Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DOOM III & Resurrection of Evil märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 99, 100, 101  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 24.09.2003 23:14:01 vasta tsitaadiga

no tegelt ma loodan, et voolikud ja juhtmed ikka lõpp versioonis on modelleeritul kujul...muidu on kül mega pettumus...(krt kas tõesti ei suudeta sprinter cellist paremat asja teha...btw...mind pani imestama celli ressursi nõudmatus, müts maha).

ja ühel teisel doom3 multiplayer pildil oli relv ka suht imelikult kehva ja uduse bumpmainguga...loodan et pean oma sõnad täis.mängu ilmudes tagasi võtma... icon_wink.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kakuke
HV veteran

sõnum 24.09.2003 23:23:15 vasta tsitaadiga

Nu ei saa ka teha mingit eriti karmi graafikaga võrgumängu icon_confused.gif lihtsalt enamus kasutajaid ei vea ära seda...
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 25.09.2003 02:25:54 vasta tsitaadiga

no ma võrdlesin unrealiga...ainuke vahe on see, et ... UNREAL ON SIIS JUBA KAKS AASTAT VANA icon_eek.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.09.2003 07:57:37 vasta tsitaadiga

g-nome, ilmselt sattusid mingi vale asja otsa, kuna enamik püüab lähtuda väga kiivalt sellest tech-demo'st, mis ei esinda suurt midagi. Palju rohkem võib leida ühest hilisemast gameplay videost ja kui mäng tuleb kasvõi natukenegi sellega sarnane, pole pole vast graafikas põhjust kahelda (video peaks isegi kuskil siin teemas lingitud olema). Samas, inimesele on väga iseloomulik otsida tonti sealt, kus teda pole ja ma pakun, et see hirm maping'u ees on samane ...
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 25.09.2003 14:10:45 vasta tsitaadiga

ma ei ole vigade osija...lihtsalt vaatasin "esimesi Doom3 multiplayer pilte" ja sellepõhjal ka sellised arvamused...ei räägi demost.

deusexum kirjutas:
Esimesed multiplayeri screenshotid ka siia
http://www.avault.com/news/displaynews.asp?story=8142003-13758
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.09.2003 14:15:16 vasta tsitaadiga

... staatilised pildid võivad olla küllaltki eksitavad ja ega kõike jõua ju modelleerida, siis ei näeks mäng ilmavalgust ka järgmise aasta jooksul veel mitte, ning masinatel nõuaks kindlasti suht arutut jõudlust ...
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 25.09.2003 19:22:15 vasta tsitaadiga

kõike loomulikult mitte...ma lihtsalt nurisesin torude ja relvade ja ...noh sellelt pildilt on näha mida ma mõtlen...krt aasta pärast on ikka masinad päris karmid, et samas ma usun et kutid teavad mida teevad...no ma loodan.
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 25.09.2003 20:00:00 vasta tsitaadiga

heh, kutid siiamaani on hästi teeninud oma graafika mootorite myymisega samuti icon_biggrin.gif
isegi siis kui doom3 ei ole kullaauk(milles ma väga kahtlen kogu selle haipi juures) siis on veel olemas ka mootor mida myya ja mis on ikkagi heal tasemel.

madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2003 15:51:37 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... staatilised pildid võivad olla küllaltki eksitavad ja ega kõike jõua ju modelleerida, siis ei näeks mäng ilmavalgust ka järgmise aasta jooksul veel mitte, ning masinatel nõuaks kindlasti suht arutut jõudlust ...

Ei jõua modeleerida tyrr UT2k3 on ka rohkem kraami modeleeritud ja tänapäeva mängud nõuavadki seda et enamus asju tuleb valmis modeda välistes applikatsioonides nagu 3dStudio. Kui ei suuda siis kandke mäng maha...
Tyrr selline doom nagu ma praegu näinud len tuletab mul quake2 meelde ainult tegelastega on kõvasti vaeva nähtud ja see on seal praegu ka ainuke asi mida tõesti kiita... Kuid eks ootame... Mina pean tähtsamaks detailset maailma kui detailseid kolle ja selleümber ilmetut ...
Kui renderdada ei suuda siis tehke ReturnToCastle Wolfensteini detailsusega kollid..(minuarust siiani tipptasemel tegelased)
Ja nähku rohkem vaeva maailma modeleerimisega...

