Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Uus iMac VS PC - kas hinnavahe on ikka niisuur kui esialgu tundub? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Sinu järgmine arvuti on
iMac
19%
 19%  [ 34 ]
PC
80%
 80%  [ 138 ]
hääli kokku : 172

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.11.2009 21:10:20 vasta tsitaadiga

lased systeemi benchmargi käima, kontrollid kas temperatuurid vastavad normidele, lased kettatootja utiliidiga ketta üle, teed memtest ja siis saad teada mis viga on.

tsitaat:

Aga see on ebaloogiline, sest tavaliselt on prose 100%, siis kui kõik aeglaseks muutub. Kas need on omavahel seotud vms?

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 09.11.2009 21:11:29 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
lased systeemi benchmargi käima, kontrollid kas temperatuurid vastavad normidele, lased kettatootja utiliidiga ketta üle, teed memtest ja siis saad teada mis viga on.

Temperatuurid pole selle Delliga kunagi normidele vastanud, nagu ka Ohohh mainis.
Graafikakaart on tavaliselt 90 kraadi juures, prosed 65 kraadi juures jne. Ja samas dellist öeldi, et see on BS, sest seal pole temperatuuri sensoreidki sees vms.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
Anti

sõnum 09.11.2009 21:11:29 vasta tsitaadiga

Luide, kui sul juba praegu on sellist probleemid arvutikasutamiseks, siis ma olen 95% kindel, et sul on need probleemid ka mäkiga. Nagu öeldakse, kõigi probleemide aluseks on tihend tooli ja laua vahel.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.11.2009 21:12:47 vasta tsitaadiga

krt mul ei saa PC praegu msni sisse logida, Antiga jäid tähtsad jutud pooleli... ma arvan, et läikiva ekraaniga Mac logib igas asendis msni sisse, isegi siis kui netti pole thumbs_up.gif
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 21:13:40 vasta tsitaadiga

Äkki masin ei ole mõeldud uurimiseks vaid kasutamiseks? Kui masin ei tööta korralikult siis minnakse poodi tagasi ja lüüakse sellega müüjale pähe ning nõutakse uus või raha tagasi. Minule tundub kellegi teise sita lappimine eneseuhkuse pihta käivat -- kui ma olen selle eest maksnud, siis ei tõmba ma saba jalge vahele ning ei lähe koju kellegi teise praaki parandama. Arvutid on ikkagi kasutamiseks, mitte mõõtmiseks, vaatamiseks, kruvimiseks ja puurimiseks.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.11.2009 21:14:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui masin ei tööta korralikult siis minnakse poodi tagasi

Kas sellist Eestit me tahamegi? doh.gif

Anti

sõnum 09.11.2009 21:17:39 vasta tsitaadiga

pronto, mis mäkk on mingi imemasin, et temaga probleeme ei teki? See, et luits probleeme lahendada ei viitsi ja oma wonderful lokersi mäkki näpp suus ootab on juba teine asi.

Mul praktiliselt sama masin mis luitsil, midagi häkitud pole, serviceid kinni keeratud pole, kõik nii nagu installitud. Hetkel töötab solidworks, photoshop, msn, firefox ja temperatuurid asjad kõik täiesti normaalsed. Luits peaks lihtsalt ikkagi oma toolbarid ja muud imelised installitud applikatsioonid kinni panema, ühe disk cleanupi tegema ja asi paraneks märgatavalt.
Pilt kah: http://masin.planet.ee/pildid/temp.jpg

viimati muutis Anti 09.11.2009 21:19:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 21:19:03 vasta tsitaadiga

Täpselt sellist eestit me tahtsimegi justnimelt. Tahtsime riiki, kus oleksid peremehed, kes teavad oma õigusi ning ei karda ja ei häbene nende eest seista. Lisaks tahtsime sellist Eestit, kus inimesed teevad tööd, mitte ei paranda päevast päeva tööriista, kuna pole raha selleks, et omale uut ja korraliku osta.

