|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
25.10.2009 17:50:41
|
|
|
| Hollow kirjutas: |
| no aga käivita installer run as administrator modes... kui sa ei räägi mida sa juba teinud oled, siis peab ju huupi pakkuma |
väga õige märkus
soovin vastust, mitte pakkumisi
admin modet olen ka proovinud
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.10.2009 18:28:46
|
|
|
| kasutaja01 kirjutas: |
Neid erinevusi ma tean, aga lihtsalt, et vb Ultimate sobib paremini riistvaraga kui Home vms. Et Ultimatele pööratakse rohkem rõhku toetamisel. Aga kui Home ka hästi jookseb, siis on hea  |
ei sellist asja küll ei ole. selles osas on nad kõik võrdsed.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
25.10.2009 19:26:47
|
|
|
| tegelikult on OS X (loe 10) praeguse seisuga 10.6 versioonis ja 10.0 tuli välja 2001 aastal, ehk siis OS X on oma kuuendas versioonis juba... 9 aastaga
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
25.10.2009 20:28:14
|
|
|
ei... jummala õige teema oli... keegi siin justkui rääkis et XP ajal on OS X 4 versiooni edasi jõudnud... praegu vaatasin... see oli selle teema alguses kuskil (lehekülg vale lihtsalt)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
25.10.2009 20:45:14
|
|
|
Kusjuures vaadates palju siin on õpetusi, et kuidas käsitsi käske muuta, siis tundub nagu hakkaks Microsoft pisut Linuxi asju kasutama
Aga üldiselt ootan esmaspäeva, siis saab mõned asjad taas alla laadida. Pean seda tööl tegema kuna koju levib vaid Kõu mille kvaliteet seni teadaolevalt pole kriitikat väärt minu kodukohas, kasutan EMT 3G pulka ja seal 3GB allalaade piirang ju mille ületamisel kiirus 25kb
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
25.10.2009 20:54:20
|
|
|
| Keegi oskab öelda , kuidas ma enda ikoonid desktopile tagai saan ? Täna hommikul olid umbes 7-8 ikooni lambist kadunud ja pärast uute shortcuttide tegemist olid nad mingi aja möödudes jälle kadunud :/
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
25.10.2009 20:57:30
|
|
|
| parem hiileklik desktopil > view > Show desktop icons
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.10.2009 21:03:28
|
|
|
| StaticX kirjutas: |
| Keegi oskab öelda , kuidas ma enda ikoonid desktopile tagai saan ? Täna hommikul olid umbes 7-8 ikooni lambist kadunud ja pärast uute shortcuttide tegemist olid nad mingi aja möödudes jälle kadunud :/ |
Kasutad Ccleanerit?
Mul mingi säte sisselülitaud mis hiljuti kaotas paar ikooni ära kui koristasin.Pole viitsinud uurida kah mis sättega tegu on
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
25.10.2009 21:22:05
|
|
|
Siuke küsimus, Documentsi alla on tekkinud siuke kaust "Microsoft"
kas sellest on võimalik lahti saada ?
või kuskile mujale paigutada ?
Sees on ainult, "microsoft/IdentityCRL/Production"
ja vso
|
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
25.10.2009 22:51:09
|
|
|
Dell sees Windows 7 boost starting mid 2010
Reuters
Spoiler 
Demand for computers from large companies is likely to pick up by as soon as mid-2010 as a result of Microsoft's launch this week of its Windows 7 operating system, a senior Dell executive said on Wednesday.
Dell was also looking to the services capability and virtualisation software sectors for future acquisition possibilities, the company's president for large enterprise Stephen Schuckenbrock told reporters.
"Windows 7 is the best quality product launch that Microsoft has had in a very long time," Schuckenbrock said. "When you consider that Vista was a bust, Windows 7 is a capability upgrade on a scale that has really never been seen before."
Microsoft will launch its next-generation Windows 7 on Thursday, with many PC companies hoping that it will energize corporate replacement cycles as companies running on older versions of Windows buy new computers and servers.
