Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 895, 896, 897 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tonis47
HV vaatleja

sõnum 15.11.2009 11:03:37 vasta tsitaadiga

xbox mänge saab ju ka kõvakettale installida.
siis oleks mõttekas ju 1 mäng mitme inimese peale osta?
seega saaks mängu hinna alla icon_smile.gif

kes oleks nõus koostööd tegema?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Raunts33
HV kasutaja

sõnum 15.11.2009 11:06:33 vasta tsitaadiga

tonis47 kirjutas:
xbox mänge saab ju ka kõvakettale installida.
siis oleks mõttekas ju 1 mäng mitme inimese peale osta?
seega saaks mängu hinna alla icon_smile.gif

kes oleks nõus koostööd tegema?

Kui tahad mängu mängida peab ikka plaat sees olema.
kõvaketta ainukesed plussid need et lambist kokku ei jookse(mõni dirty disc error vms) ja see et vaikne on.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
henzx
HV kasutaja

sõnum 15.11.2009 11:46:09 vasta tsitaadiga

Raunts33 kirjutas:

Kui tahad mängu mängida peab ikka plaat sees olema.
kõvaketta ainukesed plussid need et lambist kokku ei jookse(mõni dirty disc error vms) ja see et vaikne on.

Kiiremad loadimised ka. icon_smile.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
tonis47
HV vaatleja

sõnum 15.11.2009 11:58:10 vasta tsitaadiga

siis nii ei saa icon_smile.gif
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 15.11.2009 12:04:09 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
Õnnitleme Kilplast. seda infot oli internet ääreni täis. Banni saanud konsooli koht on prügikastis

Seda infot nüüd küll kuskilt lugeda ei olnud, et bännitud konsooli oma profiiliga minnes profiili korrupeerib.
Soovitan sul mitte bännimise teemal kaasa rääkida, sest mul tunne, et sul lihtsalt mingi kibestumine millegi ja kellegi vastu ja lihtsalt lambist lahmida vaja.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
sasskinn12
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2009 12:07:46 vasta tsitaadiga

kuskilt konsooli poest osta saab üldse praegu eestis? arcade või pro? igalpool on elite... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 15.11.2009 12:14:00 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
Banni saanud konsooli koht on prügikastis

Sul viga midagi v? On ta bannitud või mitte, mängida saad ikka ju, samuti videosi striimida ja muusikat kuulata. Vähemalt pooli mängureid ei huvita onlines mängimine niikuinii ja vaevalt, et keegi nüüd neid mängu demosi ka taga nutma hakkab mida enam tõmmata ei saa. Mul on sugulasel box veel vana dashboardiga. Mina sain 900 krooniga oma RRoD konsooli asemele bannitud konsooli ja olen über rahul, vähemalt ei jää mängimata. Peale jõule kui raha hakkab tekkima siis tahaks uue täisväärtusliku boxi ka ära osta. Kui tegemist on sinu arvamusega siis ütle nii, hetkel tundub rohkem nagu üldise avaldusena.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
tonis47
HV vaatleja

sõnum 15.11.2009 12:21:23 vasta tsitaadiga

tundub, et sony saab selle MS triki tõttu küll palju uusi kliente juurde.
kas PS3-ga võrgus mängimine tasuta?
tagasi üles
Raunts33
HV kasutaja

sõnum 15.11.2009 12:28:49 vasta tsitaadiga

tonis47 kirjutas:
tundub, et sony saab selle MS triki tõttu küll palju uusi kliente juurde.
kas PS3-ga võrgus mängimine tasuta?

Jah on küll kusjuures.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 15.11.2009 12:29:55 vasta tsitaadiga

sasskinn12 kirjutas:
kuskilt konsooli poest osta saab üldse praegu eestis? arcade või pro? igalpool on elite... icon_rolleyes.gif

Pro on end of life toode ja seda ei toodeta enam. Saada ongi ainult Arcade või Elite.

