Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: Shift märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 66, 67, 68  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Grinks
HV kasutaja
Grinks

sõnum 25.10.2009 22:37:06 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif icon_lol.gif Ulmest on asi ikka kaugel...pigem ikka ultraulme hinnang!
See pildiilu jutt jah põksu ennatlik, asi oma masinas kinni...eriti vaadates CorsairX skriine icon_neutral.gif
shift.exe jama võiks siiski ka paigutada sulatarkade juttude lahtrisse, kuna tegu ilmselt mängu bug`iga

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/304648.page

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.10.2009 22:40:48 vasta tsitaadiga

Grinks, mul pole veel ühtegi errorit olnud. Ainus mis oli... ühe car battle alguses stardis hõljus muru kapoti kohal icon_lol.gif Peale liikuma hakkamist kadus ära.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.10.2009 22:48:36 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
libe kirjutas:
CorsairX kirjutas:
destiny12, 20fps? icon_eek.gif Mis krdi kala sul seal küll on icon_question.gif icon_neutral.gif Ja mul on uued betad peal 9.11b4.
Mis resoga sa selle 20fps muidu said?

Aga leidsin ühe laheda video, vb. siin teemas juba olnud: http://www.youtube.com/watch?v=LMy6CmVeEk8
Real nordschleife vs. shift @ GT-R. See kes arvutivideo tegi lükkas vist modiga cockpit "võbisemise" kinni imo. Igatahes kes need vinguvad, et pildi vibeleb liiga palju jne. siis vaadaku seda videot... sirge peal tüüp ikka päris hullult tõmbleb seal istme peal icon_biggrin.gif
ja sellest videost paista selgelt välja küsimus, miks kurat mängus salongivaates rooli ei keerata piisavalt
g25'ga sõites on kaunis narr ning tekitab lisaks segadust
sa see viga on absull iga mänguga

Millest selline suhtumine?
Ei ole iga mänguga..Paari mängu kohta ma viimati uurisin fps-i kohta, kuna vahetasin prose ära.

mis fps'ist sa siin räägid?

ei keera ta üheski mängus vastavalt roolile antud kraadide järgi
ei gtr (millest saan ka aru) ega nfs, tdu, dirt, grid - kurat rohkem ei tule meeldegi
tdu ja shift kõige selgemini meeles, kus kummalgi keerab vaid mõni kraad kummalegi poole thumbs_down.gif

Grinks
HV kasutaja
Grinks

sõnum 25.10.2009 22:50:21 vasta tsitaadiga

Endal juba demot proovides esines ja vaadates eelpoolmainitud foorumit siis pole oma murega ka üksi icon_wink.gif
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 25.10.2009 22:51:04 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
destiny12 kirjutas:
libe kirjutas:
CorsairX kirjutas:
destiny12, 20fps? icon_eek.gif Mis krdi kala sul seal küll on icon_question.gif icon_neutral.gif Ja mul on uued betad peal 9.11b4.
Mis resoga sa selle 20fps muidu said?

Aga leidsin ühe laheda video, vb. siin teemas juba olnud: http://www.youtube.com/watch?v=LMy6CmVeEk8
Real nordschleife vs. shift @ GT-R. See kes arvutivideo tegi lükkas vist modiga cockpit "võbisemise" kinni imo. Igatahes kes need vinguvad, et pildi vibeleb liiga palju jne. siis vaadaku seda videot... sirge peal tüüp ikka päris hullult tõmbleb seal istme peal icon_biggrin.gif
ja sellest videost paista selgelt välja küsimus, miks kurat mängus salongivaates rooli ei keerata piisavalt
g25'ga sõites on kaunis narr ning tekitab lisaks segadust
sa see viga on absull iga mänguga

Millest selline suhtumine?
Ei ole iga mänguga..Paari mängu kohta ma viimati uurisin fps-i kohta, kuna vahetasin prose ära.

mis fps'ist sa siin räägid?

ei keera ta üheski mängus vastavalt roolile antud kraadide järgi
ei gtr (millest saan ka aru) ega nfs, tdu, dirt, grid - kurat rohkem ei tule meeldegi
tdu ja shift kõige selgemini meeles, kus kummalgi keerab vaid mõni kraad kummalegi poole thumbs_down.gif