The world's No.3 PC company recently completed the acquisition of software services provider Perot Systems, as it looks to expand into higher-margin businesses at a time when PCs are becoming increasingly commoditized and margins are thinning rapidly.
The company would continue to expand its services capabilities, and would continue to be open to acquisition opportunities to achieve that, Schuckenbrock said.
"I would look for services capability as we drive to help customers save. Software that helps them exploit all the advantages of virtualisation is always something we are interested in," he said.
Dell and smaller rival Lenovo have both seen total PC unit sales fall in the past year, largely because of their reliance on corporate spending, and are looking to diversify their businesses to arrest declining sales.
Acer overtook Dell as the world's No.2 PC brand in the third quarter, research firms IDC and Gartner said earlier this month, helped by its success in the low-cost netbook PC segment.
Schuckenbrock said Dell was less focused on taking back the No.2 spot from Acer at any cost, and more interested in running the most profitable business possible.
"We're not unit (sales) focused," he said. "We're focused on the healthy balance of our business ... We don't want to chase things that don't make sense."
_________________ M: MSI B660M MORTAR
M: Dell RTX 2060
O: AM5 ITX emaplaat |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.10.2009 22:55:34
|
|
|
Ma kopeerisin digika mälukaardilt desktopile pilte ja neid desktopil näha ei olnud, samas kui ma võtsin lahti "desktop" nimelise folderi, siis olid nad olemas. milles asi
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
25.10.2009 23:02:52
|
|
|
| carlking kirjutas: |
Ma kopeerisin digika mälukaardilt desktopile pilte ja neid desktopil näha ei olnud, samas kui ma võtsin lahti "desktop" nimelise folderi, siis olid nad olemas. milles asi  |
Tee Desktopil refresh.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.10.2009 23:06:17
|
|
|
Tegin tookord, mitu korda. Paari päeva pärast ilmus üks pilt ilmagadgeti tagant välja, aga neid oli ikka mingi 6-7
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
25.10.2009 23:12:52
|
|
|
Ma kopeerisin digika mälukaardilt desktopile pilte ja neid desktopil näha ei olnud, samas kui ma võtsin lahti "desktop" nimelise folderi, siis olid nad olemas. milles asi  |
desktopil "show icons" linnuke on ikka ees ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
25.10.2009 23:20:06
|
|
|
| recent kirjutas: |
Siuke küsimus, Documentsi alla on tekkinud siuke kaust "Microsoft"
kas sellest on võimalik lahti saada ?
või kuskile mujale paigutada ?
Sees on ainult, "microsoft/IdentityCRL/Production"
ja vso  |
Äkki on see Office'i omand?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
25.10.2009 23:32:14
|
|
|
Windows Live Sign-in Assistant teeb selle kausta sinna...
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
25.10.2009 23:40:16
|
|
|
| parem hiileklik desktopil > view > Show desktop icons |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
romeo
HV vaatleja
|
26.10.2009 00:22:30
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Huupi küsin kas Win7 saab kuidagi defaulti määrata vms?
|
msconfig-boot-set as default os vms..
_________________ -.- Mob nr toimib õhtuti. |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
26.10.2009 00:38:02
|
|
|
| hardi_k kirjutas: |
| Windows Live Sign-in Assistant teeb selle kausta sinna... |
Võin selle lihtsalt siis remove'da ?
või pean seda kuskilt mujalt tegema ?
E: kahjuks peale kustutamist, järgneval msni avamisel, tuleb kaust uuesti tagasi :S
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
26.10.2009 00:39:17
|
|
|
| recent kirjutas: |
| hardi_k kirjutas: |
| Windows Live Sign-in Assistant teeb selle kausta sinna... |
Võin selle lihtsalt siis remove'da ?
või pean seda kuskilt mujalt tegema ?
