Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Pro Evolution Soccer 2010 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Makux
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.11.2009 17:16:16 vasta tsitaadiga

Hah, ta dives ehk sukeldus. icon_lol.gif
http://www.youtube.com/watch?v=82ochcQ56Es
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madness
HV veteran
madness

sõnum 03.11.2009 18:14:43 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Lootsin ka ,et rahaga saaks midag iteha ,et saaks special skille treenida või mis positsioonidel veel saad mängida ,aga ei pole olemas. thumbs_down.gif Minu teadmiste järgi vist ongi aint ,et saad ühel positsioonil mängida ja special skille ei saa üldse. ):

EDIT:Täielik idi**tsus ikka olime vastaste alal ja siis Ronaldo sai palli ja ronaldo niideti tagant maha ja sai ronaldo hoopis kollase ja meie jäime penaldist ilma. icon_redface.gif

ma pole poolteise hooaja jooksul veel ühtegi penalti andmist näinud, ei meie tiimile ega vastastele. Suht imelik...
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 03.11.2009 18:34:29 vasta tsitaadiga

Sama siin kuid karistusalas on mind karmilt maha võetud küll ja küll.
Isegi kiirrünnak võetakse karmilt maha ja isegi kollast ei saa..Kui siis vääga harva.
Miks mees paigal seisab kui pall õhus on, sellest ma ka aru ei saa.

K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 03.11.2009 18:36:51 vasta tsitaadiga

Pole minagi ühtegi penalti saanud.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 03.11.2009 18:56:01 vasta tsitaadiga

ma olen märganud, et penalteid antakse ainult väikeste müksude eest jne, kui ikka kõvasti niidetakse siis penaltit küll ei saa, suht loogiline tegelt...
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 08.11.2009 15:40:04 vasta tsitaadiga

Kui olen üks ühele väravahiga ja mingi sell tuleb karistusalas selja tagant ja võtab karmilt maha kas siis on loogiline, et midagi ei tee?..No vaevalt.

Mul X-530 logitech 5.1 süsteemi kõlarid ja nendes testides ei tee häält samas kui sound manageris teeb.
Ma ei teagi kas mul siis mängus sees on 5.1 heli.

K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 08.11.2009 15:51:11 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Kui olen üks ühele väravahiga ja mingi sell tuleb karistusalas selja tagant ja võtab karmilt maha kas siis on loogiline, et midagi ei tee?..No vaevalt.

Mul X-530 logitech 5.1 süsteemi kõlarid ja nendes testides ei tee häält samas kui sound manageris teeb.
Ma ei teagi kas mul siis mängus sees on 5.1 heli.

See vigastuste süsteem paneb näkku täiega. Kui ise niidad suvalise mehe maha ja tal palli pole olnud käes siis kaarti ei saa.Xd
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 08.11.2009 21:13:26 vasta tsitaadiga

keegi mingit patchi moodi asja pole leidnud, mis selle vigade tegemise jama ära parandaks? närvi ajab juba, et ükskõik mis teevad, kunagi ei vilistata.
Makux
HV kasutaja

sõnum 09.11.2009 19:51:03 vasta tsitaadiga

Pro Evolution Soccer seeria mängudele tavaliselt nö gameplay patche ei tehta, selleks peaks mootorit näppima jms. Ei usu kahjuks, et tuleb ka mõni siuke patch. icon_neutral.gif
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 09.11.2009 20:01:39 vasta tsitaadiga

muidu see master league väga hea, aga terve see vigade jama rikub kogu mängu ära.
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 09.11.2009 20:16:24 vasta tsitaadiga

Keegi Konamile kirja pole saatnud, et asja uurida?
See ju ikka tõsine viga mängul sees ja sedasi ei saa ju ometi vigast mängu müüa.

K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 10.11.2009 08:47:05 vasta tsitaadiga

Olen googeldanud veits ja patch aint demole. ):
Igastahes mul MAster Leagues hakkas aasta 2012 juba.^^
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 12.11.2009 10:55:48 vasta tsitaadiga

Peab vist 2009 versioonile tagasi minema.
Ei saa sellist vigast mängu mängida ennem kui konami mingi lahenduse välja mõtleb.

