Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 14.09.2009 17:36:34 vasta tsitaadiga

Ning kui seda vastu ei tule siis võib julgelt kasutada ikka, ma tegin koguaeg nii ja midagi ei juhtunud , õnneks icon_biggrin.gif kas kergem m-interneti pakett pole võtta ? kuu aega ja 100kr (3gb)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.09.2009 23:08:21 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Ning kui seda vastu ei tule siis võib julgelt kasutada ikka, ma tegin koguaeg nii ja midagi ei juhtunud , õnneks icon_biggrin.gif kas kergem m-interneti pakett pole võtta ? kuu aega ja 100kr (3gb)

Mul on stabiilne püsiühendus olemas, seda m-internetti kasutasin suvel suvilas olles, seal muud võimalust pole.
Püsivat asja ei taha sinna panema hakata. Ju mõtleb järgmiseks suveks midagi muud välja. icon_confused.gif

@ tahanteada, suve alguses tuli jah koheselt sms vastu, aga mida rohkem sügise poole läks, seda kauem aega võttis. (Lõpuks siis 2 päeva, mis oli viimane piisk karikas)
Ilma aktiveerimis sõnumita ei julge kasutama hakata, pärast tuleb hiiglaslik arve ja selle korporatsiooniga vaieldes on kaotaja niigi teada. icon_lol.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.09.2009 23:12:12 vasta tsitaadiga

mar6: Mina kasutan Päevapiletite tarbeks ZEN-i. Ja ZEN-i kaardilt sõnumi DATA saates olen 100% alati vastu-sõnumi saanud ja nii 1-2 sekundiga. Viimati kasutasin paar nädalat tagasi ja mingeid probleeme polnud.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mar6
HV veteran

sõnum 15.09.2009 09:57:35 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
mar6: Mina kasutan Päevapiletite tarbeks ZEN-i. Ja ZEN-i kaardilt sõnumi DATA saates olen 100% alati vastu-sõnumi saanud ja nii 1-2 sekundiga. Viimati kasutasin paar nädalat tagasi ja mingeid probleeme polnud.

Ma kasutasin ka alguses zenni, kui m-internetti katsetama hakkasin, aga pidev kõnekaartide edasi tagasi vahetamine tüütas ära, kuna tahtsin ikka oma õiget numbrit kasutada mobiiliga.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 15.09.2009 20:13:30 vasta tsitaadiga

Wonderful kirjutas:
Ei mõista miks siin nii palju kisa tehakse. Olen ka ise Elisa m-internetti kasutanud. Levib nii nagu leviala kaart nende koduleheküljel näitab. Edge'iga saab kõik asjad tehtud ja vaadatud (ei tasu mingite kaabli internettidega võrrelda), minu arust pole tappev oodata kui lehekülg maksimaalselt 30 seci laeb (näiteks postimees.ee, delfi.ee). Tuleb tõmmata uusim tarkvara netipulga tootja koduleheküljelt ja töötab ilma katkestusteta!

30 sekundit ühe lehe ootamiseks on päris kaua siiski, ja juttu ei ole sellest, et ta kõik reklaamid ja värgid ära laeb, vaid isegi see, et ta lehega üldse kontakti saaks. kui leviala kaart näitab, et selles kohas on 3.5G ja 7.2 Mbit/s, siis nii võiks asi ka olla, mitte et rõõmus edge'i poiss istub arvutis ja kiiremat netti saab hilisõhtul heal juhul ja öösel/varahommikul.

aixi
HV kasutaja

sõnum 21.09.2009 12:30:48 vasta tsitaadiga

Elisa kodulehel kirjutati et tõsteti m neti kiirust 14 peale. Kuidas see funkab on kellelgi kogemusi.
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 21.09.2009 13:12:02 vasta tsitaadiga

aixi kirjutas:
Elisa kodulehel kirjutati et tõsteti m neti kiirust 14 peale. Kuidas see funkab on kellelgi kogemusi.

See juba vana uudis, 14mbit/s 3,5G telefonegi pole eriti turul. Vähemalt mina ühtegi ei tea, nokia 5630XM lubab vist 10mbit

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 21.09.2009 13:45:50 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser, 10mbps telefone rohkemgi kui see üks vähemasti nokia poolt. 14mbps telefonist veel kuulnud pole kuid mõni andmesidemodem kindlasti toetab.

link

Lisa veel siia N900 mis kahjuks selle märksõna peale välja ei tule...

Nuh samas kaugel see HSPA+ ja LTE ka on...
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.09.2009 17:33:11 vasta tsitaadiga

Kui tavalise teoorias kuni 7.2 megase ühenduse korral on reaalne kiirus 2 mega kandis, siis ega seda 14 mega nüüd ka reaalselt väga loota tasu.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 21.09.2009 18:37:37 vasta tsitaadiga

mina sain 7,2 megase ühendusega reaalselt 5,1 mega, aga vaid siis kui kaabliga oli telefon arvutiga ühendatud. BT jäi pudelikaelaks.
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.09.2009 20:39:51 vasta tsitaadiga

Minu viimased kogemused on Huawei USB modemiga. Tray's näitab 7.2, reaalne on Mustamäel 2 kandis olnud. Eks oleneb vast omajagu ka kohast/mastist.

