väga bro on kohe ju kuuli saada mingite vendadega käest, kes nii ühest spawnpointist teise jooksevad..anyway, pointless..
Keegi ei jookse niimoodi sõjas. Proovi mõnda COD'i reality mod'i - saad hoopis teise maigu mängust
Kui ma tahan reaalsemat mängu, siis mängin ArmA2'te. CoD seeria ongi arcade, mitte simulation. Muide MW2'es on enamik map'e võrdlemisi suured (CoD4'ja kõrval). Ja spawn location sõltub sellest, kus su team ja vastased paiknevad. Suht raske on ühest spawn pointist teise joosta, kui spawn point'id koguaeg muutuvad.
MP on päris kaasa haarav SP-st 10x FUN-im
Mõneks ajaks on funi, kuni kõik relvad jne käes... siis ilmselt enam nii fun pole
SCAR ikka omab mõnusalt _________________ Bawse
No mapid hakkavad samamoodi lekkima nagu mäng mis te pabistate.
Ise proovin kõik challenged ära teha. Annab asjale pointi juurde. Ise alles esimese relva juures, pole jõudnud teisi proovida.
Sai ka SP läbi tehtud ja mida lõpu poole seda paremaks läks. MP on ka väga lõbus. Niikaua kui mina olen MP-d mänginud on ainult paar korda lagi olnud ja seda ka ainult korraks. Ütleme nii, et IW sai jälle ühe ilusa tööga hakkama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.