Nii palju kui poodides ringi olen käinud siis Arcadest saadaval enamjaolt Banjo Kazooie nuts and boltsi bundle ja elitest value bundle (kaasa saab Lego Batmani ja Pure mängu). Hinnad on elitel kõikuvad poodidedes 4400-5000 vahel

to tonis47
Minu arust pole siin mingi MSi trikk vaid kasutajate enda lollus, kui rikud reegleid siis vastuta, nüüd uluda selle üle ja neada MSi selle eest maapõhja pole ka normaalne. Teadsite ju millega riskite. Oleks originaale pelanud poleks probleemi ja pelaksid lives rahulikult edasi.
Mis see PS3 nüüd parem selles osas on? pirada ei saa ehk teeks sama välja: osta originaale ja mängi. Ehk siis sama mis xboxi peal. Ega nüüd sul siis rohkem selletõttu raha ei ole et mänge osta

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 15.11.2009 12:41:56 vasta tsitaadiga

Tõmmake lesta oma kuradi pirajutuga. Videomängud on privileeg, mitte kohustus! Minge nutke patja vms.

Kas mingit lastefoorumit pole eestis, kus saaksite seda teemat edasi arendada? Konsoolid.eu näiteks.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 15.11.2009 12:43:35 vasta tsitaadiga

Käisin eile mööda kaubanduskeskusi, et endale mõni mäng osta konsoolile. Ausaltöeldes ajab Andrico ahnus lausa nutma. Käisin ProGames'i Roccal Mare poes kasutatud mänge ka vaatamas ja see hind millega neid müüakse on lausa naeruväärne. 299-599?!?!? krooni kasutatud mängu eest. Mõni ime siis, et noored kellel pole krediit kaarti või nõukogude ajast vanemad, kes ei luba/julge internetist tellida - lähevad ja piravad. Uued mängud 1099?!?! krooni. Igaljuhul koju tagasi jõudes olin ma üsna nördinud, avasin game.co.uk kasutatud mängude poe ja tellisin 500krooni eest 2 mängu, mis oleks progamesist ostes mulle maksma läinud 1700krooni ja andsin endale lubaduse mitte kunagi enam andrico rämedate hindadega mänge mitte osta.

Samuti ajab tigedaks see, et Platinum versioonid, mis on reeglina 50% odavamad kui esimene release.... maksavad eestis ikka sama palju kui EUs maksavad esimese release versioonid... ja seda juhul kui Andrico raatsib odavamat versiooni üldse maale tuua.

Ühesõnaga mina ei saa aru, kas Andricos töötavad laus lambad või on see kasumi ahnus nii suur... et ei saada aru sellest, et EU piires on 4-5 päeva transport asjadel ja oleks aeg ka siin hindu langetada. Ja kui nüüd mõni tarkpea tuleb rääkima, et Eesti on pommiauk ja siia müüakse asju kallimalt - jah ma tean seda, aga äkki oleks aeg Andricol tööle võtta inimene kes suudab paremad tarne tingimused välja rääkida rõhudes just sellele, et EU piires on nad konkurentsist väljas.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 15.11.2009 12:47:39 vasta tsitaadiga

etc_Shelob, nende hinnapoliitika on mitu aastat vana. Mina sain neilt uuena normi hinnaga Halo 3 LCE, BioShock CE (899!) ja Assassin's Creedi, mis kõik oleks Gamest tellides maksma läinud sama palju.

Tänaseks on muidugi olukord karmilt muutunud, sest naela kurss pole ammugi enam 23eeku. Samas Andrico arust ta seda on.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 15.11.2009 12:51:53 vasta tsitaadiga

Kõige lahedam on see, et pre-order Andricost mäng 1099krooni ja sa ei saa seda release päevaks kätte... pre-order Game'st mäng 700krooni ja sa saad selle release päeval või sitemal juhul 1 päevase hilinemisega... nad ei suuda isegi kohaliku turu jaoks garanteerida release päeval toimetamist ja siis küsivad sellist kosmodroomilist hinda. Tõesti mõni ime, et inimesed siin piravad või siis võimaluse korral netist tellivad.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.11.2009 13:03:26 vasta tsitaadiga

Ega need kasutatud mängud ka nüüd nii hullu hinnaga pole. Ma sain Halo Warsi 599 eest kui samas poes oli sama mäng 1099, ja see oli CE versioon, mille ma 599ga sain
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 15.11.2009 13:11:24 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:

to tonis47
Minu arust pole siin mingi MSi trikk vaid kasutajate enda lollus, kui rikud reegleid siis vastuta, nüüd uluda selle üle ja neada MSi selle eest maapõhja pole ka normaalne. Teadsite ju millega riskite. Oleks originaale pelanud poleks probleemi ja pelaksid lives rahulikult edasi.
Mis see PS3 nüüd parem selles osas on? pirada ei saa ehk teeks sama välja: osta originaale ja mängi. Ehk siis sama mis xboxi peal. Ega nüüd sul siis rohkem selletõttu raha ei ole et mänge osta

