praegune kellaaeg 26.06.2025 00:24:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
10.10.2009 19:53:37
Mindmap tarkvara (filmide põhjal) |
|
|
Kas on sellist lihtsat Mindmap tarkvara nagu filmides on. Ühesõnaga leht on piiramatult suur. saab sinna ilusti kirjutada suvalisse kohta. Ühendada neid suvaliselt ja lihtsalt joone tõmmates. siis kui vaja siis saab seda hiire alla hoides ära nihutada. Samuti ei tohi võtta arvutilt palju ressursi. Joonistus laud nagu alvelaevades on kasutusel läbipaistev klaas.
Kas keegi sai aru, mida pean silmas. Filmides inimesed teevad neid liigutusi kätega kus lohistavad ühtesi osi ühte kohta ja teisi teisse. Ei tule meelde praegu, kus filmides seda nägin.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.10.2009 21:18:14
|
|
|
Ma pole ise seda kasutanud, aga võib-olla VUE (Visual Understanding Environment) vastab mingil määral sinu nõudmistele
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.10.2009 22:41:36
|
|
|
Andium, mõtled neid vidinaid nagu Minority Reportis või 50 Centi videos "Ayo Technology"?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.10.2009 02:26:00
|
|
|
Betamax, Täpselt, kuidas seda nimetakse?
Dogbert, ma uuring kohe järgi, paistab olevat just see.
Ma muidu enne kasutasin Mindjet aga kui palju asju seal siis hakkab arvuti aeglaseks minema.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|