Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N900 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.09.2009 12:47:24 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
jube latakas telefon, siuke nüüd küll mobiilne ei ole.
selle kaasas kandmiseks on relvaluba vaja. icon_rolleyes.gif

Ei noh sa peaksid minu telefoni proovima mõnda aega kaasas kanda icon_razz.gif Ma imestan, et mind mõnest klubist või kohast pole välja visatud külmrelva kandmise eest. Telefoniks siis praegu E90, sel mõõdud ja raskus veelgi suuremad kui N900 (v.a. laius, mis on 2,8mm väiksem). Lisaks veel hinged on miskisest metalli sulamist, täpselt ei mäleta enam ja nendega on väga hea virutada icon_razz.gif olen proovinud icon_biggrin.gif

Mul endal küll kohati käib telefoni vahetamise mõte seda aparaati vaadates läbi icon_razz.gif saaks pisut väiksema telefoni taskusse icon_razz.gif Kuigi kaalun veel oodata uut kommut.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 05.09.2009 14:40:11 vasta tsitaadiga

Tegelikult ei ole N900 üldse nii tohutult suur. Nii pikkuselt kui laiuselt on ta väiksem kui näiteks Iphone, samas ekraan on sama suur. Paksem on muidugi, aga see on füüsilise klaviatuuri hind.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2009 19:08:56 vasta tsitaadiga

Oi ilus asjandus paistab olevat. Pappi oleks, siis ostaks.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 01.10.2009 11:11:54 vasta tsitaadiga

Mnjaa, lõpuks ometi üks pill millega võin oma 3510i välja vahetada, tuleb veel lihtsalt mõned nädalad kannatada icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 01.10.2009 21:43:56 vasta tsitaadiga

nothing important

viimati muutis mario20031 19.08.2012 04:43:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 07.10.2009 12:24:13 vasta tsitaadiga

Eile uurisin EMT'ist telefoni kohta, täna sain teada et Nokia olevat lubanud selle Eestis saadavaks teha okt-nov kuus ning hinnaklass peaks jääma ~9-10k kanti.
tagasi üles
madboy
HV kasutaja
madboy

sõnum 07.10.2009 15:47:40 vasta tsitaadiga

Amazon.co.uk lubab 26.10 väljalaste kuupäevaks. Aate kaudu on esialgne märge, et saabub lattu 21.10 Ootan ka seda väga ühesõnaga icon_smile.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
siim
HV kasutaja

sõnum 07.10.2009 19:08:12 vasta tsitaadiga

Oma allikatest sain teada, et esimene sats mis Eestisse tuleb on nii väike, et suure tõenäosusega ostetakse kiirelt otse ladudest kõik kokku enne kui midagi poelettidele jõuab
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 08.10.2009 14:34:31 vasta tsitaadiga

mulle kah näib antud telefon väga huvitav ning meeldib avatud lähenemine(erinevalt näiteks iPhone'st mida hetkel oman), kuid üks miinus, mis silma hakkas, oli kehva flash'i tugi --> http://www.youtube.com/watch?v=IHa3AoNdglY ~7min. Samas see tüüp, kes seda ülevaadet tegi, jättis võibolla vana veebilehe taustal avatuks ning see võis kah jõudlust mõjutada(ma ei tea nii täpselt kuidas Maemo 5 veebilehitseja töötab). iPhone'l flash tugi puudub ja kui litsentsilepingut ei muudeta, siis nii jääbki see olema, kuid samas YouTube videode jaoks on plugin olemas, mis minumeelest töötav väga hästi. Teisena meeldiks vähemalt 4-realine klaviatuur, st numbriklahvid võiksid siiski olemas olla. Teisalt muidugi võib oodata sellele telefonile huvitavaid puutetundlike klaviatuure(isegi haptic feedback tugi on olemas, mis mulle igatahes meeldib) ning võibolla tarvidus füüsilist klaviatuuri avada polegi teab mis suur. N90'nel on üldse 6-realine klaviatuur icon_smile.gif Aga kõige suurem pluss on muidugi Linux kui kernel, kuid sealjuures ka Linux kui userland mobiilis. Ning see minu silmis hetkel ainus tõsine miinus- väga vaevaline flash videode/rakenduste maha mängimise tugi, on ehk tarkvaraliselt optimeerides tulevikus parandatav icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.10.2009 14:49:20 vasta tsitaadiga

mightythor, ära flashi pärast muretse, järgmise aasta alguses tuleb välja flash 10.1 mida reklaamitakse suht kõvasti ja see parandab tunduvalt perfi...
http://www.youtube.com/watch?v=Pee3nT4bPw4