Ups, Sorry sain valesti aru..Anna andeks.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 77
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 26.10.2009 02:53:31 vasta tsitaadiga

Asd, ei viitsi mingi imeasju teha, drifti sõitudeks panen Handling Mode Casual ja lasen arvutil enda eest ära teha.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 26.10.2009 12:44:14 vasta tsitaadiga

Endal selline jama ilmnenud et Nordschleife peale sõitma minnes nagu mäng jätaks teatud kaadreid vahele. pilt nagu jõnksub kergelt kuid häirivalt. Samas Fraps fpsi kõikumist ei näita. on keegi sarnase veaga kokku puutunud.
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.10.2009 13:02:59 vasta tsitaadiga

Steff., Kui mängisin shifti siis panin isegi seda tähele. Seda ei ole mitte ainult Nordschleife rajal vaid üldse.
Mitte midagi nüüd nii häirivat aga siiski "jõnks" on olemas icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.10.2009 13:45:00 vasta tsitaadiga

Steff., mis driverid? Kui 9.10 ,siis endal ei jooksnud ka päris sujuvalt. Samas pilt ei jõnksanud kordagi aga lihtsalt kuidagi ebasujuv pilt (nagu micro-stuttering vms.) icon_rolleyes.gif
Samas 9.11b4 drivudega jookseb väga puhtalt ja sujuvalt thumbs_up.gif 9.8 drivudega oli ka kõik korras.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 26.10.2009 13:49:08 vasta tsitaadiga

bugidest rääkides siis niipalju et jah vahel on muru raja peal jne
driftimisel vahel pole auto häält
ja seda esineb ka et vahel on mingi video jõnks kuskil kurvis sees mis küll ära ei rikku sõitu sest lasen gaasi lahti korraks aga ikka suht nõme on

mängus võiks olla neid "vs" sõite vähem need on kõige nõmedamad sest arvuti sõidab seda raja joontpidi ja suht ebareaalselt ... murcielagoga gallardo vastu oli pisut ebareaalne sest andsid julmalt minna ja pidurdasid kurvis suht vähe jne ja siis vaatad kuidas asi mööda põrutab mingis 90 kraadi kurvis kus ise vaevu teele jääd ja vuhab mööda nagu postist mis on suht ebareaalne sest kui ise gallardoga sõita siis see eriti ei taha teel püsida ja murcielagole ta nüüd järgi küll ei jõua kui see mööda sõidab

kiirem viis kuidas neid ära teha on siis neid välja rammida aga no see palju ei aita ka oleneb pigem arvuti tujust kas laseb sul kohe eest ära sõita või mitte
need vs sõidud on kõige nõmedamad ja neid võiks vähem olla või siis võiks mõni traineri tegija teha cheadi kus saab autod freeze peale panna et saaks kiiremini ära teha selle
olen vaadand huvipärast gcw-st neid trainereid mis kõik on mõttetud selle mängu juures nagu raha xiit mida vaja ei lähe sest see mäng tootab seda suht palju .. sõida kasvõi mingit rada palju tahes läbi quick race ja pappi tilgub nagu muda
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 26.10.2009 16:13:02 vasta tsitaadiga

CorsairX, Tänud panin nine.eleven beta peale oh ime mäng jooksis puhtalt, samas catalyst 9.9 ja 9.10 panid pange! Tänud! beer_yum.gif
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 26.10.2009 16:33:08 vasta tsitaadiga

hei!

tekkis selline probleem et mõni minut saan mängida ning siis hakkab hakkima ning seda jäädavalt kuniks mul saab siiber ja mängust väljun icon_confused.gif
kas viga uusimates nVIDIA driverites?

ennem mul sellist probleemi polnud olla! icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 26.10.2009 16:39:04 vasta tsitaadiga

Proovisin ka seda Nordschleife't. (Ajast ei hakka rääkima, mingi pro ma ei ole:D)

3 ringi on jutti päris tegevus sõita : D

Väike skriin kah,
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 26.10.2009 16:53:44 vasta tsitaadiga

