edit: http://raleigh.craigslist.org/evs/1438184361.html _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
kasutaja Shadel on see olemas, eks kui tal aega, siis muljetab _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
mäng on hea. Tõsiselt hea vaheldus GH seeriale. Mäng pole väga keeruliseks aetud, kuid soovitan kindasti tutoriali läbi teha, annab aimu igasugustest trikkidest mida teha saab. Lood on head. Positiivne on see, et saa oma setlisti teha ilusti.
Muu ülesse ehitus sama nagu GH WT-l. Hunnik gige, erinevad lavad, erinevad DJ-d. Asju saad järjest lahti mida rohkem tärne teenid.
Mul veel paar gigi teha siis oleks kõik mediumiga done. Hardiga suudan mõningad lood 4-5 tärni peale pelada, kuid osad suht krõbedad ja üle 2-3 ei saa veel.
Ootan huviga DLC pakke juba. Üks suurim miinus on see, et gigis ei tule lood järjest vaid väike paus tekib sisse. Tuleks nad ühe joruna oleks selle mänguga isegi DJ leiab võimalik teenida
Renegade versioonist tahaks seda pulti proovida, metall vs plastic - vahe võib päris korralik olla _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Ainuke asi mis ma kardan selle mängu kohta on see et miximine ja keerutamine, ma ei kujuta ette kuidas see käib, on see väga raske? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ainuke asi mis ma kardan selle mängu kohta on see et miximine ja keerutamine, ma ei kujuta ette kuidas see käib, on see väga raske?
Nagu ütleb Eesti vanasõna''harjutamine teeb meistriks'' Ega see väga raske pole.
Alustada soovitaks medium tasemelt kuna seal on need miximis noodid ja värgid.
Mul pole mängu. Ma lihtsalt küsisin, sest praegu tundub see keeruline juba lugedes . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mul pole mängu. Ma lihtsalt küsisin, sest praegu tundub see keeruline juba lugedes .
Tutoriali teed läbi, mõned gigid ka ja asi mediumiga käpas nagu nalja. Ma alguses jäligisin ka videosid ja tundus mega keeruline, kuid tegelikult on väga loogiline ja lihtsalt ülesse ehitatud.
Sattusin Mediumiga paraja krõbediku gigi otsa - daft Punki omale. No tee mis sa tahad üle 3-4 tärni ei suuda teha, gig on mingi 6 lugu pikk ja pärast ranne jumala valus _________________ GT: janrist
Kuigi ma sellist muusikat ei fänna, pean tõdema, et mäng tundub olema korralikult tehtud.
sama siin, trance ja pop ei meeldi ÜLDSE kui aus olla.. Aga mäng tundub fun.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Sai ka seda progamesis proovitud, väga meeldis ja muidugi ka laulud. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kuigi ma sellist muusikat ei fänna, pean tõdema, et mäng tundub olema korralikult tehtud.
sama siin, trance ja pop ei meeldi ÜLDSE kui aus olla.. Aga mäng tundub fun..
Huvitavaks teeb asja see, et lood on täiesti äärest ääreni. on popi, hip hopi, rapi, 70ndate discot, rocki ja mõnes kohas tulid isegi mõnusad drummi ja bussi rütmid.
Karmimad lood on scratch pervertsi omad. Viimases gigis on üks mida no kuidagi ei suuda hetkel mediumiga 5 tärni peale pelada. _________________ GT: janrist
sama siin, trance ja pop ei meeldi ÜLDSE kui aus olla.. Aga mäng tundub fun..
Huvitavaks teeb asja see, et lood on täiesti äärest ääreni. on popi, hip hopi, rapi, 70ndate discot, rocki ja mõnes kohas tulid isegi mõnusad drummi ja bussi rütmid.
Karmimad lood on scratch pervertsi omad. Viimases gigis on üks mida no kuidagi ei suuda hetkel mediumiga 5 tärni peale pelada.
Nendest stiilidest meeldib ainult rock.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.