DODONPACHI, turg/nõudlus paneb hinna paika - vahepeal oli praktiliselt igal pool Sold out... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
osade konsoolidega saab promo kaasa, viimati n2gin tartu kaubamajas _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Selle teleka reklaamis mitte kasutamine poleks sulle seda koju toonud, samuti ei oleks see odavamaks teinud kui poleks sellisel viisil seda kasutanud.
Ehk siis lühidalt öeldes: selle teleka antud viisil reklaamis kasutamine ei muuda sinu jaoks mitte midagi.
khm, see 'reklaam' on umbes samal põhimõttel, et 'ma võin oma mune omavahel kokku lüüa', because i can.. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
Kas keegi oskab kommenteerida kuivõrd hea on FPS mänge PS3me peal mängida? Et kui hästi pult nende jaoks sobib? Kuna mingi aeg kavas vastav konsool endale soetada, siis ma mõtlen, et kas koos sellega soetada ka mõned FPSid, mis huvi pakuvad, või ootan veel kauem kuniks saab ostetud ka 360, mille pult sobib sedasorti mängude jaoks nagu valatult? _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
[troll] fps'e ei ole üldse võimalik ps3 peal mängida. fps'e tehaksegi ps3'e peale selleks et neid üldse mängida oleks võimatu. seepärast mitte keegi neid ei mängi ka [/troll]
no mõtle ise loogiliselt. ps3 ja x360 puldid on küll erineva disainiga a mõlemid sobivad hästi. igasugune virisemine et üks sobib ja teine mitte, on pimestatud ühe poole kummardajate hala.
[troll] fps'e ei ole üldse võimalik ps3 peal mängida. fps'e tehaksegi ps3'e peale selleks et neid üldse mängida oleks võimatu. seepärast mitte keegi neid ei mängi ka [/troll]
no mõtle ise loogiliselt. ps3 ja x360 puldid on küll erineva disainiga a mõlemid sobivad hästi. igasugune virisemine et üks sobib ja teine mitte, on pimestatud ühe poole kummardajate hala.
Ei ole võimatu ja mis mõttes mitte keegi ei mängi?
Ütleme nii, et alguses on veits harjumatu puldiga mängida, aga kui mõned pooltunnid harjutada, siis läheb täitsa lahedaks FPSde mängimine. Harjumine käib jube kiiresti muide, või no minu puhul käis.
Kas keegi oskab kommenteerida kuivõrd hea on FPS mänge PS3me peal mängida? Et kui hästi pult nende jaoks sobib? Kuna mingi aeg kavas vastav konsool endale soetada, siis ma mõtlen, et kas koos sellega soetada ka mõned FPSid, mis huvi pakuvad, või ootan veel kauem kuniks saab ostetud ka 360, mille pult sobib sedasorti mängude jaoks nagu valatult?
mõlemaga proovinud ja imo mõlemaga on sama pask fps'i taguda. hiire ja klaveriga on ikka kõvasti täpsem, kiirem, mugavam. Samas kui vaja siis tuleb toime. Kohati tundub et konsooli fps'ides on AI ka uimasem... seega on aega natu rohkem reageerida. Samas ma väga palju harjutanud kah ei ole aga mängudes seni hätta jäänud ei ole.
xbox'i pult samas natu mugavam. see ps3 pult on natuke liiga väike + @ default võiks mingi kummi vms ääred olla et vältimaks asja libisemist. Tean et mingi "teeme raha" komplekt on mis tõmbab kummi ps3 puldile peale. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
PS3 ebamugav? Loll jutt, ma olen juba peaaegu et 2 aastat suure nautimusega cod4 mänginud ps3 peal...Kuid nendele siis kes tahavad Xboxi puldiga mängida on olemas selline vidin mis laseb ps3 peal xboxi puldiga mängida
Ütleme nii, et alguses on veits harjumatu puldiga mängida, aga kui mõned pooltunnid harjutada, siis läheb täitsa lahedaks FPSde mängimine. Harjumine käib jube kiiresti muide, või no minu puhul käis.
Ma ei harju ilmselt kunagi ja ei proovi kah. Pole enam ühtegi fpsi pleikarile. Valik ka suht mõttetu ala Killzone jne. Enamus head fpsid tulevad niikuinii multiplatvormerid ja PCle. _________________ zero
Ma ei harju ilmselt kunagi ja ei proovi kah. Pole enam ühtegi fpsi pleikarile. Valik ka suht mõttetu ala Killzone jne. Enamus head fpsid tulevad niikuinii multiplatvormerid ja PCle.
Kas keegi oskab kommenteerida kuivõrd hea on FPS mänge PS3me peal mängida? Et kui hästi pult nende jaoks sobib? Kuna mingi aeg kavas vastav konsool endale soetada, siis ma mõtlen, et kas koos sellega soetada ka mõned FPSid, mis huvi pakuvad, või ootan veel kauem kuniks saab ostetud ka 360, mille pult sobib sedasorti mängude jaoks nagu valatult?
Minu arust on FPS'e äärmiselt hea DS3 puldiga mängida. Nojah, võib-olla tuleneb see minu puhul osaliselt sellest, et üle 10 aasta on seda pulti kasutatud ja harjutatud, kuid minu arust pole millegi üle nuriseda. Resistance 2 ja Killzone 2 on äärmiselt mugavad mängimiseks.
Üks hea näide suurepärasest control scheme'ist on ka Metal Gear Solid 4, mis küll pole FPS, aga äärmiselt sujuv süsteem on mängul sellegipoolest.
kuigi ma olen fpse väha pelanud sest mul suurem osa rallikad siis nii palju kui ma pelanud olen on minu arust väga mugav pelada meeldib rohkem pelada ps3 kui pc-iga
.Kuid nendele siis kes tahavad Xboxi puldiga mängida on olemas selline vidin mis laseb ps3 peal xboxi puldiga mängida
Mis vidin? Kus vidin?
