Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 486, 487, 488 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
seguplönn
HV kasutaja
seguplönn

sõnum 05.11.2009 21:34:20 vasta tsitaadiga

selleks aitab 60gb versioon thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ppg
HV Guru
ppg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2009 23:13:29 vasta tsitaadiga

ei näinud suurt vahet, kui ise elan soomes ja soomest tellib tuleb väga kiirelsti kohale, game.co-st tellides kestis kauem.virx, kas verkkost kõige odavam tellida pelasid või muult lehelt?
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 06.11.2009 00:07:23 vasta tsitaadiga

Wilts kirjutas:
freetime1 kirjutas:
aga kas selle 40gb sai ps2 orig. mänge mängida? icon_razz.gif

ps2 mänge mängis ps3 siis kui ta maksis 10-11k nii aasta tagasi umbes.

sellega tuleb huvitav küsimus mõtetesse.

Kas need, kes 10-11k ajal endali pleikari soetasid kahetsevad ka oma ostu?

ma oman ps3-e umbes 2,5 aastat ja ei kahetse üldse. selle ümber on kogunenud toredaid tehnika vidinaid ja lausa mõnus on umbes kuus korra bluray filme vaadata. ja aastas paar korda häid mänge mängida(uncharted/fallout/mgs/jne). plaanin play tv ka külge pookida tulevikus.
ainus miinus minujaoks on rami vähesus(vist on asi selles). oleks väga lahe kui saaks normaalselt netis olla ja mängude ajal kolada kõikides ps3 menüüdes, mitte ei peaks mängust välja logima, kui näiteks tahan mingit lugu/videot/netti korra vaadata.

paneks pleikarile hindeks 8/10 thumbs_up.gif

EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 06.11.2009 04:57:53 vasta tsitaadiga

Ise omanik oktoobrist 2007. Mäletan kui ps3 ostmiseks läks, jube jama oli ikka, PS3 olid otsas seega sain selle mis vitriini all seisis. Maksis 10999.- kui tollel ajal oli ka nii et kui sõber külla tuli siis ütles et oh mis kuradi asi see veel on, pilt on ju nagu aknast vaataks välja, siis sai selgitatud jne. Muidu tip top asi minnu arust. Viimasel ajal palju ei mängi kuid siiski väga hea ning usaldusväärne masin.
Muide kas kellelgi kah see komme külge jäänud et PS3 netis käia? Olen üha sagedamini ps3 peal netis olnud, ning nüüd eelistangi PS3. Hiir ning klaver olemas niiet: aits, tvai , trai, ibn hatab politsai
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.11.2009 05:06:34 vasta tsitaadiga

Kuna mõned siin räägivad kogemustest siis räägiks ise kah, ise olen omanik aasta algusest, noh tegelt oli varem kah PS3 aga müüsin maha kuna raha oli vaja. Igatahes siiani täiesti rahul asjaga, saab bluray filme vahtida kui tahtmine tekib, PS3-ga töötab G25, mis on mu jaoks väga tähtis, PS3 peal on Vormel 1 korralik simulaator olemas, Uncharted, Uncharted 2, God Of War III jne. Lisaks tasuta võrgus mängimine, mida ma ei tee enivei, wifi, mis on väga hea, suur ketas, mis samuti on hea demode jaoks ja mängude jaoks. Korralik browser interneti jaoks, USB kalver ja hiir taha ja saan netis ringi brausida kuni arvuti 3Dmarke teeb icon_biggrin.gif Ainukesed miinused, et kõiki videosi ei saa näha brauseris ja ei saa alla laadida tarkvara mida tahaks mälupulgale panna.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 06.11.2009 10:02:10 vasta tsitaadiga

Ostsin oktoobris-novembris 2007 (täpset aega enam ei mäleta ja tšekki ei viitsi ka välja otsida) enam-vähem täisraha eest. Ostu ei kahetse, kuna sellel poleks mõtet ja kulutatud 10+K raha see ka tagasi ei tooks. Asendab minu jaoks ka PS1/PS2, mida mul kunagi polnud. Teeb natuke liiga palju häält. Üldiselt käitub hästi, tõrkeid on selle aja jooksul esinenud vähem kordi, kui mul sõrmi. Eks näis, mis edaspidi saab. Suhtun PS3 võimetesse realistlikult ja võimatut ei oota - see on siiski muutumatu konfiga masin, mis oli juba aastal 2006 üks suur kompromisside kuhil. Meeldib näha, kuidas dev'id õpivad üha paremini PS3 iseärasusi enda kasuks pöörama ja puudustest mööda hiilima.

