Plaanin ka endale Playstation 3 soetada. Televiisorit mul vastavat pole, kuhu teda taha ühendada. On Aga Viewsonic VG2427wm 24" monitor. See on siis 1920x1080 Full HD monitor (DVI ja D-sub väljunditega). Lugesin et Playstation tahab HDMI väljundit, seega kas ma saaks PS3 oma molu taga tööle or not?
Plaanin ka endale Playstation 3 soetada. Televiisorit mul vastavat pole, kuhu teda taha ühendada. On Aga Viewsonic VG2427wm 24" monitor. See on siis 1920x1080 Full HD monitor (DVI ja D-sub väljunditega). Lugesin et Playstation tahab HDMI väljundit, seega kas ma saaks PS3 oma molu taga tööle or not?
Dude ., järelturul neid ikka liigub _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mis konsooli praegu üldse osta tasub? Mäletan või olen kulnud mingit teemat et uuele vanemad mängud ei sobi
Osta lihtsalt 120GB Slim PS3. Suurepärane asjandus mõistliku hinnaga. Mängib PS1 mänge, PS2 mänge aga mitte (kuigi pole välistatud, et millalgi saab PS2 mänge mängida emulatsiooni teel kui Sony selle kasuks peaks otsustama).
Vanu 60GB Fat PS3'sid, millel on pea täielik PS2 mängude tugi, ei leia sa enam kusagilt.
Täiesti mõttetu asi on see GOW. Ma ei saa aru miks see üldse meeldib kellelegi :S
Täiesti mõttetu asi see Call of duty. Ma ei saa aru miks see üldse meeldib kellelegi :S
Maitse üle ei vaielda, mulle ei meeldi FPSid ega rallimängud aga ma ei laima neid.. Erinevad maitsed on, mõnele meeldivad hack 'n slashid, teistele mitte, mõnele meeldivad FPSid, teistele mitte, mõnele meeldivad RPGd, teistele mitte, mõnele meeldivad fighterid, teistele mitte, mõnele meeldivad racerid, teisele mitte, mõnele meeldivad spordimängud, teisele mitte jne... _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
usast toodud ps3-ga _ei_ _saa_ vaadata muid kui ainult esimese ja nullregiooni dvd-sid! tõenäoliselt ei hakkagi kunagi saama!
usast toodud ps3-ga _ei_ _saa_ vaadata muid kui ainult esimese või regioonivabasid bluray plaate! tõenäoliselt ei muutu ka selles osas kunagi midagi!
kas mitte Eestiski ei ole selliseid firmasid, mis tegelevad igasuguste DVD-seadmete regiooniluku vabastamisega? Äkki saab PS3 ka neile viia, sest endal oli plaanis mõne aja pärast just Blu-Raysid ostma hakata...vedas, et sa ennem nüüd siia kirjutasid.
võtame nüüd veel kord, hästi aeglaselt ja lihtsate sõnadega:
EI SAA.
EI SAA.
tõenäoliselt EI HAKKAGI SAAMA.
ses suhtes on abiks, et bluray väljaandjate mõistus on netikaubandusega ühest P-punktist teise P-punkti lükatud ning algupärast regioonivaba kraami liigub järjest rohkem. see väljakäidud link listiga on igati abiks koht. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
Raha on, miks mitte. Aga kuule, kas see suur telekas silmadele ei hakka, kui sa kasutad arvutina seda nii lähedalt või mängid rallimänge?
Ei hakka midagi silmadele Ma ei saa aru miks kõik arvavad, et silmadele hakkab või halb vaadata vms. Proovige järgi asi Ega ma ei kasutaks kui udune pilt vms jama oleks ekraanil Kristall selge pilt on. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Krt, ei tihkaks küll ekraanile nii lähedal istuda pidevalt. Eriti kui väsimus peal, oh kuidas siis nägemist kulutab. _________________ Mängude arvustused
Kas keegi on PS3 ühendanud LCD monitoriga? Kas sellise juhtmega oleks see võimalik http://avedia.com.au/images/hdmi-dvi.jpg . Kui see õnnestub, siis kust tuleb sound?
Kas keegi on PS3 ühendanud LCD monitoriga? Kas sellise juhtmega oleks see võimalik http://avedia.com.au/images/hdmi-dvi.jpg . Kui see õnnestub, siis kust tuleb sound?
Esiteks jah saab
Teiseks heli pead võtma MultiAV või opt kaabliga...kumba mugavamaks pead. ise kasutan Multi AV kodukino jaoks.
võimalik, kasutanud AGA kui sul on 16:10 suhtega LCD siis saad nautida kena pikliku pilti. Ehk siis kõik asjad on välja venitatud. Kui aga 16:9 suhtega LCD siis on normul. Või kui LCD toetab pixel mappingut. Sound'i kohta juba öeldud -> optilise kaudu või analoogiga vastavat üleminekut kasutades.... samas siis peab sul kõrvaklappidel või selle asjanduse vahel olema voluumi nupp muidu karjub täiest kõrist. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Vanasti hoiti telekatel ööpäevaringselt muhkudega pudelkõrvitsat ning eriliselt umbusklikud vanaemad riputasid ekraanile pärast vaatamist tiheda pitsliniku ette. Kõik selleks, et ohtlik elektronkahur silmi ei söövitaks. Iidsed tarkused kipuvad tihti unustusehõlma vajuma. Noored, nüüd on teie võimalus hämaraisse koltunud tapeediga elutubadesse jäänud teadmised uuesti päevavalgele tuua. Kartke televiisoreid, suuri monitore ja mis peamine, hoiduge vaatamast kinolina, sest viimase ruuttolle ei jõua ükski maapealne surelik kokku loendada! _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Kas ma saaks kuidagi Logitech 5.1 kõlarid sinna ühendada (link oleks abiks). Klapid sobiks ka . Mul ple kodukino siin
Kas monitori tulev pilt on full HD?
sealt kaablist tuleb full HD reso läbi aga jah kui sul tavaline LCD ekraan siis pilt tuleb kah vastavalt lopergune. Logitech tavalised kõllid saab küll ühendada ainult tulev heli analoogist on stereo. Sony lehel õpetused olemas mis moodi ühendatakse.
mis ekraaniga üldse tegemist on ? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kas ma saaks kuidagi Logitech 5.1 kõlarid sinna ühendada (link oleks abiks). Klapid sobiks ka . Mul ple kodukino siin
Kas monitori tulev pilt on full HD?
Räägi täpsemalt mis kõllid on ikka? Kui z5500 siis nagu ytlesin opt kaabliga.
Ja monitorist võiksid ka lähemalt rääkida millist seal kasutama hakkad?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.