appi tränavärdjad ei ole ikka üle saanud sellest et oma lugudesse hoorahäälega naislauljaid panevad.
Ah jäta nüüd, head träna on ka ikka olemas, kuigi tuleb nentida, et ega ei oska ühtegi pala meenutada küll, mis oleks hea ja vokaaliga.
Ma mõnikord teen seda pattu, et naudin Juno Reactorit, mis on enamvähem sama piinlik kui Enyat kuulata. Aga no mõnikord tahad labast ja maitselagedat emotsioonist nõretavat muusikat kuulata.
why so many would have to pay for just one man to stand his way
why so often no one denies primacy of one over others
is there not enough self-conciousness in everyone to make him real
haven't we all inside of us what makes a man worth being one
how i wish that i could take you by the hand
lead you through blurry views and
give you access to your own self
between a caesar and nothing there are planty of ways to be
life is full of differences and so should be society
hope is a fuel we get for free while fear demands security
so why are those two always used as if they were power tools
sleeping with eyes wide open while someone else is getting in charge
to lead the way in his own way
i wish that i could take you by the hand
viimati muutis Dirty Harry 21.10.2009 10:41:08, muudetud 1 kord
Reede _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
olen paaril rave üritusel saksamaal käinud, ükskord lihtsalt eksisime sinna, teinekord juba eesmärgiga.
On tõeliselt karm möll mida ei anna võrrelda ühegi eesti peo-kontserdiga. Iga tehno trance freak peaks seal ära käima.
Muusika kvaliteet ja võimsus on tase omaette.
Ja kui palju on seal kummtisslasi ja steroidmehi........ poše moi.
Minu vaieldamatuks "eluplaadiks" on Queen "Greatest hits I" 1981 väljalaske aastaga. Kui tatt olin, siis kuulasin ikka päris mitu aastat pea iga päev seda vinüüli pealt ja nüüdseks on CD plaadil ka olemas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
See happeline New Orderi lugu, õigemini siis Pump Panel'i poolt taastoodetud variant, oli mingi hetk isegi üks mu lemmikuid Tõsi, ka New Orderi enda variant on "päris" happeline
Ja kui siin jätkata veel hapuoblikate teemat, siis üks väga vooliv lugu on King Cosmic'u "Acid (In My Soul)'ist tehtud Kink Remix. Juubikus pole, kuid Juno kaubamaja annab siiski asjast aimu
"Blue Room" is a single by The Orb. It was released on 8 June 1992 on Big Life Records. Gallup, who compiled the UK singles chart, had recently decided that any release with more than 40 minutes of play would be classified as an album rather than single. The Orb thus decided to record a 39:57 version of "Blue Room" for a special release. "Blue Room" is the longest single to ever reach the UK charts[1], peaking at number eight. An edited version appears on the album U.F.Orb.
Blueroom - A supposed holding room for UFO evidence at Wright-Patterson Air Force Base
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.