Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Raynor
HV kasutaja
|
20.10.2009 20:38:57
|
|
|
Vahe on sees, kas sul on olemas pildid või reaalne build
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.10.2009 20:41:02
|
|
|
Endal peale "longhorni" tekkis M releasede vastu allergia...
M2 suutis isegu mu Xp pardid sassi keerata...
Sellest alates selline "kahtlase väärtusega" kraam aint VM`is jooksutamiseks mul
|
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
20.10.2009 20:44:31
|
|
|
aga veel parem oleks, kui toimiks nagu macil, et lohistad hiire nurka ning desktop paistab, aga parem ikka, kui eelmine variant oli, winkey+D ajab ka asja ära muidugi
sain id kaardi toimima vähemalt IE all nende d630 driveritega, aga kuna mul id kaart pidevalt arvutis istub, siis juba vista all täheldasin, et tihtilugu ei lähe ei thunderbird, egas firefox enne tööle, kui kaardi eemaldad ja sama lugu nüüd 7 all ka.
Üks suur miinus on windowsi nimi, kui vistat oli suht lihtne googeldada, siis proovi 7 googeldada või kasvõi foorumitest otsida
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.10.2009 20:48:34
|
|
|
Ma taolisi builde ainult WM-s jooksutangi .Aeg-ajalt muidugi vaja reaalselt installida, et tegelikku kiirust näha
wirx kirjutas: |
aga veel parem oleks, kui toimiks nagu macil, et lohistad hiire nurka ning desktop paistab, aga parem ikka, kui eelmine variant oli, winkey+D ajab ka asja ära muidugi
sain id kaardi toimima vähemalt IE all nende d630 driveritega, aga kuna mul id kaart pidevalt arvutis istub, siis juba vista all täheldasin, et tihtilugu ei lähe ei thunderbird, egas firefox enne tööle, kui kaardi eemaldad ja sama lugu nüüd 7 all ka.
Üks suur miinus on windowsi nimi, kui vistat oli suht lihtne googeldada, siis proovi 7 googeldada või kasvõi foorumitest otsida |
Et lohistad hiire nurka ja desktop aktiivne?.See oleks küll jama kuubis.Kogemata peale lähed pead jälle kõik aknad esile tooma
Firefox mõtleb küll veidi kauem startides jah kui ID kaart sees aga tööle läheb ikka
Lihtne googeldada ju.variante lihtsalt rohkem:7;Win7;Windows7 jne...
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
20.10.2009 21:28:15
|
|
|
aga veel parem oleks, kui toimiks nagu macil, et lohistad hiire nurka ning desktop paistab |
Aga ongi nii ju , et lohistad hiire paremasse nurka ja desk paistab (umb. 0,5sec tuleb hiirt seal nurgas hoida). Kui aga mõtled selle "desktop paistab" all deski aktiivseks muutumist ,siis nõustun tomorrow arvamusega. Selleks tuleb W7 puhul klikk teha seal nurgas ja ongi aktiivne desk. Mida veel vaja aru ma ei saa? Supermugav ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.10.2009 22:36:25
|
|
|
tsitaat: |
teisi tõrjeid. Keegi windowsi enda uut tõrjet on kasutanud?
|
MSE
E: Folder options? Kus sai video/musa/doc vms seadeid nii muuta et .laiendeid näed
|
Täpselt nagu XP-l ja Vistal
Jah,folder options ja linnuke ära known file type extensions
viimati muutis WäntWõll 20.10.2009 22:37:29, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
20.10.2009 22:36:55
|
|
|
Aah kirjutas: |
E: Folder options? Kus sai video/musa/doc vms seadeid nii muuta et .laiendeid näed? |
Folder Options --> View --> Hide extensions for known file types (linnuke eest)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.10.2009 23:01:34
|
|
|
[VaHuR] kirjutas: |
E: Folder options? Kus sai video/musa/doc vms seadeid nii muuta et .laiendeid näed? |
Folder Options --> View --> Hide extensions for known file types (linnuke eest) |
By def see vist dumbjuuserist ameeriklaste pärast pandud nii.Mina tahan alati näha mis laiendiga tegemist on ja vajadusel siis ka muuta
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
20.10.2009 23:15:16
|
|
|
Üks suur miinus on windowsi nimi, kui vistat oli suht lihtne googeldada, siis proovi 7 googeldada või kasvõi foorumitest otsida |
mul oli sama jama win7 RC'ga ja windowsi endapoolt pakutud draiveritega... siis ei olnud mul dell latitude vaid mingi desknote ja pcmcia pesas istuv id kaardilugeja... mille tootjaks omnikey... peale tootja kodulehelt tõmmatud draiverite installi probleem kadus
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
20.10.2009 23:15:26
|
|
|
Folder Options --> View --> Hide extensions for known file types (linnuke eest) |
Control Panelist sai vajalikud asjad ära teha. Tnx.