Makux
HV kasutaja

sõnum 12.11.2009 15:33:18 vasta tsitaadiga

Ei tea, mis inimesed te olete. icon_biggrin.gif
Mind ei häiri need vead jms absoluutselt, ma mängin mängu ja vahel imestan, miks kõik seda nii maha teevad. icon_neutral.gif
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 12.11.2009 16:36:26 vasta tsitaadiga

ega tervet mängu maha tehata, ainult seda ühte asja
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 12.11.2009 18:23:06 vasta tsitaadiga

Natuke hull asi on tõesti ,aga mina talun ka täiesti ära selle, ML juba 2012 teine pool juba. Päris prod mehed juba meeskonnas ja kaks mängijat olnud euroopa aasta jalgpallurid.
tagasi üles
pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 13.11.2009 02:16:46 vasta tsitaadiga

PES 2009 mängisin 5-6 hooaega. Eile sain PES 2010 kätte. Edasiareng on kõva. Mis mind aga häirib on see, et puudub vahepealne level mulle mängimiseks icon_biggrin.gif Algul proovisin 3ndat levelit, aga sellega oli igav. 4-0 ja 5-0 võidud tavalised. Rookie ja Amateuriga ei viitsi proovidagi, seal siis vast oleks põhiliselt iga pealelöök värav. Aga 4s level on veidike juba liiga raske. 2 mängu tegin, ühe kaotasin 0:1 ja teise 1:2 Ja nõrkade meeskondade vastu.
Seni olen mänginud 8 mängu ja teeninud 0 penaltit. Tänu minu veale pole ka keegi penaltit saanud. PES2008-s oli ka nii, et vahel ei teeninud 20 mängu järjest penaltit, kuigi vahel tõmmati ikka rängalt maha.

Igastahes minule kes on näiteks Fifasi mänginud alates Fifa 99-st meeldib see mäng väga thumbs_up.gif Ma ei viitsi endale aga sebida Fifa täisversiooni ja ka Demo mitte, sest FIFA on mind liiast ära tüüdanud, aga PES on hoopis teine klass! Kusjuures ka ainuke mäng mida üldse mängin.

Olen senini proovinud ainult seda varianti kus mängin mingi meeskonna eest (koduliiga, meistrite liiga, jne.)
Polnud teisi valikuid proovinudki. Aga nüüd kohe-kohe proovin Become A Legendi icon_smile.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 13.11.2009 10:35:53 vasta tsitaadiga

üks küsimus mängu kohta ka. Et kui teen seda master league ja siis pärast igat mängu ja vabat nädalat näitab seda, kui palju keegi treenis, selline oranzikas joon vms, aga miks mõnel seda ei tule ja mõnel lähevad üldse statsid allapoole? kas sellest et nad liiga vanad?
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 18.11.2009 16:25:57 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
üks küsimus mängu kohta ka. Et kui teen seda master league ja siis pärast igat mängu ja vabat nädalat näitab seda, kui palju keegi treenis, selline oranzikas joon vms, aga miks mõnel seda ei tule ja mõnel lähevad üldse statsid allapoole? kas sellest et nad liiga vanad?

Nad on jõudnud on tippu ja hakkavadgi taandarenema, endal sama lugu.;D
Sellepräast vaata ,et pakaksid ikka noori mängijad kuna vanad aint taandarenevad. Kui endale kasutaja teed seal siis saad valida kas hiline tipp või varajane tipp jms.

EDIT:Mingit transfer aja hacki pole olemas ,et aastaringselt transfer period?
EDIT2: Patch on väljas, googeldage kes huvitatud. icon_wink.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 18.11.2009 16:28:55 vasta tsitaadiga

http://www.bigdownload.com/games/pro-evolution-soccer-2010/pc/pro-evolution-soccer-2010-v101-patch/

Link ka.
9Mb ainult?

striker13
HV Guru
striker13

sõnum 18.11.2009 17:48:35 vasta tsitaadiga

mida patch parandab?
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 18.11.2009 18:03:07 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
mida patch parandab?

tsitaat:
Fixes/Updates:
- fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game- in view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC’s with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match
tagasi üles
pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 22.11.2009 13:04:24 vasta tsitaadiga

Kui ma mängin become a legendi, siis kas keset hooaega on mul võimalik muuta mängimise taset/levelit ? Options > General Settings > Match Level >>> sealt ma muudatust teha ei saa. Ja ega mingeid teisi variante vist ei ole? Mis nupp on klaviatuuril mängukonsooli "RT" nupp? Mis on maksimaalne hinnang, mis võib mängu eest saada, kas 8 ?
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 22.11.2009 14:09:58 vasta tsitaadiga

