Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  aVcore voltage too high?!? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
extinct
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.10.2003 23:05:50 aVcore voltage too high?!? vasta tsitaadiga

Tahtsin kd7-g omale, aga tuli välja pärst nelja emaplaadi vahetust on kogu eestisse tulnud partii on vigane ja loobusin kahte viimasesse poodi vantsimist, ja olin sunnitud nf7-s ostma. Esiteks on ta magedam kui kt400 põhineg kd7-g ja aeglasem, testides jäin nf7-s kd7-g paarisaja punniga alla. Nüüd winbond näitab, et -12vcore liiga kõrge, kd7-g oli kõik ok. Tahaks nagu teada, mis selle taga. Toiteplokk?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UUS
HV kasutaja

sõnum 01.10.2003 23:26:30 vasta tsitaadiga

No kui kõrge see -12 vcore seal siis on?
icon_rolleyes.gif Arvan näiteks, et -12,5 ei ole palju icon_rolleyes.gif peasi et oleks stabiilne
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 01.10.2003 23:30:39 Re: aVcore voltage too high?!? vasta tsitaadiga

extinct kirjutas:
Tahtsin kd7-g omale, aga tuli välja pärst nelja emaplaadi vahetust on kogu eestisse tulnud partii on vigane ja loobusin kahte viimasesse poodi vantsimist, ja olin sunnitud nf7-s ostma. Esiteks on ta magedam kui kt400 põhineg kd7-g ja aeglasem, testides jäin nf7-s kd7-g paarisaja punniga alla. Nüüd winbond näitab, et -12vcore liiga kõrge, kd7-g oli kõik ok. Tahaks nagu teada, mis selle taga. Toiteplokk?

Siin on sul midagi valesti, mõned draiverid installimata jäänud vms! Et VIA KT400 chipsetiga emaplaat on kiirem kui NForce2 chipiga emme?? No kuule!? icon_rolleyes.gif

Kalle
HV kasutaja

sõnum 02.10.2003 00:25:15 vasta tsitaadiga

Ei ole võimalik, et nForce2 sellest KT400 aeglasem on (õige jutt Troll) Neid on enne sind testitud igas asendis ja ei ole veel kuskil näinud, et KT400 lööks nForce2'te icon_lol.gif See rohkem VIA meeste unelma moodi icon_biggrin.gif

Ei näe sinu profiilis mingeid andmeid componentide kohta, sellepärast tuleb oletada.
Kas sull on ikka BIOS'il viimane update peal ? Mis mälu kasutad ja kas on ainult 1 mälupulk või 2 ? Mis OS arvutil peal on ? Kui XP siis peab enne nForce (kõige uuem v2.45) driverite installi peal olema SP1.
Üldiselt on jah suht raske sulle mingit head abi pakkuda kui ei tea nagu arvuti kohta midagi muud kui seda, et on Abit NF7-S mobo (kas rev2.0 või 1 ???) ja kõik icon_question.gif icon_confused.gif

Toiteplokk? Noh teadmata kui palju ja mis jubinaid sull sinna emme külge ühendatud on ja kui võimas see toiteplokk on siis jääb see ainult oletuseks. nForce2 emmedel (näitks epox) on minimum 250W ja soovitatav toitekas 300W või enam. NF7-S'il on veel lisaks tavalisele ATXPWR1 (suurele) pistikule lisatud ka väike ATX12V1 pistik (nagu P-4 emmedel). Seoses selle pistiku kasutamisega soovitab Abit kasutada kindlasti toitekat 300W või enam. (aga toiteplokk ei tee mingil juhul minu arust nForce2'te KT400 aeglasemaks)

Pinged ? Abit soovitab enda Hardware Monitoringut mis on olemas ka emme CD peal. Kuid see oli vähe vigane ja kodulehelt saad tõmmata uuema versiooni mis nõudis samas ka BIOS update nagu mäletan.

