Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Media Centeri täisekraan vaatega ei saa hiirekursorit lisakuvarilt põhikuvarile tagasi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 25.10.2009 19:57:25 Media Centeri täisekraan vaatega ei saa hiirekursorit lisakuvarilt põhikuvarile tagasi vasta tsitaadiga

Ühendasin Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 sülearvutile (ekraan 1440x900) lisakuvari (1280X1024). Kõik toimib muidu suurepäraselt, põhikuvas teen tööd või kolan internetis, lisakuvarilt vaatan TV-d, on ainult üks probleem, millest ma omal jõul jagu ei saa. Nimelt, kui Media Center on täisekraanis, siis ei saa ma hiirekursorit enam põhiekraanile tagasi. Opsüsteem W7.
Aidake palun!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.10.2009 23:55:51 vasta tsitaadiga

Hehh, sama reha otsas sinuga, miski klahvikombinatsioon vist vabastas hiirekursori, ei mäleta täpselt kah.
Help needed.. beer_yum.gif

Hmm, Alt-TAB oli vist icon_rolleyes.gif . Proovi järgi ja anna teada.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 30.10.2009 22:08:13 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Hehh, sama reha otsas sinuga, miski klahvikombinatsioon vist vabastas hiirekursori, ei mäleta täpselt kah.
Help needed.. beer_yum.gif
Hmm, Alt-TAB oli vist icon_rolleyes.gif . Proovi järgi ja anna teada.

Seda ma tean, aga paraku aitab sest ainult korraks ja pilt kaob ka sel hetkel korraks eest ära. Kui ma Fujitsu SlimMobile USB DVBT pulgaga kaasas olnd Fujitsu TV tarvara kasutan, siis seda probleemi ei esine, ka täisekraani vaates saab hiirekursoriga vabalt ühelt kuvarilt teisele liikuda. Paraku on MediaCenteri pilt palju teravam kui Fujitsu TV oma, nii et tahaks ikka seda kasutada, kuigi on mõned puudused - salvestab aint oma wtv formaati ja ei ole võimalik pulgaga kaasas olnd pulti kasutada.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.11.2009 12:57:49 vasta tsitaadiga

..cursor locked on mce fullscreen..

Olen mõni aeg katsunud leida lahendust antud probleemile, tundub, et mikisoftile on see kasutajaskonna mure lihtsalt suva.. icon_confused.gif
erinevad kasutajagrupid eri foorumites pakuvad erinevaid ideid, kuid lihtsat lahendust pole.
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itpromedia/thread/02d1644e-5a0f-42bf-a297-041dace770b0

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistasetup/thread/7365171c-abcd-44cf-9cdc-679f2dac6859

Samm1.
tsitaat:
Mis ma leidsin on see, et vajutades Windows nuppu klaviatuuril, lubab mul liikuda hiire kursoriga välja Media Center "full screenilt" . Seda tuleb teha iga kord, kuid see on ainuke lahendus, ma leidsin, et töötab, kui soovid kasutada MCE täisekraanil.

Samas, kui kursor on sellisel moel eemaldatud teise monitori täisekraani vaatest, saab kursorit vabalt liigutada ühelt monitorilt teisele.
Tasub aga teisel ekraanil suurus korra täisekraanilt vähendada ja uuesti panna täisekraani, oled jällegi lukustanud kursori teisele monitorile.. icon_evil.gif
korda esimest sammu.. icon_lol.gif

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 01.11.2009 19:48:37 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
..cursor locked on mce fullscreen..

Olen mõni aeg katsunud leida lahendust antud probleemile, tundub, et mikisoftile on see kasutajaskonna mure lihtsalt suva.. icon_confused.gif
erinevad kasutajagrupid eri foorumites pakuvad erinevaid ideid, kuid lihtsat lahendust pole.
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itpromedia/thread/02d1644e-5a0f-42bf-a297-041dace770b0

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistasetup/thread/7365171c-abcd-44cf-9cdc-679f2dac6859

Samm1.
tsitaat:
Mis ma leidsin on see, et vajutades Windows nuppu klaviatuuril, lubab mul liikuda hiire kursoriga välja Media Center "full screenilt" . Seda tuleb teha iga kord, kuid see on ainuke lahendus, ma leidsin, et töötab, kui soovid kasutada MCE täisekraanil.

Samas, kui kursor on sellisel moel eemaldatud teise monitori täisekraani vaatest, saab kursorit vabalt liigutada ühelt monitorilt teisele.
Tasub aga teisel ekraanil suurus korra täisekraanilt vähendada ja uuesti panna täisekraani, oled jällegi lukustanud kursori teisele monitorile.. icon_evil.gif
korda esimest sammu.. icon_lol.gif

Telekanali vahetus lukustab samuti kursori uuesti.
tagasi üles
kaliif
HV vaatleja

sõnum 09.11.2009 23:28:36 vasta tsitaadiga

selle jaoks oli mingi programm kui ma õieti mäletan siis vist wmc multiview või midagi sarnast
austraalia wmc foorumist leiad kindlasi abihttp://www.xpmediacentre.com.au/community/

k
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Media Centeri täisekraan vaatega ei saa hiirekursorit lisakuvarilt põhikuvarile tagasi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.