Muide, anti, kas sa selle peale pole mõelnud, et sina pead normaalseks seda, mida luits peab sitaks? Äkki on ta latt lihtsalt kõrgemal?

Anti

sõnum 09.11.2009 21:21:40 vasta tsitaadiga

Me tahtsime äkki eestit, kus inimesed viitsiks elementaarsete probleemidega ise tegeleda, mitte iga väike pinnu pärast näpus traumapunkti seda õmblema minema.

tsitaat:
Muide, anti, kas sa selle peale pole mõelnud, et sina pead normaalseks seda, mida luits peab sitaks? Äkki on ta latt lihtsalt kõrgemal?
kui arvestada luitsi vanust, käitumist, sõnavõttu kripeldavate küsimuste foorumis, sõnavõttu ja argumente siin foorumis ja muidu oma natuke tiinekalikku suhtumist maailmaasjadesse, siis ma kahtlen selles lati jutus. Aga mine sa tea. icon_razz1.gif
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 21:28:42 vasta tsitaadiga

Ega sa samuti oma vanuse ning väärikusega ei hiilga. Lendad poole teema pealt peale, Inteli Macidega kogemust ei oma, aga kukud kohe kõikide kallal mölisema. Ma soovitan sul enne noka lahti tegemist igaks juhuks välja uurida, millest jutt käib, et pärast piinlik ei ole. Mina näiteks pole kordagi öelnud, et sinu Dell tükk sitta oleks, aga ometigi võtad sa kogu teemat nagu oleks keegi sinu arvutit solvanud. Freudil oleks selle kohta nii mõndagi öelda, aga praktikas näitab selline suhtumine, et sa oled lihtsalt mölakas.
Anti

sõnum 09.11.2009 21:36:21 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
Lendad poole teema pealt peale
omaarust olen ma siin teemas suhtkoht algusest peale sõna võtnud

tsitaat:
Inteli Macidega kogemust ei oma, aga kukud kohe kõikide kallal mölisema.
kogemus täitsa olemas

tsitaat:
Ma soovitan sul enne noka lahti tegemist igaks juhuks välja uurida, millest jutt käib, et pärast piinlik ei ole.
välja uurida täpsemalt mida?

tsitaat:
aga praktikas näitab selline suhtumine, et sa oled lihtsalt mölakas.
kuidas arvate
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.11.2009 21:36:28 vasta tsitaadiga

pronto, pole Anti'ga mõtet vist eriti vaielda, arvestades tema signatuuri thumbs_down.gif
Anti

sõnum 09.11.2009 21:46:13 vasta tsitaadiga

Ma võin mäkki kasutada, kui ta mulle tasuta kätte tuleks. iPhone kasutasin üle 2 aasta ja ühtegi halba sõna pole öelda. Lihtsalt ei saa ma aru nendest müstilistest kiiruse,mugavuse ja vastupidavusekummardajatest, kes räägivad mäki kohta müstilisi jutte. Ainus eriline asi on välimus, tänu millele on mäkk muutunud teatud ühiskonnakihi mänguasjaks...eestis vähemalt.

Ülemine tekst kehtib peabmiset minu põhirivaali luide arusaamadel (Dell d630 vs macbook).
Rääkides isiklikust kogemusest, siis millel põhineb näiteks kasutaja luide kiidulaul, kui tal puudub isiklik kogemus?

viimati muutis Anti 09.11.2009 21:47:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 09.11.2009 21:46:24 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
need omadused on nagu mõne naise tissid: kui tal need olemas on, siis miks ta neid ei kanna?

whistle.gif Oled seda mõnele öelnud ka?

lu1de kirjutas:
ja Macid ei saa viiruseid ka, erinevalt PC'dest.

