Uuendatud sari erineb eelmisest märkimisväärselt tõstetud kaitsekvaliteedi, tootlikkuse ja arvutivõrgu sõlmede täiustatud keskhaldussüsteemi poolest. Uued versioonid on täielikult ühilduvad Microsofti operatsioonisüsteemidega Windows 7 ja Windows Server 2008 R2.
Administreerimissüsteemi Kaspersky Administration Kit 8.0 uus versioon tagab viirustõrjesüsteemi intuitiivselt selge ja mugava keskhalduse. On ilmunud või parendatud üle 40 funktsiooni, mis võimaldab realiseerida viirustõrjekompleksi paindlikku juhtimismudelit täiesti erineva suurusega arvutivõrkudes – alates väikeettevõtete mõnest arvutist koosnevast arvutivõrgust kuni suurte organisatsioonide keerulise juhtimisstruktuuriga jaotatud võrkudeni. Paigalduslihtsus ja minimaalne ajakulu andmeturbesüsteemi juhtimisel lahenduse Kaspersky Administration Kit 8.0 kaudu vähendab oluliselt Kaspersky Lab´i viirustõrjetoote omamise üldhinda.
Uuendatud sarja viirustõrjetoodetesse on integreeritud uus viirustõrjetuum, täiustatud heuristiline analüsaator ja USB-seadmete, nagu nagu näiteks mälupulgad, efektiivne kontroll.
"Me oleme kohustatud tagama meie äriklientidele nüüdisaegset infokaitset kõrgeimal tasemel," räägib Kaspersky Lab´i äriosakonna juht Keith Maskell. " Uuendatud äritoodete sari, mille aluseks on Kaspersky Lab´i viimased tehnoloogilised saavutused ja meie spetsialistide aktiivne uurimistöö, kinnitab firma valmidust seda ülesannet täita. Uuendatud äritoodete sarja väljalase on meie edasise arengu vundament."
Soovitame Kaspersky Open Space Security kasutajatel tasuta üle minna uuele versioonile Kaspersky Open Space Security Release 2. Uued versioonid saab alla laadida siit: ftp://ftp.kaspersky.ee/products/bussines/
Küsiks küsimuse mida kõik siin tegelt küsida tahavad: On ta samasugune resursiõgard nagu eelnevad versioonid? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
d3t, see on kodukasutajatele mõeldud KAV 2009 mootori põhine versioon. Mu 10,6", 1.2ghz Core Solo sülearvuti (Fujitsu-Siemens P7230) peal jookseb kiire, ma üldse ei tunne kas KAV on sisse- või väljalülitatud.
Võid ise proovida. Kuid see on ärikliendile mõeldud versioon, mitte koduseks kasutamiseks.
Ezh, 2.0Ghz C2D 7200, 2GB Ram tähendas peale KAV sisse lülitamist ca 20% aeglustumist. Põhjus miks ma olen heaga KAV toodetst edaspidi eemale hoidunud peale KAV2009 katsetamist. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.