Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Steff.
Kreisi kasutaja

|
02.10.2009 18:29:48
|
|
|
Nu, Proovi .zip > .sis või .sisx mõnelpuhul peaks sellest piisama. Või hoopis .jar
Ehk muudad faili laiendi ära.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
02.10.2009 19:01:17
|
|
|
nii sis kui sisx'ga avab ikka google mapsi
jarina töötas
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
02.10.2009 20:01:42
|
|
|
pokerhentz kirjutas: |
tere!
lasin endale mingi mängu nimega dungeon quest vms.. peale...
mäng ise tööle ie hakanudki ainult keeras mobla pekki
niisiis, et galerii on täis mingeid selle mängu tekitatud saasta, mida ei saa eemaldada(mängu juba eemaldasin)
et siis kas keegi teab kuidas seda saasta saaks eemaldada?
aitäh |
Mark all, ja need mida alles tahad hoida unmarkid..
Või tõmbad enne arvutisse ja kustutad terve galerii puhtaks.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
pokerhentz
HV vaatleja
|
02.10.2009 23:10:05
|
|
|
kahjuks peab vist reseti tegema
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.10.2009 22:42:11
|
|
|
kõnede salvestaja on olemas, mul vahepeal oli see isegi peal, nime hetkel küll ei mäleta, aga ipmart foorumist võid otsida, sealt ma igatahes leidsin. Hästi funkas pealegi
aga vot selle moonutaja kohta ei oska ma midagi kahjuks öelda
Poleks paha seda ka ise omada
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
05.10.2009 14:42:24
|
|
|
Ei toeta
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
05.10.2009 18:56:53
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Ei toeta |
ise tulid sellele ideele? või on anda mingi link? Jutt oli et enamus tavalist gps signaali toetavad seadmed peaks ka uut toetama.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sfxw
HV vaatleja
|
05.10.2009 23:07:43
|
|
|
silver010 kirjutas: |
silver010 kirjutas: |
kas sellist asja ei eksisteeri sellele telefonile nagu mingi hea programm millega saaks kõnesid salvestada või häält moonutada kõneajal? |
bump, usun, et teisigi huvitaks  |
Salvestamiseks Alon MP3 Dictaphone - saab jätta taustale tööle ja kui kõne tuleb või välja helistad hakkab proge tööle, salvestab mõlemad osapooled. Niisama diktofonina ka ok!(.mp3 formaat ja salvestada saad niikaua kuni mälus ruumi, telefoni enda salvestaja lubas vist tunni, millest jäi väheks kuna loengud teadupärast >1,5h)
|
|
tagasi üles |
|
 |
dj
HV vaatleja
|
05.10.2009 23:10:19
|
|
|
Kellel tagumise kaane sees see pliiatsit hoidev niblakas on ära murdunud või murdumas, siis natukene liimi ja parem kui uus. Sobib väga hästi EPO või muu epoksiitliim. Kellel veel see terve on, siis soovitaks ennetada murdumist ja liimiga natukene seda jubinat tugevamaks disainida. Selle pärast ei ole mõtet uut kaant küll ostma hakata...uuel kiirelt sama viga avaldub.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
06.10.2009 10:07:59
|
|
|
dj kirjutas: |
Kellel tagumise kaane sees see pliiatsit hoidev niblakas on ära murdunud või murdumas, siis natukene liimi ja parem kui uus. Sobib väga hästi EPO või muu epoksiitliim. Kellel veel see terve on, siis soovitaks ennetada murdumist ja liimiga natukene seda jubinat tugevamaks disainida. Selle pärast ei ole mõtet uut kaant küll ostma hakata...uuel kiirelt sama viga avaldub. |
Kas siis nokia teenindus seda ilma rahata ei vahetagi?
PROBLEEM: Mul kadus täna taustalt ära kalender. noh et tausta peal enam ei näitagi järgmiseid kalendrikirjeid. Oskab keegi aidata?
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.10.2009 10:23:12
|
|
|
PROBLEEM: Mul kadus täna taustalt ära kalender. noh et tausta peal enam ei näitagi järgmiseid kalendrikirjeid. Oskab keegi aidata? |
Seaded...isiklik...avakuva...uuesti avakuva ja siis on linnukesed asjadel ees, et mida näidata ekraanil. Äkki sealt linnuke kalendri eest ära sul.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
06.10.2009 10:38:12
|
|
|
PROBLEEM: Mul kadus täna taustalt ära kalender. noh et tausta peal enam ei näitagi järgmiseid kalendrikirjeid. Oskab keegi aidata? |
Seaded...isiklik...avakuva...uuesti avakuva ja siis on linnukesed asjadel ees, et mida näidata ekraanil. Äkki sealt linnuke kalendri eest ära sul. |
mul on seal ainult sellised valikud: otseteed, otsi, muusikapleier, raadio........ei olegi kalendrit. aga eelmisel nädalal veel näitas taustal.
