praegune kellaaeg 19.06.2025 21:19:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ahf
Kreisi kasutaja

|
14.10.2009 20:50:42
Dualphone for skype |
|
|
Sai muretsetud siis Selline telefon.
Jagajast telefoni ja arvutisse kõik peaks OK olema,telefon saab minu neti kätte ka,õiget IP'd näitab ka,aga ära ei connecti.
Telefoni displei keskele jääbki kiri "Connecting..." ja edasi mitte muffigi.
Jagajast kaabli välja kisun annab kohe telefonis teada,et net kadunud,tagasi ühendan,annab ka kohe teada,et kaabel on tagasi plugitud, näitab IP'd ja puha ,aga ära ei connecti.
Üritan sisse logida,koguaeg failed.
On kellelgi säärast kogemust..?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
16.10.2009 13:56:13
|
|
|
jagajaks on ruuter? milline ja kas on õieti seadistatud
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
16.10.2009 23:04:55
|
|
|
Ok,vähe updatei.
Asjad on õieti seadistatud,sai täna käidud sõbra pool.
Selgus,et asi siiski nagi ma kartsin.
Minul on STV net,kaabel jookseb paar korrust alt harukarbist otse mulle tuppa arvuti taha,modemit,midagi vahel pole,tänu sellele pean ma Manuaalselt ise ühenduse tegema ning iga kord kui ma arvuti tööle lükkan,pean neti ka ise manuaalselt sisse lükkama,login ja pass asjad.
Asi ongi selles,et see telefon ei oska ise seda connectionit teha.
Modem vahel on,tehakse see kõik automaatselt ära,ise ei pea mitte midagi tegema,arvuti käima ja net kohe olemas.
Suht raske vast aru saada,kellel kogemust pole,aga äkki siiski ? Any ideas ?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
17.10.2009 00:04:21
|
|
|
mul on ka stv nett lasnamäel mida stv ei luba jagada aga wifi ruuter küll probleeme ei tekita, ruuterisse saab paroolid ja kasutajanime sisse panna ja ruuter ise connectib stv ära netti, mul wifi ja samaaegselt ruuterist 2 arvutit kaabliga ühendatud
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
17.10.2009 23:07:10
|
|
|
Unustasin üldse kirjutada,et jagajaks on mul Sitecom Switch LN-112
Ruterit mul pole.
Sellega ei anna vist midagi seadistada?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|