Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
13.11.2009 17:33:35
|
|
|
Mismõttes ise feilisid? Oli juba ammu ju teada, et vene versioon on odavam ja tuleb kohe launchi ajal müüki? Seega iga inimene sai valida, mida ta osta tahab ja vaevalt, et keegi nüüd kahetseb oma kallimat ostu ja sellepärast teistele "crna" keerab. Saaks aru, et sellist asja öeldakse esimese Mw kohta, kui vene versiooni kohe veel ei olnud, aga nüüdseks teavad ju kõik sellest ja gamepood.ee-s näitas juba ammu, et millal mäng müügile tuleb ja mis hinna eest.
Pigem ei ole vaja asju välja mõelda, kuidas vene versiooni muretsejatel on nii vedanud ja nüüd kõik, kes ostsid normaalse versiooni on nende üle kadedad.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2009 17:49:11
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Pigem ei ole vaja asju välja mõelda, kuidas vene versiooni muretsejatel on nii vedanud ja nüüd kõik, kes ostsid normaalse versiooni on nende üle kadedad. |
Millest küll siis selline nutt ja hala sel teemal? Ja netist ainult võtme ostmine on täiesti legaalne mängude puhul, mida on korduvalt ka sellega tegelevad firmad kinnitanud. Vastasel korral oleks nad ammu suletud piraatluse eest, mitte aga saanud ka näiteks Valve'i käest kinnitust, et võib müüa Steamis aktiveeritavaid võtmeid.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
13.11.2009 17:53:59
|
|
|
Need, kel on probleeme vene võtmega, siis sellele on lahendus ka juba väljas :p
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 17:56:12
|
|
|
tsitaat: |
vene key ostmine ja siis seda mingi inglise keelse koopia peal kasutamine on täpselt sama legaalne kui ostes legaalse windows7 key netist ja siis torrentis sellele dvd koopia allalaadimine.
|
Jutt õige
Ei mõelnud päris läbi ennem kui suu lahti tegin, pigem see möla eespool tegi tigedaks et ala netist leidsin key ja ei saa installida hala.
Ise küll midagi ei kahetse, kas igakord peab olema kade teise peale kui soetad ORIGINAAL asja ja teine saab 2,5 korda odavamalt
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2009 17:57:22
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
kui soetad ORIGINAAL asja ja teine saab 2,5 korda odavamalt  |
2,5x odavam originaalasi on ka temal.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cartman
HV vaatleja
|
13.11.2009 17:58:51
|
|
|
"Could not load localization.txt
Please make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder."
Suht mõttekas on mängu osta, kui isegi piraat töötab paremini..
|
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 18:03:55
|
|
|
Scart kirjutas: |
kui soetad ORIGINAAL asja ja teine saab 2,5 korda odavamalt  |
2,5x odavam originaalasi on ka temal. |
Jah aga kas märkasid ka neid ORIGINAALI omasid hädaldamas, küll cräshib, küll ei saa steami sisse, küll annab steam erroreid
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.11.2009 18:05:11
|
|
|
vene key ostmine ja siis seda mingi inglise keelse koopia peal kasutamine on täpselt sama legaalne kui ostes legaalse windows7 key netist ja siis torrentis sellele dvd koopia allalaadimine.
|
Kõik õige aga küll ei ole vaja siin halda et miks mäng vene keelne on
Need, kel on probleeme vene võtmega, siis sellele on lahendus ka juba väljas :p
|
See lause tegi vist tõesti paarsada AHV-i õnnelikusk hetkel.
Sams kui postitustsena võttas siis tegelikult täis mõttetu tippimine MW2 teemas
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2009 18:07:21
|
|
|
Jah aga kas märkasid ka neid ORIGINAALI omasid hädaldamas, küll cräshib, küll ei saa steami sisse, küll annab steam erroreid  |
Oh ei. Natuke raske oli seda teha ju, arvestades et karbipoisid idanaabri juurest kündsid mängu kaks päeva enne Steami ja loomulikult olid väikesed probleemid käbedad tulema. Mis aga mitte mingit moodi ei põhjenda siin ORIGINAALi omavate tegelaste nutmist teemal: "Piraatlus! Piraatlus! Kus on politsei silmad!"