Ma ei saa kuidagi üle kiusatusest ära mainida, et montez'e modem on nüüd minu käes ja selline uptime/traffic pole sellele enam probleem. icon_razz.gif

Tõsi küll, et sel hetkel oli kasutusel Tele2 kaart.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2009 07:48:51 vasta tsitaadiga

rex: Kui tahad täpselt kiiruse statistikat, siis võta lahti modemi enda "statistika-aken" ja jälgi sellest liiklusgraafikut.

3,6-ne Huawei modemi graafik näitab Elisaga mul siin Mustamäel, Siilis kiirusevahemikku 1-2,2 mega, ja väiksemate "piikidena" nii 2,6 mega. Aga on olnud ka lühiajalisi 3 megabittised, lühiajalisi kiiruselõike.
--------------------------------------------------------------
Käimaminekul, ühenduse loomisel näidatavale (Tray) 3,6 või 7,2 vms.-le ei tasu tähelepanu üldse pöörata, kuna sellel pole tegelike kiirustega mingit pistmist.
Mul on praegu selles samas Huawei modemis Elisa 50-kilobitise kiirusega mobiil-intenetikaart ja Tray-s näidatakse sellest hoolimata 3,6 megabitti. icon_biggrin.gif
Samas tegelik kiirus on 50 kilobiti ringis, nii nagu ka see olema peab 100 kroonise internetipaketi korral.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 22.09.2009 18:27:02 vasta tsitaadiga

No ma mõtlen rohkem mingi faili tõmbamisel saadavat reaalset kiirust. Ega need piigid suurt midagi anna. Samas niisama surfamiseks on sellest kiirusest tegelikult küllalt.

Tray kiiruse all ma mõtlengi seda, et see on teoreetiline max, mida modem toetab ja mille ta serveriga suurima võimalikuna kokku lepib. Et seal mul pudelikaela ei ole. Samas mõnel, kel on vaid 3G toega telefon, võib seal näidatav 384 kb/s ka reaalseks laeks jääda.

Sel 99- või 100-kroonisel paketil on Elisa poolt nüüd reaalselt ka 50 kb/s kiirusepiiraja peal? Kui ise viimati seda kasutasin, sai küll veel nii palju, kui torust tuli. icon_razz.gif
tagasi üles
Joel
HV kasutaja

sõnum 01.10.2009 10:02:04 vasta tsitaadiga

Tere

Usun, et mu postitus on õiges teemas. Puudutab Elisa m-internetti üle nende pakutava Huawei modemi.

Nimelt peale formatit ja puhast Windowsi installeerimist ei tunne arvuti ära nimetatud modemit. Kui modem arvuti külge ühendada tunneb arvuti ära selle kui mälupulga, laseb avada ja installeerida sealt pealt oma draiverid, aga tarkvara käivitudes ütleb "No mobile devices connected".

Operatsioonisüsteemiks Windows XP Pro Sp3 ja modem ise selline:

Oskab keegi pakkuda milles probleem võib olla, millele tähelepanu pöörata vms?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
nymmik
HV kasutaja

sõnum 01.10.2009 12:09:09 vasta tsitaadiga

Joel kirjutas:
Tere

Usun, et mu postitus on õiges teemas. Puudutab Elisa m-internetti üle nende pakutava Huawei modemi.

Nimelt peale formatit ja puhast Windowsi installeerimist ei tunne arvuti ära nimetatud modemit. Kui modem arvuti külge ühendada tunneb arvuti ära selle kui mälupulga, laseb avada ja installeerida sealt pealt oma draiverid, aga tarkvara käivitudes ütleb "No mobile devices connected".

Operatsioonisüsteemiks Windows XP Pro Sp3 ja modem ise selline:

Oskab keegi pakkuda milles probleem võib olla, millele tähelepanu pöörata vms?