E: kahjuks peale kustutamist, järgneval msni avamisel, tuleb kaust uuesti tagasi :S |
Äkki "hidden" aitab ? ma paljudele kaustadele, mis täiesti kasutud minu silmis aga kustutada ei saa, hidden peale pandud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
26.10.2009 00:40:09
|
|
|
ma uninstallisin selle sing-in assistanti üldse ära, koos sellega kadus see kaust ka.
_________________ ツ |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
26.10.2009 00:43:37
|
|
|
| Mhmh, loen just netist et, sign-in assistance on selleks et, aidata siis, kui on palju kasutajaid msnis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
26.10.2009 02:13:03
|
|
|
Panin ka täna Win7 Ultimate peale:) Tegin Vistalt upgrade lihtsalt...alguses ei saanud kuidagi netti, aga avastasin siis et ta oli default modemiks mu telefoni üle USB pannud...ma ei tea miks:D Peale selle korda ajamist...olen igati rahul ja kõik töötab
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
pilbusamakas
HV vaatleja
|
26.10.2009 10:30:56
|
|
|
| mul küsimus, et mul ordi läpakas ja kaasas oli ka ordi driverite plaat. kunagi proovisin seda plaati win 7 puhul kasutada, aga mitte üks driver ei lasknud end installida. plaadil kirjas et xp ja vista 32. kas on kuidagi võimalik see plaati siiski win7 tööle saada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.10.2009 10:40:11
|
|
|
pilbusamakas, ilmselt liiga vanad drivud siiski ja suht mõttetu proovida. W7 on sul ka 32-bit? Ütle parem oma läppari mudel ning keegi läpomaan ütleb vast kust sulle
uusimaid drivusid saada. Endal kunagi oli üks leht bookmargitud kust kõikidele ordi läppuritele drivusid sai aga enam ei ole alles kahjuks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.10.2009 10:52:00
|
|
|
pilbusamakas: Kui automaatne draiverite install ei tööta, siis tuleb lihtsalt käsitsi draiverid ette sööta. Simple.
Ja see on ju suvalise operatsioonisüsteemiga nii, et kas draiveri automaatne install või käsitsi "ettesöödetav" draiver.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pilbusamakas
HV vaatleja
|
26.10.2009 10:53:04
|
|
|
| no ma proovisin ka nii, et avasin siis lähtekausta ja panin igat driverit eraldi käima. mõnda üritas, kuid lõpptulemusena ühtegi ei installeerinud ära. aga küsimus, et kuna mul läpakas ostetud juunis ehk suht uus, et kui ma küsima läheks, kas nad mulle win7 jaoks driverite plaadi teeks või annaks?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
26.10.2009 12:49:35
|
|
|
| parem hiileklik desktopil > view > Show desktop icons |
|
No aga teised ikoonid ja shortcutid olid ju kõik olemas, lihtsalt neid kopeeritud pilte ei olnud. Eks ma proovin järgmine kord klõpsida seda "show icons" kui juhtun jälle kopeerima ja möllama.
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.10.2009 13:21:10
|
|
|
| pilbusamakas kirjutas: |
| no ma proovisin ka nii, et avasin siis lähtekausta ja panin igat driverit eraldi käima. mõnda üritas, kuid lõpptulemusena ühtegi ei installeerinud ära. aga küsimus, et kuna mul läpakas ostetud juunis ehk suht uus, et kui ma küsima läheks, kas nad mulle win7 jaoks driverite plaadi teeks või annaks? |
Ei oska öelda kas plaadi teevad. Aga kui sa saad teada mis tooriku peale see läpakas tehtud siis saab driverid ka tootja kodulehelt. Ehk keera läpakas teistpidi ja vaata mis sinna kirjutatud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
26.10.2009 15:01:08
|
|
|
| Killhoven kirjutas: |
| Kas OEM toodet (näiteks see) võib eraldi osta ja juba olemasolevale kastile peale panna? Või peab koos arvutidetailidega ostma? |
Kunagi ma mäletan, et müüdi küll mingied OEM variante, mida võis osta eraldi oma masinale. Antud juhul kui ma OEM ostan ilma emaplaadi/proseta, siis pole asi päris õige?
