1 Novembril nagu ma aru sain!
Mõneskohas näidatud 27 okt.
Tegelikult juba vaadatud
Spoiler
BSG viimase peatükina küll üsna kehvakene, aga väga mõnus vaatamine sellegipoolest. Eraldi märgiks ära, et poisid läksid seekord ikka seksi ja alastusega üsna üle piiri - filmis on suht alasti naised ja mehed, küllaltki karmist seksisteenist rääkimata.
Seni on tulevikus nähtu oleviku muutnud.Või suunanud nii nagu tulevik ette nägi.
Ehk põhivenna tulevikus nähtud põlenud nuku pea ning tahvel on otseselt flashforwardist põhjustatud.
Kuna ta nägi D.gibbons nime ja vihjeid siis tänu sellele nad läksid sinna tehase kanti jne. ( teine osa vist oli)
Samamoodi viimases osas operatsioonil diagnoos ja paranemine ja kuti edasine elu.
Kuid kuna nad teavad täpset kellaaega ja kuupäeva millal " tulevik juhtub"
Siis miks sel hetkel(tulevikus) nad ei mõtle põhjustele, mis neile seniks ajaks selged.
Miks nad ei mõtle " woow nüüd ongi see nähtud tulevik käes?
Miks ei mõtle" oh ma nüüd mõtlen kõigele mida ma tean,et ma seda minevikus oleks saanud näha?
Justkui paradoks, et kõik on mõjutaud oma nägemustest ja saatus mängib kõik selliseks nagu olukord tulevikus olema "peab"
Kuid sel hetkel tulevikus ei tundu olevat üldse mingit tähtust
Kui ma näen unes,et täpselt kell 3 sel päeval ma jään auto alla - siis ma järgmine päev kell 3 olen toas.
Kui saatus sunnib mind ikkagi tänavale, siis ma peaks mõtlema sellele ikkagi?
Või ongi seletus,et "faith" muudab olukroda nii,et tulevikus(mida nad nägid) täpselt sel hetkel nad ei mõtle minevikule,kus nad nägid tulevikku?
Suht weak?!
Kuhu jäi Office S06E06? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
täna/eile oleks pidanud tulema siis S06E07, viimane mida ma netist osta saan on S06E05 _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
6x06 peaks olema osa "The Lover". Mul igatahes tiris RSS ära _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Seda kurivaimu ma enam ei kasuta. Kuna ma austraalias ei pannud kordagi utorrentit käima, siis kodus käima pannes mingi hetk pani 600GB koguses tõmbamata seriaale järjekorda _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
täna/eile oleks pidanud tulema siis S06E07, viimane mida ma netist osta saan on S06E05
Seal episoodide numbrid valed, 4 ja 5 osa pidid mõlemad pulmad olema, aga lasti välja terve pulm neljenda osana, täna öösel tuli S06e06 nimega "The Lover"
Aga hea huumor _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Keegi Cleveland showd ka vaatab? Esimese osas enamus naljakaid kohti oli siis kui näitas kedagi Family Guy tegelastest.
Ülejäänud aja oleks justkui neegrite tõsielusarja vms vaadanud
Keegi Cleveland showd ka vaatab? Esimese osas enamus naljakaid kohti oli siis kui näitas kedagi Family Guy tegelastest.
Ülejäänud aja oleks justkui neegrite tõsielusarja vms vaadanud
Õde soovitas, et ma ei vaataks... nii ma teengi
EDIT: oleks võinud siis juba Stewie show olla, tema film oli küll
Olen kah siiani kõik Cleveland show osad ära vaadanud, ent ei paku eriti pinget. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
Pole vist siit läbi käinud veel, aga alates homsest ETV2-s taas 70-ndate kultussari Persuaders (eesti keeles tõlgitud kui "Kelmid ja Pühakud") - Tony Curtis ja Roger Moore.
Ma hakkasin algusest peale Malcolm in the Middle vaatama
Ainuke põhjus mix L ja P hommikul vara ärkasin (siis kui see Tv3-s jooksis)
Hea seriaal oli, ei mäleta et ühtki igavat osa oleks olnud.
Esimene hooaeg oli niivõrd halb, et see oli juba hea, alates teisest, mil DeVito mängu toodi kisub nagu iga osa aina paremaks
Viimaste osadeni jõuad siis eeldatavasti liigitad selle juba samasse klassi mis The Office'gi. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
South Pacific. Visuaalselt ja heliliselt parim dokksari, mida näinud olen. Mõned kaadrid võtsid ikka sõnatuks a must see neile, kes nautisid The Blue Planet'it ja Planet Earth'i. BBC ikka oskab väärtkrami toota, saaks kuskilt nüüd selle sarja soundtracki ka...
Ostsin täna poest sellise vahva DVD seeria nagu MEERKAT MANOR. Kuna jubedalt armastan ma neid elukaid siis sellepärast saigi võetud. Tahangi rohkem uurida nendest ja nende elust olust. Surikaadid on lihtsalt nii ägedad. Loomaaias saab alati neid vaatamas käidud, vahvad uudishimulikud sellised.
Õhtul vaatama.
sellest ka see miks ma Lion King multias Timonit nii jubedalt armastan. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Tea kas eestist on võimalik saada ka 4 - 8 seasonit Home Improvementi. Poest sain 3 seaonit (Mulle meeldib see seriaal) _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Hakkasin vaatama sellist asja nagu "FlashForward". Esimene osa oli väga põnev ja tekitas palju küsimusi. Sarnaneb Jericho-le natuke. Ulmesõpradele peaks olema hea vaatamine
nagu oligi arvata, siis mulle see V ei istunud. taolises stiilis ulme ikka ei lähe peale. Defying Gravity on vist ainuke ulmeseriaal, mis vähegi meeldis ja seegi lõpetati madalate reitingute tõttu ära...
edit:
Mythbusters S07E16
Spoiler
hahaa, see oli ikka lagi kui Kari kulmudest täielikult ilma jäi
Spooks S08 hakkas
See uus V meeldib mulle esialgu isegi rohkem, kui originaal. Kuigi originaalis Anna asemel siis Diana oli märksa mõjuvam. See Anna on nagu mingi patareideta iPod... _________________ KASS
Family Guy uus osa pidi tulema kuskil Nov kuus. 4 130 "Brian's Got a Brand New Bag"[4] TBA TBA November 8, 2009 (2009-11-08) 7ACX02 _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.