Tegelikult võiks RE seeria üldse oma juurte juurde tagasi minna, kerge reboot seeriale ei teeks halba.
Ma arvan, et ka see ei aitaks, sest Capcomil on väga halvad stoory writerid. Viimaste mängude stooryd olid saastad, mis ei tekita mingidki huvi vaid peletab eemale. RE5e lõpp oli jura. _________________ Gdesainer
keegi siit versus modet ka proovinud on? sai mingi hetk deal of the weegina alla tõmmatud, kuid pole siiamaani veel jõudnud proda asja. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Demo järgi on see mäng päris igav.. ei saa liikudes sihtida/tulistada, kuule laadida oli tüütu, split-screen oli nõme (ma ei tea, kas full versionis on samamoodi aga demos oli splitscreen niimoodi, et ekraanid olid väiksed mängijatel ja kasutamata ruumi oli sitaauguni) jne.. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Kui samal ajal sihtida, tulistada saaks kui liigud siis oleks mäng tavaline shooter. Asja idee ongi pinget hoida ja raskendada. Kuigi päris elus vist eriti hästi ringi joosta ja tulistada kah mõtet ei ole.... kui sihtmärk suht nina all ei ole siis sittagi sa millelegi pihta saad _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kui samal ajal sihtida, tulistada saaks kui liigud siis oleks mäng tavaline shooter. Asja idee ongi pinget hoida ja raskendada. Kuigi päris elus vist eriti hästi ringi joosta ja tulistada kah mõtet ei ole.... kui sihtmärk suht nina all ei ole siis sittagi sa millelegi pihta saad
Käigu pealt 50m AK4-jast pole probleem. Ja kui oleksin veel treenitud laskur, mida need karakterid olema ka peaks, poleks suuremad distantsid ka probleemiks.
Demo annabki vale pildi mängust, tegelikult. Lõpptulem on palju parem.
Jup 100% nõus, peale demo proovimist olin suht nördinud, kui lõpuks mängu kätte sain ei saanud kuidagi pooleli jätta ja lõpptulemusena sai 4 korda läbi tehtud
Demo annabki vale pildi mängust, tegelikult. Lõpptulem on palju parem.
õige Selle mängu demo on ikka väga läbikukkunud, splitscreenist niipalju et see ei häiri, COD5 häiris see mind ka algul kuid juba peale mõnda mänguminutit harjus juba ära
alustasin eile pro raskusastmega ja no krt, üksinda on suht rõve pelada, kaaslane on totaalne saamatu hädapätakas. Peab otsima kellegi, kellega koos uhada.
Sai ka versus modet proovitud, minu meelest mitte midagi väga head, kuid siiski mõnus vaheldus. Tegin mingi 10 mängu, paar isegi võitsin. Miinuseks on see, et osad unlockitavad charrid on way liiga rugevad versus tavalised pässid _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
alustasin eile pro raskusastmega ja no krt, üksinda on suht rõve pelada, kaaslane on totaalne saamatu hädapätakas. Peab otsima kellegi, kellega koos uhada.
Sai ka versus modet proovitud, minu meelest mitte midagi väga head, kuid siiski mõnus vaheldus. Tegin mingi 10 mängu, paar isegi võitsin. Miinuseks on see, et osad unlockitavad charrid on way liiga rugevad versus tavalised pässid
vastane on saamatu küll aga pro taset ära lõpetada üksinda küll ei ole. Krt ise tegin küll ära, ma ei tea küll mis seal nii väga rõvedat on. Aga eks see sõltub mängust ka, ühele raske aga teisele kerge.
Oskab keegi öelda kas sellise kostüümi saab ka Sheval mingit moodi lahti mängida või see on ainult selles vist ainult kahjuks konsoolidele tulevas lisapaketis ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.