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.10.2009 15:27:40
|
|
|
praegu saad OEM-i aint koos uue arvutiga osta
| tsitaat: |
Te pole ehk kunagi mõelnud, et arvutitootjalt või kohalikult jaemüüjalt ostetud tarkvara võiks olla illegaalne, aga sellega halva kuulsusega tootjad ja edasimüüjad just arvestavadki.
OEM-toodete piraatlus
Personaalarvutite tootjad ehk lõpptootjad (Original Equipment Manufacturer, OEM) on sageli sõlminud Microsoftiga lepingu, mis lubab neil levitada OEM-tarkvara. OEM-tarkvara on tarkvara eriversioon, mida tuleb levitada toodetud personaalarvuti kõvakettale installeerituna või riistvaraga komplektis. OEM-tarkvara ei tohi kunagi levitada ilma vastava personaalarvuti või riistvarata. |
http://www.microsoft.com/eesti/piracy/basics/what/oem.mspx
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.10.2009 15:37:33
|
|
|
Skeptik: Muide, Sinu poolt toodud tsitaat ei ütle miskitpidi 100% üheselt, et OEM-i tohib ainult arvutiga kaasa müüa.
Kui viitsid, siis loe veel kord hoolikalt enda poolt tsiteeritud lõiku:
"OEM-tarkvara ei tohi kunagi levitada ilma vastava personaalarvuti või riistvarata".
Ja riistvaraks võib olla vabalt ka näiteks emaplaat, millega ma OEM-i kaasa ostan.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.10.2009 16:02:03
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
Skeptik: Muide, Sinu poolt toodud tsitaat ei ütle miskitpidi 100% üheselt, et OEM-i tohib ainult arvutiga kaasa müüa.
Kui viitsid, siis loe veel kord hoolikalt enda poolt tsiteeritud lõiku:
"OEM-tarkvara ei tohi kunagi levitada ilma vastava personaalarvuti või riistvarata".
Ja riistvaraks võib olla vabalt ka näiteks emaplaat, millega ma OEM-i kaasa ostan.  |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
26.10.2009 19:41:58
|
|
|
Kas keegi gps'i ka paaritanud on win7'ga? mul siin altina ggm308u ja draiverit ple vist selle jaoks treitudki
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
26.10.2009 20:11:49
|
|
|
Kaks asja, mis häirivad ja mida Vistas ei täheldanud:
Kui panen heli arvutil olevast "shortcut" nupust valjemaks, siis tihtipeale lähvad valjemaks ainult süsteemi helid ning näiteks mäng mida parasjagu mängin fullscreenis jääb sama vaikseks - pean välja alt-tabbima. Kes peaks tahtma windowsi helisid valjemaks keerata mängides ja mängu samale tasemele jätma?
Kõik kolm power optionit võiks korraga näha olla kui pisikesele ikoonile klõpsata.