See, et OS X-ile viiruseid vähem on, ei tähenda, et sina ei suudaks mõnda üleskorjata.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 21:51:18 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
pronto, pole Anti'ga mõtet vist eriti vaielda, arvestades tema signatuuri thumbs_down.gif

Sedasorti põhimõttelised kitsarinnalised fanaatikud on need, kes ennast pommivestidega õhivad.

Üldiselt kui kui Anti aru ei saa, siis mida Anti siin jaurab? Luits kaitses oma riista, aga sina lihtsalt käid ja mölised tema kallal. See, et sa teise mehe arvutit laidad ei tee sinu oma kuidagi paremaks -- ma just vaatasin, mis masin sul profiilis on -- kallim kui enamus MacBooke ja kindlasti mitte nii palju parem, et seda hinda väärida. Mis kurat pani sind sellist saasta ostma, räägi parem see nüüd lahti? Olukord on minu arvates seniajani olnud see, et üks vaene Macikasutaja peab tõestama, et ta ei ole kaamel ainult sellepärast, et mingi naga teda süüdistab.

Anti

sõnum 09.11.2009 21:53:18 vasta tsitaadiga

Pronto, sa võtad minu, kui pc pooldaja kallal väidetega, et ma pole isiklikku kogemust omanud, samas kilkab luits, kui mäkifänn, omamata samuti igasugust kogemust. Ehk palud siis temal ka maha rahuneda? Või temale, kui mäkifännile ei saa niimoodi öelda? Ja kokkuvõttes julgen ma väita, et minu kogemus mäkkidega on peajagu üle kasutaja luide omadest.

Ja see profiilimasin maksis mulle ei rohkem ega vähem kui 9999krooni ja seda tutikast peast.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 09.11.2009 21:55:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Luits kaitses oma riista,

Luits on Maci ainult poes näinud.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 22:00:30 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Pronto, sa võtad minu, kui pc pooldaja kallal väidetega, et ma pole isiklikku kogemust omanud, samas kilkab luits, kui mäkifänn, omamata samuti igasugust kogemust. Ehk palud siis temal ka maha rahuneda? Või temale, kui mäkifännile ei saa niimoodi öelda? Ja kokkuvõttes julgen ma väita, et minu kogemus mäkkidega on peajagu üle kasutaja luide omadest.

Mina võtan sinu kallal selleks, et sa saaksid aru, mis tunne on kui mingi t*rapea lihtsalt asja eest teist tagasi lihtsalt võtma hakkab. Ma vaatasin just inimeste arvustusi selle Delli kohta ja kui sa selle ka pärast tootmisest mahaminekut tagantjärele odavalt said, jääb küsimus ikkagi ülesse -- kes oled sina, et tuled jaurama teiste arvutite kallal, kui endal selline risu on? Sulle nagu üldse ei taha kohale jõuda, et masina, nagu keti, hind sõltub kõige nõrgemast lülist ja tänu sellele kui sa vaatad IBM-i erinevate mudelite hindu, siis märkad, et põhimõtteliselt samade parameetritega masina hinnavahe või olla kuni 2x. Kui sa kunagi hakkad aru saama, miks see nii on, siis võid edasi jaurata, senikaua aga katsu vähem tõmmelda.

Muidugi kui luits seda ainult poes on näinud, siis on väheke teine asi, sellisel juhul äkki võiksite mõlemad teineteise arvuteid peksta, aga sellisel juhul privaatsemas kirjavahetuses, kuna see ei ole enam arvutitest käib jutt, vaid teineteise personaalküsimuse lahkamine. Ma katsun nüüd ka selle laksimise siin lõpetada, sest ka ma ise olen teemast kõrvale kaldunud ...