Millise patchi ma siiski tõmbama peaks?
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 24.11.2009 16:44:39 vasta tsitaadiga

pokerjoker kirjutas:
Kui ma mängin become a legendi, siis kas keset hooaega on mul võimalik muuta mängimise taset/levelit ? Options > General Settings > Match Level >>> sealt ma muudatust teha ei saa. Ja ega mingeid teisi variante vist ei ole? Mis nupp on klaviatuuril mängukonsooli "RT" nupp? Mis on maksimaalne hinnang, mis võib mängu eest saada, kas 8 ?

RT nuppu saad vaadata settingute alt kui mängu veel pole tööle pannud, saad selle start-i alt windowsis. Ja Raskusastet saad muuta hooaja lõpus ehk juuni kuu vms.

1.3 Patch on ka väljas, järjekordne mõttetu patch.
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 24.11.2009 17:38:26 vasta tsitaadiga

võtsin lõpuks kätte ja kirjutasin neile väikese kaebe kirja, eks näis mis vastavad.
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 24.11.2009 19:35:39 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
võtsin lõpuks kätte ja kirjutasin neile väikese kaebe kirja, eks näis mis vastavad.

Anna teada mis vastavad..Kui vastavad.
Nagu ma aru saan siis patchid ei paranda midagi?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 77
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 27.11.2009 15:54:27 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Minu kit siis, Saaremaa Lihatööstuse logo peal.icon_biggrin.gif
Teine kit ka veel musta värvi.
FC Kuressaare.
tagasi üles
pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 29.11.2009 16:51:46 vasta tsitaadiga

Olen erinevate jalka mängude peale pannud tohutult palju aega ja olnud ka üpriski edukas, aga selle Pro Evolution Soccer 2010-ga jään veidike hätta. Varem mängisin 3nda (keskmise) tasemega, aga see oli liiga igav, näiteks England Cup Finaalis võitsin vastast 7:0. Nüüd mängin Itaalias Juventuse all ja game lever professionaaliga, aga tulemusi ei tule enam üldse. Olen alles 9ndal kohal 11st liigamängust olen löönud 1 värava ja 3st meistriteliiga mängust ka 1 värava, seega on tase madal, kuigi olen tipuründaja ja mängin algkoosseisus.
Teie kes mängite seda mängu, kas te kasutate peale löömis, söötmis, sprindi ja liikumisnuppude veel mingeid nuppe?
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 01.12.2009 17:08:03 vasta tsitaadiga

mida rohkem seda mängida sed aidiootlikumaks see läheb. Vastane aitn söödab keskväljakul 30 minutit ja mingit lootust pole palli kätte saada ja kui ei lasekski ründama minna siis jääksidgi vist söötma omavahel. Pluss veel selline idiootsus ,et tehakse tsenderdus ja kaitsemängija jääb ründaja seljataha vahtima mis on mulle ikka päris mitu väravat toonud. icon_evil.gif

Aga to pokerjoker pelan puldiga ja kui puldi tagumised nupud all hoiad viskab mees ennast maha ehk vea teesklus. Pole siiamaani õnnestunud aint olen kollaseid saanud.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 01.12.2009 17:19:31 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
mida rohkem seda mängida sed aidiootlikumaks see läheb. Vastane aitn söödab keskväljakul 30 minutit ja mingit lootust pole palli kätte saada ja kui ei lasekski ründama minna siis jääksidgi vist söötma omavahel. Pluss veel selline idiootsus ,et tehakse tsenderdus ja kaitsemängija jääb ründaja seljataha vahtima mis on mulle ikka päris mitu väravat toonud. icon_evil.gif

Aga to pokerjoker pelan puldiga ja kui puldi tagumised nupud all hoiad viskab mees ennast maha ehk vea teesklus. Pole siiamaani õnnestunud aint olen kollaseid saanud.

