Oman hetkel uut protsessorit , windowsi käivitamisel tundus aeglasem , kui eelnev prose E5300 2,6, FSB 800
Jooksutasin programmi CPU -Z , et vaadata mida uus 8500 näitab
Ja avastasin et erinevatel aegadel core speed kõigub näitab algul 1995 ja siis on multiplier x6
Ja vahel näitab 3165 mhz ja multiplier on x9.5
Kas see peabki nii olema , kas see kiirus peabki koos kordajaga nii muutuda ? või peab ta olema kindla jooksvus kiirusega?
(Laadisin üles ka pildid Cpu - z näitudest) _________________ ST
Kas selle speedstepi mahavõtt , hakkab protsessorit mõjutama? (ülekuumenemis oht , kõrbemise vms oht ?
Kas see piirab väga kõvasti kiirust ? kui speedstep peal ? _________________ ST
xtuner1987, Ei. Lihtsalt speedstep võtab kordaja alla idle olles, kui koormust peal pole. Tõmba RealTemp nt. Liiguta paar korda akent ja näed kuidas korjada kõigub.
Mul on just eelkõige vaja mänge ringi ajada
kas see speedstep mõjutab seda mängimist mul , või saab programm aru et ma ajan mängu ringi ja sunnib proset täismahus töötama ? _________________ ST
FSB pane 421 ja volt 1.35, vaikselt hakka sellest voldist alla tulema, kui läheb ebastabiilseks pane kaks plõksu voolu juurde ja ongi korras, speedstep peal annab ta isegi madala kordajaga sulle normaalse kiiruse _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.