E:tomorrow, ma olin harjunud et 1 kõik mis Folder lahti on kohe rippmenüüst valid vajalikud seaded ära. W7 alles 3 päeva peal . Eriti pole aega süsteemis tuhnida , lihtsam küsida. Õnneks tulevad kiired vastused.
Probleemid on veel Creative audigy 2 ja id kaardiga. Esimese puhul draiverid saab ilusi peale aga programmid , ekvalaiser jne ei tööta. XP alla toimis kõik 100% , vista all mitte midagi, W7 pooled) Vb on tegu liiga vana asjandusega. 5in1 lugeja plokib vähe veel - süsteemist ei leitud idkaardi lugejat- Lugeja viga ma arvan. Vahest kaob ta ära olenemata ossist.
viimati muutis Aah 20.10.2009 23:30:51, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.10.2009 23:26:53
|
|
|
Hollow kirjutas: |
Spoiler 
Spezz kirjutas: |
Mingi lahe error
[spoiler]
|
See on Monopoly City Streets AutoBot. Tuleb tuttav ette? |
Antud olukorras oli tegu wolf ET`ga. Mängus läheb keset äksi nii kiireks et vajutad nuppe kiiremini kui süsteem reageerida jõuab . Eks ma vajutasin midagi Ctrl+6 vms. Värk vajab veel harjutamist.
tomorrow kirjutas: Paremas all nurgas |
On jah . Täna ilmus Frapsil quick ikoon lõpuks ilusti välja. Vaatasin et updates on mingi fail mis jääbki installima ja paistab et W7 ei taha eriti nod32 teist versiooni eriti tunnistada. All paremal on see lipuke mis pakub teisi tõrjeid. Keegi windowsi enda uut tõrjet on kasutanud?
W7 kohta veel nii palju et selline oleks pidanud Vista kohe olema.
viidates siia... http://www.digitohter.ee/eseti-windows7-tugi/
kus on meile saadetud ametlik teade, siis nod32 v2 ja v3 ei olegi win7 compatible
tomorrow kirjutas: |
By def see vist dumbjuuserist ameeriklaste pärast pandud nii.Mina tahan alati näha mis laiendiga tegemist on ja vajadusel siis ka muuta  |
samas on W7 tulnud funktsioon, et kui extension on näha... vajutad failipeal olles F2 et nime renameda, siis aktiivne ei ole enam laiend... aega läks aga asja sai... apple tuli sellega välja siis kui mac os x tuli |
Kindlasti on ühilduvad.Puudub lihtsalt integreeritus Action Centeriga ja muud nipet-näpet aga tehniliselt peaksivad jooksma
See oli vist juba Vistas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.10.2009 23:30:09
|
|
|
Spoiler 
Hollow kirjutas: |
Spezz kirjutas: |
Mingi lahe error
|
See on Monopoly City Streets AutoBot. Tuleb tuttav ette? |
Antud olukorras oli tegu wolf ET`ga. Mängus läheb keset äksi nii kiireks et vajutad nuppe kiiremini kui süsteem reageerida jõuab . Eks ma vajutasin midagi Ctrl+6 vms. Värk vajab veel harjutamist.
tomorrow kirjutas: Paremas all nurgas |
On jah . Täna ilmus Frapsil quick ikoon lõpuks ilusti välja. Vaatasin et updates on mingi fail mis jääbki installima ja paistab et W7 ei taha eriti nod32 teist versiooni eriti tunnistada. All paremal on see lipuke mis pakub teisi tõrjeid. Keegi windowsi enda uut tõrjet on kasutanud?
W7 kohta veel nii palju et selline oleks pidanud Vista kohe olema.