Kuigi kujutan ette, et see töötaks ainult juhtmega puldiga.
Üks tegelane (kelle arvates PS3'e pult on piix) tegi endale xBox'i puldist PS3'le puldi (sisuks ikkagi PS3'e oma)...
P.S kellele meeldib hiirega mängida, ostab selle (kohe peaks ka uuem variant tulema):
http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?cPath=486_488&products_id=15543
või kasutab mängimiseks PC'd. Siin teemas "vinguda" küll pole mõtet _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sellise kaadervärgiga mängimine natuke "cheat" moodi ei ole teiste mängijatega võrreldes? hiir siiski täpsem ja kiirem kui asjalikult tehtud ja paiga seadistatud + hea hiirematt kah all. imo kui puldiga siis võiks kõik puldiga mängida... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ma ei harju ilmselt kunagi ja ei proovi kah. Pole enam ühtegi fpsi pleikarile. Valik ka suht mõttetu ala Killzone jne. Enamus head fpsid tulevad niikuinii multiplatvormerid ja PCle.
mida sa siin teemas jaurad siis?
Sest mul on PS3 ja mul õigus siin teemas jaurada nii palju kui tahan! Sinuarust võib siin aint kiita või? See kui üks kirjutab, et temal väga hea puldiga mängida ja harjub kiiresti on lubatud. Minu arvamus ei ole lubatud, et selle puldiga on väga ebamugav fps-sse mängida. _________________ zero
Ma arvan ka, et las' virisejad virisevad. Eriti kui nende jutus on reaalne iva. PS3 omanikuna ei kavatsegi ma teeselda, et Dualshocki ülisuure "pimeda" tsooniga analoogid oleksid FPSide mängimiseks mingi taevane kingitus.
Harjumise asi. mina olen Playstationi puldiga juba nii ära hajunud, et ei pöörduks enam iial tagasi arvutite ja hiirte juurde. _________________ Mängude arvustused
über oleks kui saaks lihtsalt tavalise usb hiire ja klaveri külge pookida. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Nii palju kui lugenud olem kiidetakse seda päris palju miinus on muidugi see et pead selle kuskile peale paigutama, lauale v sülle vms erinevalt puldist
Ma arvan ka, et las' virisejad virisevad. Eriti kui nende jutus on reaalne iva. PS3 omanikuna ei kavatsegi ma teeselda, et Dualshocki ülisuure "pimeda" tsooniga analoogid oleksid FPSide mängimiseks mingi taevane kingitus.
no kui juba süsteemisõjad (:D) siia veeti siis mulle hoopis meelde jäänud et DS3'l on väiksem deadzone kui konkurendi puldil.
http://theotakulifestyle.blogspot.com/2009/03/which-is-better-ps3-or-xbox-360.html http://www.pcworld.com/article/153332/is_the_xbox_360s_thumbstick_in_gears_of_war_2_too_sticky.html/
aga mina arvan, et kui vähegi harjuda siis saab ka puldiga fps'e väga edukalt mängida, arvestama peab ju seda, et ka kõik teised mängivad su vastu puldiga.
olen kunagi suurematsorti pc geimer olnud ja üsna suurtes kogustes ut'd, quake'i lasknud ja mingi hetk oskuste poolest ikka tugevalt üle keskmise olnud ja pakun, et mu sooritusvõime on nii puldi kui ka hiire ja klaveriga üsna samaväärne praegu (osalt kindlasti selles, et olen hiire ja klaveriga törts roostes lihtsalt) + viimased aastad olen üsna palju konsoolidel mänginud.
Ma isegi loodan, et mingit reaalset võimalust hiire ja klaveri konsooliga ühendamiseks ei tule, kuna siis tekiks osadel inimestel teatav täpsuseelis ja ma ei viitsi puldiga mängimist selle tõttu lõpetada :P
Ma isegi loodan, et mingit reaalset võimalust hiire ja klaveri konsooliga ühendamiseks ei tule, kuna siis tekiks osadel inimestel teatav täpsuseelis ja ma ei viitsi puldiga mängimist selle tõttu lõpetada
Konsooli mõte kaob ära kui selline asi juhtub
Konsool ongi ju asi et viskad diivanile sirakile ja naudid
no kui juba süsteemisõjad () siia veeti siis mulle hoopis meelde jäänud et DS3'l on väiksem deadzone kui konkurendi puldil.
Kes siis seda eitanud on. S.t. see, et minu jaoks tundub deadzone väga suur, ei tähenda, et ma XB360 puldi vastavast omadusest üldse midagi teaksin. Mul nimelt ei ole seda konsooli. Hea muidugi teada, et isegi veel hästi läinud...
viimati muutis vabarna 26.10.2009 00:38:48, muudetud 2 korda
Ma isegi loodan, et mingit reaalset võimalust hiire ja klaveri konsooliga ühendamiseks ei tule, kuna siis tekiks osadel inimestel teatav täpsuseelis ja ma ei viitsi puldiga mängimist selle tõttu lõpetada
Konsooli mõte kaob ära kui selline asi juhtub
Konsool ongi ju asi et viskad diivanile sirakile ja naudid
Õige, eriti kahju oleks, kui PS3'le tuleksid ka sellised vennad, kes kohe mänguisu ära võtavad FPS'ides. Kui natuke harjutada, oled juba parematega enamvähem võrdne. _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: Junkman
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.