praegune kellaaeg 28.06.2025 02:43:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
scam0
HV vaatleja
|
09.11.2009 16:26:50
Probleem LAN ühendusega netti saamisel Windows 7 kasutades |
|
|
Tere,
probleem järgmine: Ostsin uue arvuti, kus Windows 7 peal. Kõik töötab hästi väljaarvatud 1 asi. Nimelt kodus kasutan Wifi ühendust ja kõik toimib - internet töötab ja ühendus on korralik. Tööjuures aga mul kaabliga LAN ühendus, mis ei taha ühtegi parooli ja on pidevalt sees. Kui panen kaabli taha siis näitab, et ühendus on olemas ja kõik toimib (troubleshoot ei leia ühtegi viga) AGA netti ei ole ehk bowseris ei ava ühtegi lehte ja msn ega miski muu ei tööta. Samal ajal vana arvutiga, kus jookseb XP ei ole mitte mingisuguseid probleeme - nett töötab koheselt kui juhe taha panna. Windows 7 mulle tundmatu ja uus kah, et ei oska midagi eriti ette võtta (kõik võimalik omaarust ära proovitud, tulemuseta). Kas keegi oskab äkki aidata, mida ette võtta või milles üldse probleem seisneb?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.11.2009 16:43:05
|
|
|
Sa oma töökohas kohalikule IT administraatorile muret kurtsid? Võibolla on turvalisuse huvides suvalise arvuti võrkuühendamine lihtsalt keelatud?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
scam0
HV vaatleja
|
09.11.2009 16:51:18
|
|
|
Meil ostetakse serverihaldus sisse väljaspoolt ja selles ei saa probleemi olla, kuna kui ma siin alustasin (5 kuud tagasi) siis panin ma kah lihtsalt oma arvuti juhtme taha ja mingeid probleeme ei olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
09.11.2009 16:56:27
|
|
|
Päris turvaline värk teile seal siis. Aga kontrolli kas kõik võrgu ip, gw, dns on paigas.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.11.2009 17:03:02
|
|
|
Kontrolli juba eelpoolmainitud võrguparameetrid üle.
Võibolla on vahepealse 5 kuuga võrguturvalisust tõstetud.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|