Bännigu ta neid konsoole palju tahab... pangu profiilegi kinni ja ma ei kobise ühtegi sõna. Isegi minu konsooli kraanid võivad kinni keerata kui tahavad. Aga milles olen mina süüdi, kui sattusin bännitud konsoolis mingit mängu mängima ja selle tagajärjel minu profiil tuksi keerati!?! Ma ei saa enam kuskil oma seive kasutada, mõistad? Arvan, et vinguksid ise kah kui selline asi juhtuks! A noh vb sulle Achivmentid tähtsamad kui seivid.
Ikka suur vahe on sees, kas karistatakse asja eest või otsustatakse lihtsalt lahmida ja kõik saavad kes nn "AIDSI'ga" kokku puutuvad.
Võin neid originaale pelada palju tahan aga profiil oleks ikka täpselt samamoodi rikutud. Oleks isegi 100% orignaale pelanud oleks see profiil samamoodi rikutud!

viimati muutis ArvQ 15.11.2009 13:15:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.11.2009 13:12:06 vasta tsitaadiga

sasskinn12 kirjutas:

www.ak.ee

286.- eek kasutatud: http://www.game.co.uk/Games/Xbox-360/~r330280/

viimati muutis SKG 15.11.2009 13:18:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 15.11.2009 13:51:38 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:
Bännigu ta neid konsoole palju tahab... pangu profiilegi kinni ja ma ei kobise ühtegi sõna. Isegi minu konsooli kraanid võivad kinni keerata kui tahavad. Aga milles olen mina süüdi, kui sattusin bännitud konsoolis mingit mängu mängima ja selle tagajärjel minu profiil tuksi keerati!?! Ma ei saa enam kuskil oma seive kasutada, mõistad? Arvan, et vinguksid ise kah kui selline asi juhtuks! A noh vb sulle Achivmentid tähtsamad kui seivid.
Ikka suur vahe on sees, kas karistatakse asja eest või otsustatakse lihtsalt lahmida ja kõik saavad kes nn "AIDSI'ga" kokku puutuvad.
Võin neid originaale pelada palju tahan aga profiil oleks ikka täpselt samamoodi rikutud. Oleks isegi 100% orignaale pelanud oleks see profiil samamoodi rikutud!

minu jutt oli suunatud banni saanud halajte suunda, mitte selles suunas, et su profile corrupt on selletõttu. Tõsiselt kahju, et sul see asi juthus. Oleksin ise ka vihane, kui mu saved lendaksid.
Pigem on siin osadel endale vasturääkivusi: ütlevad et piravad sellepärast, et pole raha. Nüüd ban käes, ulutakse ja lubatakse osta PS3 ja vola järsku kasvab raha puu otsas ja saame osta orikaid. ei mõista nagu.

Samasugused banni lained on ka muud suured firmad korraldanud. Mäletan kui käis blizzi banni laine üle world of warcrafti. Banni said kõik kes olid mingit macro proget kasutanud. Osad linuxi vennad said isegi banni, kuigi ei macronud, lihtsalt linux saatis servusse teistsuguseid pakette ja blizz pani banni peale ja mitte mingit tõestust pidi vennad oma accounti tagasi ei saanud.

Kogu loo moraal ongi: väldi edaspidi oma profiili kasutamist teiste konsoolides. tunduvalt kidnlam, et su saved ja muu kraam kõik alles jääb.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 15.11.2009 14:00:33 vasta tsitaadiga

Kõik räägivad halajate kisast, miskipärast ma ei näe siin teemas halajaid icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 15.11.2009 15:00:13 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:
ny21k kirjutas:
Õnnitleme Kilplast. seda infot oli internet ääreni täis. Banni saanud konsooli koht on prügikastis

Seda infot nüüd küll kuskilt lugeda ei olnud, et bännitud konsooli oma profiiliga minnes profiili korrupeerib.
Soovitan sul mitte bännimise teemal kaasa rääkida, sest mul tunne, et sul lihtsalt mingi kibestumine millegi ja kellegi vastu ja lihtsalt lambist lahmida vaja.