Backloggery ütleb, et oman PS3-le 17 karbimängu ja 18 PSN-mängu (PS1/PS2-mänge ja nn jagamise käigus saadud PSN-mänge praegu ei arvesta). Lisaks on riiulis veel 6 üksikut Blu-Ray filmi ja 3 box set'i. Siiani kõige rohkem mänguaega saanud PS3-eksklusiivsed mängud: PixelJunk Eden, LittleBigPlanet ja Uncharted: Drake's Fortune. XB360-eksklusiivsed mängud, millest ilmajäämise pärast kõige rohkem kurvastan: Rez HD, Geometry Wars: Retro Evolved 2 ja Crackdown. (Disclaimer: Leian, et nn platvormisõjad vaidlusteemana sakib - kõik foorumites ja mujal selle teemaga tegelejad seebiks.)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
leki
HV kasutaja
leki

sõnum 06.11.2009 10:29:18 vasta tsitaadiga

Räägin ka siis oma loo. Soetatud sai PS3 märts 2008, 30 gigane variant. Minu esimene kokkupuude konsoolimaailmaga! Samaaegselt sai soetatud ka 48" FullHD teler ja G25 rool koos Playseat istmega, et seadmiset täit naudingut saada. Iseenesest investeeringuga väga rahul thumbs_up.gif. Kasutust leiab suht iga päev. Kuna olen ka fotograafia huviline, siis piltide vaatamine on täielikult kolinud PS3-e. Samuti vaatan videofaile ja lasen muusikat läbi PS3-e. Mingi hetk sai kõvaketas vahetatud 250-s vastu. Mingi hetk andis kettaseade otsad. Garantiist anti uus pill asemele. Kõige suuremaks üllatuseks oli see, et uus pill oli praktiliselt hääletu vana kõrval. Vana vendikas undas tõesti nagu tolmuimeja. Fotod, muusika, viodeod hoian välisel kõvakettal, mis pidevalt konsooli taga. Lähiajal plaan soetada ka PlayTV (antenn juba soetatud icon_biggrin.gif ). Kahjuks on mängimiseks aega oluliselt vähem, kui seda sooviks. Kokku soetatud plaadi peal 42 mängu (üks, esimene mäng vaid soetatud Eesti poest!), millest alles 24. Netis brausin PS3ga minimaalselt.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 06.11.2009 10:32:40 vasta tsitaadiga

Ei kahetse ühestki otsast, ehkki üle kahe aasta tagasi sai sinna alla maetud 11K. See-eest on nüüd elutoas olemas suhteliselt võimekas meediamängija + mängukonsool + kui arvuti remondis oli, sai teist kasutatud ka veebis käimiseks. Peale 500GB välise kõvaketta juurde ostmist lahenes ka mahumure.
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 06.11.2009 11:42:35 vasta tsitaadiga

soetasin enda oma (40G) onoffi komplektina (üks mäng, üks bluray, konsool, logitechi lisapult ja hdmi juhe 5990.-). põhiliselt plaanisin ja kasutangi seda filmide vaatamiseks (pea terajagu 720p rippe, 14 bluray plaati, kaks bluray boxset-i). kaksteist mängu, millest kaks kolmandikku soetatud second hand, pihutäis psn asju. juurde olen ostnud vaid ds3 puldi (lbp ei söö kolmandat parteid) ja gigabit eetri switch-i. vaikselt mõtlen teleka vahetamisele (37" full-hd praeguse 37" hd-ready asemel) ja väheke uuema receiver-i soetamisele (rx-v740rds asemel). ühe kontserdi 720p rip oli 8+ giga, millest ca 6 giga moodustas 5.1 pcm heliriba, mida ma tahaks ikka kangesti kuulda. icon_smile.gif
edit: meenus, et kontoris roteeriti meil üksvahe ps3-e ja xbox360-t. viimase kohta on mul ainuke positiivne elamus puldi jäikus, pleikari oma tundub sihuke sutsu flimsy olevat. kui väheke aktiivsemalt väänata käte vahel, siis naksub ja tahaks nagu järele anda. xkirstu puldiga sellist tunnet ei olnud.

