See on täpselt nii kuidas asjale läheneda, alati on mitu arvamust
Sama hea, et "DNB" vs "Rock"
Mina Rokki ei suuda kuulata, usu mind olen proovinud.
Ja palju on ka selles kinni, materiaalne värk.
Vaatasin macimonitoride hinda, 24" full hd molu eest, 14k küsida.. on ikka suht perversne,
ma võtaks ennem 42" full hd teleri poest.
Ja samuti, mac mini ~13k, hv's paneks selle raha eest, i7'me kokku, saaks jõhkra jõujaama kokku.
Niiet siiski igaüks vaatab oma mättaotsast, selleks et Mac osta, peab ikka fänn olema.
Kas sa mõistad kristlikud alustalad ja peremudeli hukka? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Seda küll, kuid kuna nii PC kui Maci kasutaja peaks sellel pildil olema kolmeaastane poiss, on selles mängus vaid üks osaline, kes oma rattaga sõita saab.
Ma muidugi lisasin ennist pildi ka, kuidas näeb välja keskmise kristlike ühiskonna alustalade ja peremudeli eest võitleja
Nowat, aga selle hinnatõttu, siuke ilus mac rõvedasse koju ei jõuagi
Ja kui ka jõuab, siis paneks pool tuba särama vähemalt
Korduvalt mainitud PC on kallim kui see arutletav Mac isegi siin algul toodud hindadega, sest sellistest kõige odavamatest detailidest ei paneks keegi seda PC kokku, isegi mitte kusagil kooste firmas, sest masin peab ka stabiilsus testidele vastu pidama, lisaks ei piiratuta PC juure tavaliselt ühe kõvakettaga ega pandaks sellisele masinale selist juustu videokaardi. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Marie, okei, vaatame siis sinu juttu teise nurga alt - mac pannakse kokku odavatest juppidest, piirdutakse ühe ketta ja juustu videokaardiga?
....
Kas odavatest - aga videokaart on sülearvuti oma mis kuidagi ei suuda lauaarvuti videokaardiga konkureerida ja ka kõik muud detailid on sülearvuti omad, nii et võrdleme siiski suurde 27" ekraani sisse ehitatud sülearvuti detaile enam vähem sarnaste nimedega lauaarvuti detailidega. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Tegelikult annab PC välimust ka "mäkilikuks" teha kui väga tahta , või siis lihtsalt ilusamaks , praegu on aasta 2009 ja igasuguseid huvitavaid jublakaid (st klaviatuure , hiiri , molusid ja korpuseid ) on müügil .
Ei näe mitte mingit mõtet juppide eest kahekordset hinda maksta , kui lõpptulemus on sama või isegi halvem .
Heineken, jään siis sinu DIY projekti ootama, kuidas teha poole odavam iMac... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mac on soliidsele linnainimesele, disainer ja arhitekt kes mõtleb viisakaid ja leidlikke mõtteid, kes tahab ka midagi muud peale arvutisse näppude toppimise.
Mac on soliidsele linnainimesele, disainer ja arhitekt kes mõtleb viisakaid ja leidlikke mõtteid, kes tahab ka midagi muud peale arvutisse näppude toppimise.
soliidse linnainimese arvuti on äriklassi dell või ibm. Ja see disaineri ning arhitektivärk... mis ma oskan sellepeale öelda.
Nowat, aga selle hinnatõttu, siuke ilus mac rõvedasse koju ei jõuagi
Ja kui ka jõuab, siis paneks pool tuba särama vähemalt
Korduvalt mainitud PC on kallim kui see arutletav Mac isegi siin algul toodud hindadega, sest sellistest kõige odavamatest detailidest ei paneks keegi seda PC kokku, isegi mitte kusagil kooste firmas, sest masin peab ka stabiilsus testidele vastu pidama, lisaks ei piiratuta PC juure tavaliselt ühe kõvakettaga ega pandaks sellisele masinale selist juustu videokaardi.
Ma lahendasin sama raha eest juba selle küsimuse. Kui ehitada asju PC loogikaga, mitte mäkiloogikaga, kukub välja ilusas kvaliteetkorpuses korraliku toiteplokiga arvuti, millel on iMac'ist 2-3x kiirem järgmise põlvkonna videokaart, DX11 tugi rauas, ja hinna sisse jäi ka KOLME 24" FullHD monitoriga Eyefinity süsteem, mis võimaldab mängida kõigil kolmel monitoril.
täitsa huvitav kui huvitavad argumendid kõigil on maitse asi on ikkagi, mac on minu arust tõesti väga kena arvuti, aga minu jaoks on see liiga edev. kui sa näed kuskil kohvikus maci siis see tömbab kohe tähelepanu, näed et kõik vaatavad OHOO kui uhke arvuti. üks põhjuseid miks ma X300 (thinkapadi) ostsin, oligi see, et ta ei paista väga silma. Maci OS pole ka ikkagi päris minu jaoks, muidugi ma pole koguaeg OS X kasutanud, ehk kui kasutaks, siis isegi meeldiks eks see ole harjumise asi.
Mnjah, ex ta nii ole et, mis moodi siin võimsust mõeldakse, eks enamus inimesi tegeleb arvutitaga mängimisega,
siis tõesti, ma ei tea ühtegi gamerit, kes netis ringi tuhlaks ja unistaks et saaks uut Maci osta ja jõhkramaid mänge pelada.
Aga kui lähed korralikku edukasse officisse mis tegeleb Foto/Video/Muusika tootmise ja töötlusega on ikka Macid reas.
Et mingil määral on ka sihtgrupid erinevad.
Maci ei reklaamita ka nagu et, ULTRAGAMEING SYSTEM.
amddude kirjutas:
recent kirjutas:
Sama hea, et "DNB" vs "Rock"
Mina Rokki ei suuda kuulata, usu mind olen proovinud.
Ei suuda mingit dõnbmi üldse kuulata. Olen proovinud ja ei kannata seda jama välja
täpselt, inimesi on erinevaid, samamoodi tuleb Saku Suurhallis Rammstaini kontsert,
seal tuleb ikka suht täismaja, aga ma leiaks ikka kümneid tuhandeid inimesi
kes ütleks et, ta ei suudaks seal kontserdil olla, et igav hakkaks
ja ei suuda kuulata seda mussi, Kuigi on inimesi kes fännab ja rokib seal
ja ütleb et maailmaparim ever.
Heineken, jään siis sinu DIY projekti ootama, kuidas teha poole odavam iMac...
Varusta rahaga siis võin teha .
Ma ei rääkinud mäki kloonist ma rääkisin lihtsalt kena välimusega PC-st , kuna mäki välimus ja "stiilsus" oli toodud põhjuseks miks eelistada ~2 korda kallimat asja mille riistvara on jõudluselt samaväärne .
lu1de , kas sa tõesti usud ka kõike mida räägid ?
imac on edev ja ilueedi, nagu valge ülikonnaga rumala noorkuu laulja - ilus, valge, igav, sõbralik ja kunagi pahandust ei tee. Soliidne arvuti on näiteks ibm äriklassi seeria või delli, nüüdseks tootmise lõpetanud, d-seeria. Uued dellid on ka nii kuradi läikivaks ja edevaks ära läinud
kõik oleneb sellest, mida keegi soliidsuseks peab, mina ei pea edevaks valge ülikonna, geelitatud soengu ja roosa lipsuga inimest soliidseks, sama lugu on mäkiga, mina ei pea läikivat, helendava logoga kriitvalget ja megasilmatorkavat arvutit soliidseks. Mäkk on pigem POPP ja stiilne, kui soliidne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.