Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jägaja
HV Guru

|
31.10.2009 22:10:26
|
|
|
siim258 kirjutas: |
enterprice kirjutas: |
Xtreamerile on olemas silent passiivjahutus. Seda peaks juba tellidagi saama ja pole üldse kallis. Siis pole mingit häält asjal.
|
Olen teadlik sellest, aga ausalt öeldes ei ole selline "kuuri tuuning" minu maitsele. Tahaks ikkagi toodet mis on korralikult läbi mõeldud.
|
Einoh, päris põnev see Xtreameri lahkamine, puss pidemeni seadmesse, koorid nagu kartulit , natuke pastat ja kleepimist ja voilaa.. ,kui veel peale seda pilti näitab siis on see päris kõva sõna.
Osta sinagi Xtreamer..
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim258
HV vaatleja

|
31.10.2009 23:09:23
|
|
|
vortex kirjutas: |
Ametliku lahendust hakatakse müüma eraldi, aga mitte standardis kohe installituna. |
Ehk siis samamoodi nagu selles vahvas videos, nuga sisse ja ise meisterdama? Sel juhul jääb arusaamatuks miks üldse sellist lisavidinat turule paisata, kui üks täiesti töötav variant juba eksisteerib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HeaMees
HV vaatleja
|
01.11.2009 12:02:27
|
|
|
Ma sattusin just mõni päev tagasi lugema seda postitust http://lifehacker.com/5391308/build-a-silent-standalone-xbmc-media-center-on-the-cheap
Tekkis kohe tahtmine oma Popcorn A110 välja vahetada - põhiline mure on DVB-T puudumine (eelnevaid postitusi lugedes peaks nüüd midagi olema) ja aeglane menüü.
Samas jääb mul HD vaatamine nagunii teleka taha kinni, 32' WS kineskoop.
AspireRevo USAst 200$ saaks oleks muidugi super, paneks kasvõi lapsetuppa niikauaks . ION platvormi kohta lugedes soovitati Atom 330 proset ning 7200rpm kõvaketast.
ksl kirjutas: |
Kuna USAsse minek, siis on ehk mõistlik ka üks Acer AspireRevo AR1600-U910H sealt kaasa tuua ja kodus teleka taha XBMC-ga mängima panna? Kellelgi siin juba ehk see isend olemas? Või kas võiks äkki midagi muud selle asemel vaadata? |
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
01.11.2009 13:01:18
|
|
|
HeaMees kirjutas: |
Ma sattusin just mõni päev tagasi lugema seda postitust http://lifehacker.com/5391308/build-a-silent-standalone-xbmc-media-center-on-the-cheap
Tekkis kohe tahtmine oma Popcorn A110 välja vahetada - põhiline mure on DVB-T puudumine (eelnevaid postitusi lugedes peaks nüüd midagi olema) ja aeglane menüü.
Samas jääb mul HD vaatamine nagunii teleka taha kinni, 32' WS kineskoop.
AspireRevo USAst 200$ saaks oleks muidugi super, paneks kasvõi lapsetuppa niikauaks . ION platvormi kohta lugedes soovitati Atom 330 proset ning 7200rpm kõvaketast.
|
Mis selle hinnaks koos saatmisega tuleks? 200$ +
nagu aru saan siis soovitatav vahetada välja protsessor ja kõvaketas kiirema vastu, see vist maksab ka midagi + x$
Kaasas ei ole ka pulti mis tuleb eraldi soetada 20-30$
Lõppkokkuvõttes ei tulegi see maksumus ehk kõige soodsam.
Vist mingit plaadimängijat ka ei ole sellel sees, ei saanudki aru kuidas see tarkvara install seal käis. Kui vaja veel mingi väline DVD seade siis see maksumus ka otsa.
Muidu kui ligilähedase hinnaga (200$) saaks lähemalt osta siis võiks isegi kaaluda... selline seksikas karbike tundub
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
01.11.2009 13:03:49
|
|
|
Mälupulga pealt käib softi install, OS kaasa arvatud.
Proset ja ketast vahetada pole mõtet, lihtsalt kohe osta paremate andmetega mudel, mis on muidugi kallim.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.11.2009 13:09:37
|
|
|
H_K kirjutas: |
Lõppkokkuvõttes ei tulegi see maksumus ehk kõige soodsam.
|
Sellised süsteemid ei tule kunagi odavamad, sest jäetakse seadme ostmisel hilisem vajadus riistvara täiendada märkamata.
