praegune kellaaeg 15.06.2025 12:49:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tipp
HV kasutaja

|
07.04.2009 19:19:47
Conexant HD audio probleem peale driver installi |
|
|
Terv.
Läpakas siis juba mõni kuu olnud. Kohe kui sain, ajasin XP ja vajalikud driverid külge. Soundi omadega oli mingi jama, ei leidnud vist kohe õigeid vms, et häält tuli, aga samas mute jne nupud klaviatuuril ei töötanud ning oli ka selline värk, et keerasin master volume maha, aga kui wave oli põhjas, siis lärmas küll. Nädalavahetusel siis proovisin uuesti ja driverid nüüd nagu olid õiged, et mute ja volume keeramise nupud töötavad ilusti. Nüüd siis selline jama, et winampis olin omale EQ parajaks keeranud, et piisavalt bassi jne oleks. Nüüd panen winampi tööle, hakkab nagu kõvasti üle peksma, selline ragin, kuigi volume on suht maha keeratud. See on siis nii kõrvaklappide, kui ka läppari enda kõlaritega, et "ragin" lendab sisse. Mis tegema peaks, et sätted taastada? Sest winampi EQ'd näppides ei saa ikka seda sama tulemust, mis ennem oli. Windows Media Playeriga on sama teema, kuigi seal EQ'd ma näppinud pole.
|
 |
daetric
HV kasutaja

|
27.10.2009 01:18:01
|
|
|
mis siin conexiga pistmist on?!
mul on näiteks hp compaqil conexi draiveritega selline asi või on win 7 betas asi sest draiverid näitab ok
aga hääl netu. ja test playsid ka ei saa teha. bios update tehtud. igast draivreid proovitud uninstall ja reinstall jne.
vaikus. vot. win 7 draiverid hakkasin proovima hp lehelt aga ei töötanud ja nüüd ei tööta ka vista omadega
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|