viimati muutis pronto 09.11.2009 22:02:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
Anti

sõnum 09.11.2009 22:02:29 vasta tsitaadiga

Miks see risu on? Kas oleksid pool aastat tagasi 9999kr eest midagi paremat suutnud leida? Läptopi ostul olid minu prioriteedid 3D tarkvaraga töötamine, photoshop ja illustrator ja selle 9999kr eest andis ideaalsemat arvutit otsida. Mingeid digitv-sid, hdmi porte ja läikivad ekraane ma ei vajanud, mul oli vaja toorest protsessorijõudu, kiiret ketast ja palju rammi, samuti on 8-9h aku ka tore lisaväärtus.

viimati muutis Anti 09.11.2009 22:08:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 09.11.2009 22:08:29 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
krt mul ei saa PC praegu msni sisse logida, Antiga jäid tähtsad jutud pooleli... ma arvan, et läikiva ekraaniga Mac logib igas asendis msni sisse, isegi siis kui netti pole thumbs_up.gif

Sul pole vaja seda sisse lülitadagi, ta kirjutab sinu eest MSN'is
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 22:09:19 vasta tsitaadiga

http://www.ox.ee/est/product/102724

Sa kas valetasid masina konfiguratsiooni koha pealt või selle koha pealt, et sa selle uuena ostsid. D630-t on olemas odavam mudel ka, Inteli graafikaga.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.11.2009 22:11:56 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Muidugi kui luits seda ainult poes on näinud, siis on väheke teine asi, sellisel juhul äkki võiksite mõlemad teineteise arvuteid peksta

ja millest sa aru ei saa

Anti pidevalt peab mäkkide taga tööd tegema ja omab reaalset kogemust mõlema platvormiga, luits käib vaid poes silmadega musitamas

Anti

sõnum 09.11.2009 22:12:37 vasta tsitaadiga

Masin ostetud maikuus, masin oli pakendis ja kiledes, konfiguratsioon on täpselt selline, nagu profiilis kirjeldatud ja maksis masin ei sentigi vähem ega rohkem kui 9999kr ning hinna sisse kuulus ka windows vista litsents.
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 09.11.2009 22:23:22 vasta tsitaadiga

Mul pole kahjuks aega siin jaruata hetkel, aga hästi said siis, üle kahe korra letihinnast alla.
Anti

sõnum 09.11.2009 22:34:53 vasta tsitaadiga

Asi oli HinnaVaatluses foorumis täiesti avalikult müügis. Aga see pole enam see teema...
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.11.2009 22:44:49 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
HoHo, kuna mul on maikuust alates MacBook ning enne seda olen ma 23 aastat IBM PC kloone kasutanud (ja kasutan ka edaspidi, mängimiseks), siis ma pakun, et ma tean mida ma räägin ja kuna sinu jutust kumab läbi, et sul puudub igasugune kogemus Macidega ja keeldud uskumast ka siis kui sulle puust ette ja punaseks tehakse, siis ei ole mõtet sellel teemad edasi minna enne kui sul puudub vähemalt kahenädalane kogemus MacBooki praktilises kasutamises.
Ehk räägiksid millega ma puusse panin? Võiksid vähemalt siis mu küsimustelegi vastata mida esitasin icon_smile.gif
Inovatiivsusest ning kogemuse omamisest rääkides võib sama küsida kõiksugu *x11 aknahaldurige ja Sinu vaheliste suhete kohta icon_smile.gif

MacPro ja videokaartide "lai valik" on suht hea näide vist kui korralikku high-end masinat annab tolle kaubamärgi all kokku laduda, naljakas et siinsed austajad ei teagi mis seal reaalselt pakutakse icon_smile.gif

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 09.11.2009 22:59:48 vasta tsitaadiga

pc-l ei ole viirustega mitte mingit pistmist
Arutelu kipub MacÒS-i ja Windowsi aruteluks.
Ok MacOS ei tööta PC-l, enamasti.
Aga paned PC-le Linuxi peale, mis viirustest me räägime
Või Macile Win-i ja viiruseid nagu muda...

HoHo näide on hea... mis Komplekti saaks Mac-i raha eest kokku laduda. Ja ärge tulge rääkima, et midagi nii edevat ei saa. Mäkil on üks korpus PC korpuseid on sadu, tuhandeid ja vbolla veel rohkem.

