praegune kellaaeg 20.06.2025 00:43:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Diesel157
HV veteran
|
16.10.2009 14:11:48
Korras |
|
|
Tegemist on sülearvutiga, Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC
Lugege mu viimast postitust, kirjutasin natuke selgemalt.
viimati muutis Diesel157 19.10.2009 16:39:37, muudetud 4 korda |
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
16.10.2009 15:28:59
|
|
|
Minul oli nett ära pikka aega kuna wifi ruuteri reset nupp oli viltu pooleli alla surutuna (kohtvõrk oli koguaeg olemas). Silmaga seda näha polnud aga uus reset tõi nuppu kõvasti välja poole.
Mingil põhjusel näiteks otse cable modemist netti ei saanud kui ruuter vahelt ära võtta, ilmselt kuna ISP poolt on nagu mingi oote aeg, sest mäletan kui ruuteri paigaldasin siis tahtis ka mingi nädal oodata enne kui netti andis.
Muidugi mõista vool ruuteritest modemitest tunniks ajaks mitmeid korda välja siin ei aidanud
Ma kahtlustan, et ISP-de mingi kaitse mehanism et sa oma koduvõrku ei muudaks ja arvuteid ei lisaks.
Aga samas minu wifi ruuter on nii saast YAKUMO, et selle sätteid saab muuta ainult kui internet olemas on (browseri kaudu). Või kui muudad offlineis siis pärast kui internet tagasi on ja häälestusele ligi pääsed näed, et miskit pole salvestatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
18.10.2009 16:47:23
|
|
|
Mucrop3 kirjutas: |
Minul oli nett ära pikka aega kuna wifi ruuteri reset nupp oli viltu pooleli alla surutuna (kohtvõrk oli koguaeg olemas). Silmaga seda näha polnud aga uus reset tõi nuppu kõvasti välja poole.
Mingil põhjusel näiteks otse cable modemist netti ei saanud kui ruuter vahelt ära võtta, ilmselt kuna ISP poolt on nagu mingi oote aeg, sest mäletan kui ruuteri paigaldasin siis tahtis ka mingi nädal oodata enne kui netti andis.
Muidugi mõista vool ruuteritest modemitest tunniks ajaks mitmeid korda välja siin ei aidanud
Ma kahtlustan, et ISP-de mingi kaitse mehanism et sa oma koduvõrku ei muudaks ja arvuteid ei lisaks.
Aga samas minu wifi ruuter on nii saast YAKUMO, et selle sätteid saab muuta ainult kui internet olemas on (browseri kaudu). Või kui muudad offlineis siis pärast kui internet tagasi on ja häälestusele ligi pääsed näed, et miskit pole salvestatud. |
Ruuterite probleem on välistatud asi ikka kindlalt arvutis .
Täna hommikul töötas nett jälle ilusasti umbes 5-6 minutit(Assigned by DHCP), ning suri siis välja. Tuleb välja, et mingi aja töötab ta(Assigned by DHCP) peal ja siis millegi pärast lülitub ta ümber(Alternate configuration) ja siis enam netti kätte ei saa. Käsitsi panin siis (Alternate configurationi) paika, et samad näitajad mida ta muidu DHCP alt sai ning kui DHCP pealt ta jälle (Alterante confi) peale vahetus, siis kahjuks netti ta mind ikka ei lase (Kuigi IP jne on samad mis ta muidu DHCP-ga olid). Ei oska enam midagi leiutada kah, et minul juhe koos juba .
Nii, täna hommikul töötas jälle täpselt 5-6 min(võtsin aega). Läks jälle ära ning nüüd vist suri ära lõplikult, et lihtsalt ütleb "Network cable unplugged". Moment paistab asi suht nutune olevat.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|