Loe siit edasi: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkVZyEFyFpeyBGdGIN.php
mul on lihtsalt suva , kuna ei ole piraat. Aga see möla viskab juba üle. Kibestunud ei ole, lihtsalt on heameel. Lambist lahmid sina ja orkki lendasid ka SINA, nii et edu. Õpi keeli, ehk saad aru mida kirjutatakse internetis
Ja peamine tsitaat artikklist:
So, in summary:
Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile

You cannot do anything about this, short of buying a new 360.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 15.11.2009 15:12:30 vasta tsitaadiga

Mis valemiga ma orki lendasin, vabandage väga?
Ma proovisin ORIGINAAL MÄNGUGA!!! ja tegin ka ainult SAVE ilma achi saamata ja IKKA PROFILE CORRUPT!!!
Issand pane oma mulk kinni kui asjalikku juttu ei oska ajada! icon_evil.gif

Tahad nagu minust mai tea keda teha ilma, et ise asjast midagi jagaks. Loe otsast peale kõik postitused läbi ja äkki hakkab lamp põlema sul.
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 15.11.2009 15:31:59 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:
ei teinudki lahti... oli vaja pahteldada natukene ühte murdunud nurka ja pärast sai proovitud mängida, et kas ikka asi sai korda tehtud õigesti icon_lol.gif

Kuid kas ei oleks palju loogilisem kui MS teeks nii, et bännitud konsoolil lihtsalt ei olegi võimalik ache teenida ja näiteks seive lihtsalt ei saaks bännitud konsoolist bännimatta liigutada... et seiv nagu corrupt?

Ah perset kah... ma arvan, et MS ise kah ei mõelnud oma tegusi korralikult läbi. Lihtsalt enamvähem leiti, et nüüd järsku avastasime mingi meetodi kuidas kõik flashitud konsooid kinni püüda ja pandi kiirelt mingi rangem karistus kui tavaliselt ja asi ants icon_biggrin.gif

Lihtsalt kurb, et varem seda läbi ei hauganud. Vähemalt teised targemad nüüd minu veast bännitud konsooli oma bännimata konsooli profiiliga siseneda icon_wink.gif thumbs_up.gif

Täitsa piiksus ,mõni konsoolimees ikka väga armund enda masinasse, pahteldab ja puha, poleerite ka neid vai:D
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 15.11.2009 15:36:33 vasta tsitaadiga

tundub, et kõigil teistel va bännitutel endeil on probleeme selle bännilainega... bännitud konsoolidega saab ju lihtsalt offlainis edasi mängida, ala nagu pira arvutimängud millel pole pira servereid. muidugi omast käest väikse kõvaketta omanikuna tean, et see undamine on suht vastik mängude puhul - aga peab lihtsalt helisüsteemi kõvemaks lükkama.
aga eks pirajate oma kaotus, tulemas ju best shooter of ... ever? bad company 2, mida offlainis toksida võib küll maru jura olla.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 15.11.2009 15:50:40 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Jackinthex kirjutas:
ei teinudki lahti... oli vaja pahteldada natukene ühte murdunud nurka ja pärast sai proovitud mängida, et kas ikka asi sai korda tehtud õigesti icon_lol.gif

Täitsa piiksus ,mõni konsoolimees ikka väga armund enda masinasse, pahteldab ja puha, poleerite ka neid vai:D

Kui eelmisi poste kah lugeda siis peaks loogiline olema et ei olnud minu konsool icon_wink.gif
Aga jah poleerin enda konsooli küll... Peale paintjobi ja lakki annab vaid poleerimine ilusa läike. icon_smile.gif
Või peaks sinu arvates casemod olema vaid PC pärusmaa?
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.11.2009 15:59:46 vasta tsitaadiga

Lahendus oleks kaks xbox360, 1 siis onlines orikate mängimiseks ja demode proovimiseks, teine offlines pirade/backupide mängimiseks.

Mind ennast kuidagi ei puuduta, kuna pole ühegi konsooli omanik, aga noh... paras tüng omanikele, huvitav kaua aega läheb kui leitakse ravim selle vastu.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 895, 896, 897 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.