Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kriiks
HV kasutaja
|
28.10.2009 15:17:41
W7 ja id-kaart ei saa läbi, ideed otsas |
|
|
XP all on kõik korralikult töötanud, kuid on tüütu hoida XPd arvutis vaid pangas käimiseks. Ka W7 all said draiverid ja muu id tarkvara installitud. Loetud läbi ka soovitused http://www.battleit.eu/tag/id-kaart-ja-windows-7/ ja http://kkk.offlain.com/10 aga sama probleem.
Lähen Swedbank avalehele, sisestan kasutajatunnuse, küsib PIN1 kooodi, sisestan selle. Peale seda peaks nagu näitama mu sisselogitud pangalehte, aga selle asemel teatab IE8 rõõmsalt, et ta ei saa seda lehte näidata. Olen näppinud erinevaid turvaseadeid, pannud swedbank lehe trusted sites alla, aga senini pole miski suutnud IE8 mulle mu sisselogitud pangalehekülge näitama. Mis seda takistab?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
28.10.2009 15:57:15
|
|
|
Proovi teiste brauseritega ka?!
Varem või hiljem ütleb keegi niikuinii sulle,et IE ongi mõttetu asi.
Vähemalt saad teada, kas viga brauseris või windowsis ja tõenäoliselt see brauseris ka on.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
28.10.2009 17:18:10
|
|
|
Jep, IE võib mõttetu olla, aga samas kui ta juba olemas oli ja siiani pangas käimisega hakkama on saanud, siis peaks seal olema lahendus? Operal siiani kahjuks kiipkaardi tugi puudub ja FF installida kui kolmandat browserit panka logimiseks oleks juba kergelt koomiline. Ja tänan, soovitused kolida üle FF kasutajaks võib välja jätta, ei meeldi see igapäevaseks kasutuseks.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
28.10.2009 19:12:30
|
|
|
Ra*, huvitav, mul küll töötab ilusti W7-e + IE8 all
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
28.10.2009 20:00:22
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
Ra*, huvitav, mul küll töötab ilusti W7-e + IE8 all  |
Mulk töötab ka. Lihtsalt,et vea alge kindlaks teha?!
ID soft,brauser,op
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
29.10.2009 21:29:10
|
|
|
Win7`ga on asi eriti mugavaks läinud. Tühjast kohast piisab vaid kolme faili instaleerimisest (digidoc, support for IE ja FF) ja kõik ongi korras. Ei ole vaja sinna id.ee lehele minna, IE-d restartida ega midagi.
Proovi igaks juhuks. Lase need failid käima.
http://www.upload.ee/files/243706/ID_kaart.rar.html
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
29.10.2009 21:38:58
|
|
|
ID-kaardi utiliidi abil sertifikaatide automaatneregistreerimine on tehtud? Mul käitus samamoodi, kuniks tegin registreerimise.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
ik2
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
29.10.2009 22:35:30
|
|
|
Killhoven kirjutas: |
Win7`ga on asi eriti mugavaks läinud. Tühjast kohast piisab vaid kolme faili instaleerimisest (digidoc, support for IE ja FF) ja kõik ongi korras. Ei ole vaja sinna id.ee lehele minna, IE-d restartida ega midagi.
Proovi igaks juhuks. Lase need failid käima.
http://www.upload.ee/files/243706/ID_kaart.rar.html |
Mismoodi mugavaks
XP's IE-ga installer.id.ee ja installitakse kõik ära klikid ainult jätka nuppu. W7-mega pakutakse sealt lehelt ainult manuaalselt installi (run as administrator ka ei aita) Tirid need 3 instllikat alla, käivita installerid, kliki seal next jms. Siis peab veel automaatse registreerimise ka välja lülitama enne kui asi tööle hakkab.
Arumaeisaa. Windows 7 on aprillikuust testimiseks kõigile saadaval olnud. Miks seda asja korda pole tehtud? W7 iseenesest juba tegelikult enne 22.oktoobrit RTM olnud ja usun, et neil ID kaardi tarkvara tegijatel võimalusi küll et see Windows 7 RTM varem juba kätte saada.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
01.11.2009 01:36:21
|
|
|
Olin paar päeva eemal, nüüd katsetasin, uninstall kogu kupatusele, reinstall lingitud materjalidega ja viimaks tööle see hakkas. Tänud neile kes viitsisid need failid uuesti linkida. Sest omateada installisin samu asju eelnevalt, aga tundub et teist versiooni siiski. Mul oli nt id-kaarti utiliidil "sertifikaatide registreerimine" asemel "sertifikaatide eemaldamine"
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|