Oskab keegi öelda miks ma ei saa Hitachi feature toolsi flopile lasta Vista all.Peksab mingit errorit,et ei saa kirjutada sellele flopile?
Olen proovinud mitut diski.Versiooniks 2.12 _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
seek: 0,2ms
minimum read: 75,8MB/s
max read: 97,5MB/s
average read: 85,3MB/s
Write testi ei saanud teha kahjuks, mul ilmselt "vale" HD Tachi versioon.
Ja mainida tuleb veel, et emaplaadil on SATA 1, mis siin magusamad palad ära lõikab Varsti saan SATA 2 omava platega uuesti lasta. _________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
tiitise, Villu ei ütle hektel enam midagi
Aga kettad võiksid küll avaldada, muidu puhtalt kiirusega siin veel uhkustada ei saa. _________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB
Muidugi avaldan, lihtsal töö tegemise käigus unustasin andmed lisada, vabandused :/
Tegemist siis kahe WD VelociRaptor kettaga (WD1500HLFS)
Mis on raidi topitud (stripe) ja kontrolleriks Intel(R) ICH8R/ICH9R SATA RAID
Ma olen märganud, et HDTach ei oska kiireid kettaid mõõta, eriti SSD-ga jääb ta hätta.
SSD puhul võib tulemus sõltuda mobost (lõunasillast-kiibist selle ja ketta vahel, PCI-E kiirusest kah)
Selline tulemus oli mul Intel X25-M 80GB@Gigabyte P45-Extreme:
Kaks Western Digital Caviar GP WD10EADS 1TB.
Imelik on see, et ühel on read teisest ~10MB/s kiirem
Kusjuures see kiirem ketas on teisest ka tunduvalt vaiksem
Mu uued Seagated siis Otsustasin mitte RAID 0 panna, nii igaksjuhuks.
• 2x1,5Tb Seagate ST31500341AS 300MB/s, 32Mb, Sata II
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.