6-realist klavi mõtlesid vist E90 peal ikka... see on jah mugav, ma isegi sellepärast veel pisut pelgan N900-t

EDIT: vaatasin seda youtube'i demot... probleem oli minumeelest selles, et tal internet ei tahtnud juutuubist materjali kätte saada... umbes nagu praegu nt elionil merekaabli lõhkumisega keegi juutuubi korralikult kasutada ei saanud kuna laadis kauem kui klipp ise kestis. Lisaks veel olen täheldanud nt E90 peal seda, et kui kasutan ka otse veebibrauserist juutuubi (mul ju näitab ka otse brauserist juutuubi videosid) siis laadimise ajal nad kipuvad pisut jõnksutama, peale laadimist on nad sujuvad.

E2: üldsegist suht juhm poiss tundub olevat icon_razz.gif
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 08.10.2009 15:10:32 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
mightythor, ära flashi pärast muretse, järgmise aasta alguses tuleb välja flash 10.1 mida reklaamitakse suht kõvasti ja see parandab tunduvalt perfi...
http://www.youtube.com/watch?v=Pee3nT4bPw4

6-realist klavi mõtlesid vist E90 peal ikka... see on jah mugav, ma isegi sellepärast veel pisut pelgan N900-t

EDIT: vaatasin seda youtube'i demot... probleem oli minumeelest selles, et tal internet ei tahtnud juutuubist materjali kätte saada... umbes nagu praegu nt elionil merekaabli lõhkumisega keegi juutuubi korralikult kasutada ei saanud kuna laadis kauem kui klipp ise kestis. Lisaks veel olen täheldanud nt E90 peal seda, et kui kasutan ka otse veebibrauserist juutuubi (mul ju näitab ka otse brauserist juutuubi videosid) siis laadimise ajal nad kipuvad pisut jõnksutama, peale laadimist on nad sujuvad.

vabandust, E90 mõtlesin jah icon_smile.gif Aga see 10.1 välja tulek on küll väga hea uudis! Vaatasin selle Adobe esitluse video kah läbi. Olles spetsifikatsiooniga tutvunud, siis peale klaviatuuri pole mul tõesti mitte ühtegi etteheidet või nurinat selle telefoni kohta. Võibolla ise kasutades juba üht-teist tekiks icon_smile.gif
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 13.10.2009 17:14:08 vasta tsitaadiga

Sain täna pre-production vidinat paar minutit näppida. Üsna nägus vidin, ilmselt betast tingituna interface päris sujuv ei olnud, kerimisel hakkis. Muidugi on see päris suur kolakas, isegi mu Xperia kõrval. Tegin blurrycamiga pildi kah (midagi aru ei saa) icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 14.10.2009 10:02:46 vasta tsitaadiga

friik1 kirjutas:
Sain täna pre-production vidinat paar minutit näppida. Üsna nägus vidin, ilmselt betast tingituna interface päris sujuv ei olnud, kerimisel hakkis. Muidugi on see päris suur kolakas, isegi mu Xperia kõrval. Tegin blurrycamiga pildi kah (midagi aru ei saa) icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

lahe icon_smile.gif Kuidas programmide avanemise kiirus oli? Ning kas siis lõppversioonis on operatsioonisüsteemi tarkvara optimeeritud ja seeläbi parem jõudlus saavutatud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 14.10.2009 10:36:58 vasta tsitaadiga

mightythor, no vihje "messenger jookseb tagaplaanil, veebibrowseris jookseb flash video hakkimata ja sa suumid sisse ja välja sujuvalt". Hetkesis.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 15.10.2009 15:55:17 vasta tsitaadiga

mightythor, ei saanud seda jälgida, kõik oli juba lahti. Ei oska teisele poolele kah vastata, pole minu vidin ega oma teadmisi.
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.10.2009 13:22:07 vasta tsitaadiga

ot:
wanawoll kirjutas:
Elisa peaks saama orienteeruvalt 2nov. oma isendid.
Kindlasti jookstakse nedele murdu thumbs_up.gif