Mis puldiga mängid?
Kui ma olen koguaeg Pes-i mänginud kas on üldse võimalik, et mulle ka FIFA meeldiks?
tagasi üles
Makux
HV kasutaja

sõnum 01.12.2009 17:34:50 vasta tsitaadiga

K3ndu, mängi taktikaga. Alguses võibolla on veidi harjumatu ja isegi tüütu, aga lõpuks tasub end ära. Vaatan menüüdest neid taktika slidereid jms. Pane paika need kiirklahvid. st nt LT+Y - kontrarünnak , LT+B - surve jne.
See, kui meestelt palli kätte ei saa tükk aega, on tavaline asi. Nad üritavad mängu oma kontrolli alla võtta, et rünnakut ehitada. Kui ise tahada sama moodi mängida, siis oota kui palli saad, ära kohe ette jookse palliga, vaid hakka läbi kaitse palli rahulikult veeretama, kuni sul võimalused tulevad ette minna.
Aga kui kontrarünnakute vend, nagu mina, siis pane äärele kiired vennad jooksma ning LT+Y ja sliderite menüüst sai vist panna ka rünnaku tüüpi. (äärelt, keskelt vms) Valid sealt äärelt ründamise ning ongi hea kontrarünnakute tiim valmis.
No see oli vaid kõigest minu variant. Kõik oleneb tiimist ja enda mängustiilist ka. icon_wink.gif

destiny12, kui sa mängid arvuti peal PESi, siis palun, ära proovi FIFAt arvuti peal. Minu arvamus, aga see totaalne jama... icon_neutral.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 01.12.2009 17:56:13 vasta tsitaadiga

Makux kirjutas:
K3ndu, mängi taktikaga. Alguses võibolla on veidi harjumatu ja isegi tüütu, aga lõpuks tasub end ära. Vaatan menüüdest neid taktika slidereid jms. Pane paika need kiirklahvid. st nt LT+Y - kontrarünnak , LT+B - surve jne.
See, kui meestelt palli kätte ei saa tükk aega, on tavaline asi. Nad üritavad mängu oma kontrolli alla võtta, et rünnakut ehitada. Kui ise tahada sama moodi mängida, siis oota kui palli saad, ära kohe ette jookse palliga, vaid hakka läbi kaitse palli rahulikult veeretama, kuni sul võimalused tulevad ette minna.
Aga kui kontrarünnakute vend, nagu mina, siis pane äärele kiired vennad jooksma ning LT+Y ja sliderite menüüst sai vist panna ka rünnaku tüüpi. (äärelt, keskelt vms) Valid sealt äärelt ründamise ning ongi hea kontrarünnakute tiim valmis.
No see oli vaid kõigest minu variant. Kõik oleneb tiimist ja enda mängustiilist ka. icon_wink.gif

destiny12, kui sa mängid arvuti peal PESi, siis palun, ära proovi FIFAt arvuti peal. Minu arvamus, aga see totaalne jama... icon_neutral.gif

Proovin siiski demo ära..Vast šhokki ei saa.
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 01.12.2009 17:58:59 vasta tsitaadiga

destiny12, üks must acme pult on punnidega.

Makux, kasutan taktikat ka vahest ,aga eriti mitte. Ja niipalju veel ,et ma pole algaja enam ja tean juba kuidas värk käib kuna Master Liigas aasta 2016 FC-Kuressaarega 5000 fänni alguses nüüd 130000. icon_wink.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 01.12.2009 19:59:14 vasta tsitaadiga

Jumal küll..FIFA..Tundus nagu oleksin sattunud tagasi aastasse 2000.
Üks asi oli seal hea..Käsi vilistati ära.

Tundub, et ainuke võimalus on Pes 2009, kuna Pes 2010 vist mingit parandust ei saa.

striker13
HV Guru
striker13

sõnum 01.12.2009 20:08:07 vasta tsitaadiga

pole nad mu kirjale ka veel vastanud...kui nädalalõpuks pole tulnud saadan uue veel.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 01.12.2009 22:20:23 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
pole nad mu kirjale ka veel vastanud...kui nädalalõpuks pole tulnud saadan uue veel.