Corners mastered 13/37 ehk siis 1337 icon_lol.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 26.10.2009 18:22:31 vasta tsitaadiga

nu krt isegi vanade drivude(190.62) uuesti pääle panemine ei aita!
ikka nõksutab aka hakib jubedalt mingi 30 sekki järjest!
igas sõidus vähemalt ühe korra laseb nõkse

olen proovinud ka juba nii uuema kui ka vanema PHYSYX installimisega ning isegi formatit sai tehtud ning proovitud kahe OS-ga XP ja W7 proovikas!

ikka hakib!!!!!
teistes mängudes jumala normaalselt nagu peab, ei nõksa midagi!

profiili Pentium D945+ kastiga siis tegemsit!
on mingeid ideid, milles viga?
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 26.10.2009 18:43:38 vasta tsitaadiga

Lasin nüüd uuesti peale ja üksinda sõiteks on fps väga hea nii 70-80
Kuid stardis ja edasi on fps 20-30..Alles siis läheb paremaks kui teised võistlejad hakkavad ära kaduma..
Panin kõik nii low kui võimalik ja fps oli stardis 30..jällegi autode hargnemisega läks paremaks..Nii 50 kanti.

Teisel katsel panin kõik nii põhja kui sain va reso 1024x768
Ja panin 15 vastast ja siis oli min fps 23.
Ja edasi läks järjest paremaks 30-40-50 jne.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 77
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.10.2009 19:22:54 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
mängus võiks olla neid "vs" sõite vähem need on kõige nõmedamad sest arvuti sõidab seda raja joontpidi ja suht ebareaalselt ... murcielagoga gallardo vastu oli pisut ebareaalne sest andsid julmalt minna ja pidurdasid kurvis suht vähe jne ja siis vaatad kuidas asi mööda põrutab mingis 90 kraadi kurvis kus ise vaevu teele jääd ja vuhab mööda nagu postist mis on suht ebareaalne sest kui ise gallardoga sõita siis see eriti ei taha teel püsida ja murcielagole ta nüüd järgi küll ei jõua kui see mööda sõidab
pole seal midagi ebareaalset, kui ikka ise kurvi valesti võtad, siis vastane ka kimab mööda
see gallardo murcielago võrdlemine on mõttetu
kuna kiirendus mõlemal sisuliselt sama ning keskmine kiirus ringidel madal
kõik puhtalt sõidutehnikas kinni

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 00:08:44 vasta tsitaadiga

Nonii, armusin Corvette Z06-sse ära icon_razz.gif Olen vist 24h vähemalt mässanud selle auto seadistamisega icon_lol.gif Põmst. sain juhitavuse ja pidamise nii heaks nagu Nissan GT-R (R35) Works`il aga nende kahe auto erinevus on see, et kui GT-R-ga võis veel ratastega murul natuke käia ,siis Z06 Works-ga seda "lõbu" enam ei ole... ülitäpselt tuleb sõita. Sain nüüd peale pikka seadistamist mõned korrad täispikkuses ka Nordschleife`t proovida ja esialgu selle autoga parim aeg 6:45.600. Skriinid on olemas aga videot kahjuks ei ole. Ei sõitnud selle mõttega et rekordeid püstitada. Skriin kah siis:
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 00:10:55 vasta tsitaadiga

Pole paha, Ma hakkan homme Bugatiga nalja tegema icon_biggrin.gif Ja muude võimsate elukatega ! icon_lol.gif icon_lol.gif Eks näeb mis saab.
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 27.10.2009 00:14:41 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Nonii, armusin Corvette Z06-sse ära icon_razz.gif Olen vist 24h vähemalt mässanud selle auto seadistamisega icon_lol.gif Põmst. sain juhitavuse ja pidamise nii heaks nagu Nissan GT-R (R35) Works`il aga nende kahe auto erinevus on see, et kui GT-R-ga võis veel ratastega murul natuke käia ,siis Z06 Works-ga seda "lõbu" enam ei ole... ülitäpselt tuleb sõita. Sain nüüd peale pikka seadistamist mõned korrad täispikkuses ka Nordschleife`t proovida ja esialgu selle autoga parim aeg 6:45.600. Skriinid on olemas aga videot kahjuks ei ole. Ei sõitnud selle mõttega et rekordeid püstitada. Skriin kah siis:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mängid rooli või klavvaga?
Kui viimasega, viitsid seadeid visata? Ma koguaeg defaultiga sõitnud, vaataks mis teeb kui midagi muudan.icon_smile.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 00:17:39 vasta tsitaadiga