LOL @ DooM 3 mootor heal tasemel hehee
oleks nad selle oma aasta tagasi välja lasknud siis küll

On siin mõni proff kes võib mulle seletada Direct3d ja OpenGL erinevusi ??
Kas OpenGL rakendused suudavad üldse kunagi olla nii kiired kui Diret3d samal detailsusel ??
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 30.09.2003 16:57:31 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
LOL @ DooM 3 mootor heal tasemel hehee
oleks nad selle oma aasta tagasi välja lasknud siis küll

miks ta siis ei ole heal tasemel, aasta tagasi oleks muidugi see palju vingema mulje avaldanud kuid meenutagem kasvõi quake3 mootorit mille peal tehti nii mõnigi mäng valmis ja seda palju hiljem kui q3 välja tuli. loomulikult asi muutub tasapisi naeruväärseks kui ullult haibitakse yles uusi tehnoloogijaid/mänge ja siis veel munetakse nende välja andmisega paar aastat. selge see et praeguse arengu kiiruse juures selle aja peale võib tõesti asi hakata vananema juba, kuid ta sellepärast veel nõrk pole. vaadates selle aasta mänge mina ei leia just palju neid mille mootor+selle ära kasutamine tõesti oleks muljet avaldanud. paugu pealt ainult splinter cell tulebki pähe kus vennad suutsid teadagi kelle mootorist välja pigistada paraja 'eyecandy'...

g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 30.09.2003 17:02:16 vasta tsitaadiga

kelle mootorist siis icon_eek.gif ma ei teagi veel
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2003 17:34:30 vasta tsitaadiga

Epicu unreal'i mootor loomulikult, sama koletis, mis vedas unreal 2'te
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.10.2003 09:17:32 vasta tsitaadiga

... puha flame siin jälle lahti icon_neutral.gif tundub, et need pahurad arvustajad pole piisavalt tähelepanelikult viitsinud vaevaks võtta videosid vaadata, et siin sellist jama ajavad, nagu RTCW graafika võiks olla parem, kui tulevase D3 oma icon_confused.gif icon_lol.gif Viimasest on juba palju paremaid näiteid, nagu seda on BF1942 Desert Combat Mod, millele pole detailsuse poolest hetkel suurt midagi samaväärset vastu panna. Unreal seeria viimased üllitised on vaid mingite ebamääraste efektide tohuvapohu ja kindlasti ei võlu nad oma graafika vaid pigem kiire mängutempoga. Saan muidugi aru, miks D3 selliseid reaktsioone välja võlub, kuna asi on ikka ilmatuma aja viibinud ja mingil hetkel lihtsalt katkeb kannatus ning tekivad kahtlused ! Mina pole veel lootust kaotanud, kuna arvan, et viivitus on suuresti põhjustatud videokaartide arenguetapist, mis on võrreldes eelmise põlvkonnaga, mõlemal juhtival tootjal, teinud päris suure sammu edasi ja ilmselt tahetakse uuenduslikud momendid ka mängus ära kasutada. Mina ei kiirustaks veel nii tühiste asjade pärast, nagu siingi teemaski juttu on olnud, negatiivseid järeldusi tegema, pigem kannataks ja ootaks midagi reaalsemat, kui need mõned pildid, ning kahtlase väärtusega uudised ...
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 01.10.2003 12:01:09 vasta tsitaadiga

sama siin, aga lihtsalt kui mängi ikka super on, siis ei tohiks kahtlase väärtusega uudised ega pildid levida. Kindel on see, et ennem kui mäng väljas pole, keegi alla ei anna, ega oma vaateid muutma ei hakka.

