no see mäng pmst on rikutud ... sõpradega koos mängida ei saa jne
kui server sulle meeldib siis seda favoritesse panna ei saa ja on lotto küsimus et sinna tagasi saada
no ja kuna see seeria on rohkem olnud mp mis on selle mängu nii heaks teinud siis muutub see küll mõttetuks ja osta pole küll mõtet vist
no eks paistab mis saab ja kuidas asi töötama hakkab ... igaljuhul praeguse teemaga mina küll mängu ei osta
Ei no tore. Ma loodan, et Andricos saab tellimuse tagasi võtta. Kuna pole dedi servereid ja promodi, ei saa ka olema korralikku online mängimist. Nad on ikka puhta idioodid ju. Mille kuradi pärast nad sellise otsuse langetasid?
See ka muidugi tore uudis, et PB asemel VAC'i kasutavad... VAC on täiesti mõttetu käkk. More cheaters! OH YEAH!
LightsabeR, mis mõttes? Ongi ju hea uudis. PB on täielik käkk - annab tihti igast bs erroreid ja cheatereid on serverid ikka täis. Olen CoD4'jas hunnikute kaupa cheatereid näinud ning Pb on mind niisama igast lollide asjade peale kickinud kah. VAC'is pole kordagi sellist jama olnud. _________________ TALUSILDID
LightsabeR, mis mõttes? Ongi ju hea uudis. PB on täielik käkk - annab tihti igast bs erroreid ja cheatereid on serverid ikka täis. Olen CoD4'jas hunnikute kaupa cheatereid näinud ning Pb on mind niisama igast lollide asjade peale kickinud kah. VAC'is pole kordagi sellist jama olnud.
Nii palju, kui ma täna pohmas peaga olen jõudnud mõne server adminiga asjast rääkida, siis on nad kõik öelnud, et olgugi, et PB pole ideaalne, on ta jupp maad parem VAC'ist.
Hmm. Kas Mw2 puhul on see VAC niisama? Ise mängin VAC'is erinevaid Valve mänge, mis on läbi Steam'i jms. VAC'is midagi tegemine on kohe Steam'is bänn (seega ka mänge ei saa enam mängida). _________________ TALUSILDID
Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition
1. Infinity Ward
2. PS3, Xbox 360 and PC
3. November 10th 2009
4. fourtwozero
5. Dual-wield handguns
6. Modern Warfare 2: Ghost
7. False - it's one iteration on
8. Square Enix
9. Task Force 141
10 Sargeant Gary "Roach" Sanderson
Ei jõua kokku lugeda enam palju neid erinevaid videosi tehtud on, aga iga kord on ikka väga hea
Oeh aga see Dedi serveri jama on ikka eriti hale. OFP:DRi üks vigadest oligi dedi serveri puudumine ja nüüd ise lähevad sama teed...kahju
viimati muutis falkriz 19.10.2009 01:23:52, muudetud 1 kord
suurushullustus. tüübid nii palju haipi saanud et katus sõidab. siis pohmas peaga teevad veel viimse hetke otsuseid, kuidas ja kust midagi pekki saab keerata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.