Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.10.2009 11:57:29 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:

Ja Scart, kas see tõesti oli sinu jaoks uudis, et kullamüüjad oma raha mängusisest kaubandussüsteemi liigutavad?

Esiteks ei ela ma urus. Ja teiseks on minu jaoks üllatus, kuidas midagi sellist saab toimuda sellises mahus, et tavalisest natuke terasem mängur selle leiab. Ja mängu pidaja mitte.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 15.10.2009 12:08:49 vasta tsitaadiga

ma pigem pakun, et see on ikka teadlik. Näiteks juba Lineage 2 oli nii, et teatud koguses botte oli kasulik bannimata hoida kuna kontode arvu järgi tõi see igakuiselt sisse teatud koguses raha. See, et sinisilmsed ootavadki kullamüüjateta mängu on nende mure, elu on midagi muud. Wowis on täpselt sama. Lihtsalt spämmeritel ei lasta seda reklaamida. Samas internet on neid täis ja wowis tuleb PM-ile neid ka nagu segane, on sul siis addonid peal või mitte.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.10.2009 12:15:32 vasta tsitaadiga

Roger10 kirjutas:
Wowis on täpselt sama.

Selline või? Kui ma veel WoWi tegin, ei näinud ma botte põhimõtteliselt üldse ja kulda ostavad ainult jobud.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 15.10.2009 12:27:24 vasta tsitaadiga

Roger10 kirjutas:
Wowis on täpselt sama. Lihtsalt spämmeritel ei lasta seda reklaamida. Samas internet on neid täis ja wowis tuleb PM-ile neid ka nagu segane, on sul siis addonid peal või mitte.
Ei oma ainsamatki addoni. Linnades kohtan spammi keskmiselt kord nädalas pool tundi, maili peale sain viimati spammi ~3 kuud tagasi, wisperis pole saanud mitu nädalat. Suurimaks spammiks võib lugeda trollilaipadega joonistatud veebiaadresse.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 15.10.2009 13:07:17 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif
Kullaga hangeldamise probleemi ma tõstsin kohe alguses esile - et kuidas seal selle ökonoomia poolega on. Terve GOOGEL on täis neid hangeldaiaid, kui Aion sisse toksida. Minu jaoks on Grindimise stabiilsus vägagi ökonoomia stabiilsusega seotud... Barterlus on aga üks osa MMO-st

Kas mu foorumi külastuse mõte on AIONile "ära panna" - ei loomulikult mitte. Aga kuna nad ei anna tasuta Trialit (Nagu ma olen aru saanud pole see NCSoft stiil). Siis tõesti huvitavad mind ainult mängu puudused, et kallutada oma otsust.
ScreenShotte võin ma igaltpoolt leida, mind huvitab aga mängu sisu. Ning mis seal salata, kuna WOW on jätnud sügava mulje - tõmban ma paraleeli paljustki just WOWist avastatu põhjal ning otsin seda Kirssi tordi peale (Samuti olen ma mängu kohta puudutavaid küsimusi esitanud - mis loomulikult on tänu vaidlus soovile jäetud kahe silmavahele).
Ma ei oota kommentaare oma postile, teemal kui haige ja loll ma olen, et ei oska MMO turul puhtalt lehelt alustada vaid lähtun üldistavalt inimkonna vaatenurgast, sest ma olen ka inimene. Inimene tegutseb üldjuhul kogemuste põhjal - kaasaarvatud õppimine / suhtumine / muljetamine.
Aion ei oleks esimene MMO seega mul on arusaam MMO-dest olemas ning tänu WOW-i küllastatusele otsin ma midagi uut - kuid tänu kogemustele, mittemidagi viletsamat.