Mar3k, mis GT-R-ga enam ei teegi Nordit? icon_sad.gif Ürita ikka tollega mu aeg üle lüüa beer_yum.gif Ise ei viitsi nende Veyronite ja reventonide jms. jebida... mõttetud autod imo.

e: Rasvane, klaveriga mängin. Driving settinguid saad siit teemast eestpoolt videost või siis skriinidelt vaadata. Z06-e tuning settinguid tahad? Hmmm, kade olen icon_biggrin.gif Tegelt eks vaatab homme... ma hetkel naisuga filmile beer_yum.gif
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 27.10.2009 00:26:03 vasta tsitaadiga

CorsairX, Z06 on tõesti tõsine auto Wõrks peal nägin Nordshlife peal 340 km/h ära. Hakkan ka nüüd seadistamisega tegelema. Nii naljakas kui see ga poleks, ratas mõnel sirgel maast lahti tänu ebatasasustele oli pagana lihtne. Tagaveoline on ikka päris auto millega tuleb ise ka asja tajuda.
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 27.10.2009 00:43:51 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Mar3k, mis GT-R-ga enam ei teegi Nordit? icon_sad.gif Ürita ikka tollega mu aeg üle lüüa beer_yum.gif Ise ei viitsi nende Veyronite ja reventonide jms. jebida... mõttetud autod imo.

e: Rasvane, klaveriga mängin. Driving settinguid saad siit teemast eestpoolt videost või siis skriinidelt vaadata. Z06-e tuning settinguid tahad? Hmmm, kade olen icon_biggrin.gif Tegelt eks vaatab homme... ma hetkel naisuga filmile beer_yum.gif

Proovin GT-R settingutega jah. Z06 omad oleks teretulnud jah, kui viitsid icon_biggrin.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 01:16:54 vasta tsitaadiga

Rasvane, GT-R settingud ei aita selle auto puhul icon_wink.gif Proovisin juba.

e: Tegin enda uuest lemmikust mõned skriinid ka. Ilus on raisk beer_yum.gif

viimati muutis CoiL 27.10.2009 03:12:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 27.10.2009 02:07:11 vasta tsitaadiga

Kirjutasin valesti jah, aga mõtlesin, et proovin GT-R'i GT-R'i omadega icon_biggrin.gif

Z06 on küll äkiline kurat jah, nagu ikka ameeriklased icon_biggrin.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 07:01:53 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:

Saaks ma selle masina korralikult jooksma, siis miks mitte. Aga ei tule mitte kui midagi !

Kui keegi oskab mu murele lahenduse leida siis olen nõus proovima.
Mure selles, et auto ei jookse enam üle 270km/h . Proovin seadeid igatepidi. Midagi olen tuksi keeranud !

Just see käigukasti seadistamine mulle ei istu, ei saa pihta sellele. Tiiva seadistus on mul selge. !

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 11:17:40 vasta tsitaadiga

Mar3k, äkki aitab väike vihje... pikemad käigud ja visco electric lock. Käike peab muidugi vastavalt sõidustiilile ka seadistama, et
nö. õigel hetkel powwa taha tuleks ja haare tekiks. Ja niipalju on veel meeles enda seadistusest, et F/B downforce
mõlemad ümmargune 0 icon_biggrin.gif Z06-e puhul asjad keerulisemad.

viimati muutis CoiL 27.10.2009 11:23:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 11:20:27 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Mar3k, äkki aitab väike vihje... pikemad käigud ja visco electric lock icon_wink.gif Ja niipalju on veel meeles enda seadistusest, et F/B downforce
mõlemad ümmargune 0 icon_biggrin.gif Z06-e puhul asjad keerulisemad.

no see kamm on et kui modin neid , siis 5 esimest käiku on ok. aga siis 6 käiguga kiirust juurde ei tule.-
näiteks panen kõik esimesed viis käiku yhe võrra speedi poole. ja viimase jätan keskele. siis ikkagi kiirust pole ja seda fina gear ratiot ei puutu ka !

