Vähemalt hea asi on see, et jookseb hästi ning see et tegevus toimub päeval, on ka mõnus vaheldus... Nänni saab väga vähe jah endaga kaasas tassida, see on miinus, kui asju ikka on juurde tulnud. Nüüd saab ka vendi elustada Tõeline meditsiinimäng!
vähemalt nende piltide pealt vaadates on suht 25% ekraanist relv
mnjaaa... mingi aeg vist lastakse ka tava rahvale demo välja. eks jõulude paiku ole näha kui hea mäng... ehk tuleb mingi 20% off nagu L4D 1'ga tuli vms (vahepeal imo oli midagi). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
xxlmaster, ja ei arenegi, vähemalt mitte järgmise paari aasta jooksul. või ainult siis kui leitakse mingi superhüper efektiivne moodus kuidas renderdada detailsemat keskkonda ilma rohkem resursse kasutamata... selle eest tänage muidugi konsoole.
Ise ei suutnud küll seda kaua mängida...esimene pool tundi oli päris huvitav püssi ja taskulambiga toas ringi kolada ja päris criipi oli kui mingi tont sulle vastu jooksis aga hiljem vajus ära...ei viitsinudki tulistada vaid tagusin neid niisama püssikabaga eemale
Mõnele meeldib, mõnele mitte. Mulle täiega meeldib. Laiem valik relvi, mis siis et paljud ühesugused, hakkab tulistamisest villand võtad panni ja vehid sellega natuke, sitaks vaheldusrikkam kui esimene osa. Graafika on piisavalt hea, et ei häiri. _________________ zero
L4D2 Demo kokkuvõte:
Kõvasti etem kui L4D1 ja palju, palju realistlikum. Relvad on palju realistlikumad, melee relvad on mõnus vaheldus ja eriti veel matšeete, sest sellega lendab verd, päid nii, et kus jube!
Keegi ütles, et verd on palju vähem. Nagu mis asja? Verd on jube, jube palju! Isegi see on vahva, kui mingi nakatunu jookseb minu poole auk kõhus. Haavad ja kõik on väga realistlikud. Lasin ühel nakatunul käe otsast ja siis järsku oli mul seljataga ja peksis mind, vahva! Pipe bomb ikka hakkis neid nakatunuid nii, et mul jäi suu lahti. Laibad olid kõik pooleks/tükkideks ja selgrood jpm.
Päevane aeg on palju pingelisem, sest nakatunuid on väga palju. Kui L4D1 tuli hord ainult üks grupp kusagilt, siis selles tuleb neid igalt poolt! Karakterid on väga detailsed ja see et nad rohkem räägivad on just parem kui lihtsalt vait olla nagu esimeses. Graafikat on ka paremaks tehtud.
Kena on ka vaadata uut tuld ja see kui nakatunud ära põlevad ja põlenud laibad jäid maha. "Uncommon" nakatunu on paras pähkel vahest, sest eest teda maha lasta ei saa, ainult seljatagant.
"Rolling crescenedo" on ka väga lõbus. Ikka kõvasti parem kui kusagil nurgas campida. Teine map on ka üpris suur, palju käike kust minna.
Relvade spawn on ka sihuke, et Sa tõesti ei tea kuna Sa Tier2 relvad võid saada, sest seal on need täiesti suvaliselt (v.a esimene map.)
Wandering Witch on ka päris kena uuendus! (Hord tuli ja ta kõndis täpselt hordi sisse ja võimatu oli neid lasta.) Charger on väga karm, sest vahest tuleb kusagilt nii järsku et wtf tõesti.
Jockey on fun. Haaras mu kinni ja keegi ei suutnud mind päästa, sest ta tiris mind sinka-vonka autode tagant
Spitter on julm, kui tiimil on rakse olukord ja hord tuleb kõikjalt. Boomer Bile bomb on lõbus!
Esimeses mapis see "jukebox" on ka kena lisa (muideks sellega tuleb hord kui keegi veel märganud pole.) Vahest on uksed kinni ja aiad eest käikudel, siis tuleb leida teine tee.
Muusika on lihtsalt jube hea selles mängus
Seda mängida oli kuidagi palju mõnusam ja sujuvam kui esimest. Esimene on kuidagi liiga kiire ja lame, aga siin on jah realistlik kõik.
Kuigi see oli ainult Demo, siiski on see eepiline ja v.a need bugid.
viimati muutis Vinku 30.10.2009 17:55:09, muudetud 6 korda
Tankid on nüüd palju ohtlikumaks tehtud. Kui ta ühe maha lööb ei hakka ta teda edasi peksma vaid jookseb teistele kallale.
Täpselt nii ongi. Nagu tavaline mängija teeks.
AI on ikka kõvasti targem lihtsalt, sest vahest kütab nii ära, et ei saa arugi.
