Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Folding@home märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
VeixES
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 31.08.2009 11:18:02 vasta tsitaadiga

Tõesti masendav tundub see ATI tugi olevat, võrreldes NVIDIA GPU kliendiga. Mul nüüd 8800GT tiksunud mingi pool aastat ja ei mingeid probleeme ning seda kõrvuti VMware linuxi smp kliendiga. Masin 24/7 järel ja päeval tuleb selle peal tööd ka teha.
Masinatesse nvidia kaardid kui GPU folding prioriteet, kuid kahtlane et see nii on.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 31.08.2009 11:47:52 vasta tsitaadiga

tundub et jaak on oma masina jälle tööle saanud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 01.09.2009 09:17:32 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
tundub et jaak on oma masina jälle tööle saanud thumbs_up.gif

Jah, suvepuhkus läbi, hetkel veel küll 1 node ainult neljast tööl. Olin suvel palju ära ning soojade ilmadega ei saanud sel kütta lasta, oseks lihtsalt läbi põlenud. Hetkel toodan siis 50KPPD jõudlusega.

Jaak
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 01.09.2009 11:08:31 vasta tsitaadiga

[veix] kirjutas:
Tõesti masendav tundub see ATI tugi olevat, võrreldes NVIDIA GPU kliendiga. Mul nüüd 8800GT tiksunud mingi pool aastat ja ei mingeid probleeme ning seda kõrvuti VMware linuxi smp kliendiga. Masin 24/7 järel ja päeval tuleb selle peal tööd ka teha.
Masinatesse nvidia kaardid kui GPU folding prioriteet, kuid kahtlane et see nii on.

Mis ati toesse puutub siis nad treivad alles töötavat kraami .POLE SEE NVIDIA kah midagi kuld ise kärsatasin ühe läbi, sõber usast 3 kaarti. Alates ati win 7 toega driverite tulekuga muutus asi jamaks. Minu X2 aasta vana ja pole suremisemärke näha. Ise vist liigun folding jamast minema mujale punkte koguma kuniks probleemid lahendatud. MW@Home pakub huvi päevas saab üle 190000 punkti ja kohad tabelites tõusevad mõnuga, kui nii edasi läheb olen eestikohta esimene kuna ati kaardid kiiremad nvidiast. Minutis ja alla selle tuleb 2x 74 punkti vs nvidia 1 wu 4-5min double precision is key.

tomes
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 03.09.2009 07:29:24 vasta tsitaadiga

On kellelgi infot, millal Linuxi A2 2.09 core välja tuleb? Need katkised WU-d on päris häirivad icon_mad.gif

Edit: Täna hommikul tõmbas juba 2.10 core. Eks näis, kas see lahendab probleemi.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vambola
HV veteran

sõnum 04.09.2009 21:56:20 vasta tsitaadiga

Kas teistel ka langes 2.10 corega linux smp jõudlus ca 15%? Jube narr lugu, mul küll langes.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
dpr2016
HV kasutaja

sõnum 06.09.2009 13:40:39 vasta tsitaadiga

vambola kirjutas:
Kas teistel ka langes 2.10 corega linux smp jõudlus ca 15%? Jube narr lugu, mul küll langes.

FAH enda foorumis räägitakse isegi 20-30% jõudluse langusest. Probleemi põhjus on seni ebaselge. Mul just tiris 2.10, eks näis kuda ta käituma hakkab.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 07.09.2009 09:59:30 vasta tsitaadiga

Nii on, linuxi klient on vmwares omale 2.10 core tirinud ja nüüd ppd 1800 juures, ennem nii 2800ppd, päris karm peaks painima.
GPU klient nvidia kaardiga on pannud mu 8800gt sirisisema nagu rohutirtsu icon_biggrin.gif projekt 787

aivoonu
HV kasutaja
aivoonu

sõnum 07.09.2009 21:02:37 vasta tsitaadiga

hmm kuidagi vähevõitu profiilis olev arvuti

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tomes
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.09.2009 13:42:17 vasta tsitaadiga

Mul langetas core 2.10 tootlikkust ca 25% (Q9550 @ 3,4)

aivoonu kirjutas:
hmm kuidagi vähevõitu profiilis olev arvuti

Spoiler Spoiler Spoiler

8600GT peaks sõltuvalt WU-st ja clockist tegema ca 1000-1800PPD, prose ilmselt samuti rohkemaks võimeline (Linuxi SMP-ga 2000+, Windowsi kohta täpselt ei tea).
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 16.09.2009 09:23:29 vasta tsitaadiga

Lambist proovisin teist gpu kliendi teise tuumapeal ja hakkas tööle.
Tegi 63% ära, vaatasin et tempid kole kõrged ja mõtlesin et võtan kaardi välja ja puhastan veits.
Panen tagasi aga teine gpu klient klient ei tööta. Sama probleem mis varem (core status 63 (99)).
Tükk aega mõtlesin, et mis oli enne teistmoodi kui peale resa.
Panin huvi pärast Kasperskyle disable protection ja voilaa. FAH töötab? Juhus või teada värk, et Kaspersky võib jamada?