Minu meelest peamine Maci eelis on MacOS ja enamasti muud kasutaja ei näegi. Ok akud on ka head ja standby nädal on ka müstika. Kuigi vanematel pole seegi nii märkimisväärne.
Kuid jõudlus või vastupidavus.. no kuulge. IBM-id osad siiani liikvel kui Mac-id Eestis väga rariteetsed olid ja töötavad siiani.
4-6a ja veel originaal akuga isendeidki liikvel.
Aga siin läheb jutt läpakate pelale juba.

MacOS mulle isiklikult meeldib kuna on tegu ilusa asjaga. Paktilise poole pealt ei tea... liiga kasutajasõbralik.
Isegi linux on läinud nii kasutajasõbralikuks, et isegi killX enam klahvikombinatsioonina ei toimi jne.
Windowsist ei räägigi parem.
Nagu laiatarbe soft ikka, dumbuseril hea kasutada, aga kui reaalselt tead, mida teha tahad, on vaja mingit spets softi, kuna kõik on nii ära peidetud, et keegi krt ei tea kust ja kuidas asjale ligi saab. Kui üldse saab.

Kui lauakast juttu, siis ma ei näe põhjust, miks eelistada mäkki.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
maamees
HV vaatleja

sõnum 09.11.2009 23:06:34 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan, ei arutata siin enam ammu teemal, mis esimesel leheküljel kõnealune oli. Ok, eks ma siis jätka OT-ga. Kas ma pean omale arvuti ostma selleks, et seda iga mõne aja tagant kodus remontida, puhastada ja hooldada või ma ostan omale arvuti töötegemiseks, mängimiseks, meelelahutuseks, koolitööks jne jne? Eelistaks pigem teist varianti ja olen ka selle eest nõus kopka juurde maksma. 4 aasta jooksul ei ole ma pidanud kordagi oma süsteeemi kuidagiviisi puhastama, riistvara hooldama jne jne. Samas on aparaat 24/7 sees ja sellest kolmandik ajast töös. Mida kuradit ma olen valesti siis teinud? On minu aparaat nüüd ikka teistest ülehinnatum ja sitem? Kuidagi ei tahaks seda uskuda. Tõsi, ostsin algul iBooki soovist teistest erineda ja proovida midagi muud ja ilusamat (no ei olnud sel ajal ei kallima, ega odavama otsa arvutite seast midagi silma jäänud, kõik nagu ühe pintsliga tõmmatud). Öelge mulle nüüd, targad ja kõiketeadjad, kas tõesti on minu 16990 krooni olnud mahaloopimine?
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 09.11.2009 23:07:10 vasta tsitaadiga

ullivilli, standby nädal (ehk siis sleep moodsates winides) ei tohiks midagi müstilist olla.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 09.11.2009 23:11:40 vasta tsitaadiga

Mikk, kasutan just seda sleep funktsiooni, aga võtab paari päevaga aku tühjaks. või vähemalt poole peale. Kasutasin XP-s ja nüüd 7s.
Mäkiga oli nädala standby-s ja akust oli paar % ainult vähenenud.
Aga nu eks mu PC on ka saan ja peab vastu töös vaid 2h, kuid ikkagi... päevaga ütleme 50% on palju natukene.

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 09.11.2009 23:36:36 vasta tsitaadiga

maamees, ostad mäki mängimiseks? Ära tee nalja. (iseasi on aga, mida mõeldakse mängude all)

Aga aru ma ei saa, miks kasutaja "pronto" siin plõksib ja sõimab kasutaja "Anti" Delli risuks, mis on täiesti viisakas läpats, selle raha eest (9999.-)

pronto kirjutas:
D630-t on olemas odavam mudel ka, Inteli graafikaga.

Intel vs nVidia graafika, no tõesti, kus on mõistus?

