Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
--ylemus--
HV vaatleja

|
03.11.2009 20:21:49
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Viimati ise mängisin veel GTX295 oli ka suht normaalne avg testides aga mängus sees esines ikka laggi. Kuidas teil on? |
'
endal esine ka suht vähe laggi.. arvutis siis core 2 quad q9550 4gb ddr2 1066mhz ja gtx 260... samas laggi vähendas suurel määral patchi peale laadimine.. ja nüüd jookseb suht hästi
_________________ Müün vanemat ja ka vähesel määral uuemat arvutikraami!!! |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
07.11.2009 16:15:03
|
|
|
Endal on ka ikka bench palju siledam ja kõrgema fps-ga, mängis kiirelt liikudes tuleb neid spike'sid väga tihti ette. Mediumil mängides vähe.
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
07.11.2009 19:39:24
|
|
|
klege gta mehed :d aidake.
ma ei saa enam installida gtad :d
annab errori et see fail ei sobi teie windowsiga ja tehke selgeks kas teil 32 või 64 bit versioon ja siis põõrduge programmi toe poole :d
absull ükski ühilduvus mood ei sobi
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
09.11.2009 01:35:52
|
|
|
ja ma juba lootsin et vastus mu küsimusele
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
10.11.2009 23:49:03
|
|
|
Ei saa enam multiplayerisse... st serverivalikusse saab, aga mängu sisse laeb mingi minuti ja siis viskab tagasi välja... jama.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mzx30
HV kasutaja

|
11.11.2009 19:49:18
|
|
|
Mul üldse siuke jama, et seal kus Start vajutan, siis neid pilte näitab seal mingi 12 korda, varem oli 2-3 pilti ja safehouse'is.
MP ma ka mängida ei saa, joinin ja siis jääbki loadima kuni lõpuks lobbysse tagasi viskab.
Praeguse seisuga update oli jama
EDIT:
Igatahes tegin mina clean installi GTA IV'le ja panin värskeima 5'nda pätsi, ning kõik on normis nagu enne.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
12.11.2009 14:34:34
|
|
|
logistics kirjutas: |
Mul üldse siuke jama, et seal kus Start vajutan, siis neid pilte näitab seal mingi 12 korda, varem oli 2-3 pilti ja safehouse'is.
MP ma ka mängida ei saa, joinin ja siis jääbki loadima kuni lõpuks lobbysse tagasi viskab.
Praeguse seisuga update oli jama
EDIT:
Igatahes tegin mina clean installi GTA IV'le ja panin värskeima 5'nda pätsi, ning kõik on normis nagu enne.  |
Kuskohast sa 5nda patchi said?
Mul siuke jama et hakkan mängima mängu, siis ütleb et mu kasutaja ei logi ennem sisse Live'i kui mäng pole ära updatetud, niisiis hakkan mängus sees updatema kuid kui see progress bar vms lõpuni jõuab siis jääbki seda tegema, ühesõnaga ei lõpeta updatemist
EDIT: 5 korda proovisin, ning nüüd lõpuks tegi mingisuguse update ära mängule, nagu mängust seest.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
12.11.2009 14:44:09
|
|
|
tsitaat: |
Mul siuke jama et hakkan mängima mängu, siis ütleb et mu kasutaja ei logi ennem sisse Live'i kui mäng pole ära updatetud, niisiis hakkan mängus sees updatema kuid kui see progress bar vms lõpuni jõuab siis jääbki seda tegema, ühesõnaga ei lõpeta updatemist |
Sama värk oli mul ka. Läksin rockstarsi kodukale ja tõmbasin nii uue LIVE kui Viimase GTA patchi, aga nüüd ei lase serverisse joinida..
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
12.11.2009 15:44:52
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Mul siuke jama et hakkan mängima mängu, siis ütleb et mu kasutaja ei logi ennem sisse Live'i kui mäng pole ära updatetud, niisiis hakkan mängus sees updatema kuid kui see progress bar vms lõpuni jõuab siis jääbki seda tegema, ühesõnaga ei lõpeta updatemist |
Sama värk oli mul ka. Läksin rockstarsi kodukale ja tõmbasin nii uue LIVE kui Viimase GTA patchi, aga nüüd ei lase serverisse joinida.. |
Ma sain selle update lõpuks tehtud, proovi mitu korda, kuni lõpuks viskab desktopile ning hakkab installima mingit asja.
EDIT: KUssjuures väga huvitab mind see et mida see update tegi üldse, kus sellist infot leida võib huvitav. Mulle tundus et tuli 3rd person vaade juurde nüüd?
Ja alles nüüd avastasin et osades autodes on GPS, nagu mingi naine või vahest mes räägib et kuhu sõitma peab midaig uut või vana?
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
mzx30
HV kasutaja