viimati muutis 47th ronin 06.11.2009 13:07:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 06.11.2009 12:21:01 vasta tsitaadiga

enda ps3 sai ostetud samal päeval kui need välja tulid, mingi 20 märts 2007 oli äkki? onoffist sai eeltellitud veel ja 1000 krooni ettemaksu tehtud :)
10997.- vist oli hinnaks. enamus paremad mängud plaadil on mul vähemalt mingiaeg olemas olnud, mängud mis ära tüütavad müün üldiselt edasi, alles praegu vist 7 mängu. PSN'is ostetud pea 30 mängu juba.
ostu absoluutselt ei kahetse, arvestades palju mul see ps3 tööd teinud, on mul see raha ammu tasa.
mängida on saanud üksjagu, veelrohkem on asi aga arvutist filme sarju striiminud ja blu-ray'si mänginud, blu-rays'si hetkel mingi ~40, kõik eestikeelsete subtiitritega(eestist, uk'st, poolast, tsehhist kokku tellitud) + mõned box-setid.
selle esimese 60gb variandi müüsin septembris maha ja ostsin ps3 slimi kuna see vähe vaiksem ja jahedam ja ühildub paremini mu kodukinoga (braviasync ftw) teise slimi ostsin tegelt isegi veel, sellele tellisin ebayst kaks valget pulti (see on valge teleka taha ühendatud :P)
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 06.11.2009 16:02:06 vasta tsitaadiga

Keegi mõnda uhket linki oskab visata kuidas DS3 PC bluetoothiga ühendada?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
JoonasJJ
Kreisi kasutaja
JoonasJJ

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.11.2009 17:41:35 PS3 Slim odavalt vasta tsitaadiga

Kes oskab soovitada, kust saada odavalt endale Slim? Kuskilt Euroopast võiks saada, et kiiresti saab kätte. Lugesin siin sellest Amazon.de'st. On see usaldusväärne? Labukana, iDemon ja Malukas - oskate kommenteerida? Kuidas selle Amazon'i usaldusväärsusega on? Tahaks hirmsasti endale Slimi, transportimise mugavamaks tegemise tõttu just.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lux
Kreisi kasutaja
lux

sõnum 06.11.2009 21:34:37 vasta tsitaadiga

ostsin omale konsoolipoest component hd rgb kaabli, aga ei saa seda kuidagi tööle, ühendab ära, lülitan teleka YPbPr peale ja ei miskit peale hääle.... üritasin veel mingeid settinguid katsetada, aga ikkagi ei miskit peale hääle... milles probleem? kuidas ma saaks selle hd pildi sealt kätte lõpuks.. hdmi'd pole mõtet soovitada, sest seda mu aastaid vanal hd ready lcd teleril pole
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 06.11.2009 21:39:49 vasta tsitaadiga

Hoia sisselülitamisel näppu niikaua nupu peal kuni käib kolm piiksu.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 155
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 06.11.2009 21:42:30 vasta tsitaadiga

ise omanud ps3'e ligi aasta vist, soetatud sai see 4000.- eest võla katteks, tegemist siis 60GB versiooniga ehk siis see kus kõik kulinad veel küljes ja ka väga rahul asjaga. filmide vaatamine läbi media serveri on lausa lust. mängimiseks eriti aega ei jää. Ainuke mäng midagi mängin on FIFA 10 ja demod kui midagi uut jälle ilmub, seoses sellega uus R&C meeldib väga, plaanis ka see osta. Blueray filmidel isegi muutuvad inimesed koledamaks kui nad vist tegelikult on icon_biggrin.gif (nii detailne on). Kokkuvõtteks 100% rahul ja xboxist on see way etem minu arust (pidin ära mainima), sest olen ka seda omanud ja PS3 lihtsalt tundub mõnusam igat pidi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 06.11.2009 22:19:02 vasta tsitaadiga

OT:Ega keegi järgmisest Midnight clubist midagi ei tea?
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 06.11.2009 22:39:03 vasta tsitaadiga

Complete Edition tuli/tuleb. Uut ei tasu niipea veel oodata.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 06.11.2009 23:06:11 vasta tsitaadiga

Ise sain pea 2 aastat tagasi PS3 omanikuks - äi kinkis Jaapani 60GB mudeli (see oli muidugi kui "välk selgest taevas"); ise veel tol ajal ei raatsinud keskpärase mänguvalikuga konsooli osta...
IMO tore, et ka naine vahel ühtteist lisaks DS'i mängudele mängib - LBP, GT5:P; GH jms. Laps on õnneks (või kahjuks) liialt väike, teda huvitavad nukud ja Puhhi raamat rohkem...