ps. keegi ei mõelnudki et RTCW on parem järgmisel aastal ilmuvast Doom`mest, lihtsalt tekkisid kahtlused, et tehakse mõned möödalasud...nu ei tea.
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 01.10.2003 12:11:23 vasta tsitaadiga

ehhh....mix egas ainult graafika tähtis pole.....mina ootan seda puht nostalgiast......sai ju kunagi mitmeid sadu(kui mitte tuhandeid) tunde veedetud Doomi pelades.....ja kolle tappes beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 01.10.2003 12:17:39 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
ehhh....mix egas ainult graafika tähtis pole.....mina ootan seda puht nostalgiast......sai ju kunagi mitmeid sadu(kui mitte tuhandeid) tunde veedetud Doomi pelades.....ja kolle tappes beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

Vot vot siit tulebki välja kellele mis tähtis on ...
Ma kardangi et minu kunagise lemmiku edu võib kahandada ID meeste laisk töö... Pigem jätku mäng välja laskmatta kui teha seda kehvalt .st siis keskpärase graafikaga.

Kui siin mainiti q3 mille mootoril oli suur edu ja mida praegugi kasutatakse veel mõnedel juhtudel siis. Vaadake Q3 le polnud võrdväärset . Kuid nüüd on turg täis vägagi kvaliteetseid mootoreid ja ID l pole lihtne millegagi üllatada. Aga just seda ma ootangi. 8)

antud juhul kõik järeldused shotidest videodest ja alphast ... Eriti alphast :S
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 01.10.2003 15:31:51 vasta tsitaadiga

2 madest:
tahad sa öelda, et sulle meeldis doom graafika pärast?????
ma mängin mõnikord praegugi doomII ja just seda originaali, mitte moditud varianti, kuigi on olemas kõik need hea graafika mängud samuti......neis ei ole seda aurat, mis doom-is lihtsalt, graafika ei pane mängu edu paika, sellest võib sõltuda palju, kui see ei ole ainus müügi argument.....

ja ei saa aru ka, mis mõtet on muliseda igasugu screenshotide ja alphade kallal, oodake ära kuni final version väljas ja siis alles kiruma hakata vaja, kui on midagi valesti. Kui midagi ei meeldi, kirjuta ID-sse ja kurda oma muret, ex parandavad selle siis final verisooniks ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 70
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 01.10.2003 16:43:42 vasta tsitaadiga

Ja tõesti Doom on nii või naa legend minagi mängin siin vahepeal DooM i küll Doom Legacy ga mis nagu graafikat ka paremaks muudab ....

kndlasti pealan ma ka DooM 3 isegi kui ta doom 1 graafikaga peaks tulema mul savi
aga se oleks lihtsalt pettumus ma tahan et ID owniks graafikamootorite turgu kuid antud screenide põhjal on se ilmselge unenägu icon_razz.gif
Sellest graafikast ja ka mängitavusest sõltuks minujaoks just see mitu korda ma seda viitsiksin läbi pelada ...
Sest turg on nii tihe ja ilusaid ja häid mänge palju tulemas ei taha ed D3 kuhugi teistevahele ära kaoks olen ID vänn ja jään selleks ilmselt, sest kasvasin suureks just koos carmacki mängudega icon_razz.gif

Ja muliseda ei tohi ??? Millepõhjal me üldse arutame siis ??
kas kellelgi on full juba ??

Ja kui keegi ütleb et see alpha oli ilus või see screeni pani tal ila tilkuma siis selline jura kui on 101 kenamat peli juba praegu. Siis mina vaidlen just vastu et see alpha sukkis ja see screeni veelrohkem... või ma eksin ??
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.10.2003 10:23:01 vasta tsitaadiga