Soetades valmis riistvaralise meediamängija, on sinna hiljem raske ümberehitamiseks vajalikke investeeringuid sisse suruda(kõvaketast ei arvesta).
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
01.11.2009 15:49:18
|
|
|
Üks hilinenud märkus siia juurde:
Igasuguste meediapleierite puhul tuleks kui vähegi võimalik kasutada juhtmega ühendust.
juhtmega ühendus on alati stabiilsem. Samuti on wifi selliste masinate nõrgukestele prosedele päris kurnav ja võib kohati süsteemi suht aeglaseks muuta.
WD TV live prose on küll juba suht võimas.
Samas, tõsi, pärist tihti ei ole kaabli vedamine lihtsalt võimalik
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
01.11.2009 15:54:36
|
|
|
Üks hilinenud märkus siia juurde:
Igasuguste meediapleierite puhul tuleks kui vähegi võimalik kasutada juhtmega ühendust.
juhtmega ühendus on alati stabiilsem. Samuti on wifi selliste masinate nõrgukestele prosedele päris kurnav ja võib kohati süsteemi suht aeglaseks muuta.
WD TV live prose on küll juba suht võimas.
Samas, tõsi, pärist tihti ei ole kaabli vedamine lihtsalt võimalik |
No vaatame... minu jaoks on asi lihtsalt nii uus ja huvitav et juba kogemuse pärast proovin selle juhtmeta teema järgi.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
02.11.2009 10:27:39
|
|
|
Veits kahtlen WD TV live esialgses wows.
Veel üksjagu häkkimist on vaja softi kallal teha et wowd saavutada.
Raud annab selleks küll head võimalused.
eTRAYzi promovideo:
http://www.youtube.com/watch?v=XMfljwMCkwQ
Korralik marketing, tüübid on teinud pika video mis ei ütle tegelikult mitte midagi
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
02.11.2009 11:12:10
|
|
|
Nii... olin siis eile nagu väike poiss oma telku ees ja muudkui kammisin oma väliseid kettaid WD Live'st läbi (HD kaabli abil). Kuna mul kahjuks igasuguste multimeedia pleieritega eelnev kogemus puudub siis kahjuks ei oska mingit võrdlusmomenti millegagi välja tuua aga subjektiivselt on esmamuljed siis sellised:
Võttes asja karbist välja siis imestasin kui pisike see karp reaalselt ikkagi on (kuigi review'dest oli see näha). Esimene pluss seega kompaktsus. Kõik juhtmed olid kaasas va. HD signaali oma (see oli mul endal õnneks olemas). Järgmine mis mulle meeldis oli käepärane ja pisike pult. Pult toimib kenasti - kaugelt ja erilise sihtimiseta. Lähitulevikus püüan selle küll kuidagi oma Logitechi universaalpulti integreerida. Kuna see Live pult saab reeglina kõvasti kasutust siis loodan et nupud ja tekst sellel on vastupidav ja kulumiskindel. Funktsionaalsusest ka pisut... menüüd on väga lihtsad ja arusaadavad. Poole tunniga saab kõik käigud käe sisse ja ei pea enam eriti pulti vaatamagi. Kõik (va. 1 millest hiljem) mis masinale ette söötsin, seda ta ka mängis. Muidugi ei proovinud läbi suuremat osa faililaienditest. Ma ei tea kas see on kõikide meediapleierite omadus aga väga meeldis see et masin jätab meelde kuhu jäi mängimine pooleli ja järgmine kord pakub resume varianti. Seda siis mitte ainult viimasele failile aga ka teistele eelnevalt mängitutele.
Nüüd ka miinustest... Olles masinat 5 tundi piinanud päris kenasti söötsin talle ette ühe 7 gigase ISO faili. Ma ei tea kas sellest et olin masinat koormanud või millestki muust aga... seda ta enam korralikult edastada ei suutnud. Pilt katkus iga 3-4 sekundi tagant ja oli tunne, et väline ketas ei jõua infot ette sööta. Kui keegi oskab seda kommenteerida siis oleks kena. Täna kui koju jõuan proovin külma masina peal uuesti. Teine (no tegelikult täiesti minust sõltuv miinus) asi oli see, et ma ei saanud esimese 10-minutiga wifit tööle. Ja laiskusest ei viitsinud eile sellega edasi tegeleda. Seega masina süüks ma seda kindlasti ei aja:) Võibolla lähen lihtsama vastupanu teed ja teen nagu Vortex soovitas.. ostan piisava pikkusega juhtme.