Saatsin ka ,et kui kaua seda jama veel kannatama peab ja sain nädala pärast vastuse ,et me uurime seda ehk siis see kiri mis saadetakse kõigile.(N)
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 02.12.2009 00:57:38 vasta tsitaadiga

nojah, loodame et ikka midagi võetakse ette, nii pole ikka aus
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 02.12.2009 19:56:49 vasta tsitaadiga

Täiesti ulme ikka noo maisaa tahaks otse jalaga anda mängutegijatele, vastane niidab penaldi kasti ääres kaks meest ühe niitmisega maha ja mitte midagi ei juhtu mingit vilet ega midagi.(N)(N)(N)
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 02.12.2009 20:18:20 vasta tsitaadiga

K3ndu kirjutas:
Täiesti ulme ikka noo maisaa tahaks otse jalaga anda mängutegijatele, vastane niidab penaldi kasti ääres kaks meest ühe niitmisega maha ja mitte midagi ei juhtu mingit vilet ega midagi.(N)(N)(N)

oli just sama asi icon_biggrin.gif

niideti palliga vend ühe poolt maha ja siis teine kes ilmselt tahtis ka sama venda maa niita, niitis kogemata teise ja ei juhtunud midagi.

pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 03.12.2009 13:22:44 vasta tsitaadiga

Niisama statistika huvides ütlen, et ma mängin 3ndat hooaega sead Become A Legendi ja selliseid trahvikastis mahatõmbamisi on sitaks olnud, aga tundub, et siin mängus penaltit ei olegi võimalik saada. Ma pole 3 hooaja jooksul veel näinud, et vastane või minu tiim oleks penalti teeninud. Sellel osas punkt Fifale, seal on see penalti teenimis võimalus palju reaalsem thumbs_up.gif
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 03.12.2009 17:47:30 vasta tsitaadiga

pokerjoker kirjutas:
Niisama statistika huvides ütlen, et ma mängin 3ndat hooaega sead Become A Legendi ja selliseid trahvikastis mahatõmbamisi on sitaks olnud, aga tundub, et siin mängus penaltit ei olegi võimalik saada. Ma pole 3 hooaja jooksul veel näinud, et vastane või minu tiim oleks penalti teeninud. Sellel osas punkt Fifale, seal on see penalti teenimis võimalus palju reaalsem thumbs_up.gif

ma ühe sain.. icon_lol.gif olime just liigas teisel kohal ja mängisime liidritega. Hooaeg hakkas lõppema ka ja oli võitu vaja, et neist mööduda. Ja ennäe imet! Teenisin penalti esimest korda üldse mingi 2-3 hooaja jooksul ka. A krt, mina ise pidin lööma ja esimesel korral ei saand sittagi aru sellest uuest süsteemist ja lõin mööda icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 03.12.2009 19:12:29 vasta tsitaadiga

Üks asi mulle veel kohale ei jõua. Kui ma olen meeskonna põhimängija ja mul mingit vigastust vms ei ole, ning jõuab kätte Meistriteliiga poolfinaal ja siis pannakse mind pingile. Nagu et WTF ? Mis kuradi taktika see selline on. Mulle antakse ülitähtsas mängus puhkust ?
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 04.12.2009 08:53:22 vasta tsitaadiga

madness, mul 2016 aasta Master ligias ja ikka pole ühtegi saanud veel. icon_mad.gif

pokerjoker, sa pole ainuke ma olin ka Real Madridis ja UEFA poolfinaalis või oli finaal siis pandi pingile.
tagasi üles
Makux
HV kasutaja

sõnum 04.12.2009 12:13:58 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et teistel mängijatel oli vist parem vorm. Ma olen ise ka ühe penalti vaid teeninud BALis. Ise läksin lööma ka ning lõin ära ka selle. Ma natuke harjutanud penalteid juba. icon_wink.gif
tagasi üles
pokerjoker
Piiratud kasutaja
pokerjoker

sõnum 04.12.2009 19:05:41 vasta tsitaadiga

Mis nupp PC peal on see teesklus nupp, et lendad pikali, proovides penaltit saaada?
tagasi üles
Makux
HV kasutaja

sõnum 04.12.2009 20:36:02 vasta tsitaadiga

Uhh, kolme nuppu tuli vist vajutada. Keegi just ütles ka, proovin üles otsida. Ehk oli C+Z+Q ?
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 04.12.2009 20:50:57 vasta tsitaadiga

Mul puldil ragumised npud ei tea täpselt kuna massiivselt muljun neid tagumisi koos. Aga nupud siis mingi RT ja LT koos vms.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 11.12.2009 20:26:34 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=cRmkUezw5lM

Proovisin video kokku panna oma parimatest väravatest, kudi Fail..Üritan mõni päev uue teha.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 13.12.2009 16:33:10 vasta tsitaadiga

Keegi mängib ka Eesti meeskonnaga?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Pro Evolution Soccer 2010 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.