EDIT: Nüüd siis kindel enamvähem. Hetkel töötavad 2 gpu klienti ilusti.
Teise GPU jamad olid siis tingitud Kaspersky poolt, vähemalt hetkel tundub nii...
Kokku 4800-5200 PPD @ HD4870x2, vent @ 50% ja kõige kõrgem temp @73C

jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 21.09.2009 12:22:57 vasta tsitaadiga

Ma lülitasin täna peale suvepuhkust oma masina sisse, teeb 166K PPD. Hetkel on Eesti kohal 106, pingutame koos ja oleme 100 sees varsti.

Jaak[/img]
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 21.09.2009 12:33:21 vasta tsitaadiga

jaakennust kirjutas:
Ma lülitasin täna peale suvepuhkust oma masina sisse, teeb 166K PPD. Hetkel on Eesti kohal 106, pingutame koos ja oleme 100 sees varsti.

Jaak[/img]

Segane thumbs_up.gif

vambola
HV veteran

sõnum 21.09.2009 13:24:24 vasta tsitaadiga

Peaks ülejäänud tiimiga ka vähemalt sama palju juurde panema.
Ma kütan ka nüüd kahe masinaga, võiks pisut külmemaks veel minna. Lähiajal panen ehk veel ühe GT juurde, kui julgen S1 sirgeks tõmmata.
Hetkel siis selline seis:

Formula GPU1 ja GPU2 jooksevad ühe GTS250 1GB peal. Sai suvel huvi pärast katsetamise jaoks soetatud aga 1888 ja 472p wu'sid on viimasel ajal nii harva et ei tasu ära. Kui neid rohkem hakkab olema, siis panen vist teise veel juurde. Vana hea 8800GT on ikka veel tubli tegija.
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 21.09.2009 21:25:47 vasta tsitaadiga

Üks ilus masin maailmast, i7 + 4 x GTX295. Kõik OC ja vesijahutus. 1 masin teeb 75 000 PPD.

Asus P6T7 Supercomputer motherboard, Intel Core i7 920 D0 (O/C'd to 3.8GHz - 19x200 / 1.25V) with Swiftech GTZ water block and 4x Palit GTX295 (O/C'd to 684/1476/1080 from 576/1242/999 defaults) with EK FC-295 water blocks. Rev.2 single PCB version.

Link: http://foldingforum.org/viewtopic.php?f=38&t=7902&start=225#p110082

Jaak
tagasi üles
VeixES
HV veteran

sõnum 24.09.2009 18:10:01 vasta tsitaadiga

Ai kurja Vambola, hea produktsioon icon_smile.gif Ma vist oma SMP klientidega(lisasin 3) ei suuda ees väga kaua püsida.... isegi kui core2.10 korda tehakse. thumbs_up.gif
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 26.09.2009 22:32:23 vasta tsitaadiga

Tundub, et kõik saab järjekordselt uueks loodud:
http://folding.typepad.com/news/2009/09/update-on-new-fah-cores-and-clients.html
Lootus jääb, et saab parem.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 27.09.2009 13:49:36 vasta tsitaadiga

Ivoshiee kirjutas:
Tundub, et kõik saab järjekordselt uueks loodud:
http://folding.typepad.com/news/2009/09/update-on-new-fah-cores-and-clients.html
Lootus jääb, et saab parem.

WOW! See on viimase aja suurim uudis Folding vallas.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 13.10.2009 23:30:24 vasta tsitaadiga

niih, olen tõsise probleemi otsas mis tegelikult oli juba varem. Nimelt uuemate ati drivudega ja GPU foldimisega arvuti freezib sõna otseses mõttes. Oli juba suvel catalyst 9.6/9.7 drivudega. Arvuti lihtsalt hangub ja nii et isegi hiir ei liigu, klaveri ka caps lock ja num lock mitte. Absoluutselt mitte midagi. Ka neti katkestab ära. Event logis selle kohta ühtegi jälge ei ole. Masin oli nüüd paar kuud jälle püsti, sai uuendatud 9.9 peale, tekkisid jälle samad jamad. Panin GPU pausi peale, toimib ilusti, võtsin pausilt ära, hakkasid freezimised peale (freezimine on paarist minutist kuni mitmekümne minutini ja random aegadel). Öö jooksul oli 13 freezimist (jutukast katkemist), niipea kui foldimine pausile sai pandud ei olnud mitte midagi terve päeva jooksul, õhtul proovisin pausilt ära võtta....paar minutit peale seda jälle freezimine. Ehk siis foldida hetkel ei saa, viimased stabiilsed drivud millega pangestumisi EI OLNUD olid 9.5 drivud. Pidevalt drivusid vahetada/testida ka ei tahaks, kuna desktopi ikoonid lööb ikkagi sassi (kunagi tomorrowlt saadud link mis salvestaks desktopi ikoonide positsioonid ei aidanud icon_sad.gif ), seega ei tahaks pidevalt neid ikoone ka paika sättida. On soovitusi?