Millegipärast ma kaldun ka arvama, et luits pani endale windowsi peale, mis on kohe alguses läppariga kaasas ja see on lihtsalt mingit julma bloati täis topitud, mis teebki kõik aeglaseks ja ebamugavaks. Viiruste kohapealt niipalju, et ÜKSKI arvuti ei ole kaitstud, tee mis tahad. Enda windowsi suutsin küll puhtana hoida poolteist aastat kindlasti, ei näe põhjust miks ei võiks teha seda ka edasi - ma ei ole mingi lollpea, kes käiks kuskil ufoporno saitidel mingit saasta tirimas 24/7.

Küsimus ka laiale ringile: Kui sa ei ole mingi proff, kes tegelteb päevast päeva video ning fototöötlusega, siis mis sa selle parema ja kallima paneeliga seal maci sees pihta hakkad?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Cruiser
HV vaatleja

sõnum 09.11.2009 23:36:59 vasta tsitaadiga

Pealkiri oli, et kas iMac on kallis. Küsimus ju , millega võrrelda, kas osta arvuti, või osta selle raha eest hunnik detaile, panna arvuti kokku ja öelda, et see ongi übermasin. Tegelikus on selles, et need über pulgad, mis kokku ostan, peaksid ka koos optimeeritult töötama.
Parem juba võrrelda seda, mida firmad teevad, sest kõik, kes ise arvteid kokku panevad, on jätnud lisamata tööraha, mida selline kokkupaneb maksab. Pakun välja: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/imac?mco=MTAyNTQzNjA

http://www.dell.com/us/en/home/desktops/desktop-xps-a2420/pd.aspx?refid=desktop-xps-a2420&s=dhs&cs=19

link

Need on nüüd samaväärsed, samas korpuses, tehas on tööd teinud, juppidest ta juba kokku pannud, neid peaks võrdlema, et palju me siis oma raha eest arvutit saame.
Lisaks see, et disain ei ole ainult väline hiilgus, vaid ka kasutamismugavus. Apple on selle peale raha kulutanud ja ma ei ole kohati selle vastu, et ma maksan selle töö ka neile kinni, et oleks mõnda asja mugavam kasutada.

ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 09.11.2009 23:43:13 vasta tsitaadiga

Aga foorumites kolamine on oma töö ja vaev, kust uurid teadjamate meeste käest, kuidas kindel riistvara kokku sobib.
Mäki kasutusmugavus??? millest me räägime?
Cruiser sa vist pidasid silmas MacOS-i?
Kui mäkile panna Win peale, siis ma ei ütleks, et see oluliselt erineks teistest mugavuse poolest.
Äkki peakski selle teema tegema nii. iMAC ja PC windowsiga. Kumb on seda raha rohkem väärt. Nii on asi võrdne või pigem võrreldav üldse.
Või siis näiteks Linux-iga, siin pole MS-i vihkajatel ka midagi kosta.

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 09.11.2009 23:54:06 vasta tsitaadiga

PC mehed, mis te selle peale ütlete?

Link

Kus on loogika teie arust? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 09.11.2009 23:59:37 vasta tsitaadiga

Kasutan Linuxit ja olen kasutanud teisi ja ei plaani niipeal üle OS-i muuta.
Piisav vastus PC mehe poolt?
Kusjuures Mis PC-st jutt käib?? mäkiga üsna kerge arvata, mis see olla võib, kuna tootevalik ei ole nii suur.
mingi 4tuumaline SSD ketastel jookseb PC ei usu, et aeglasem on icon_razz.gif
Seega get your facts straight.
See on nagu savipätsi ja muude reklaam, ilma faktideta... ei taha pensionist ilma jääda vali savipäts (kohalikel valimistel)
Et siis mis näitajatega MAC ja PC võrdluses oli? sama hinnaklass või ressurss või mis firma või kelle komplekteeritud?
tagasi üles
Anti

sõnum 10.11.2009 00:14:03 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:

luide jäta järgi juba. Mida me selle APPLE reklaami peale ütlema peame?
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 10.11.2009 00:18:40 vasta tsitaadiga

lu1de, icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis sa selle peale öelda oskad?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.11.2009 00:32:58 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
lu1de kirjutas:

luide jäta järgi juba. Mida me selle APPLE reklaami peale ütlema peame?

