Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
11.10.2009 00:51:48
|
|
|
mnjah sellele tondile ikka kaitse ehet ei leidnud aga selle sõrmusega oli küll hea nali (leidsin pärlid minnes suht kaardi teise otsast põhja poole)... are you sure... isn't it precious ...
siia maani hüppan ringi algsete hilpudega, kaitseks suur kilp ja tavaline terav, isetehtud mõõk. Kärab küll
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
11.10.2009 01:29:30
|
|
|
angel, ma ostsin enne hunter armori saamist worker clothes, mis oli täiesti mõttetu ost tol hetkel, seda ei läinud üldse vaja et questiliinis lihtsamini edasi jõuda, vaja oli lihtsalt veidi kannatust.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
11.10.2009 06:11:38
|
|
|
Kas keegi on jõudnud juba maagiat proovida? Ise level2, otsin cristal disce, seljas röövlitebande armor. On üldse pointi maagi suunas areneda või pigem jätkata strenghti pumpamisega?
Gothic 1/2/night of the ravenis vähemalt oli lõpupoole maag praktiliselt kõikvõimas, ühe tuumaplahvatusega lõi platsi warrior orkidest puhtaks. Ime et kuskile questi uraaniumit otsima ei saadetud. Siin Risenis aga vend vehib ainult mõõgaga, suure hädaga saab orkile pasunasse antud.
_________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus. |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
11.10.2009 06:43:40
|
|
|
mis orkidest siin pidevalt juttu tehakse..? ma orke siin mängus pole vist mitte ühtegi näinud...OGRE ehk?
magic missile spell max peale aretada siis see on ülivõimas ja palju efektiivsem kui vibu ja melee kokku, paraku kui tahad kiirelt sinnani jõuda siis pead valima teise faktsiooni ja melee efektiivsusest loobuma... see tähendab seda et poole mängu vältel oled absoluutne peksukott ja terve saare rotim tegelane, kuid kui magic missile on juba normaalselt kõrge siis tapad vähese vaevaga ükskõik mis looma kes sulle teepeal vastu tuleb... olgu siis see ashbeast või mingi muu monstrum.
kes üübermeidzerpwnerowner ei taha olla võib seda ice blast jura ja melee/range hübriidi aretada, osad vastased lased jääkujudeks et lihtsam võidelda oleks. spelle on tegelikult rohkem, igasugused fireball inferno asjad, aga need imevad maanat nii et ise tihti neid kasutada ei ole tahtnud.
ma muidugi teoretiseerin siin, ise hübriidi pole teinud, kui see heaks mooduseks osutub siis proovin ise kah järgi.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
11.10.2009 10:35:46
|
|
|
Ogred jah, nood on lollid humanoidid, Orcidel on mingisugunegi intelligentsus kah, keda risenis ei kohanud. Siiski peaks tõesti nentima, et vastased lähevad mingil määral vääga lihtsaks jah lõpuks, Gothic 3-s võib tavaline goblin shaman oma fire spelliga su ikka mättasse ajada juba enne kui talle kohalegi jooksed, isegi kui lvl 40 oled
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
11.10.2009 12:00:12
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
mis orkidest siin pidevalt juttu tehakse..? ma orke siin mängus pole vist mitte ühtegi näinud...OGRE ehk?
magic missile spell max peale aretada siis see on ülivõimas ja palju efektiivsem kui vibu ja melee kokku, paraku kui tahad kiirelt sinnani jõuda siis pead valima teise faktsiooni ja melee efektiivsusest loobuma... see tähendab seda et poole mängu vältel oled absoluutne peksukott ja terve saare rotim tegelane, kuid kui magic missile on juba normaalselt kõrge siis tapad vähese vaevaga ükskõik mis looma kes sulle teepeal vastu tuleb... olgu siis see ashbeast või mingi muu monstrum.
kes üübermeidzerpwnerowner ei taha olla võib seda ice blast jura ja melee/range hübriidi aretada, osad vastased lased jääkujudeks et lihtsam võidelda oleks. spelle on tegelikult rohkem, igasugused fireball inferno asjad, aga need imevad maanat nii et ise tihti neid kasutada ei ole tahtnud.
ma muidugi teoretiseerin siin, ise hübriidi pole teinud, kui see heaks mooduseks osutub siis proovin ise kah järgi. |
Tegelt on ainult 3 spelli või noh cristalli... fireball, missile ja frost. Ise olen fireballi kuskile poolepeale arendanud.