Saage üle. Vene regiooni mänge müüakse Eestis täiesti legaalselt ja see, et need võtmed sobivad ka Steami ja mujale... well, tough luck teile.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 18:10:40
|
|
|
Scart, Ühesõnaga sinu juttu järgi peaksid kõik tõmbamagi torrentist mänge ja lükkama vene key sisse sest nii on ju lahe ja odav
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
-xyx-
HV vaatleja
|
13.11.2009 18:12:08
|
|
|
ma pole küll vana kasutaja ja ei tea seda asja veel, aga millest siin foorumis siis rääkida tohib üldse? Nagu aru olen saanud siis piramisest (mis on ka õige) ei tohi absoluutselt, odavamalt ostetud võtmetest samuti ei tohi, ning üldiselt mängu halbu külgi ei tohi samuti välja tuua? Tohib siis ainult mõnd uut mängu taevani kiita ja kogu lugu?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2009 18:18:01
|
|
|
Scart, Ühesõnaga sinu juttu järgi peaksid kõik tõmbamagi torrentist mänge ja lükkama vene key sisse sest nii on ju lahe ja odav  |
Kas sa üritad mulle nüüd tõsimeeli väita, et installimeedia on see, mis määrab piraatluse. Mitte legaalne/illegaalne cdkey?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
13.11.2009 18:18:22
|
|
|
Krt küll ma ei saa aru mis viga, lähen mängu ja menüüs kohe jookseb kokku. Vahet pole kas SP või MP.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.11.2009 18:24:55
|
|
|
odavamalt ostetud võtmetest samuti ei tohi, ning üldiselt mängu halbu külgi ei tohi samuti välja tuua?
|
1) tohib kuna tegemist on originaal tootega,küll aga ei tohi siin arutada asja kuidas sa selle võtme tööle saad tesie regiooni omadustega(antud juhtum mw2 inglise keelseks)
Kuna see pole mängutootja poolt ette nähtud ja edasi on piraatlus ilmselgelt
Samuti igasugu torrentist laetud versionid ja kräkid.
Mängu kriitika on alati teretulnud ja seda pahaks ei pane keegi, va. üdini fännid kes kukuvad vaidlema ja auto ja muid näiteid lahmima.
Aga neid peab ka olema muidu oleks kuidagi kuiv see värk
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 18:26:30
|
|
|
Scart kirjutas: |
Scart, Ühesõnaga sinu juttu järgi peaksid kõik tõmbamagi torrentist mänge ja lükkama vene key sisse sest nii on ju lahe ja odav  |
Kas sa üritad mulle nüüd tõsimeeli väita, et installimeedia on see, mis määrab piraatluse. Mitte legaalne/illegaalne cdkey? |
Miks sa hiilid rumalate küsimuste esitamisega vastusest eemale? Kood määrab asja loomulikult aga kas tõesti et sinu silmis hiilata peaksin tõmbama torrenti sisse lükkama vene key ja siis siin foorumis eelmise 5-6 leheb halisema et mx nii on Ja kui keegi küsib kas orikas siis vastan säravate silmadega, "JAH".
Lihtsalt mõne inimese jaoks on lihtsam mäng poest osta ja plaat sisse sööta mitte Pirate bays pea halliks mõelda ja vaadata miks ma neid erroreid saan
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2009 18:30:22
|
|
|
Miks sa hiilid rumalate küsimuste esitamisega vastusest eemale? Kood määrab asja loomulikult aga kas tõesti et sinu silmis hiilata peaksin tõmbama torrenti sisse lükkama vene key ja siis siin foorumis eelmise 5-6 leheb halisema et mx nii on Ja kui keegi küsib kas orikas siis vastan säravate silmadega, "JAH".
Lihtsalt mõne inimese jaoks on lihtsam mäng poest osta ja plaat sisse sööta mitte Pirate bays pea halliks mõelda ja vaadata miks ma neid erroreid saan  |
Aga samamoodi on ju Steami ja EA Downloaderi, kui kahe vaieldamatult suurima digitaalse distributsioonisüsteemi puhul tegu piraatlusega, kuna neil on olemas süsteem, kus lööd sisse originaalvõtme ja seejärel lisatakse sinu profiilile legaalne mäng? Installimeediat ju pole ja kes teab, kus koledast slaavi urkast see võti küll tulla võis? Mõistad ju ise, kui jaburana see kõlab. Aga su point on just see.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 18:36:18
|
|
|
Scart, Sa ajad jälle vigast. Mina räägin sellest, et minu jaoks on lihtsam plaat osta ja ära see installida kui kas läbi steami v torrent vms üritada inglise versioon tõmmata ja siis key sisse toksides
Please make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder." |
(ja kõike seda jama mis eespool hädaldatakse) Sarnaseid erroreid näha.