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 11:24:21 vasta tsitaadiga

Mar3k, final gear ratiot on vaja just näppida ja visco elektric lock annab tunduvalt powwat juurde masinale icon_wink.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 12:38:08 vasta tsitaadiga

Nonii icon_biggrin.gif Ma leidsin hüüber hea pidamise. Nüüd oleks vaja ainult käigukasti seadet. Et ainult muuta sealt käike jne.. Muud ei tahaks näppida. Lihtsalt super pidamine on. Aga tippkiirus 269km/h

CorsairX
Sinu aeg on üle tehtav. Selle seadega sain aja 6:46.. Sirgel tuleb lihtsalt liiga suur kaotus 30km/h annab ikka tunda

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 12:38:43 vasta tsitaadiga

okkou... im scared now! icon_biggrin.gif Mul oli max kiirus ~297Km/h.
Enivei, Z06-ga sõites peab sitaks rahulik närv olema või mitu õlli sisse lükkama icon_lol.gif Sirgel laseb ~322Km/h välja minu seadetega.
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 12:41:17 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif Pole paha. Peaks ka mõne muu masina selga ronima icon_biggrin.gif . Prooks mõnda RWD masinat icon_biggrin.gif

Edit: Ennem sõidan sinu aja Nissan-iga üle icon_biggrin.gif

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 12:49:02 vasta tsitaadiga

Mar3k, kui üle teed, ja Z06-e selga hüppad siis soovin edu seadistamisel! icon_lol.gif

e: ahjaa, tee siis video ka täispikkuses sellest alla 6:44.280 ajast! beer_yum.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 13:56:05 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Mar3k, kui üle teed, ja Z06-e selga hüppad siis soovin edu seadistamisel! icon_lol.gif

e: ahjaa, tee siis video ka täispikkuses sellest alla 6:44.280 ajast! beer_yum.gif

Mnjh, sõitsin niisama, proovisin, sõit ei olnud puhas 2 korda sai seina puudutatud.
Muidu võib sõiduga rahule jääda.
Replayd ei õnnestunud teha kuna vaatasin aega alles siis kui finishist üle olin.
Ainus replay mis on on tehtud selle replay variandis mitte otse sõidust.
Aga eks kui aega parandama hakkan, siis teen otse sõidust.
No 1-2 sekki suudan ehk veel maha võtta ajast

Spoiler Spoiler Spoiler

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 13:59:07 vasta tsitaadiga

videot tahaks küll näha beer_yum.gif Sinu kiirematest aegadest polegi videot näinud. Äkki sul kuskil lõikamiskoht vms. kaa icon_biggrin.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 14:32:39 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
videot tahaks küll näha beer_yum.gif Sinu kiirematest aegadest polegi videot näinud. Äkki sul kuskil lõikamiskoht vms. kaa icon_biggrin.gif

nendest 48/49 on olemas. Ja üks parem aeg oli 46

Aga kas hakkan seda replay varianti modima ? või proovin paremat ja otse sõidust ?

Edit : Nii sõitsin veel ja nüüd on video ka otse sõidust ajaks on 6:42.890 !
Hakkan videoga tegelema. ehk veab ja homseks on üleval, aga ei garanteeri
Spoiler Spoiler Spoiler

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 14:47:42 vasta tsitaadiga

see aeg saab mulle ilmselt juba pähkel olema icon_biggrin.gif Peab corvette maha jätma ja jälle nissu rooli istuma. Heineken ka ootab juba laual beer_yum.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 16:49:47 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
see aeg saab mulle ilmselt juba pähkel olema icon_biggrin.gif Peab corvette maha jätma ja jälle nissu rooli istuma. Heineken ka ootab juba laual beer_yum.gif

vahetame kohad icon_biggrin.gif Sina Nissaniga mina Corvettiga

Edit: Nii video ka olemas! Kvaliteet pole just parim, :S Aga jah video modimine on algeline mis teha.(On kellelgi soovitusi et mis formaati modida video ? vms. )
Palun:
Spoiler Spoiler Spoiler