Tegelesin selle NF7 emmega mitu kuud tagasi ja panin kirja mälu järgi, ehk mõni täiendab või parandab kellel see emme praegu kasutuses
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
extinct
HV kasutaja

sõnum 03.10.2003 15:44:56 vcore ja muud täpsustused vasta tsitaadiga

vcore -13, millegagi, see on ikka suht kõrge, barton 2500 nf7-s rev2.0 , abit fx5600 ultra otes corsair 2700 512 mälupulk
Mis siis kd7-g paremat, vaadake emaplaati ennast üks pci pesa rohkem, mis mulle üsna pea muutub oluliseks, atx connector on prose kõrval paremal, mitte vasakul prose all nagu nf7-s , kd-l on 4 dimmi aga nf7 kolm ja pealegi ei anna see dual ram suurt midagi juurde, mitte midagi sellist et ilma selleta ei saa, pealegi annab kd7 sulle prose core tempi erinevalt nfist, mille on mõttetu termoandur, pealegi on casefani pistikuid vähem ide pesad on nõmedas kohas, ei no olgem ausad on paigutuselt on nf7 natuke mageda võitu võrreldes kd7-g. pealegi jooksutasin mõned testid vigaste kd7 peal ja tulemus oli etem, aga mis põhiline stabiilsuse osas on ta master. ma olen lugenud et nf7 peetakse kiiremaks, kuid see ei hüppa nii oluliselt esile, pealegi minu kogemused väitsid vastupidist kd7 on jõhker performance board, nfil on viimane bios ei ma ei vaidle vastu ta on tõesti hea plaat, aga selle lühikese ajaga ei leidnud ma kd7-g miinuseid, aga nf7 oli neid tosinaga, mis puutub mälusse siis miks mul 2700 mitte 3200 sest olin plaaninud omada kd7-g, mida saab supper hästi clockata, nf7 ka otseloomulikult
Nüüd uurin et kas keegi suudab mulle tuua mõni firma selle kd7-g või mitte, siiani on õlgu kehitatud ei tea ja muud jama. Aga informatsiooniks teile, kes peaksid seda plaati ostma minema, siis paremal vasakul uleval nurgas on kõigil nendel plaatidel väike defekt, nii et poes kiskuge värk lahti ja vaadake, kui selle defi leiate siis küsige uut, sest see plaat on perses
irw ja driverid on ka installitud, kahju teile pettumust valmistada, aga minu otsaesilsele ei ole kirjutatud idioot
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 04.10.2003 01:32:13 Re: vcore ja muud täpsustused vasta tsitaadiga

extinct kirjutas:
miks mul 2700 mitte 3200
hmm, kui tahad oma bartoni 200Mhz fsb-l käima panna sis jäävad need aeglased mälud piduriks icon_rolleyes.gif
extinct
HV kasutaja

sõnum 05.10.2003 21:41:42 vasta tsitaadiga

kas nf7 pärats biosist väljumist kui on midagi salvestatud hoiatab punase kirjakesega do not power off, when bios.....bla bla bla?
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 05.10.2003 22:12:34 vasta tsitaadiga

extinct kirjutas:
kas nf7 pärats biosist väljumist kui on midagi salvestatud hoiatab punase kirjakesega do not power off, when bios.....bla bla bla?
minu epox(ka nForce2 kiviga) hoiatas aint peale fsb muutmist sellise kirjaga, muuljuhul piisas restardist
extinct
HV kasutaja

sõnum 06.04.2005 19:45:34 Re: vcore ja muud täpsustused vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:
extinct kirjutas:
miks mul 2700 mitte 3200
hmm, kui tahad oma bartoni 200Mhz fsb-l käima panna sis jäävad need aeglased mälud piduriks icon_rolleyes.gif

Ei jäänud need mälud piduriks need on väga clock sõbralikud mälud ja klokkub suurepäraselt ilma volti tõstmata, täna müüsin oma NF7-S plate maha ja hetkel tõstsin nad ja töötavad ilma volti tõstamata @229 icon_razz1.gif
Sai kunagi kalli raha eest ostetud ja nad olid igati oma summat väärt
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  aVcore voltage too high?!?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.