Ei usu et päris õiges teemas, sest probleem on sul riistvara ühendamises.
Proovi erinevaid USB porte, arvutit kui võimalik. Viimane variant on pöördu modemiga hooldusesse ja lasta uuem FW peale.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 05.10.2009 20:59:01 vasta tsitaadiga

täisside paketi variant, et saab juurde võtta 15GB m-interneti tasuta koos netipulgaga, kas see pakkumine on kadunud nüüd? enne oli seda suht raske leida, nüüd ei leia üldse enam üles.
AKE
HV kasutaja

sõnum 06.10.2009 13:22:07 vasta tsitaadiga

Netipulga renditasu 0.- krooni on Elisa 400 paketi hinnakirjas, koduinterneti sektoris:
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/Taisside/Vali-sobiv-pakett

Tasuta kaasa saab netipulga M-Internet 349 liitumisel.
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pakkumised/213/Elisast-saad-netipulga-voi-andmesidekaardi-taiesti-tasuta
tagasi üles
overgrow
HV kasutaja
overgrow

sõnum 07.10.2009 10:29:37 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif

viimati muutis overgrow 17.02.2010 17:38:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 2 :: 16
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 11.10.2009 16:31:21 vasta tsitaadiga

Nüüd, kui foorumis on juba Elisa vennad ka tööl siis ei tea kui seaduslik järgmine jutt on.
Aga kas keegi saaks mulle anda lingi (olen mitmeid kordi guugeldanud) firmware Huawei E272'le. Nimelt modem arvab, et ta on CD seade mitte mälupulk ning netis ei tundu kuskil olevat sellele firmwaret. Tahaks kasutada seda modemit teises võrgus kuid Vodafone on piirangud peale pannud.
Siiski, Elisal vist on MASU ning pidevalt sööb oma sõnu. Võru linna pole 3G võrku nii pea oodata, lubati selle aasta alguseks, siis keskpaigaks ja ma viimati helistasin öeldi, et nad ei tea ja ajasid mingit soga.
overgrow, räägi seda ka, enda arvates on mul mitu korda üle 3gb maht läinud kuid hinnale pole midagi juurde lisatud. Juhus või lihtsalt on see tühipaljas jutt, et iga järgnev mb on 5.- ?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 11.10.2009 16:33:59 vasta tsitaadiga

kuule ma elan 15km tallinna piirist ja mul pole ka 3G võrku
rex
HV Guru
rex

sõnum 11.10.2009 16:48:39 vasta tsitaadiga

Priidik199 kirjutas:
Nimelt modem arvab, et ta on CD seade mitte mälupulk ning netis ei tundu kuskil olevat sellele firmwaret. Tahaks kasutada seda modemit teises võrgus kuid Vodafone on piirangud peale pannud.

Lase tal algul kõik ilusti ära installida (VMC + driver), pärast seda lase add-remove programs'i alt VMC maha ja tee restart. Kui nüüd uuesti VMC installi pakub, vajuta "accept" asemel "decline". Modem aga on pärast seda ka ilusti kasutatav. New connection wizard lahti ja tuld! icon_wink.gif
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 11.10.2009 16:51:27 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
kuule ma elan 15km tallinna piirist ja mul pole ka 3G võrku

Sa elad 15km kaugemal. Ma elan kesklinnas. Pigem luuakse 3G võrk linnadesse, seejärel kuskile maale..
Konkurentidel EMT'l ja Tele2'l on olemas.

rex kirjutas:
Priidik199 kirjutas:
Nimelt modem arvab, et ta on CD seade mitte mälupulk ning netis ei tundu kuskil olevat sellele firmwaret. Tahaks kasutada seda modemit teises võrgus kuid Vodafone on piirangud peale pannud.

Lase tal algul kõik ilusti ära installida (VMC + driver), pärast seda lase add-remove programs'i alt VMC maha ja tee restart. Kui nüüd uuesti VMC installi pakub, vajuta "accept" asemel "decline". Modem aga on pärast seda ka ilusti kasutatav. New connection wizard lahti ja tuld! icon_wink.gif

Tänud! Just seda mul vaja oligi! thumbs_up.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.10.2009 19:52:54 vasta tsitaadiga

Väike ääremärkus: 3G võib vabalt juurde tahta lisa(väli)antenni, kuna tema sageused võivad sumbuda igasuguste takistuste tõttu.

Igatahes on, Tele2 võrgus müüdaval, Huawei-USB-pulgal täiesti olemas pesa, millesse saab 3G-lisaantenni külge panna.

Ja selliseid 3G antenne müüb, näiteks, Tehnoturg. Samuti on need ka täiesti ELFA-kataloogis olemas.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 11.10.2009 20:17:07 vasta tsitaadiga

nii ta on. levi ja kiirusomadusi parandab isegi tavaline vanakooli "autoantenn" kui see vastava vahetükiga sinna Huaweii külge panna. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
Priidik199
HV kasutaja
Priidik199

sõnum 11.10.2009 20:41:50 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Väike ääremärkus: 3G võib vabalt juurde tahta lisa(väli)antenni, kuna tema sageused võivad sumbuda igasuguste takistuste tõttu.

Igatahes on, Tele2 võrgus müüdaval, Huawei-USB-pulgal täiesti olemas pesa, millesse saab 3G-lisaantenni külge panna.

Ja selliseid 3G antenne müüb, näiteks, Tehnoturg. Samuti on need ka täiesti ELFA-kataloogis olemas.

Sellisel modemil kahjuks pole antenni pesa, lahtikruvimisega võib jälle garantii plehku panna. icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.