Kui on küsimusi siis andke teada... püüan vastata või vastuse leida. Kindlasti olen teemas täiesti nOOb niiet õpin koos teistega.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
02.11.2009 11:13:15
|
|
|
WD TV Live kodus. Esimene selline asi mul üldse, võrrelda oskan ainult arvutiga
Väike märkamatu karp nagu vaja, mahub täpselt teleka serva alla, aga esimene "ehmatus" oli see, et asi ei näe või näita üle võrgu arvuti kogu sisu vaid tahab teemade kaupa ise otsustada, et nüüd otsin/näitan pilte või filme või musa, vbl nii ongi tavaliselt? Teine asi, et üle võrgu ta .mkv faile ei näe/näita? Ise kahtlustan siinkohal, et mul pole asjad korralikult välja jagatud (Vista ja 7 arvutites) ehk lp Skeptik näiteks õpetaks kuidas teha full share, mul siiani kõik asjad ainult full sharemata olnud. Kui film pulgaga kätte anda siis mina midagi etteheita ei oska, seda mida näeb arvutist (.mp4 näiteks) mängib ka üle võrgu veatult minumeelest. Mul ühendus voolikuga, kuskilt väljamaalt lugesin, et wifi pulgaga töötab u 5 min, kui raatsin n-pulga osta proovin ära, kuigi mul ainult g-ruuter (keegi siin ostis juba pulga, paluks kogemust jagada). Mingit toimetamise kiiruse vahet erinevatel filmidel (sd, 720p, 1080p) nagu ei täheldanud.
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
02.11.2009 11:16:23
|
|
|
Veits kahtlen WD TV live esialgses wows.
Veel üksjagu häkkimist on vaja softi kallal teha et wowd saavutada.
Raud annab selleks küll head võimalused.
|
Mida softi häkkimisvajaduse all mõtled? Kas on juba mõned puudused silma hakanud? Saaksin kohe uurida kas kahtlustel on tõepõhi all:)
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
02.11.2009 11:20:42
|
|
|
Teip, masin kasutab sul UPnP protokolli praegu ja ilmselt Windows Media Playeri UPNP serverit serverina vaikimisi.
Sellega sa MKV´d ei näegi.
Keera UPnP kinni ja kasuta SMB´d. Juhendis on kindlasti kirjas kuidas vajalikke kaustu mappida.
siis näed kaustade sisu nagu arvutis ja saad mängida rohkem erinevaid failitüüpe kui üle UPnP. MKV kasa arvatud.
Häkkimisvajadus on muidugi maitse asi, minu soovid on ilmselt lihtsalt liiga suured
Samas Brad tegeleb juba aktiivselt, ja muudatuste list on päris pikk:
http://b-rad.cc/1000/wdtv-live-homebrew-firmware-development
viimati muutis vortex 02.11.2009 11:35:11, muudetud 2 korda |
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
02.11.2009 11:32:41
|
|
|
Mingi selline värk ilmselt on jah, sest näitab nagu kahte kohta - nö võrgukohta kust mittemidagi ei avane ja meediaservu kohta kust saab seda näha millest enne kirjutasin. Kuidas ma selle võrgukoha kasutusele saan pean uurima, pole praegu asja ligi.
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
02.11.2009 11:49:53
|
|
|
Selle Bradi lehe kohta küss... kas sealt võib südamerahuga neid update oma masinasse lasta kartmata et midagi "katki" läheb? Ja kas pärast seda ka ametlikud updated toimivad või pole neid vajagi? Kas garantiiga võib hüvasti jätta?
Mida elementaarset võiks seal veel juures olla millest puudust tunned?
PS. 1 loll jõuab rohkem küsida kui 100 tarka vastata
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
idikas
Kreisi kasutaja

|
02.11.2009 12:05:48
|
|
|
ents75 kirjutas: |
Selle Bradi lehe kohta küss... kas sealt võib südamerahuga neid update oma masinasse lasta kartmata et midagi "katki" läheb? Ja kas pärast seda ka ametlikud updated toimivad või pole neid vajagi? Kas garantiiga võib hüvasti jätta?
