kas lost & damnedis oli uus soundtrack ka? ja kas uues tuleb vï on ikka see masendav soundtrack kus mingi 20 raadiojaama ja aint 2 head raadiot(vibe ja journey)
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kas see on 1600 või 1800 punkti?'
Kui 1800 siis kas keegi ei oleks nõus mulle kuidagi 1800 punkti sebima vms mai tea, ma ei viitsi küll 4000p kaarti osta siis:/ _________________ Bawse
Kui 1800 siis kas keegi ei oleks nõus mulle kuidagi 1800 punkti sebima vms mai tea, ma ei viitsi küll 4000p kaarti osta siis:/
Kui 1800 siis kas keegi ei oleks nõus mulle kuidagi 1800 punkti sebima vms mai tea, ma ei viitsi küll 4000p kaarti osta siis:/
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
üks on siis kindel, GTA V tuleb vähemalt 360 peale _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.