Said sa ikka nüüd aru millest ma räägin ja ära hakka mulle mingitest Steam ja EA downloaderitest rääkima kui jutt käib teisest asjast
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
13.11.2009 18:57:44
|
|
|
Scart, Sa ajad jälle vigast. Mina räägin sellest, et minu jaoks on lihtsam plaat osta ja ära see installida kui kas läbi steami v torrent vms üritada inglise versioon tõmmata ja siis key sisse toksides
Please make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder." |
(ja kõike seda jama mis eespool hädaldatakse) Sarnaseid erroreid näha.
Said sa ikka nüüd aru millest ma räägin ja ära hakka mulle mingitest Steam ja EA downloaderitest rääkima kui jutt käib teisest asjast  |
Sulle on lihtsam plaat osta, teistel on lihtsam jällegi downloadida. Igale oma.
Jutt käis sellest, et inimesed tembeldasid siin neid, kes vene versiooni ostsid, piraatideks.
Ja need igasugused probleemid, mis esinevad, on tavaline asi arvutimängude puhul. Neid tekitavad igasugused tarkvara ja raudvara probleemid, mitte see, kas mäng on originaal, "vene originaal" või hoopis piraat koopia. Teiseks, inimesed küsivad abi, mitte ei hädalda.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 19:07:01
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Teiseks, inimesed küsivad abi, mitte ei hädalda. |
Kuidas installida Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.STEAM.ENGLISH.READNFO. Kui avan setupi siis ju küsib mõne hetke pärast koodi. Sellest crackist pole ju kasu kui ma koodi ei tea ning mängu installida ei saa!!!? Mis värk sellega on ? |
Eks abistame neid kõiki siis edasi
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.11.2009 19:10:08
|
|
|
Kui mängu kuskilt kahtlasest kohast võtate ja vene võtmega aktiveerite siis kuidas te edasi müüte?.Ma ei tea teisi aga ma häbeneksin silmad peast kui peaksin müüma mingit endakirjutatud plaati tagaküljele kribatud võtmega kui originaali
Siiski piraatlus see otseselt ei ole aga hea maitse piiril kõigub küll
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
13.11.2009 19:12:10
|
|
|
tomorrow, ei müügi, või müüme sellistes kohtades kus ilma meediata müümine on lubatud. ja kui asi juba stiimi kontoga seotud siis pead koos kontoga müüma vist...
viimati muutis DeTHiCa. 13.11.2009 19:12:51, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.11.2009 19:12:20
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Kui mängu kuskilt kahtlasest kohast võtate ja vene võtmega aktiveerite siis kuidas te edasi müüte?.Ma ei tea teisi aga ma häbeneksin silmad peast kui peaksin müüma mingit endakirjutatud plaati tagaküljele kribatud võtmega kui originaali | |
Ja kuidas sa täpselt Steami konto külge liidetud mängu müüd?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
13.11.2009 19:14:12
|
|
|
tomorrow, Vähemalt sina oled minuga nõus
Hea küll teemasse tagasi ka. Ise ei pannudki tähele aga kuskil foorumis jäi selline tore uudis silma et MW2 MPl saad teha ainult ühe accounti Jube jama küll kui näiteks kellelgi vend on kes tahab ka mängida ja nad peaksid siis oma kasutajat jagama
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
13.11.2009 19:14:30
|
|
|
Miks peab müüma mängu edasi?
Sa kannad sokid läbi ja müüd maha?
Millegi piiril see ei kõigu jummal küll
Saage üle..
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
13.11.2009 19:15:48
|
|
|
Hea küll teemasse tagasi ka. Ise ei pannudki tähele aga kuskil foorumis jäi selline tore uudis silma et MW2 MPl saad teha ainult ühe accounti Jube jama küll kui näiteks kellelgi vend on kes tahab ka mängida ja nad peaksid siis oma kasutajat jagama  |
Eks see ole ikka selle mõttega nii tehtud, et inimesed oleks sunnitud rohkem mänge ostma.
omgwtf kirjutas: |
Miks peab müüma mängu edasi?
Sa kannad sokid läbi ja müüd maha?
Millegi piiril see ei kõigu jummal küll
Saage üle.. |
Mängu ei pea edasi müüma, aga võib, kui see on võimalik. Sama hästi võiks küsida, et miks raudvara peab edasi müüma?
Mängu mängid läbi ning pärast edasi müümist saab ka järgmine omanik täisväärtusliku toote. Kui aga sokid läbi kannad ja siis maha müüd, siis kardan, et uus omanik peab natuke pettuma.
Ei saa üle, sest pole üle vaja saada.
viimati muutis LightsabeR 13.11.2009 19:25:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |