100 ping on jumalast normaalne ju. Vot 200 on juba jama, ei taba midagi eanm.
Eks see sõltub sinust endast ja sellest, mis tasemel sa mängida tahad.
Minu silmis on 100 ping vaevu talutav, ~50 on normaalne ja alla selle on hea.
Sama siin.Kuni 60 ok ja üle selle siis paneb juba nägusid tegema
Scart kirjutas:
Laugh: Is there a console in the PC version of the game, so we can change our field of view from the xbox's default 65 FOV to 80 also can we tweaks the weapon damage for each gun, removes perks, graphical debris, breathing sway, also thru console like we where able to before or is this all gone?
Vince-IW: We would like you to play the game the way we designed and balanced it.
ütleme nii et väga kõva mäng oleks kui nimi poleks call of duty..... launch trailer tundub küll naug mingi lambi action film ,sp on vähemalt mängitav ma loodan, mp on 9v9 max
"A couple of other new bits of info were also pinned down, one a confirmation that with all this talk about IW.net being a superior alternative to dedicated servers, multiplayer games will indeed be hosted by one of the players, and that the limit for multiplayer games is 18 players on a nine-on-nine match."
mis nad kosmoses teevad üldse, võitlevad spaceterroristide või ufode vastu? äkki on hoopis uus külm sõda ja nad üritavad MIR'i infiltreeruda...
Ega jah, praegused satelliidid ka ei jälgi, mis maamuna peal toimub, vaid võitlevad spaceterrorite ja ufode vastu..
Globaalse kontrolli jaoks on orbiidil tiirlev relv parim lahendus, sest suvaline terrorist toda alla kõmmutada ei saa. Mäng peakski kaasaegne olema, nagu nimigi ütleb.
No vaevalt seal kosmoses Soap ja muud sellid on. CoD ju ikka vahetab mängu erinevate inimeste vahel (seekord paistab isegi rohkem inimesi olevaid - isegi terroristidena saad ju mängida) - eks nüüd on mõni vend seal kosmoses. Ja ega seal ei pea ju mingi sõda olema.
Mina arvan, et terroristid lihtsalt lasevad seda õhku ja sind pannakse sinna kosmosejaama elavasse inimese, kes lihtsalt peab kiiresti põgenema - jällegi üks viis näidata kui jube see plahvatus olla võib selle asemel, et lihtsalt mingit plahvatavat kosmosejaama näidata. Aga eks mängus näeb.
mis nad kosmoses teevad üldse, võitlevad spaceterroristide või ufode vastu? äkki on hoopis uus külm sõda ja nad üritavad MIR'i infiltreeruda...
Ega jah, praegused satelliidid ka ei jälgi, mis maamuna peal toimub, vaid võitlevad spaceterrorite ja ufode vastu..
Globaalse kontrolli jaoks on orbiidil tiirlev relv parim lahendus, sest suvaline terrorist toda alla kõmmutada ei saa. Mäng peakski kaasaegne olema, nagu nimigi ütleb.
Dude . kirjutas:
...Mina arvan, et terroristid lihtsalt lasevad seda õhku ja sind pannakse sinna kosmosejaama elavasse inimese, kes lihtsalt peab kiiresti põgenema - jällegi üks viis näidata kui jube see plahvatus olla võib selle asemel, et lihtsalt mingit plahvatavat kosmosejaama näidata. Aga eks mängus näeb.
loo algus meenutas Queeni lugu we will rock you aga sis hakkas hoopsi eminem räppima aga jah väga vinge treiler oli küll ei jõua enam ära oodata.... eelmise osa SP meeldis väga sai mitu korda läbi tehtud kahju ainult et lühike oli ei tea kas sellel osal on veits pikem ? ei tea kas mäng ka meile samal päeval jõuab kui see väljalaske päev on
You said IWnet was created to help stop piracy, what do you say about the Xbox 360 version leaked and shared on torrent sites?
Vince-IW: IWnet was designed to make the MP experience on PC easier and more balanced.
Will IW ever consider developing games on the PC to support dedicated servers, be it MW2 patches or future endeavors? Just curious if dedicated servers are on the radar anymore.
Mackey-IW: Our goal is to provide the best experience for our users, so nothing is ever "off the table". We are always evaluating our options.
Hello, are you considering ever patching in mod tools for the pc to make custom maps and such?
Mackey-IW: Right now we're focused on launching our game.
(LATER ON) Vince-IW: We haven't made any decisions regarding this yet.
Has IWnet been tested in European settings? My clan plays european leagues and we got ppl from Eastern europe, UK and Sweden meeting in the same match. How is this going to play out considering siginificant differences in Bandwith and connection qualities between players. Will host player always have the ping advantage. Can a match be hosted by 'third' person, not taking part in the match?
Mackey-IW: Players do not control who hosts.
Please give me a direct answer. On the PC version. Are all games hosted by players, and is there a 5 second delay when host migration is in effect?
Vince-IW: yes.
What are the current steps being taken in regard to active blocking measures that some major ISPs have taken regarding Peer 2 Peer connections, such as what Comcast does?
Mackey-IW: Only players capable of hosting will be host.
Will there be a multiplayer PC demo shortly after release? The PC community is largely skeptical at best right now and with no ability to trade-in or rent, this is a real gamble for our wallets.
Vince-IW: No plans for a demo currently. We are still working on finishing the PC game right now (yes, I know... we need to get done!)
Will the IWNET multiplayer system compensate for the undoubtly low ping that the host computer will have for the other players, or will the host have an advantage over the other players? Also, going back to clans...Is there a way to have more than 18 people in a server, because my clan has at least 100 members and we like to get 20-30 on our servers at the same time.
Mackey-IW: Games cap out at 9v9. The software has great latency tolerance. See above!
Are you aware of the petition to for dedicated servers and mods, have you taken this into acount?
Vince-IW: yes.
Pole teemat jälginud, nii et ei tea kas eelnev postitatud.
IW lõi nüüd mõlema jalaga PC mänguritele selga. Sellest Q&A vastustest jäi küll ikka "Mackey'st" ja "Vince'st" väga halb(rumal) mulje.
Esiteks oli IW nii laisk, et ei viitsinud teha PC platvormile serveri süsteemi. Selle asemel on P2P süsteem, mis lubab mänguritel endil servereid luua. See omakorda tähendab lag'i, kuna keskmisel arvuti kasutajal/PC mänguril on üleslaadimiskiirus väga väike.
Teiseks ei loonud IW ühtki "mod tool'i". See tähendab ei mingeid kommuuni modde (sealhulgas Promod), kasutajate poolt tehtud kaarte jne.
Kolmandaks on maksimum mängijate arv vähendatud COD4 64'lt COD6 18'le, mis on väga suur miinus.
Viimaks ütlen, et nad ei torkanud nuga mitte ainult casual mängurite selga, vaid ka hardcore(tahan öelda proffessionaal/semi proffessionaal) mänguritele. Isegi kui nad patchivad mängu ära mis parandab kõik need uskumatud vead mis IW on juba teinud, on jäänud IW'st nüüd küll väga ebakompetente kompanii, mis ei arvesta paljude mängurite soovidega.
Jõudes lõpule, paar toredat vastust küsimustele IW poolt:
Since we can not kick people in ranked matches, how will we stop hackers who get past VAC?
Mackey-IW: Our goal is to ban hackers from the game. - Väga tore, et IW vähemalt püüab häkkereid eemaldada mängust aga mis jääb nendest inimestest, kelleni IW suur käsi ei jõua?
Is there a console in the PC version of the game, so we can change our field of view from the xbox's default 65 FOV to 80 also can we tweaks the weapon damage for each gun, removes perks, graphical debris, breathing sway, also thru console like we where able to before or is this all gone?
Vince-IW: We would like you to play the game the way we designed and balanced it. - Täielik küsimusele vastamisest kõrvale hiilimine.
What kinds of pings did you get during your IWNet testing and what do you say is an acceptable ping?
Mackey-IW: I've been playing mainly with around 100ms ping and it was great. - Publik serverites võib 100ms okei tunduda inimesele, keda see ei huvita ega vahet tee aga kui mängid PCW/OCW'd, siis 100ms võib olla väga masendav mänguri kogemusele.
Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?
Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings. - Arvutil padi asemel hiire kasutamine on nüüd küll revolutsiooniline, sama käib võimalus kasutada teksträäkimist mängus ja graafikalisi sätteid muuta.
Lõpetuseks ütlen, et ma ei vihka Infinity Ward'i, ma olen mänginud COD4'ja, mis on minu arust väga hea mäng, kuid COD6'ga astusid nad täiesti ämbrisse. Kõik eelnev on lihtsalt, mis infot ma olen kogunud erinevatelt veebilehtedelt.
viimati muutis Aavo 05.11.2009 22:31:52, muudetud 1 kord
iseenesest poleks asjast kahju ega midagi kui see pc peal räämsalt flopib.
minu ennustus on, et peale reliisi kuni vähemalt järgmise mängu reliisini iw räägib kui pahad piraadid ikka pc peal on. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
iseenesest poleks asjast kahju ega midagi kui see pc peal räämsalt flopib.
minu ennustus on, et peale reliisi kuni vähemalt järgmise mängu reliisini iw räägib kui pahad piraadid ikka pc peal on.
ja siis ei tehtagi enam pc-le _________________ zero
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.