Mida elementaarset võiks seal veel juures olla millest puudust tunned?
PS. 1 loll jõuab rohkem küsida kui 100 tarka vastata  |
vähemalt eelmise WD TV HD puhul ütlesid tootja esindajad ise välja, et seda karpi on võimatu "telliseks" fläshida - kuidas uuega on ei oska kommenteerida ... mis puutub eksperimentaalsesse tarkvarasse siis esiteks soovitaks olemasoleva originaaliga sinasõprust luua ja välja selgitada mida oleks juurde vaja ja mis kalab - kui need on alternatiivis lahendatud siis see selga ajada aga arvestada, et alternatiiv eeldab ka lihtsamat käsurea ja konfifailide redigeerimise oskust + puugivaba pole ta kindlasti mitte ... veel ...
_________________ allkiri |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
02.11.2009 15:20:12
|
|
|
arva kirjutas: |
ksl kirjutas: |
Kuna USAsse minek, siis on ehk mõistlik ka üks Acer AspireRevo AR1600-U910H sealt kaasa tuua ja kodus teleka taha XBMC-ga mängima panna? Kellelgi siin juba ehk see isend olemas? Või kas võiks äkki midagi muud selle asemel vaadata? |
Atom 230 jääb flashi mängimisega veidi jänni. Soovitan pigem dual core atom 330 proset. Selle saab clockida 2.1ghz peale ja siis toimib ka flash normaalselt. Ise soetasin Asrock ION330-i, mille peaks täna kätte saama. Linuxi põhise XBMC panen peale. See oskab ära kasutada graafikaprotsesori (Nvidia ION) jõudulust (VDPAU) ja mängib vabalt ka 1080p videosid. Eks annan teada, kui kasti tööle olen pannud.
Bluerayga kast maksab 5k ringis ja dvd-ga 4k ringis.
http://www.markit.eu/ee/et/tooted/v1?Target=search&Search=asrock%20ion
m. |
Kas äkki valgustaks flashi toimimise vajadust? Kas on nii, et kui XBMC koos linuxiga installida, siis kasutusse jääb ka tavaline "töölaud", kust saab firefoxiga youtube'i vaadata?
Ise oli plaanis XBMC Live lifehacker.com õpetuse järgi toimima saada.
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
02.11.2009 16:06:26
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis see eTRAYz paigutub ikkagi Xtreameri kõrvale? Ei ole mitte "Xtreamer+veel midagi" toode? Kõvakettaid ilmselt selle raha eest samuti sees pole?
Kettaseadet (DVD või BR) pole kummalgi?
Esialgsest 99€ hinnast jääb nii vähe järgi, kui kõik vajalikud lisavidinad juurde panna.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.11.2009 16:14:52
|
|
|
2korda2, 1800 eegu eest kõike seda saada pole lihtsalt võimalik. BR optiline seade ise maksab ainuüksi juba nii palju...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.11.2009 19:38:55
|
|
|
Küsimus:
tsitaat: |
Can the WDTV Live serve ice cold beer? If not then it's a deal breaker for me. |
Vastus:
Yeah, it's under settings/drinks/beer/temperature. Mine was serving it room temp until I saw the temperature option. |
väärt pill, leidke oma WD seadetes see õige koht..
Kui aga ei peaks leidma..
You could move to a colder climate. |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
02.11.2009 20:28:23
|
|
|
Kõik on selle WDTV Live'i üle änksi täis - kas see on nüüd parem kui xtreamer?
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
02.11.2009 20:41:16
|
|
|
Sõltub. Loe mu võrdlust ülalpool.
Üks WD TV Live lisaeelis hetkel siinmail on et ta on poes letilt saadaval, ei mingit postikulu ja ootamist.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.11.2009 20:43:54
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Kõik on selle WDTV Live'i üle änksi täis - kas see on nüüd parem kui xtreamer? |
Minul see WD änks puudu. Tuleb hoopis Xtreameri sugulane- Mede8er, HDI kah testimiseks.
Pikkade ja pimedate talveõhtute kaaslased.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
02.11.2009 20:51:51
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
2korda2, 1800 eegu eest kõike seda saada pole lihtsalt võimalik. BR optiline seade ise maksab ainuüksi juba nii palju... |
Lihtsalt vahemärkusena, et täna jäi silma Euronicsi reklaam, kus lubati Philipsi blu-ray mängijat 900.- eest
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|