Ma ei saa aru mida nägi lillatäpimees valesti minu postituses,reaalne saadavus ei ole vist OT icon_eek.gif
Kui OT-d otsida siis üleval on mingi lambi post miskisest 26okt ja Amazon,et siis nagu WTF...
Aga puistage terviseks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 26.10.2009 13:56:31 vasta tsitaadiga

Äärmiselt häiriv n900 puhul on see, et teda saab kasutada vaid horisontaalsel
t
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 2 :: 16
tagasi üles
Vanquish
HV kasutaja
Vanquish

sõnum 27.10.2009 13:59:40 vasta tsitaadiga

overgrow kirjutas:
Äärmiselt häiriv n900 puhul on see, et teda saab kasutada vaid horisontaalsel
t

?? Kust selline idiootne info? Saab kindlasti kasutada ka vertikaalselt nagu igat touchscreeniga telefoni.

Oleks parem, kui sa oma lollid kommentaarid endale jätaks.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 27.10.2009 14:25:45 vasta tsitaadiga

Lollid kommentaarid? Vanquish mine ****. Ma olen seda telefoni demona peaaegu päev otsa kasutanud, vertikaalselt SAAB KASUTADA AINULT HELISTAMISEKS. NII ET HOIA ISE OMA DEBIILSED KOMMENTAARID ENDALE, ei interneti brauser, pdf reader ega miski muud seal ei tööta horisontaalselt, ainult helistamine. Enne võiksid natuke tutvuda ka telefoniga , kui minu kommentaare lollideks või "idiootseks" infoks nimetama hakkad. Telefon on mõeldud landscape modes kasutamiseks ning üldjuhul ühe käega asja kasutada ei saa.

Fakt on ja jääb, et hetkel saab telefoni kasutada vertikaalselt ainult helistamiseks, muu töötab ainult telefoni horistontaalsel hoidmisel. St ka homescreenid

Nokia support foorumist
tsitaat:

As it is an MID and not a "phone" , it will be mainly a landscape, two-handed device. Think pocket-sized netbook.

If you've played with an N810, you will know what I'm saying.

One thing to remember though is that since it is running a flavor of Linux (Maemo), 3rd-party developers could come out with apps that will make it more of a phone.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.10.2009 18:52:54 vasta tsitaadiga

Tehke selgeks, mida tähendab horisontaalne ja mida vertikaalne.
Landscape = horisontaalasendiga = küliliasend.
Vertikaalne = püstiasend.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 27.10.2009 18:59:38 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Tehke selgeks, mida tähendab horisontaalne ja mida vertikaalne.
Landscape = horisontaalasendiga = küliliasend.
Vertikaalne = püstiasend.

Täpselt nii.
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2009 15:13:44 vasta tsitaadiga

no riistvaraliselt peaks siiski tugi selleks olemas olema ju. asi tundub rohkem softi taga kinni olevat, mis on anyway alles lapseeas
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.10.2009 15:15:59 vasta tsitaadiga

Kuskilt lugesin, et UK release lükati 2 nädalat edasi 16'ndale novembrile, kas see kehtib ka Eesti kohta?
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 28.10.2009 15:32:11 vasta tsitaadiga

tonx kirjutas:
no riistvaraliselt peaks siiski tugi selleks olemas olema ju. asi tundub rohkem softi taga kinni olevat, mis on anyway alles lapseeas

Jah endale valmistas ka pettumuse see ning ostsingi hoopis n97 kuigi alguses plaanisin n900. Telefoni peab ikka 1 käega ka kasutama saada.
tagasi üles
nael
HV vaatleja

sõnum 28.10.2009 15:50:10 vasta tsitaadiga

overgrow kirjutas:
tonx kirjutas:

Jah endale valmistas ka pettumuse see ning ostsingi hoopis n97 kuigi alguses plaanisin n900. Telefoni peab ikka 1 käega ka kasutama saada.

Tegemist ju softi probleemiga, millest ka nokia teadlik. Ilmselt esimese poole aastaga lahendatakse see probleem ära.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N900 mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.