Mängijad kelle jaoks see mäng on esimene - usun et on parim mäng alustamiseks ! Sest pilt ja dünaamilisus on mu arust (ehk siis kellad ja viled) see kõige tähtsam esmamulje avaldamise seisukohast lähtudes millele nad ka panevad iga järgmise MMO puhul alustala ja mis ei ole üldse halb.
Teistele aga kes aktiivselt osa ei võta vaildusest, soovin edu mitte kallutada oma arusaama vaid teha ise järeldus ja otsus.
Samuti ärge kiirustage üleüldiste populistlike nõksude tõttu otsustama vaid otsustage faktide ajel (OT nagu sina oled - sa ei oska - sa poed vms on suht nõdrameelsetele kelle arusaama proovitakse kallutada ettemämmutatud pudruga ning seeläbi tahetakse pärssida TEIE julgust ise juleta mõelda !).

Aga teema on juba sellepärast huvitav et näha mismoodi rahvas kallutab oma arvamust ja mis põhjustel icon_wink.gif

rixk
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.10.2009 13:37:47 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Roger10 kirjutas:
Wowis on täpselt sama. Lihtsalt spämmeritel ei lasta seda reklaamida. Samas internet on neid täis ja wowis tuleb PM-ile neid ka nagu segane, on sul siis addonid peal või mitte.
Ei oma ainsamatki addoni. Linnades kohtan spammi keskmiselt kord nädalas pool tundi, maili peale sain viimati spammi ~3 kuud tagasi, wisperis pole saanud mitu nädalat. Suurimaks spammiks võib lugeda trollilaipadega joonistatud veebiaadresse.

Minu isklik kogemus spämmiga on Aionis selline.. Login sisse, on 3-4 spämmerit, kes globaalseid kanaleid risustavad + 1-2 selli, kes whisperiga spämmivad. Teen nende nime peal parema hiirenupuga kliki ja valin Block. Kõik, ülejäänud õhtu on rahu. Kõik see toimub umbes 5-10 esimese minuti jooksul. Mis ei tähenda seda, et ma see viis-kümme minutit pingsalt chat'i vahin. Seda paremat klikki saan ma vajutada ükskõik mille kõrvalt. Iga paari päeva tagant teen oma block-listi puhtaks, seda tavaliselt enne välja logimist. Vähemalt minu jaoks ei ole see mingi probleem, spämm ümbritseb meid kõikjal.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 15.10.2009 14:28:25 vasta tsitaadiga

vaat asi ongi selles, et mingi osa rahvast loeb siin välja minu postist midagi mida ma pole sinna kirjutanudki.Lugege otse ridadest mitte ridade vahelt.

Mida tahtsin öelda on see, et kullamüüjaid on igas mmos. Ei ole mulle vaja tõestada kas wowis on see probleem või mitte. Kulla müümine ja reklaamimine oli seal aasta tagasi ja oli ka umbes 3 kuud tagasi kui wowi konto kinni lasin. Sama saatus ootab ka Aionit. Ja see sinu screen scart on ju lambikas kusagilt välja võetud. Sa ikka mängid ajonit või loed nii nädala taguseid kogemusi foorumitest?
Minu kogemused pärinevad reeglina siinse postituse eilsest päevast (kuna mängin nii paar tundi iga päev). Eile ja üleeile oli suht vaiksed spämmerite poolest. Kusjuures eile ma ei kohanud üldse sellereid general chatis. Samas oli muidugi eile kohutav laag Telemachus (millele otsiti ka lahendust ja seda kajastati ka twitteris). Kui keegi julgeb väita, et kullamüüjad peitsid end laagi eest siis palju edu talle aga pigem on asi ikka selles, et ncsoft veidi tegeleb asjaga ja rahvast saab blockida neid. Minule nad pinda enam sellega seoses ei käi. Aga probleem kui selline jääb püsti igas mmos. Väitke mida tahate. Kui toppida sisse googlisse glod siis saate hunniku wowi lehti, kui kinah saate Aioni. Vot sealt ka minu allikas või tõestus. Kui tahate vastupidist väita siis käige allkas välja ja ehk jään ka uskuma.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 15.10.2009 14:56:24 vasta tsitaadiga