Spoiler 
Kuna ühe diski parandamiseks oli vaja kristall anda siis andsin missile oma ära :/ ja nüüd ei leia kuskilt, frosti pole ka veel saanud kuna ma ei raatsinud talle 1000 kulda anda
Ise olen Chapter 3 muidu juba, noh eks näis. Kohati oled jah peksu poiss. Üksi on suht raske kellegi vastu saada, ma kasutan pidevalt seda fredi siis saab maagiat kasutada kui nood teda ründavad jne. Aga kokkuvõtteks väike pettumus kuna maagia on selles mängus suht nõrk, see suhtes et mingi 3 main powerit aint (neid scrolle võivad kõik kasutada ja need saavad otsa ka )
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek.M
HV vaatleja
|
11.10.2009 12:04:17
|
|
|
Kui sul Sealid on õpitud võid sa neid ruune niisama ka kasutada, millega scrolle teed. Mina olen vähemalt nii aru saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
11.10.2009 12:11:08
|
|
|
Marek.M kirjutas: |
Kui sul Sealid on õpitud võid sa neid ruune niisama ka kasutada, millega scrolle teed. Mina olen vähemalt nii aru saanud. |
mul on seal lvl2 kohe on lvl3 ka.. ei siis on päris hea ju peab proovima
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
11.10.2009 16:16:40
|
|
|
Vist juba klassikaline küsimus - kust leida Crystal Disc nr 3 ehk kus asub "Temple to the east"? Quest-kaardi peal näitab ainult Don Estebani, foorumitest lugesin et ka teistel selle leidmisega raskusi
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
11.10.2009 17:04:18
|
|
|
Kas nvidia poolt on mingi draiveriuuendus välja lastud, mis masendavalt halba framerate-i parandaks?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
11.10.2009 17:10:41
|
|
|
Prozer kirjutas: |
Vist juba klassikaline küsimus - kust leida Crystal Disc nr 3 ehk kus asub "Temple to the east"? Quest-kaardi peal näitab ainult Don Estebani, foorumitest lugesin et ka teistel selle leidmisega raskusi  |
Kas sa Doni ja tema käsilastega ikka oled rääkinud? Seal kambris istub mees nimega Finch või Fincher vms ja temaga rääkides saad uue questi ja map markeri.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
11.10.2009 17:16:26
|
|
|
Celos kirjutas: |
Prozer kirjutas: |
Vist juba klassikaline küsimus - kust leida Crystal Disc nr 3 ehk kus asub "Temple to the east"? Quest-kaardi peal näitab ainult Don Estebani, foorumitest lugesin et ka teistel selle leidmisega raskusi  |
Kas sa Doni ja tema käsilastega ikka oled rääkinud? Seal kambris istub mees nimega Finch või Fincher vms ja temaga rääkides saad uue questi ja map markeri. |
Tšekkasin üle, Fincheriga tõesti räägitud. Sama lugu Donniga - temalt sain questi 4 disci toomiseks, millest üks pidi asuma eastern excavation temples. Seda templit otsingi juba teist päeva tulutult ringi
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
11.10.2009 19:39:44
|
|
|
See tempel on Monastery lähedal. Mina läksin sinna selle hõljumis spelliga. Ülevalt kõrge mäe otsast laskusin alla. 1 Patty(oli vist selline nimi) isa questi haudadest asub seal samas templi lähedal. Youtubes on terve mängu walktrogh.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.10.2009 00:35:10
|
|
|
cristalli on jah kolm, aga ruunid on ju kah, millega saad unlimited koguses castida mingit spelli. attack spelle on rohkem kui 3...ma ühe ruuni sain eiteakustkohast... mingi AOE spell mis sadas taevast tulekerasid alla.
ja kuidas maagia nõrk on? kui magic missile mingi kasvõi 7 punkti peale teed siis see on juba nagu automaat, pew pew pew pew pew pew... vastased kukuvad ja sina kaotad iga lasuga ainult 5 manat... ma ütleks et see on pigem overpowered.