tagasi üles
Schumi
HV kasutaja
Schumi

sõnum 07.11.2009 00:26:01 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
Kas need, kes 10-11k ajal endali pleikari soetasid kahetsevad ka oma ostu?
No way!
Arvestades, kui palju PS3 on mulle andnud, siis oli hind igati seda väärt. Kui mina PS3 ostsin 2007. aasta jõulude paiku, siis sai ligemale 10 000 välja käidud. Ei kahetse, suurepärane mängukonsool ja multimeedia masin.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 07.11.2009 00:53:12 vasta tsitaadiga

Ma ka paar aastat juba omanik, tegemist siis teise PS3-ga, 80GB mudel. Esimene kuumenes üle (40GB) ja garantiist anti uus vastu. Hõivatud on ta mul rohkem multimeediakeskusena ja blu-ray mängijana. Mängude mängimiseks teda enam eriti ei kasuta, selle jaoks on mul Xbox 360 ja Wii, kuigi paar PS3 mängu on kogus täiesti olemas. Meedia striimimiseks on ta ikka nagu rusikas silmaauku, istub mul optilisega kodukino taga ja veab enamasti blu-ray rippe ja plaate. Pro asi tõesti. thumbs_up.gif
tagasi üles
Nikson
HV kasutaja

sõnum 07.11.2009 01:17:57 vasta tsitaadiga

Ei kahetse ka ostu. Sai ka ostetud 60GB versioon (nüüdseks suurem ketas sees) 23. märtsil 2007, siis kui euroopas müüki tuli. Ostsin Soomest ja tegin ka ettetellimise tookord. Maksis asi 650 eurot. Korra (selle aasta suvel) olen laseri välja vahetanud. Muid probleeme pole olnud.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Inimene123
HV kasutaja

sõnum 07.11.2009 01:24:19 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
Ma ka paar aastat juba omanik, tegemist siis teise PS3-ga, 80GB mudel. Esimene kuumenes üle (40GB) ja garantiist anti uus vastu. Hõivatud on ta mul rohkem multimeediakeskusena ja blu-ray mängijana. Mängude mängimiseks teda enam eriti ei kasuta, selle jaoks on mul Xbox 360 ja Wii, kuigi paar PS3 mängu on kogus täiesti olemas. Meedia striimimiseks on ta ikka nagu rusikas silmaauku, istub mul optilisega kodukino taga ja veab enamasti blu-ray rippe ja plaate. Pro asi tõesti. thumbs_up.gif
kahju. jääd nii paljust ilma vaadates Ps3 praegu ülekaalukat eksklusiivide rivistust: alates MGS4 ja edasi Uncharted 1/2, MotorStorm 1/2, LittleBigPlanet Killzone 2, Resistance 1/2, Ratchet and Clank, Demon's Souls, inFamous, Gran Turismo 5, Final Fantasy XIII VS, FFXIV jne jne jne icon_wink.gif
lux
Kreisi kasutaja
lux

sõnum 07.11.2009 08:52:17 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
Hoia sisselülitamisel näppu niikaua nupu peal kuni käib kolm piiksu.

proovisin, sellle asemel. et sinist pilti näidata hakkab pilt nüüd sinise ja musta vahet vilkuma, muud ei muutunud... ei saa aru mis toimub
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 07.11.2009 10:57:14 vasta tsitaadiga

Inimene123 kirjutas:
kahju. jääd nii paljust ilma vaadates Ps3 praegu ülekaalukat eksklusiivide rivistust: alates MGS4 ja edasi Uncharted 1/2, MotorStorm 1/2, LittleBigPlanet Killzone 2, Resistance 1/2, Ratchet and Clank, Demon's Souls, inFamous, Gran Turismo 5, Final Fantasy XIII VS, FFXIV jne jne jne icon_wink.gif

KZ2 ja Resistance 1/2 mängitud, samuti LBP, Uncharted ja mõlemad motorstormid. MGS4 ei paku huvi, samuti ka jrpg-d. Kui saaks X360 puldi kuidagi PS3 peal tööle mängiks rohkem, minu jaoks ongi suurim down-side puldi ebamugavus. Eks ma suurelt huvi pakkuvad asjad üritan ikka ära mängida. Praegu tahaks GOW collectionit. thumbs_up.gif

lux, kas sa kellegi teise PS3 taga ei saa seda proovida? Arvan, et viga on kaablis.
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 07.11.2009 11:15:44 vasta tsitaadiga

http://www.engadget.com/2007/05/01/how-to-make-a-ps360-controller/ kui vitsimist on icon_biggrin.gif
kui ei võid lihtsalt adapteri muretseda

viimati muutis MummikAl 07.11.2009 11:24:09, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 486, 487, 488 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.