opsys vista x64, video hd 4870
tagasi üles
Asgate
Kreisi kasutaja

sõnum 14.10.2009 11:23:02 vasta tsitaadiga

Mina olen desktopi ikoonide salvestamiseks kasutanud "Ashampoo WinOptimizer (6)" kus on koos terve hunnik muid tööriistu, kaasa arvatud eespool nimetatud Icon Saver.
Tegemist on kahjuks tasulise ver. Kuid trial versioonina peaks teda ka mingi aeg kasutada saama.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 21.10.2009 09:37:16 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
niih, olen tõsise probleemi otsas mis tegelikult oli juba varem. Nimelt uuemate ati drivudega ja GPU foldimisega arvuti freezib sõna otseses mõttes. Oli juba suvel catalyst 9.6/9.7 drivudega. Arvuti lihtsalt hangub ja nii et isegi hiir ei liigu, klaveri ka caps lock ja num lock mitte. Absoluutselt mitte midagi. Ka neti katkestab ära. Event logis selle kohta ühtegi jälge ei ole. Masin oli nüüd paar kuud jälle püsti, sai uuendatud 9.9 peale, tekkisid jälle samad jamad. Panin GPU pausi peale, toimib ilusti, võtsin pausilt ära, hakkasid freezimised peale (freezimine on paarist minutist kuni mitmekümne minutini ja random aegadel). Öö jooksul oli 13 freezimist (jutukast katkemist), niipea kui foldimine pausile sai pandud ei olnud mitte midagi terve päeva jooksul, õhtul proovisin pausilt ära võtta....paar minutit peale seda jälle freezimine. Ehk siis foldida hetkel ei saa, viimased stabiilsed drivud millega pangestumisi EI OLNUD olid 9.5 drivud. Pidevalt drivusid vahetada/testida ka ei tahaks, kuna desktopi ikoonid lööb ikkagi sassi (kunagi tomorrowlt saadud link mis salvestaks desktopi ikoonide positsioonid ei aidanud icon_sad.gif ), seega ei tahaks pidevalt neid ikoone ka paika sättida. On soovitusi?

Endal oli ka kunagi see probleem, pane gpu fah kliend cpu usage 95-98, ehk aitab mul on ainult 1 gpu mis ei tööta 100 peal normaalselt ja hakkab freezima süsteemi.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 21.10.2009 12:31:08 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
SurfData kirjutas:

Endal oli ka kunagi see probleem, pane gpu fah kliend cpu usage 95-98, ehk aitab mul on ainult 1 gpu mis ei tööta 100 peal normaalselt ja hakkab freezima süsteemi.

no mul see ainult viimase mõne kuu drivudega...vanematega probleeme polnud icon_sad.gif Kaart ise on aasta vana hetkel. Kuna mitmetuumaline prose siis suva palju ja mida ta võtab, aga ta pangestab süsteemi icon_sad.gif Task manageris miskit hüpet ka ei toimu freezemise hetkel (hoidsin lahti ja ootasin freezimisi). Nüüd ongi asi pause peal olnud pikka aega kuna...tahan arvutit kasutada. Ei teagi mis teha icon_sad.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 21.10.2009 14:41:35 vasta tsitaadiga

Fah gpu kliendis gpu usage tähendab cpu usage lihtsalt sinna pole pandud, et GPU VAID on CPU. Ehk prose isenesest siin ei mõjuta midagi Muutes seal cpu usage muutub hoopis gpu usage.
Proovi,

EDU.

SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 21.10.2009 15:54:17 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Fah gpu kliendis gpu usage tähendab cpu usage lihtsalt sinna pole pandud, et GPU VAID on CPU. Ehk prose isenesest siin ei mõjuta midagi Muutes seal cpu usage muutub hoopis gpu usage.
Proovi,

EDU.

selge, eks õhtul kodus proovin ja vaatan mis toimub.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 21.10.2009 16:09:01 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
Margus kirjutas:
Proovi,

EDU.

selge, eks õhtul kodus proovin ja vaatan mis toimub.

Anna siis teda kuidas edeneb, võib-olla mul täna pole isu rääkida, vanaema suri ära.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Folding@home mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.