praegune kellaaeg 23.06.2025 15:29:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
margus100
HV vaatleja
|
02.10.2003 04:04:10
kuidas näha kaameraga võetud pilti arvutist? |
|
|
kuna otsinguga ei ole targemaks saanud ja veel rohkem segadusse läinud, paluks teadjamate abi järgnevas: kaameraks trc-vcr19e ja op süsteemiks win2000pro, üksikasjalisem ülevaade siin: http://www.dvspot.com/reviews/sony/trv19-review/index.shtml. Sony-europe lehelt tõmbasin talle driveri http://www.sony-europe.com/view.x?downloads=&type=1&level=3&loc=eu&gbox_1=Camcorder&gbox_2=DCR-TRV19E&gbox_3=Windows%AE+2000+Professional, muud usb driverid kontrollisin enne üle, et neid ei oleks risuks jalus.....nõnda, panen kaablid taha, lülitan kaamera sisse, arvuti monitorile tuleb ette kiri , et on leidnud uue hardware ja alustab intallimist, teeb selle kõik sauhti ära ja ....ja nüüd saabki mõistus otsa. Kuidas ma ikkagi näha saan, mis kaamerast tuleb ja pilte tahaks ka vahel nagu kaamerast kätte saada. Otsingut kasutades olen omale igasugu kraami kokku vedanud(virtualdub, irfanview, divx player), aga tulemust ikka ei ole. Isegi miskisugune pixela imagemixer vs 01 on olemas, mis nati vanemaid kaameraid nähtavaks teeb, sellele aga pole sellest mikserist sooja ega külma. Aidake, tarkpead, mis tegema nüüd pean ja kus olen teinud vea...
aa, ja siis veel, kui ma kauplusesse lähen ja soetan kaabli, nn i.Link kaabli, siis seda ma kaameralt näen , kuhu ta sinna panna, aga kuhu see kaabel arvutisse torgatakse? Ja kas sellise ühenduse korral on ka mingit toetust arvutile vaja või mis valemiga siis näeb....küsimus sellest, et varemalt otsingus leitus väideti, et Windows tunneb kaamera siis kohe automaatselt ära...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Loom
Kreisi kasutaja
|
02.10.2003 14:54:17
|
|
|
2000 kohta ei tea, aga XPl tuleb My Computerisse üks ketas juurde, mis on siis sinu kaamera mälukaart ja sealt saab ka pilte vaadata.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
02.10.2003 14:55:47
|
|
|
Praegu siis kaamerat USB-ga üritad tööle panne nagu ma aru saan? Sel juhul on videokaamera arvuti jaoks nagu webcam. Proovi webcam'i jaoks mõeldud programmidega. KA msn messenger oskab sealt pilti võtta ja vestluspartnerile näidata näiteks. Aga üldiselt on USB kvaliteet ikka kehva.
Selleks et i.Link kasutada on sul ka arvutil vastavat lidest vaja. Uuematel on see juba ka emaplaati integreeritud, kuid mõnesaja krooniga saab ka PCI pessa sobiva kaardi. Ja seda ka et üle i.Link'i ehk siis firewire on pilt ikka hoopis parem ja kvaliteetsem, kui üle USB.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
02.10.2003 14:57:42
|
|
|
niih...vat sony andis sulle vastava softi kaasa üldiselt. Ma küll kaamerast ei tea aga digikatel on nt TWAIN draiver millega saab ka erinevatest progremmidest neid sisse importida. Põhimõtteliselt uuri plaadiga kaasas olevat materjali. See siis piltide jaoks. Ma täpselt 2K kohta ei tea aga peaks toimima. Isegi photoshopiga saap pilte kaamerast sissse võtta (proovisin just enda digikaga vähemalt). Eeldan et videosi kah aga neid lihtsalt pold hetkel kaameras.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
02.10.2003 15:31:47
|
|
|
Mul pole mälukaarti kaameral. Aga lindile salvestatud foto arvutisse võtmine on põhimõtteliselt sama mis videost kaadri salvestamine. Lindile salvestatakse 6...7 sek ühte pilti lihtsalt ning digi puhul (või ongi vist "fotode" tegemine ainult digide lõbu) pannakse ka foto märge, et kaameraga pärast otsida oleks lihtsam.
See kaasa tulev pixela programm vist võimaldas ka lindilt fotosi otsida, ehk siis kaameral õige koha peale kerida lasta (kui mälu mind ei peta). Ei mäleta hästi, kuna proovitud sai kunagi aga fotode tegemiseks ikkagi fotokas palju palju etem
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus100
HV vaatleja
|
02.10.2003 19:32:50
|
|
|
niih, alustaks otsast, lisaketast juurde ei tule, nii et sellega pole abi.....plaati uurida, mis kaasas oli, pole enam võimalik, kui oleks, siis vast ei oleks ka probleemi...plaadiga oli kaasas nimelt pixela imagemixer ver 1,5, aga minul on olemas 1,0 ja sellest pole abi, see kaamerat ära ei tunne, nõuab hoopis , et kontrolliksin ühendusi, et pilt sisse tuleb, sellele sain kinnituse, tõmates mingi dr. divx prooviversiooni 15 päevaks, pilt täitsa olemas, ainuke viga selles, et see doktor küsib kõigepealt: "select video input" ja dig video kohalt ei leia ta midagi, aga live capturest saab kohe pildi ette ja selle pildiga midagi teha ei lase ..... nii et ikkagi veel õnnetu...kuidas nende i.Link ühendustega on, kuidas ma seda näha saan, kas minul on see võimalik, kus kohast seda vaadata...
|
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
03.10.2003 10:05:40
|
|
|
Kui ära ei unusta, mul peaks kaameraga kaasa tulnud plaat kodus olema, vaatan mis Pixela versioon seal peal on.
i-Link'ist niipalju et kui arvuti ostsid, siis kas oli kuskil kirjas ka IEEE1394 või FIREWIRE või seesama i.Link? Üldiselt on see suhteliselt viimasel ajal vaikimisi komplektides olevaks tehtud (e. siis üldjuhul emaplaati integreeritud). Kui pole siis aitab lisakaart.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus100
HV vaatleja
|
03.10.2003 11:24:10
|
|
|
see pumaaga, mis arvutiga kaasa tuli, sellelt võib järgmist emaplaadi kohta lugeda: Emaplaat ECS L7VTA SocA/KT400/DDR/ATA133/H/LAN/USB2,0.....
kas kusagilt on näha,et midagi oleks i.Link-ile vastavat....usb2,0 pidi muidu kiirem ühendus kui too link olema...aga ikkagi, kas oleks võimalik siis seda linki ühendada ja kuidas too sisend arvutil välja võiks näha....hetkel on seal taga tühje auke küll....
tänud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
03.10.2003 12:31:26
|
|
|
Emaplaadi tootja lehelt võib välja lugeda seda, et IEEE1394 on optional st. kaldun arvama et ei ole, aga mine tea.
Aga võid ju vaadata, mingid pildid kiire otsinguga ikka leidis.
Ja sellised otsad peaks olema siis kaablil kaamera ühendamiseks arvutiga. Väiksem ots kaamerasse ja suurem arvutisse, ülal toodud pesasse.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|