Soovitusi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
26.10.2009 20:51:46
|
|
|
| olc kirjutas: |
Kas keegi gps'i ka paaritanud on win7'ga? mul siin altina ggm308u ja draiverit ple vist selle jaoks treitudki  |
ise kysin isevastan, jah sain käima.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.10.2009 21:24:54
|
|
|
| OEM- on kinni riistvaras. Enamjaolt emaplaadis. On juhuseid kus helikaardi vahetusel on nõudnud juba telefoni teel aktiveerimist. Interneti teel enam ei lase. Aga telefoni teel hea põhjenduse rääkimisel on võimalik teda ikka uuesti aktiveerida. Ja minu teada olgu üks-kõik mitme bitine windows ja vahetad arvutit ei saa ei poole aasta ega ka 10 aasta pärast teda uuesti aktiveerida. Sünnib selle arvutiga siis ka sureb.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
26.10.2009 21:34:50
|
|
|
Kas keegi gps'i ka paaritanud on win7'ga? mul siin altina ggm308u ja draiverit ple vist selle jaoks treitudki  |
ise kysin isevastan, jah sain käima. |
sain ka mina bluetooth gps'i tööle... ei täheldanud mingeid anomaaliaid
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pilbusamakas
HV vaatleja
|
26.10.2009 21:43:00
|
|
|
| uurisin oma läpaka tootja (ordi) kodulehte ja tuleb välja, et nemad uusi drivereid ei paku sealt tõmbamiseks. plaadil oli neid programme terve hunnik, seega eeldan, et need kõik on siiski ka vajalikud. jama seisneb selles, et ma ei tea kõikide draivereid vajavate asjade nimesid siin arvutis ja kas kõigele üldse on win7 driver siiski olemas?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
26.10.2009 21:50:53
|
|
|
| otsi internetist programm Driver Magician võimalikult uus portable versioon... lase käima ja vali opsysteemiks Win7... otsib sulle uuemad draiverid välja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.10.2009 21:51:51
|
|
|
| uurisin oma läpaka tootja (ordi) kodulehte ja tuleb välja, et nemad uusi drivereid ei paku sealt tõmbamiseks. plaadil oli neid programme terve hunnik, seega eeldan, et need kõik on siiski ka vajalikud. jama seisneb selles, et ma ei tea kõikide draivereid vajavate asjade nimesid siin arvutis ja kas kõigele üldse on win7 driver siiski olemas? |
Mis Ordi mudel sul on? Küsin teist korda juba. Mina olen pand aasta aega vanele ordile 7'me peale ja kõik driverid olid olemas emaplaadi tootja kodulehel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.10.2009 21:54:32
|
|
|
| uurisin oma läpaka tootja (ordi) kodulehte ja tuleb välja, et nemad uusi drivereid ei paku sealt tõmbamiseks. |
Ordi leht nüüd küll viimane koht kust drivereid otsida
| plaadil oli neid programme terve hunnik, seega eeldan, et need kõik on siiski ka vajalikud. |
Pigem on 5% neist vajalikud.Ülejäänud on mõttetu(ja aegunud) kraam
| jama seisneb selles, et ma ei tea kõikide draivereid vajavate asjade nimesid siin arvutis ja kas kõigele üldse on win7 driver siiski olemas? |
Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers\Device Manager
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.10.2009 23:42:31
|
|
|
Ordi leht ei ole tõesti parim koht kust drivereid otsida. Külasta emaplaadi tootja lehekülge.
Igasugused driverite otsimise programme ma ei soovitaks väga kasutada. On palju juhuseid kus need ikka tõsise jama kokku keerand.
Päris paljud protsud on veel ainult 32bitise toega. Näiteks 478 soc'ti omad.
viimati muutis SilQ 26.10.2009 23:44:12, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
26.10.2009 23:42:46
|
|
|
Mis jama on, nimelt asi HP LaserJet 1020 installis, algul panin lihtsalt USB taha, et peaks oleam plug&play, siis installis midagi, aga kui hakkas otsima draivereid ja neid istallima(windowsi oma) siis ytlesi "failed" vms. ning seade tuvastati ära kui tundmatu USB seadmena. Kuna mäletan, et vanal 7100 Beta-l oli algul sama jama ning tööle ma ta sain, siis hakkasin edasi jebbima. Lasin uuesti kõik maha ning proovisin HP kodukalt vista(32bit) plug&play installeri, ikka sama jama ning sisi proovisin seda teist installelri msi seal lehel, ikka ei funka(yhendasin siis usb kui installer k2skis). Ikkagi on ta unknown devicce vms.
Tean, et segane tekst, aga kui tõesti aru ei saa, siis erasõnumiga teavitada ja parandan vead, uut teksti ei ole soovi kirjutada vms. Kasvõi lilla täpike algul.
_________________ WROMD.ee |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
26.10.2009 23:43:26
|
|
|
Sain just 7mega esimese bluescreeni, lihtsalt msnis jms olles. Kuidas ma saan järgi vaadata milles oli põhjus ?
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.10.2009 23:57:15
|
|
|
| SilQ, millal tuli viimane 478 socketiga protsessor turule?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|