Ära aja müüki ja lausspämmi segi icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 15.10.2009 15:32:01 vasta tsitaadiga

minumeelest käibki jutt siin neist mõlemast. Olid ajad millal wowis oli ka nn. spämmi tasandil kulla müümist. Ise loodan, et chatis isikute plokeerimisega on see probleem Aionis minimaliseerumas. Lahti sellest ei saa niikuinii. IG GMid peaksid ka lähiajal tekkima. Kui nad just valimislubadusi ei jaga. beer_yum.gif
tagasi üles
Karutädi
HV vaatleja

sõnum 15.10.2009 21:34:26 vasta tsitaadiga

Lingiks siia vahelduseks ühe positiivse arvamusthreadi Aionist http://www.aionsource.com/forum/reviews-critiques/77112-successful-game-successful.html

Mulle väga meeldis just see võrdlus, mis võtab päris hästi kokku ka minu kogemused nii WoWst kui Aionist icon_smile.gif
tsitaat:
WoW is a "theme park" MMO. Go into a Battleground and do this, but it won't affect the world. Go into an instance and do that, but it won't affect the world either. Go into Wintergrasp and take the fort, but again it doesn't affect the rest of the world.

Aion is simply an open-field PvP playground after you hit level 25. You can quest there, you can take forts, you can gank squad, you can farm crafting mats, you can run instances inside the forts you have taken, you can capture artifacts, you can destroy enemy quest camps, etc. Instead of many little "rides" to go on you have one big sandbox to play around in and have fun.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.10.2009 22:02:55 vasta tsitaadiga

Karutädi kirjutas:
you have one big sandbox to play around in and have fun.

Aion on sandbox? Lubage naerda. Mitte ükski MMO pole sandbox peale Darkfalli ja EVE'i.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 15.10.2009 22:25:16 vasta tsitaadiga

Ta ei öelnudki otse, et Aion oleks sandbox MMO, ta kasutas lihtsalt sandbox sõna maailma puhul, et valikuid on palju mitte ei farmi Raide/BG'sid koguaeg.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 15.10.2009 22:43:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Aion on sandbox? Lubage naerda. Mitte ükski MMO pole sandbox peale Darkfalli ja EVE'i.

Ega DF ka nüüd just parim näide pole sandbox mängust, kui aus olla, siis ma isegi ei nimetaks teda sandbox MMORPG's. Pigem on tegemist open world FFA PvP full loot MMORPG'ga. Sandbox'iks teeb mängu ikka see, et mängijal on mitmeid võimalusi, kuidas mängus aega veeta ja midagi saavutada. Paraku ainuke asi, mida DF'is teha saab, on PvP.

Paremad näited oleks vast olnud UO ja Wurm.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 15.10.2009 22:48:00 vasta tsitaadiga

Minu teadmist mööda pole ükski MMO see õige sandbox. Sandbox peaks olema ju see, kus antakse sulle lihtsalt maa lapp kätte ja vot, nüüd loo oma reeglid, oma maailm, oma karakter ja kõik, liivakast ikka ju, sinu enda loodud mängumaailm. Online mängus oleks suht võimatu selliseid võimalusi teha playeritele.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 15.10.2009 22:56:03 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Minu teadmist mööda pole ükski MMO see õige sandbox. Sandbox peaks olema ju see, kus antakse sulle lihtsalt maa lapp kätte ja vot, nüüd loo oma reeglid, oma maailm, oma karakter ja kõik, liivakast ikka ju, sinu enda loodud mängumaailm. Online mängus oleks suht võimatu selliseid võimalusi teha playeritele.

Nende nõuete kohaselt pole ükski mäng sandbox, MMO või mitte.

Sandbox sümboliseerib mängija vabadust teha seda, mida ta soovib, ning võimalusterohket mängudisaini, mis võimaldab mängijal oma soove realiseerida.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 16.10.2009 08:43:38 vasta tsitaadiga

noh mingis osas on Aionis isegi olemas see valikuvõimalus valida mis moodi saa leveldad. Põhimõtteliselt võid sa graindida, questida, korjamisega expida, craftimisega expidainstades expida. Valik on suht suur ja lai. Korjamisigi on erinevaid. Sandboxiks on seda ehk palju lugeda kuid valik on sellegi poolest lai.

Eile laia kõlapinnaga kullamüümisele lisaks juurde selle, et täna hommikul oli jälle asi kaugel normaalsusest. Kui eile õtul oli vaja blockida paar spämmerit siis hommikuks oli neid tagasi massiliselt. Ma ütleks, et blockisin neid mingi 10+. Nad ka ei väsi endale kontosid ostmast ja nimesid vahetamast. Selles osas ütlen ma, et jumal tänatud, et NCSoft pole trialit veelk käiku lasknud. Siis ei jaksaks chatti lugedagi. Trialiga saaks kullamüüjad väga vabalt tegutseda massides, praegu on asi piisavalt hulluks juba aetud.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.10.2009 10:51:48 vasta tsitaadiga

Roger10 kirjutas:
Ma ütleks, et blockisin neid mingi 10+. Nad ka ei väsi endale kontosid ostmast ja nimesid vahetamast.

Aga täitsa aus küsimus: kes kurat seda kinahi ostab üldse? Kui kullamüüjatel on tõesti kasumlik osta iga päev uus full mängu konto ja õhtul sellest ilma jääda.... the hell? Need summad peaks olema astronoomilised, mis liiguvad. Ma ei tahaks nagu uskuda, et lääne mängijad niimoodi ostavad seda kraami kokku ja aasia mängijaid ju meie serverites pole.
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2009 11:30:55 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Aga täitsa aus küsimus: kes kurat seda kinahi ostab üldse? Kui kullamüüjatel on tõesti kasumlik osta iga päev uus full mängu konto ja õhtul sellest ilma jääda.... the hell? Need summad peaks olema astronoomilised, mis liiguvad. Ma ei tahaks nagu uskuda, et lääne mängijad niimoodi ostavad seda kraami kokku ja aasia mängijaid ju meie serverites pole.

Kuskil Aionsources jäi silma näiteks jutt mingist rikkast venelasest, kelle papa pidavat kuskil naftatööstuses töötama ja massiliselt kinah't kokku ostab. Tõenäoliselt küll linnalegend, aga selles mõttes on tõsi taga, et lääne inimeste seas on selliseid palju, kes arvavad, et raha avab kõik uksed. Eks sellised käituvad samamoodi ka arvutimängus.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.10.2009 11:32:40 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:

Kuskil Aionsources jäi silma näiteks jutt mingist rikkast venelasest, kelle papa pidavat kuskil naftatööstuses töötama ja massiliselt kinah't kokku ostab. Tõenäoliselt küll linnalegend, aga selles mõttes on tõsi taga, et lääne inimeste seas on selliseid palju, kes arvavad, et raha avab kõik uksed. Eks sellised käituvad samamoodi ka arvutimängus.

Aga on selle rahaga üldse midagi madalatel levelitel teha? OK, ma nägin linnas lvl20 midagi "peokleite", mis maksid miljon+ aga siiski.
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2009 11:52:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Aga on selle rahaga üldse midagi madalatel levelitel teha? OK, ma nägin linnas lvl20 midagi "peokleite", mis maksid miljon+ aga siiski.

Level 20 ringis suurt pole vaja, seal majandab ennast kenasti ära(kui just mõnda haruldast relva/armourit ei taha osta). Kuid kuldne relvastus näiteks läheb nii paar miljonit kinah't tükk, nüüd juba vbl rohkem.