|
12.11.2009 17:47:56
|
|
|
Rockstar lehelt:
Today we released patched 1.0.0.4 for the PC version of Grand Theft Auto IV. The patch features a number of updates and fixes including the conversion of all region SKU’s into the same SKU, more freedom for users to customize controls, and several multiplayer fixes. The full patch notes can be found below. Please visit http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1004.rar to download the patch.
Version 1.0.0.4 – November 10, 2009
GENERAL:
Convert all region SKU's into the same SKU.
Include support for all languages within single exe.
CONTROLS:
Allow controls to be double mapped on keyboard.
Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.
MULTIPLAYER:
Security Updates to deter cheating in multiplayer.
Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game. |
Ja kui kellelgi on probleeme MP'ga, siis ainuke variant, mis mind aitas oli reinstall mängule ja viimane päts.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
12.11.2009 18:12:20
|
|
|
Rockstar lehelt:
Today we released patched 1.0.0.4 for the PC version of Grand Theft Auto IV. The patch features a number of updates and fixes including the conversion of all region SKU’s into the same SKU, more freedom for users to customize controls, and several multiplayer fixes. The full patch notes can be found below. Please visit http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1004.rar to download the patch.
Version 1.0.0.4 – November 10, 2009
GENERAL:
Convert all region SKU's into the same SKU.
Include support for all languages within single exe.
CONTROLS:
Allow controls to be double mapped on keyboard.
Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.
MULTIPLAYER:
Security Updates to deter cheating in multiplayer.
Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game. |
Ja kui kellelgi on probleeme MP'ga, siis ainuke variant, mis mind aitas oli reinstall mängule ja viimane päts. |
Mul oli juba ammu see update nii arvutis kui mängul peal, 1.0.0.4 ning arvutis 6ndast oktoobrist juba. enam ei saa aru
Kas nad siis tõesti jätavad update versiooni samaks ja annavad uuenduse välja uuema kuupäevaga v?
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
mzx30
HV kasutaja

|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
12.11.2009 18:42:59
|
|
|
Rockstar lehelt:
. |
Ja kui kellelgi on probleeme MP'ga, siis ainuke variant, mis mind aitas oli reinstall mängule ja viimane päts. |
Super . Polegi vaja siis ühtegi mod'i enam ja reinstall täitsa arvestatav. Tõmbasin just hiljuti Alice+netkickeri, et cheatereid saaks välja kickida.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
12.11.2009 19:16:05
|
|
|
MULTIPLAYER:
|
Oli ka faking aeg Thänkju Rokkstaar
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
12.11.2009 19:23:52
|
|
|
A siis ei pannudki seda väikest numbritemängu tähele, jube segane.
Mida see SKU peaks tähendama? *Convert all region SKU's into the same SKU.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
12.11.2009 20:15:48
|
|
|
Syncmahv kirjutas: |
. Mulle tundus et tuli 3rd person vaade juurde nüüd?
Ja alles nüüd avastasin et osades autodes on GPS, nagu mingi naine või vahest mes räägib et kuhu sõitma peab midaig uut või vana? |
see juba esimesest versioonist
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.11.2009 13:14:58
|
|
|
Kuna vahetasin op süsteemi ehk format ja nüüd tuli mõte et peaks ka uuesti selle mängu peale installima... iseasi kas saab veel olen seda mängu mitu korda sisse välja installinud vista all igasuguste probleemide tõttu et nüüd tahaks ka oma silmaga vaadata kuidas see käkk win 7-me all ka jookseb ? olen lugenud et ikka veits paremini kui vista all ? et võib olla isegi minu raali peal on veits lootust aga kas et korralikult jookseks piisab sellest viimasest patchist mida siin lingiti ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
14.11.2009 14:08:44
|
|
|
jah. ma ei saa installimagi seda windows 7-me all olen proovind absull kõiki comüpatility moode ja no ei toimi
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
14.11.2009 14:58:20
|
|
|
Väga hästi töötab Win 7ga
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
--ylemus--
HV vaatleja

|
14.11.2009 15:46:50
|
|
|
Kasutan ka windows 7-et ja GTA IV jookseb ka täiesti ilusti.. pole ka insallimisel mingeid konflikte tekkinud
_________________ Müün vanemat ja ka vähesel määral uuemat arvutikraami!!! |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3rT6699
HV kasutaja

|
14.11.2009 23:44:53
|
|
|
Keegi targem ehk teab: 2 kuud tagasi toimis Win7 peal too ASI loader ja ragdoll mod, näiteks, ilusti, ei esinenud kokkujooksmisi. Nüüd panin uuesti GTA IV peale, aga üritades mängu käivitada kui ASI loaderi .dll asub GTA IV kaustas, tuleb kohe error, et GTA IV has stopped working jne. Mängul on uusim patch peal, ja ka modi versioon klapib. Milles võib probleem olla? Originaal mäng on.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
15.11.2009 01:04:44
|
|
|
Kas ma olen ainus kellel multiplayeri riietust muutes ("Multiplayer -> player model") gpu temperatuur paari sekundiga üle viie kraadi võrra tõuseb? ~65C -> 70C+ vähem kui 5 sekundiga..
Kõigeu uem patch on peal, Win7 64bit
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
mzx30
HV kasutaja

|
15.11.2009 13:42:12
|
|
|
K3rT6699 kirjutas: |
Keegi targem ehk teab: 2 kuud tagasi toimis Win7 peal too ASI loader ja ragdoll mod, näiteks, ilusti, ei esinenud kokkujooksmisi. Nüüd panin uuesti GTA IV peale, aga üritades mängu käivitada kui ASI loaderi .dll asub GTA IV kaustas, tuleb kohe error, et GTA IV has stopped working jne. Mängul on uusim patch peal, ja ka modi versioon klapib. Milles võib probleem olla? Originaal mäng on. |
Modifikatsioonid ei tööta uusima pätsiga (veel).
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|