Ta viitas sellele testile, kus Windows jooksis "Apple raual" kiiremini kui täpselt samal "PC raual". Mäletan isegi seda. Päris koomiline. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 10.11.2009 00:51:47 vasta tsitaadiga

Kus on juttu, et tegu on sama rauaga, mis andmetel, mis jooksis täpselt kiiremini.
Show me the facts. Tahan numbreid, tulemeid jne.
Sest praegusel hetkel on tegu suvalise pläustiga.
Sama hea, nagu ma teen juutuubi video, et MINA olen parem, kui SINA.
ja kui ma seda levitan on mul järelikult õigus.
Sel juhul see ei omagi tähtsust, kas me kunagi oleme kohtunud või mitte.
Seega vähem tühja juttu ja emotsioone rohkem numbreid, need on vähemalt võrreldavad,

PS kui apple Raud on täpselt Sama kui PC raud, kas me mitte ei ole sel juhul kaks Apple rauda või hoopis kaks identset PC rauda???
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 10.11.2009 01:26:19 vasta tsitaadiga

Noh, tegelt siin teema alguses tehti kalkulatsioon, kus võrreldi kahte analoogse karakteristikuga masinat ja selgus, et PC on üldiselt kallim -- kui operatsioonisüsteemiks on Windows, siis isegi märkimisväärselt kallim, rääkimata varjatud kuludest nagu see pidev tuunimine, kohustuslike lisade installimine ja regulaarne süsteemi reinstallimine, millest siin kogu aeg räägitakse. Loomulikult läks jutt kohe aiaaugu peale, kus hakati küsima, miks mul ikka nii head masinat vaja läheb kui saab ka palju sitemate juppidega hakkama. Sellise argumendi vastu ei saa -- nullist umbjoobesse saab Presidendi Pilsneriga palju odavamalt kui XO Martelliga, tõepoolest.

Lisaks kuivõrd odavam on sittade juppidega ikkagi läbi ajada võite lugeda sellest teemast: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=429816

erick
HV Guru
erick

sõnum 10.11.2009 02:33:44 vasta tsitaadiga

Ohohh kirjutas:
Aga fakt on see, et ära on lahendatud väga palju väikeseid ärritavaid probleeme, mille kohta ma varem arvasin, et peab lihtsalt ära kannatama. Ning kui mul on valida, kas muretu kasutamine või kaks korda odavam + kaks korda võimsam + kolm monitori, siis ma valin kallima raha eest muretu kasutamise.

Ega enne sellest aru ei saa kuni ise pole proovinud.

Hint: täiskasvanute mähkmed on samuti palju mugavamad kui aluspükste ja wc kombinatsioon, ei peagi enam kogu aeg wc vahet lippama, mugav, innovatiivne ja mis kõige olulisem - muretu!!! Mitte midagi keerulist ei ole, kui mingi s*tt lahti on, viskad uue alla, mitte ei kutsu sanitaartehnikut või ela ise kogu aeg küünarnukini veepaagis. Siis saab ikka oma elu ka elada, ei pea keset kohtingut wc-sse jooksma ega midagi, paned kangi seal samas ilma tõusmata maha ja saad võluvalt oma kaaslannale naeratada sel ajal. Välimus on ju nii oluline, näo järgi saab juba aru, kas inimene kasutab täiskasvanute mähkmeid või mitte. Need, kes ei kasuta, neil on kogu aeg kibe nägu peas ja sipelgad püksis, jube kiire on neil, nad on wc poti külge justkui aheldatud. Iga päev kaotavad umbes 15 minutit seal poti peal - tööd ei saa teha ju samal ajal. Aga innovaatikutel on lai naeratus sel ajal suul, nad on loovad ja progressiivsed ja häid asju tuleb nagu kahest otsast korraga lausa. Ja mõelge kui palju õhemad mähkmed wc potiga võrreldes on! Majja saab kohe ruumi juurde. Muidu see pott vedeleb pidevalt jalus ja kogub tolmu. Selle ruutmeetri peale saab nüüd midagi ägedat disainida. Kunstnikerdusega mähkmekapi näiteks.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 10.11.2009 02:40:34 vasta tsitaadiga