"Gore" on ikkagi hämmastav! Pole üheski mängus näinud veel sihukest.
Soldier of Fortune 2 core levelile vaevalt järgi jõutakse või jõuti ? Seal oli asi ikka päris detaile ja über. Noad selga kinni viskamisest, tükeldamisest kuni kahe uziga laskmisel keha reaalse värinani välja. L4D 2 demo näis kui lahti tehakse.... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
SoF 2 oli väga tasemel gore level ja siiani vast parim. L4D2 oma näis siis kui demo kätte antakse kõigile. Või seal on kah nii et kui jalga teatud kohta lased tuleb kas kuulihaav või jalg lännu (nu liialdatud oli aga lahe ), kui litri pähe siis peast tükk läinud ja ajud paistavad või lendab mingi tükk koos ajudega ära ... terve pea vahest lännu , noa jms haavad suht reaalselt veritsevad (rõhk sõnal suht aga väga tasemel oli isegi tänapäeva mõistes) ja mis kõige lahedam -> kui lasid kahe uzzziga venda siis asi tõmbles kuulide tõttu ees jms fun....
jah ma olen liiga palju SoF 2 mänginud ja suht hiljuti
JA kus kuramuse kohast on seos vanal graafikal ja sellel kuidas seal inimesi tükeldatakse? Asi on rohkem kinni selles kuidsa see süsteem ülesse ehitatud. Enamus mängudes on suht -> kuul pähe siis kuvame ühte ja sama "pea lõhkem" animatsiooni. Mitte ei ole neid mitut liiku vastavalt sellele mis asi pähe tabas ja kuhu. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Üks asi mis ma veel märkasin on see, et tavalised nakatunud tulevad ja jooksevad mu enda ümber. Väga raske on neid maha saada.
angel, kas ma mitte ei toonud "gore" pilte üks leht tagasi?
xxlmaster
Steamist kõigil võimalik tõmmata.. Aga demo ikka liiga lihtne mängida ja midagi uut, mis ostma paneks küll ei märka. Kuna esimene osa läbi ja lõhki läbi mängitud - väga meeldis see mäng, aga üksluiseks ja igavaks muutus lõpuks, siis jäin teist osa ootama.
ei SOF2 tõesti võimas pela.olen mitu plaati ostnud kuna mõned on ära kulunud jne:)
veristamine on väga hästi tehtud kuigi jah mõned asjad jätavad soovida.selle ajakohta siiski ülihea pela.
mängisin kah ja ütleks et mitte midagi erilist võrreldes esimese osaga. Demos on suht sitt level kah antud... loodetavasti fullis paremad levelid. Mängu tegelase jalad on ära kaotatud mingil põhjusel ehk siis oleme tagasi hõljuvate käte ja relvade juures, relv on sutsu liiga ligidal vms valesti aga kärab kah. Laskmine on samas fun nagu enne.
Core level'iga vaatasin on mõned "vead". Nimelt kui lased tegelasel mõne jäseme otsast ära muutub see kogu aeg ühesuguseks. Ehk siis kui tegelasel olid püksid jalas siis muutub jalg äkki selliseks roosaks käntsaks. SoF 2 EI olnud nõnda. Kui ikka jalas olid teksad siis jalg lendas koos püksi säärega minema. Käsirelv oli L4D2'es vast liiga armetu ja M16 ei lubatud kasutada aga seni ei saanud käsirelvaga mingeid tükke lennule saata. Seega tea kas seal ka võimsama relvaga päid niita saaks. Laipu mis maas kah tükeldada ei saanud nagu seda SoF 2 lubati. Või siis ei õnnestunud teha nagu SoF2 et lased poole peast minema ja teine pool jääb alles. Ainuke asi mis seal "äge" oli see kuidas skelett paistis välja teatud olukorras.
In short -> core level oli SoF 2 siiski parem, detailsem, asjalikum kuid kohati ebareaalne nagu ka L4D2'es aga see ongi pool lõbu. Ja kui võrrelda aastat millal üks ja teine tehtud siis on suht imetlusväärne kuidsa sof2 asi ikka valmis tehti.
kui inimesed idiootsusega kaasa ei läheks ja natuke oma halli ollust liigutaks õiges suunas siis ei oleks selline "core" üldse müstiline asi vaid igas mängus mis on vastava sisuga omaks elementaarset core levelit ja need mis on tõsisemad "simud" omaks paremat ja täpsemat kui SoF 2 kunagi omas.
ps: demoga võrreldes meeldib mulle mingil põhjusel L4D1 siiski rohkem. Kirve hinnaga sai ostetud ja võiks unistada et lisa ametlike leveleid tehakse kah kunagi. See uus osa eriti nagu ei tõmba. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.