kullaspämmi on viimasel ajal vähem.. queue'dega probleeme pole.. küll aga on veits lagi ja serveri restarte.. uus mmo ikkagist. Isiklikult mäng mulle väga meeldib
Läägi ja queue'de eest saatsid isegi uued moar xp junnid, et leveldamine libedamalt läheks. _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Millegi pärast on mängu tuhin kuhugi kadunud ja nädal aega pole eriti viitsing mängu sisse logida
Palju rahvast järgmise kuu eest maksta kavatseb ? _________________ Back to Nvidia .
see mäng läheb mängides aina paremaks, ma ei saa aru inimestest, kes whinevad, et igav jne.. wow'i esimesed 40 levelit on ka täielik 'piss'. Mina isiklikult tundsin, et konkreetselt Assassini mängimine läks hulgaliselt huvitavamaks kusagil lev 25 juures, kus tulid juba päris asjalikud skillid ja Abyss!
Minul on igastahes automaatne billing tehtud and theres no way back - mulle see mäng meeldib! _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
see mäng läheb mängides aina paremaks, ma ei saa aru inimestest, kes whinevad, et igav jne.. wow'i esimesed 40 levelit on ka täielik 'piss'. Mina isiklikult tundsin, et konkreetselt Assassini mängimine läks hulgaliselt huvitavamaks kusagil lev 25 juures, kus tulid juba päris asjalikud skillid ja Abyss!
Minul on igastahes automaatne billing tehtud and theres no way back - mulle see mäng meeldib!
OT:
Tahaks lihtsalt vaielda, et WoWi esimesed 40 lvlit ei ole pissile kaugeltki lähedal! Eriti veel kui sa esimest korda mängid. Annab isegi lore süveneda kui viitsid.
Selle koha pealt küll, et skille/spelle sipa vähe kuni lvl 40+ ini mõne jaoks ? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
mina ütleks et esimest korda mängides on mõlemad mängud head. Vot see mis edasi saab on juba midagi muud. Aioni viga on see, et mõlema poole questidki on liiga sarnased. Ainus asi mis endale altiga kordus mängimise meeldivaks teeb on see, et põhitegelane on melee/caster (cleric) ja alt on templar. Mängustiili erinevus lihtsalt teeb selle leveldamise põnevamaks. Wowis on aga erinevate rasside questidel juba erinevus sees. See on suht suur pluss wowi kasuks.
Aga hetkel jätkan Aioni mängimist sellegi poolest. +1 kuu kindlasti. Level hetkel 31 ja tüdimust pole. Rohkem võik mängimiseks aega olla, aga töö ja pereinimese elu ei luba rohkemat kui paar-kolm tundi päevas.
Rohkem võik mängimiseks aega olla, aga töö ja pereinimese elu ei luba rohkemat kui paar-kolm tundi päevas.
see on juba ju päris korralik mänguaeg
Ma isiklikult pole väga leveldamis fänn, kuigi mul wowis on päris palju lev80 tegelasi.. (aastad on oma töö teinud) väga ma seda tegevust ei armasta. Pigem meeldib mul mingi konkreetse tegelasega high levelil skilli tõstmine ning geari arendamine võimalikult kõrgele "levelile". _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Video ühest tõesti hästi andekast Assassinist NA serverist. Lust vaadata, kuidas skilliga leveleid kõrgematele vendadele ära tehakse Soovitan HD's suurena vaadata.
Link _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
assassin = wow rogue?
Tundus küll, et jooksis ringi ja stunlocki ajal tappis rahvast kes ei osanud rünnakut karta. Sarnaseid videoid on küll ja küll nähtud kus vähegi viletsamini läinud võitlused on välja lõigatud
Kuidas muidu üldine pvp tasakaal klasside vahel on? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
tasakaal peaks endgames täitsa ok olema.. mingitel teatud levelitel on erinevatel klassidel omad eelised.. melee klasse on märgatavalt keerulisem pvp's mängida kui rangereid.. samas kui ära õpib jällegi põnevam _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Mul on templar Kahruni servus asmode poolel. Lvl 25 atm. Ja ainuke pvp kogemus siiamaani on elyosete gänksquadid kes madalalevelitüüpe jahivad =). Nii 10+ gruppides, lvl 30+ VS üksikute lvl 20te vastu =)
kusagil 15 aktiivset valget on hetkel kindlasti, templareid oleks muidu juurde tarvis _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Kuidas 2 sõnaga mängu iseloomustaksite(graafika, gameplay(pole aega eelnevaid poste lugeda ))? Eile tegin Game'ist tellimise ära peaks eestisse jõudma heal juhul nädala lõpul. Pole isegi eriti jõudnud uurida mis ja kuidas seal täpsemalt on, aga tunne on selline et mäng on ideaalne mulle
Foorumite jutu järgi massiline quitimine Aionist käimas praegu.
Milles see väljendub? Päevas 1-2 teemat mis sisaldavad tekstiseina põhjustega miks keegi mängust lahkub? Wow'is on selliseid teemasid olnud aegade algusest peale kuid mängul läheb endiselt enam-vähem talutavalt hästi _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.