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 19:53:06 vasta tsitaadiga

Hetkel parim 6:43.650 uue seadistusega icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Käsi hakkab soojaks minema icon_cool.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 20:19:04 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Hetkel parim 6:43.650 uue seadistusega icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Käsi hakkab soojaks minema icon_cool.gif beer_yum.gif

palju masin välja jookseb ?
Kui +290 siis äkki jagad käimakasti seadet icon_biggrin.gif ? Muu ei huvita. just käimakast. sest mina seda ei oska. max kiirus 270 ...

Edit: kas mingit patchi pole mis väldiks seda, et vahepeal load'imise ajal pange ei paneks arvuti ? see ajab nii närvi,

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 20:23:22 vasta tsitaadiga

Mar3k, sa ju konkurent! icon_biggrin.gif Pead ikka ise käimakasti käima saama icon_wink.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 20:26:39 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Mar3k, sa ju konkurent! icon_biggrin.gif Pead ikka ise käimakasti käima saama icon_wink.gif beer_yum.gif

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Ma võin sulle muud seadet näidata, kuidas (minu arvates) saada head pidamist( minu jaoks üli head) ja keeramist !

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 20:50:45 vasta tsitaadiga

Mar3k, ei ole enam vaja. Mul uus seadistus megahea aga lihtsalt endal ütleb närv üles icon_lol.gif

e: 6:42.930 Olen väga lähedal icon_biggrin.gif beer_yum.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 20:52:19 vasta tsitaadiga

appi ainult 0,040 sekki vahe icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

HARJUTAMINE TEEB MEISTRIKS icon_biggrin.gif
Ma istun ka siis autosse ja üritan paremini

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.10.2009 21:13:15 vasta tsitaadiga

Mulle tänaseks vist aitab. Out of fuel - õlle sai otsa icon_lol.gif Mõni teine päev jätkan beer_yum.gif
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 21:43:43 vasta tsitaadiga

Mulle ka icon_biggrin.gif Homme proovin uuesti, aga nüüd tundub aina rohkem et alla 40 on lihtne saada. Vaikselt hakkan käima kasti ka paika saama. icon_lol.gif icon_lol.gif
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 28.10.2009 01:01:54 vasta tsitaadiga

Mar3k kirjutas:
Mulle ka icon_biggrin.gif Homme proovin uuesti, aga nüüd tundub aina rohkem et alla 40 on lihtne saada. Vaikselt hakkan käima kasti ka paika saama. icon_lol.gif icon_lol.gif

Mina nii ei arva. 6:40.5** on imo väääääga raske kätte saada icon_rolleyes.gif Aga eks näis...
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 28.10.2009 02:24:40 vasta tsitaadiga

Mis radadel te neid aegu sõidate? Tahaks ka proovida..., kuigi hetkel pole selliseid relvasi naq ZO6, hetkel Ford Escort RS ( Täis uprgade), seadet ise timminud veel ei ole aga, kui keegi tahab ajaga võistelda siis öelgu. Väga hästi sobiks Spa või Silverstone. Ford Mustag GT500 Shelby sobiks ka.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 28.10.2009 04:01:55 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
Mis radadel te neid aegu sõidate? Tahaks ka proovida..., kuigi hetkel pole selliseid relvasi naq ZO6, hetkel Ford Escort RS ( Täis uprgade), seadet ise timminud veel ei ole aga, kui keegi tahab ajaga võistelda siis öelgu. Väga hästi sobiks Spa või Silverstone. Ford Mustag GT500 Shelby sobiks ka.

Ei, ei ei...autod unusta ära, sul on vaja algatuseks 6 D Bocki, et neile järele sammuda.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 227
tagasi üles
Mar3k
HV vaatleja

sõnum 28.10.2009 08:25:31 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:

No meil mingil määral on siin võistlus !
Auto: Nissan GT-R 35 works
Rada: Nordeschleife

Spoiler Spoiler Spoiler

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: Shift mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 66, 67, 68  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.