praegune kellaaeg 18.06.2025 00:22:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JaanMatti
HV kasutaja

|
18.10.2009 19:18:23
Vaja muuta bänneri värvi |
|
|
Hei!
Olen Photoshopis üsna algaja, nii et oleks kellegi teadjama inimese abi vaja. Nimelt veebilehe ülaosas on selline bänner:
http://img34.imageshack.us/img34/6772/zekehead.jpg
Oleks vaja seda punast värvi natukene maha keerata, kas siis mahedamaks või veidi rohkem oranži-roostekarva. Photoshopis oskan ainult nii, et koos värviga läheb tuhmiks ka nn. muster ise - ehk siis kogu pilt tundub tuhm. Oskab keegi ehk õpetada, mida või kuidas teha? Olemas on Photoshop, GIMP ja Pixelmator
Loodav veebileht asub hetkel ajutiselt: prygiklubi.planet.ee Sooviks on siis bännerilt värvi veidi maha tõmmata, et poleks nii kärtspunane, samas sobiks ikka üldise teemaga kokku.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolka15
HV kasutaja
|
18.10.2009 19:22:58
|
|
|
Photofiltre-l on minu teada kohe toolpanelil "Hue variation", aga ei oska öelda kas sellega saab just seda värvi saavutada mis vaja.
_________________ M: Philips õuevalgustid 4tk |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
idegraaf
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
freed.y
Bännitud
|
24.10.2009 21:46:20
|
|
|
Jah, ma arvan, et see üks on palju parem, mulle meeldib "grunge" mõju, et. Nice work!
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
02.11.2009 00:20:16
|
|
|
ava photoshop .. ava pilt ... vajuta crtl+u vali värv mida muuta tahad ja ülemine riba muudab värvi keskmine riba tõmmates vasakule teeb mustvalgeks ja paremale lükkates lisab värvi juurde .. alumine riba liigutamisel siis saad kas tumedamaks või heledamaks
kui oled sobiliku värvi leidnud vajuta ok ja kui tahad save-da siis kasuta save as web kuna sealt saad kontrollida oma faili suurust ja kvaliteeti ja milleks seivida kas jpg gif jne paremalt on siis pildi kvaliteedi muutmine ja pildi all vasakul on siis faili suurus milliseks ta jääb
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|