Millise updatega tegu on? Omast arust on mul viimane FW peal, box pole promptinud ka nüüd mingit uut update tegema, mingeid anomaaliaid siiski mängude käivitamisel pole täheldanud.
Tipp, anna siis esmamuljetest ka siia teada _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
Millise updatega tegu on? Omast arust on mul viimane FW peal, box pole promptinud ka nüüd mingit uut update tegema, mingeid anomaaliaid siiski mängude käivitamisel pole täheldanud.
Pean silmas 23.09 update-i. Pole lihtsalt varem viitsinud postitada. Suht peale uuendust hakkasin mainitud anomaaliat märkama. Varem nagu ei mäleta, et mingit kala oleks olnud.
Pean silmas 23.09 update-i. Pole lihtsalt varem viitsinud postitada. Suht peale uuendust hakkasin mainitud anomaaliat märkama. Varem nagu ei mäleta, et mingit kala oleks olnud.
mul GTA IV-ga oli hiljuti ühekordselt taoline jama - alguses vist isegi näitas veidike neid R* logosid, kuid siis viskas musta ekraani ette ja isegi Y nupp Xbox Guide'i alt ei päästnud mind kui ma õieti mäletan.
keegi oli õnneks mulle varasemalt aga game invite'i saatnud, niiet selle accept'imine päästis seisu.
samas eile oli juhtus kummaline intsident - lahkusin XBL Party'st - olin mängu chat'is, kuulsin kõike ja sain rääkida - veidi aja pärast keegi saatis uuesti XBL Party'sse kutse, kuid accept nuppu ma põhimõtteliselt vajutada ei saanud, kuna Party sektsiooni all näitas ta ikka veel Party'st lahkumist - kuigi sellest oli ta lahkunud juba vähemalt oma pool tundi tagasi.
Sissejuhatus tehtud.
Esmamulje on hea. Olustik ikka väga suur. Alguses jooksin nagu peata kana ringi, oma squadi kamandamisega tuli harjuda. Esimeses missioonis siis oli vaja lasta õhku mõned SAMid, et omad saaksid saare peale tulla. Vastaseid üpris raske näha kaugelt, aga kui tulistama hakkavad, eks siis saab samaga vastata. Erinevaid vahemaid on jalgsi mõttetu läbida, jäädki jooksma. Sõitsin autoga, samuti korra ka kopteriga(lendamine pole väga keeruline), tahtsin uue koha peale minna, mida vaja õhkida, aga vaenlased võtsid õhtupimeduses kopteri nagu naksti alla. Minu õnneks oli kopter madalal ja tõrge oli mootoris, nii et tulin rahulikult alla ja kõik me neljakesi jäime ellu. Pärast varitsejate neutraliseerimist ja esmaabi andmist tuli täitsa öö. No nii ikka päris keeruline mängida. Nightvision muidugi suureks abiks. Siiamaani mäng meeldib, loodan, et läheb aina paremaks. _________________
Hei, kuna lähen homme Xbox 360 ostma ning peale selle teema lugemist jäid mul mõningad asjad ikka natukene ebaselgeks.
1. Sain aru, et Xbox Live-i Eestis veel ei ole, kuid milline riik oleks kõige mõttekam valida ja kas on üldse vahet millise riigi valin? Kas on näiteks mingeid piiranguid?
2. Need Xbox mängud mida Multiplayers mängida saab, kas nendel mängudel on ka olemas CD-key-d või Activation key-d nagu on paljudel PC mängudel?
3. Kui näiteks osta kasutatud Xbox mäng ning ma tahan seda näiteks multiplayeris mängida, kas see mäng siis ei ole juba ühendatud eelmise kasutajaga, või puuduvad sellised piirangud?
1. Suurem osa HV tüüpe on registreeritud UK'sse, töötavad siis Euro punktikaardid ja matchitakse ka inglastega ja HVlastega kergemini.