... mõnele võibki vist seletama jääda, mis see "alpha" tegelikult oli icon_rolleyes.gif nimet' üllitis oli ju vaid projektorilt näitamiseks ja kindlasti mitte iga juntsu masina peal jooksutamiseks (kui kaustade sisu uurida, siis kõik modelid olid lahtisel kujul ja vastava proge olemasolul, võisid neid ise näppida ja muuta, kuis süda lustib - sellisel kujul, ei saa mingist optimeerimisest või jooksmisest üldse rääkida!). Kui seda esitleda täie graafika ja täispika demo'na nagu see ka mõeldud oli (mitte mängimiseks!), siis pole suurt viga midagi (paljud on seda üldse max. graafika ja täispikana näinud?) ! Samuti on tobe pilte kuskilt kontekstist välja rebida ja siis mäluda, nagu kogu mängu sisu peitukski ainult mingites maping'utes icon_confused.gif Tunduvalt rohkem saab järeldusi teha kõige viimaste videolõikude järgi ( http://ftp.fredan.org/games/doom3_e32003.mpg ) ja kui need on tõesti ingame stseenid, siis ei saa ma nurinast üldse aru, mida veel vaja - pole ju paljudel sellist masinatki võtta, mis tulevast teost üldse normaalset jooksutadagi suudaks, mis siis rääkida, kui kõik viimase detailini oleks modelleeritud (millel pole ka sügavat mõtet - mis vahe on mingitel jubinatel lae all, kui neid niikuinii kuidagi mõjutada ei saa ja põrandad, mis on samuti enamalt jaolt staatilised) ...
jtuug
HV vaatleja

sõnum 02.10.2003 10:48:04 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:

On siin mõni proff kes võib mulle seletada Direct3d ja OpenGL erinevusi ??
Kas OpenGL rakendused suudavad üldse kunagi olla nii kiired kui Diret3d samal detailsusel ??

pole just proff, aga (uut infi ei hakanud tuhlama, seega võib olla asjas muudatusi):
* DirectX M$ oma ja mõeldud eelkõige win platvormile, vanemad versioonid
ei sisaldanud piisava täpsusega 3D operatsioone seega projekteerimises suurem asi polnud.
Mõeldud algselt gameritele.
* OpenGL oli vahepeal arengus seisma jäänud, nüüd peaks olema täiendatud vastavalt uutele
raua võimalustele. On avatud lähtekoodiga, multiplatvormne, konkreetsest tootjast sõltumatu.
Põhiliselt suunatud 3D joonestamisele, hiljem hakati mängudes kasutama.

Lähemat infot:
http://www.opengl.org/
http://www.microsoft.com/directx
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 02.10.2003 10:51:22 vasta tsitaadiga

video on tõesti super....mõned imelukud asjad jäid silma, näiteks üks automaat mis suitses natuke imelikult...verd verd verd võiks palju rohkem olla
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.10.2003 13:12:14 vasta tsitaadiga

nii jubedat mängu mina küll mängima ei hakka icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2003 14:06:33 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:

nüüd ma hakkan ka aru saama miks DooM3 mapid nii pimeded on icon_razz.gif
ei saa ju mängijale näidata et seal pole midagi ....

Mina vaatan asjale hoopi teisiti, sellega et osa nähtavast alast kaob varjudesse ja pimedusse tekitab pinget. Ei või ju kunagi ette arvata, mis/ kes järgmisena pimeduse seinast välja astub. Minumeelest tühjad, hästivalgustatud koridorid ammendasid ennast juba Red Factionis.

...ja graafika on ju suurepärane. Te võite seal piltidele ringe ümber tõmmata järgmise aasta märtsini, aga selleasemel vaadake seda suurt E3 videot. Mulle endale jääb sellest ainult üks mulje - midagi nii head pole me veel üheski mängus näinud icon_razz.gif

viimati muutis ZHarp 02.10.2003 14:45:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 56
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 02.10.2003 14:10:44 vasta tsitaadiga

Milline see e2 video on? On sul linki anda?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2003 14:39:07 vasta tsitaadiga

link :: Doom 3 E3 2003 Trailer (61 MB)

corvette kirjutas:
Milline see e2 video on? On sul linki anda?

Edit: E3 video mitte E2 ..sry eksituse pärast!
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DOOM III & Resurrection of Evil mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 99, 100, 101  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.