erick, sa räägid aiaaugust, tuues asjakohatuid näiteid. Sinu arvates on maja ees olev kuivkäimla standard, tollal kui ülejäänud rahvas kiidab maja sisse ehitatud kaasaegset WC-d. Sital saab mõlemas käia, üks on lihtsalt mugavam ja ei nõua jebimist mingite kõrvaliste asjadega. Mähkmete mõte võib tõesti tulla pähe ainult inimesel, kes vesiklosetist midagi ei tea.
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 10.11.2009 02:43:48 vasta tsitaadiga

Nagu rusikas silmaauku sobib siia üks tsitaat:

Why would you love a Mac?
Computers are computers.
Macs are great. So are PCs.
So are toasters - what's you point?
It's just a computer, get over it.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 10.11.2009 02:45:31 vasta tsitaadiga

Eks enamus ongi sellega nõus -- masin nagu iga teinegi.
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 10.11.2009 02:48:29 vasta tsitaadiga

Milleks siis kakelda ja minna isiklikuks? Macil on positiivseid külgi, aga ka negatiivseid külgi, samamoodi ka PC-l. Kokkuvõttes on ikkagi seest samasugune arvuti nagu iga teine.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.11.2009 02:57:49 vasta tsitaadiga

Kurb näha et mõni suudab tatti pritsida küll aga kui konkreetselt küsida midagi siis ignoreeritakse icon_neutral.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.11.2009 02:59:55 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 10.11.2009 03:12:57 vasta tsitaadiga

Asjad nagu klaviatuuri taustavalgustus ei ole tehtud selleks, et arvutit "ägedamaks" teha.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 10.11.2009 03:33:30 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kurb näha et mõni suudab tatti pritsida küll aga kui konkreetselt küsida midagi siis ignoreeritakse icon_neutral.gif

Seda on kurb näha jah. Kusjuures eriti kurb on see seetõttu, et küsimusi justkui polekski olnud, rohkem ikka süüdistusi. Samuti on raske aru saada, mis hetkel on küsimus laetud küsimus, mis hetkel on tegemist küsija võhiklusega ja mis hetkel on küsimus tegelikult retooriline sarkasm.

Eriti kurb on lugu siis kui sa loetled pika koguse tõsiseid plusse ülesse pärast seda kui seda paluti teha ning seejärel hakatakse midagi asjasse täiesti mittepuutuvatest videokaartidest jahuma. Nõuka ajal olid üks selline Armeenia raadio anekdoot, kus USA raadio küsib, et kas teil tõepoolest on ikka veel kaupluste taga leivasabad, mille peale Armeenia raadio pärast mõningast mõtlemist vastab -- aga teil pekstakse neegreid.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.11.2009 04:08:36 vasta tsitaadiga

Küsimusteks oli et mille poolest on OSX'i multi-monitor tugi parem ning millega seal "süüdistustes" puusse panin. Tõid küll plussid välja kuid ei rääkinud neist lähemalt ning peale lisainfo küsimist lihtsalt ignoreerisid seda. Võiksid ju veidi lähemalt rääkida neist plussidest siis.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Uus iMac VS PC - kas hinnavahe on ikka niisuur kui esialgu tundub? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.