kui sa nõrkuse all mõtlesid seda et erinevaid damage spelle on suhteliselt vähe (tegelikult kõik vajalikud funktsioonid on nagu olemas mida maagialt oodata) siis jah, võiks olla rohkem erinevaid spelle. aga see mäng on ju ka konsoolidel... nende jaoks ei tohi ju asja liiga keeruliseks ajada.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
12.10.2009 11:29:35
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
ja kuidas maagia nõrk on? kui magic missile mingi kasvõi 7 punkti peale teed siis see on juba nagu automaat, pew pew pew pew pew pew... vastased kukuvad ja sina kaotad iga lasuga ainult 5 manat... ma ütleks et see on pigem overpowered.
kui sa nõrkuse all mõtlesid seda et erinevaid damage spelle on suhteliselt vähe (tegelikult kõik vajalikud funktsioonid on nagu olemas mida maagialt oodata) siis jah, võiks olla rohkem erinevaid spelle. aga see mäng on ju ka konsoolidel... nende jaoks ei tohi ju asja liiga keeruliseks ajada.  |
Nõus. Ise olin fire maag ja level 6 kristalliga polnud chapter kahes nt kuuene pakk black wolfe enam mingi probleem. Mafia, tead ikka, et liikumise pealt saab ka maagiat kasutada ja potione qbarile panna? Või oled lihtsalt mõõka/staffi vms treenind ja pole kristalli treenimiseks punkte enam?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raudkukk
HV vaatleja
|
12.10.2009 15:59:01
|
|
|
mäng on eepiline. nagu Gothic I (suur lemmik) aga graafika ja kõik muu tänapäevane.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.10.2009 16:00:40
|
|
|
... jookseb kah sama sittasti kui gothic 2 ja ka 3 alguses (lõpus saadi asi jooksma imo). Ehk siis täiesti sama mäng Võitlus on ainult mõnusalt korda tehtud... story, gameplay on tasemel nagu ikka.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
12.10.2009 16:44:19
|
|
|
angel kirjutas: |
... jookseb kah sama sittasti kui gothic 2 ja ka 3 alguses (lõpus saadi asi jooksma imo). Ehk siis täiesti sama mäng Võitlus on ainult mõnusalt korda tehtud... story, gameplay on tasemel nagu ikka. |
Sul nVidia kaart? Praegu on veel driveritega mingi jama, sest Ati peal jookseb see mäng kuuldatavasti väga hästi.
Nvidia kasutajad peaksid proovima vanemaid drivereid (178.xx oli vist). Teatud juhtudel on mäng sedasi tunduvalt paremini jooksma hakanud.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
12.10.2009 16:46:47
|
|
|
Isegi minu masinal jookseb see hästi.
Aga jah, optionis on kirjas et CTRL on Sneak, aga mul ei tee see nagu midagi ? Aru küll ei saa vähemalt
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
12.10.2009 17:10:20
|
|
|
madness kirjutas: |
Isegi minu masinal jookseb see hästi.
Aga jah, optionis on kirjas et CTRL on Sneak, aga mul ei tee see nagu midagi ? Aru küll ei saa vähemalt  |
Sa pead sneak oskuse kõigepealt õppima.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.10.2009 17:19:26
|
|
|
wrx123 kirjutas: |
... jookseb kah sama sittasti kui gothic 2 ja ka 3 alguses (lõpus saadi asi jooksma imo). Ehk siis täiesti sama mäng Võitlus on ainult mõnusalt korda tehtud... story, gameplay on tasemel nagu ikka. |
Sul nVidia kaart? Praegu on veel driveritega mingi jama, sest Ati peal jookseb see mäng kuuldatavasti väga hästi.
Nvidia kasutajad peaksid proovima vanemaid drivereid (178.xx oli vist). Teatud juhtudel on mäng sedasi tunduvalt paremini jooksma hakanud. |
eks ootan pätsi või siis nVidia uuendust. Oleneb kelle kala on. Kuigi oletan et mootori kala kuna kottik 2 jooksis mul minuteada isegi X1900 peal sitasti (ei mäleta enam mis kaart täpselt oli, või oli nvidia mingi võimekam kaart). Ja kui foorumist küsisin abi öeldi et pane vaate kaugus 0'i kuna see ongi asja omapära. Kottik 3'ega suht sama kala ainult nüüd kui uuema komuuni pätsiga mängida tundub OK olevat kõik.
Vanemaid drivereid kindlasti proovima ei hakka ja kas saakski... vanemates vist GTX285 tugi puudub ja siis ei saaks teisi mänge taguda.