Aga natuke ülevalpool on juba tõsiselt vaja. Ma ise olen level 36 ja olen kogu aeg pankrotis, kuigi ega midagi väga olulist veel ostmata ka pole jäänud. Küll aga lõpetasin PUG-imise, et raha kokku hoida soulhealingu pealt(clericu rõõmud). Samas paljud räägivad, et hirmus lihtne pidi olema pappi farmida, ei tea, pole veel head kohta leidnud vist.. võit teen midagi valesti icon_biggrin.gif
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 16.10.2009 12:01:15 vasta tsitaadiga

ma olen ka lvl 30 peal pankrotis aga ostma ei kipu ikkagi. Parem korjan midagi ja üritan rohelise/sinise dropi maha müüa. Eriti kuna iga craftingu ja korjamise edasi arendamine maksab juba suht kopsaka raha. Lvl3 korjamine oli 170k ja järgmine pidi olema mingi 500k. Suht raske sellist raha korjata ilma brokeri abita. Suremine ja soulhealeri kasutamine röövib ka suht kopsakaid summasid. icon_razz1.gif

Kurat seda teab kes kinahi ostab ja kas neid üldse veel bännitakse. Nimesid nad vahetavad ikka sellepärast, et ka blockimisega teglevad inimesed saaksid logides selle sutsaka kätte. Eks nende tootlus või kasum selgubki niiöelda kuu-paari pärast alles, siis kui enamik on levelis kus seda kinahi rohkem ka vaja on. Aga hetke vajab Aion IG GM kohe kindlasti. Vaikselt hakkab see spämm ära tüütama. Muu mind Aionis hetkel ei häirigi, see nagu põhiline miinus.
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 16.10.2009 13:12:56 vasta tsitaadiga

Kuna queued mis olid rikkus mängimise võimaluse ära ajal kui mina seda teha tahtsin siis oli paus sees mängimisel.
Logisin eile sisse, queued enam ei olnud.
Ja esimene asi mis mind tervitas oli FLOOOOD, selline WTF toimub flood, kõigist kanalitest, lfg trade general.. täiesti süüdimatu pausideta täie hooga scrolliv tekst
Mitte midagi ei olnud võimalik sealt lugeda kellegi jutu kohta vms.
Ma ei tea kas aionis ei ole isegi flood protectionit või milles asi aga selles mängus puudub küll igasugune taktitunne mängijate (klientide?) suhtes nendel müüjatel.
Veetsin 10 minutit oma ajast seda floodi peatades ja floodijate nimesid püüdes et neid siis blockida..

Ma olen wowi mänginud siit kauem kui anyone else probably, kuid sellist lugupidamatust oma klientide vastu ja kontrollimatust ei ole ever ükski müüja ega ka mängu firma ise välja näidanud, ka teistes mängudes mitte, nendest mida ma olen proovinud..

Welcome to asian mmo? ilmselt.. neid ma ei ole varem mänginud, guess i havent missed much.
icon_confused.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 16.10.2009 13:38:15 vasta tsitaadiga

klikka nimel ja block, saad sellest vennast kohe lahti. Kahjuks peab seda pidevalt tegema aga mingiks hetkeks saad vaikuse majja ja rahus mängida ja asjalikku ka lugeda chatist. Järjekorrad on kadunud pea 2 nädalat juba. Vahepeal piinas serveri laag aga hetkel on probleemiks pigem see chat.
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 16.10.2009 16:18:00 vasta tsitaadiga

maksad kuumaksu, et blokkida müüjate nimesid. norm. jah, tuleb wowi aeg meelde kui sama triangel oli, aga õnneks blizzard reageeris. eks saab näha mida ncsoft ette võtab.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Karutädi
HV vaatleja

sõnum 17.10.2009 22:34:36 vasta tsitaadiga

Uus templarite/gladiaatorite skill:
http://www.youtube.com/watch?v=E60EON2Qusg

icon_biggrin.gif

(just kidding http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/78514-well-different.html)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.