2. Ei, sul peab olema ikka plaat lihtsalt masinas, muud mdagi.
3. Ei ole selliseid piiranguid. Ainult Arcade mängud mida poest tõmmata saab on seotud konkreetse kasutajaga. _________________
Kust ma selle asja leian, igalpool vajutanud Sign In aga ikka lööb selle jampsi ette . Enne küll lubas sisse logida, tahan näha kes online on ja kas uued arkaadid on väljas. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Umm, ma pressisin MÕLEMAID Sign inne, nii see mis suurelt on halli peal kui ka seal üleval väike ja mõlemad löövad sama jama ette
See url mis sa andsid, viib ikka sinna create new gamertag. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Vanaemal on siis IEl mingi kala et ei lase sinna. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
kui sul tuleb create a new account sign ini asemel, siis see tähendab, et sa oled hotmailis sees samal ajal mõne teise kasutajaga. Näiteks mul on nii kui ma olen hotmail.com -s sees enda päris emailiga ja tahan xbox.comi minna siis ta ütleb create a new account vms. aga kui ma login hotmailist välja enda emailiga ja siis lähen xbox.comi siis saan ilusasti sisse logida. Loodan, et said mu segasest tekstist aur
Sain ikka. Eks ma kodun uurin uuesti. Mõned teised foorumiinimesed vingusid samal teemal . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
See Seriously 2.0 peaks tegelt kerge olema? Et ennem oli 10k kille, aga nüüd on 100k? Aga nüüd sai ka väljaspool multiplayerit? Seega peaks päris hästi need killid Horde'is tulema. Või replay'd seda kohta muudkui kus Brumak on? Seal võttis päris hulgim vendi nende rakettidega maha. _________________ TALUSILDID
Kille peaks olema mingi 12k+ midagi.
Muidu jube pabinasse läksin vahepeal kuna üks kutt kes usas elab rääkis,et tal mingi 17k+ killi ja pole unlockinud.
See rohkem selline random õnn.
Muidu gears 2 ma pole viitsinud selle brumakiga jamada kuna see on suht lame.
Mul on niigi üle 30k killi juba ainult multiplayes ja hordega + paar korda campaing.
Ning,et saada rank 100 tuleb multiplayeris teha umbes 70-80k killi.
Praegusel hetkel on mul alles rank 57.
Nii,et võtab selle rank 100 järgmise viisaastaku plaani.
xheix1712,
Oskate öelda kui laseksingi selle teostada kas antud mäng jookseb siis sama hästi kui orginaalne poest ostes ?
Lisaks sellele tunneksin huvilist osa suure summaga seda tehakse? _________________ Mul on kidra ja pahatihti paun täis alkot.
aigararu, oleneb kriimu/vigastuse sügavusest plaadi pinnal - väiksemate puhul lihvimine aitab, suuremate/sügavamate puhul paraku mitte... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
OOT aga kuidas ma teada saan kas mu MU ja HDD on originaalid või pirad?
Originaalid - kui ostsid enda HDD poest või said konsooliga kaasa.
Muul juhul tee enda hdd case lahti ja vaata kas sealt vahib vastu WD BEV* HDD, kui jah siis sa oled screwed.
...ja mis screwed sa oled, kettale sisse enam ei pääse. keegi 100% kindlalt midagi ei tea, nii et mis mõtet on praegu ohkida. Tuleb lihtsalt enne update ketas orika vastu vahetada ja saad edasi panna.
Ega see vist pole 100% confirmed, et "Pira" hdd'd kasutuskõlbmatuks jäävad?
Tundub enamvähem sama lüke nagu Sony uus firmware, mille tõttu puldid enam ei töötanud
Igatahes hoiame pöialt, et see nii ei saa olema. Täiesti ajuvaba maksta utoopilisi summasi MS'ile HDD'de eest mis on ammu juba ajast ja arust.
SEGA võiks tulla välja konsooliga millel on kõik PS3 ja X360 plussid kuid mitte ühtegi miinust.. oh kus see oleks alles konsool
Millegi pärast arvan ma,et nende ketastega mingit probleemi ei tule ja kedagi ei bännita.
Kuna ketas on eraldatav konsoolist.Siis peale bännimist vahetad ringi ja saadad garantiise.
Mitte mingit pidi ei saa nad sulle öelda,et õu sul oli seal mingi teine ketas vahepeal taga.
Oma asi mis sinna taha topin,kui tahan siis kasvõi m¤nni
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.