Aga kuna mäng on piisavalt hea ja kaasa kiskuv siis elan selle 20 fps'i laksud üle ja vahest ka 11 fps'i latakad. Enamasti on fps üle 30'ne ehk siis kärab kah. Fallout3'e või Oblivioni käkki ei viitsinud isegi siis mängida kui fps oli stabiilselt üle 60'ne.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
12.10.2009 17:31:05
|
|
|
Kõik kiidavad... Vigu üldse ei märgata või siis pigistatakse silm vaikselt kinni. Tõde on aga kahjuks selline, et Gothic 3'ga võrreldes on Risen ikka valus konsoolikas. Kaart on naeruväärselt väike ja see annab teatud hetkel kõvasti tunda. Valmis on suudetud teha ainult üks linnake ja edasi-tagasi jooksutamist on mõttetult palju. Graafika on kohati päris kena, eriti öösel äikese ajal, aga kuna tegevus toimub saarel, siis vaheldus puudub. Gothic 3 üllatas liivase kõrbe ja lumise metsaga, Risen ei üllata absoluutselt mitte millegagi. NPC'd näevad endiselt jubedad ja ühesugused välja, naised meenutavad kaelkirjakuid. Menüüd on niivõrd sünge mängu kohta harjumatult värvikirevad ja lihtpärased. Story on tüüpiline, pastakast välja imetud RPG jama, mis saab õnneks suhteliselt kiiresti läbi.
Positiivne on see, et peategelane oskab rääkida ja seekord on suudetud isegi päris korralikud näitlejad palgata. Heli ja atmosfäär on Piranha mängudes alati hästi õnnestunud. Kleptomaanid võivad samuti rõõmustada, sest igasugust sodi, mida üles korjata, on jällegi kõik kohad kenasti täis topitud.
Otsus teha konsooliversioon seadis kahjuks päris karmid piirangud ja sellest on kahju. Oleks võinud tulla päris võimas mäng...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
12.10.2009 17:33:56
|
|
|
dstar, see maailm on suhteline, ise olen ka nördinud et maailm tilluke, kuid mõni siin eespool vingus samas, et just gothic 3 on mõttetult suure maailmaga ja risenis just paras. Aga kui vaadata üldse selle aasta mänge, siis küsida võiks et mis paremat siis see aasta üldse välja tuli ? Ei meenu küll mitte kui midagi, tühjus valitseb mängumaailmas.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
12.10.2009 17:42:48
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Aga kui vaadata üldse selle aasta mänge, siis küsida võiks et mis paremat siis see aasta üldse välja tuli ? Ei meenu küll mitte kui midagi, tühjus valitseb mängumaailmas. |
Loodetavasti on head mängud alles tulemas (mass effect 2, dragon age - seni pole Bioware ühtegi halba mängu välja andnud).
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.10.2009 17:58:19
|
|
|
eks ootan pätsi või siis nVidia uuendust. Oleneb kelle kala on. Kuigi oletan et mootori kala kuna kottik 2 jooksis mul minuteada isegi X1900 peal sitasti (ei mäleta enam mis kaart täpselt oli, või oli nvidia mingi võimekam kaart). Ja kui foorumist küsisin abi öeldi et pane vaate kaugus 0'i kuna see ongi asja omapära. Kottik 3'ega suht sama kala ainult nüüd kui uuema komuuni pätsiga mängida tundub OK olevat kõik. |
pakuksin pigem, et asi kinni selles, et ei ole pela alguses nvidia logo
täpselt nagu ati ei toimi crysises
ainus vahe on see, et ati ei promo risenit
dstar kirjutas: |
naised meenutavad kaelkirjakuid. |
siin peaks maitseeelistused naiste osas kõrvale jätma, sest näiteks mina küll ei pea lugu kaelata või tugevate õlgadega naistest
kaelapikkus on täpselt proportsioonis
wrx123 kirjutas: |
heretic666 kirjutas: |
Aga kui vaadata üldse selle aasta mänge, siis küsida võiks et mis paremat siis see aasta üldse välja tuli ? Ei meenu küll mitte kui midagi, tühjus valitseb mängumaailmas. |
Loodetavasti on head mängud alles tulemas (mass effect 2, dragon age - seni pole Bioware ühtegi halba mängu välja andnud). |
mass effect oli PC'le küll kahtlase väärtusega
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |