Täna tuli uus Game Master ning seal rääkis sellest asjast ja nüüd ma PEAN LIHTSALT SELLE SÕBRALE JÕULUTEKS OSTMA AAAGH! Tean et ütleb koguaeg et hoia raha endale ja blablabla a kui ma vägaväga tahan teha siis ta ütles et I dont mind then. Ta on halo fänn. Krt nagu rusikas silmaauku. See teeb umb sama kui Sonicust oleks sihuke raamat, krt ma situks püksi rõõmust. Ahh jõulud on tore aeg ikka,saab inimestele jälle rõõmu ja heategu teha. (v.a see värdjate jooks et kõik viimasel minutitel kargavad ja kinke otsivad) kuigi tean et kõige parem kink on ikka sõber ja väga hea sõber. Aga vahest ju ikka võib nänni ka kinkida. See mitte ainult ei näita kui väga sa tast hoolid vaid näitab ka seda et teab mis teistele meeldib.
Iimelik.. mul just tekkis selline tunne nagu oleks Deja Vu... sarnane värk oli ka millalgi väga ammu. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mul on ka väga hea meel su üle, Terry *Plaksutab* _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ehk kergelt häbitu enesereklaam, aga alles nüüd panin tähele, et ka Mängumaania oli täiesti Digis ära mainitud.
Õnnitlused nii Terryle, kui ka MM kaasautoritele! _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Keegi ka sellist trikki on teinud et kui see boss tuleb, sihuke pall, mis 4ljast tükist kokku läheb, et selle asemel et see õhku lasta, sa tiirutad ümber mängu äärte. Niivisi ma igatahes tegin ja omg kui kaugele ma mängus sain . Nii huvitav oli mis värvi maatükid nüüd tulevad. Selle avastasin ma täiesti kogemata. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
11.11.2009 01:19:59
Mängukonsool DENDY, NES kloon!
Nonii, siin saate arutada oma Dendy elamusi mis oli kõige parem mäng mida mängisite jne.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sest nad on 99% ulatuses tavalistes musta äärega CD-karpides ja isegi nõnda udustelt piltidelt on näha kaanepiltide allapoole arvestust trükikvaliteeti? Samuti viitab sellele oksjoni kirjeldus, kus lubatakse kõik mängud olevat vene versioonid. Vähemalt Dreamcasti puhul tähendab see teadagi mida.
viimati muutis vabarna 14.11.2009 00:10:10, muudetud 1 kord
PeZ ei pira, need Dreamcasti mängud on piraadid, ütles Pez. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
PeZ ei pira, need Dreamcasti mängud on piraadid, ütles Pez.
Ta ei mõelnud, et "miks sa pirad" vaid, et "miks need on pirad" -__-'' _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
DooM on 1993 aastal ilmunud FPS, mis ei vaja mitte kellelegi tutvustamist. Mäng lõi läbi tänu heale mängitavusele, vägivallale, ülimale graafikale ja online osale.
Tegu on muidugi ühe enim porditud mänguga, millest kõik ei ole õnnestunud. DOS, Microsoft Windows, Amiga, QNX, Irix, NEXTSTEP, Linux, Apple Macintosh, Super NES, Sega 32X, Sony PlayStation, Game Boy Advance, RISC OS, Atari Jaguar, Sega Saturn, Nintendo 64, Tapwave Zodiac, 3DO ja Xbox on kõik saanud osa sellest legendaarsest mängust, aga nüüd hiljuti ilmus mäng ka iPhone platformile.
Kas tegu on hea või halva asjaga?
@Pez väga hea valik mängudest.. fapfapfap _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.