viidates siia... http://www.digitohter.ee/eseti-windows7-tugi/
kus on meile saadetud ametlik teade, siis nod32 v2 ja v3 ei olegi win7 compatible
By def see vist dumbjuuserist ameeriklaste pärast pandud nii.Mina tahan alati näha mis laiendiga tegemist on ja vajadusel siis ka muuta  |
samas on W7 tulnud funktsioon, et kui extension on näha... vajutad failipeal olles F2 et nime renameda, siis aktiivne ei ole enam laiend... aega läks aga asja sai... apple tuli sellega välja siis kui mac os x tuli |
[/spoler]
Kindlasti on ühilduvad.Puudub lihtsalt integreeritus Action Centeriga ja muud nipet-näpet aga tehniliselt peaksivad jooksma  |
Nod32 SmartSecurity/Antivirus integratsioon töötab samuti (endal x64)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
21.10.2009 00:05:07
|
|
|
nu mul oli peal v3 kui hakkasin win7 betat kasutama... betaga probleeme ei täheldanud aga RC nõudis juba mingi muu AV kasutamist... v4 ei nõudnud ja Win7 oli oli rahul
kuna ise müüme, siis ise ka kasutame ja praegu ei ole nod32 ja win7 vahel midagi ragistamist täheldanud... seda nii smartsecutity kui ka tavalise nod32ga
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
21.10.2009 00:05:29
|
|
|
ID kaardi kasutamiseks peab peale installi käivitama ID Kaardi utiliidi ja registreerima sertifikaadi, vähemalt mina pidin, et IE all tööle hakkaks, Firefoxi all ei toimi ikka, lähen näiteks hansa.ee ja enne ma sinna lehele ei jõua, kui ID kaardi korraks lugejast välja tõmban, peale seda olen kohe lehel, aga ütleb, et kasutaja tuvastamine ebaõnnestus
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
21.10.2009 00:08:38
|
|
|
nod 32 v4 on täiesti w7 ühilduvusega. kasutan ja kaiidan :d 64 bit edition
mul 1 probleem ka :d ma ei saa virtual mashine tööle w7 all. tõmbasin ära selle xp mode jne aga ütleb et midagi on puudu mingi virtualization .....(ei meenu hetkel)
sul wirx on siis mingi muu mure. mul w7 ja mozilla tulirebane v3 ja toimib ilusti
_________________ BatRat |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
21.10.2009 01:46:37
|
|
|
Win 7 pidi paremini ära kasutama i7 Arhidektuuri vms?
mis ta siis paremini suudab i7ga teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.10.2009 02:13:12
|
|
|
Syncmahv kirjutas: |
Win 7 pidi paremini ära kasutama i7 Arhidektuuri vms?
mis ta siis paremini suudab i7ga teha? |
Küsi Inteli käest
Muidu alatest Vistast peaks paremini suurte mälu ja tuuma hulkadega hakkama saama kui XP.Sama asi SLI ja CF puhul
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
21.10.2009 02:23:04
|
|
|
Isiklikult hyppasin t2na 7lt XPle tagasi. 7l lihtsalt palju jamasid. puudu on näiteks bass redirection. m2ngud panid koguaeg pange jne
eks ootan siis sp1 2ra
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
21.10.2009 08:07:44
|
|
|
djpvx, mis krdi jamad sul on ma ei saa aru? Mul intg. heli töötab ilusti (Isegi ESI Juli@ Vista x64 drivudega = no problems). Mängud samuti kõik ok (GTAIV, Shift, UT3, WolfET, GRID). Hetkel rohkem mänge pole proovinud. VGA drivud on CCC 9.11. Igatahes kurb kuulda, et seda XP saasta jälle kasutad
|
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
21.10.2009 09:09:40
|
|
|
djpvx kirjutas: |
Isiklikult hyppasin t2na 7lt XPle tagasi. 7l lihtsalt palju jamasid. puudu on näiteks bass redirection. m2ngud panid koguaeg pange jne
eks ootan siis sp1 2ra |
90% juhtudest on probleemi allikaks tihend...kahju...
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
21.10.2009 09:36:49
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
djpvx, mis krdi jamad sul on ma ei saa aru? Mul intg. heli töötab ilusti (Isegi ESI Juli@ Vista x64 drivudega = no problems). Mängud samuti kõik ok (GTAIV, Shift, UT3, WolfET, GRID). Hetkel rohkem mänge pole proovinud. VGA drivud on CCC 9.11. Igatahes kurb kuulda, et seda XP saasta jälle kasutad  |
Pole int. heli. Audigy SE on. Pole korralikku audio control panelit ega winnip6hist konfimisv6imalust.
M2ngud: Trials 2 paneb enne t88leminekut pange, ei aita miski. Kindlasti veel n2iteid. M2ngude perf v2ga halb v6rreldes xp'ga.
vga draivuga asi korras
Ja saast pole mitte xp vaid vista. XP on eeskuju.
head hommiku j2tku
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
21.10.2009 09:44:02
|
|
|
M2ngude perf v2ga halb v6rreldes xp'ga.
|
Enamikel juhtudel ikka 7>(>)XP
Ju siis tõesti tihendi viga...
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
tagasi üles |
|
 |
H2iky
HV kasutaja

|
21.10.2009 09:54:31
|
|
|
kas seda taskbaril show desktop buttonit ei saa eemaldada mingit moodi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|