He refused. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.10.2009 11:46:49
|
|
|
evald112 kirjutas: |
Seaded...isiklik...avakuva...uuesti avakuva ja siis on linnukesed asjadel ees, et mida näidata ekraanil. Äkki sealt linnuke kalendri eest ära sul. |
mul on seal ainult sellised valikud: otseteed, otsi, muusikapleier, raadio........ei olegi kalendrit. aga eelmisel nädalal veel näitas taustal. |
Äkki sul on muudetud avakuva teema "tavaliseks"? Siis ei näita esilehel ühtegi asja kaasaarvatud kalendrit.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
06.10.2009 13:19:18
|
|
|
mul on seal ainult sellised valikud: otseteed, otsi, muusikapleier, raadio........ei olegi kalendrit. aga eelmisel nädalal veel näitas taustal. |
Äkki sul on muudetud avakuva teema "tavaliseks"? Siis ei näita esilehel ühtegi asja kaasaarvatud kalendrit. |
otseteeriba ees on linnuke
He refused. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.10.2009 13:41:47
|
|
|
Siis ei tea kahjuks rohkem miskit pakkuda. Reset äkki.
Lae alla kaudu on "Ovi store" uuendus saada, kui kedagi peaks see huvitama.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
dj
HV vaatleja
|
06.10.2009 16:29:14
|
|
|
Kellel tagumise kaane sees see pliiatsit hoidev niblakas on ära murdunud või murdumas, siis natukene liimi ja parem kui uus. Sobib väga hästi EPO või muu epoksiitliim. Kellel veel see terve on, siis soovitaks ennetada murdumist ja liimiga natukene seda jubinat tugevamaks disainida. Selle pärast ei ole mõtet uut kaant küll ostma hakata...uuel kiirelt sama viga avaldub. |
Kas siis nokia teenindus seda ilma rahata ei vahetagi?
|
Selle pärast ei viitsi teenindusse minnagi, et panevad mulle samasuguse jama sinna asemele. Selle niblaka ehitus on selline, et see ei saagi pikalt kesta... pigem teen enda jaoks selle ise jäädavalt korda.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
06.10.2009 16:44:53
|
|
|
peale pliiatsi vahetust on asi jälle tihkem ja tugevamalt pesas kinni, ehk siis minu puhul kulus ära pliiats, mitte see niblakas.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Makux
HV kasutaja
|
08.10.2009 17:43:14
|
|
|
Mul siuke jama, et kui telefoni keeran landscape asendisse, siis kipub ta ennast välja lülitama. Eriti kiiresti lülitab välja, kui teda landscape modis raputada. Muidu poleks midagi, aga kui telefon taskus on ja istun, siis lülitab välja. Peab vist garantiisse viima?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
08.10.2009 18:21:47
|
|
|
Makux kirjutas: |
Mul siuke jama, et kui telefoni keeran landscape asendisse, siis kipub ta ennast välja lülitama. Eriti kiiresti lülitab välja, kui teda landscape modis raputada. Muidu poleks midagi, aga kui telefon taskus on ja istun, siis lülitab välja. Peab vist garantiisse viima?  |
Soft kõige uuem? Enne garantiid võid veel reseti ka proovida.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
08.10.2009 19:01:23
|
|
|
Mul ikka akuga probleeme, kaks laadimist pidas 5 päeva kõige uuema softiga, nüüd jälle järgmine päev tühi
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
insane
Piiratud kasutaja

|
08.10.2009 19:42:42
|
|
|
Mul mingi jama telefoniga, jookseb tihti kokku... Enivei tahaks "hard reset-i" teha aga kuna palju programme raske vaevaga peale pandud ei tahaks neid otsast peale installida.
Siit siis küsimus, et kui teen telefonile full backupi arvutisse, siis telefonile hard resa ja peale seda arvutist restore telefonile kas siis on kõik nagu enne? (proged, numbrid, sõnumid seaded jne..)
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Makux
HV kasutaja
|
09.10.2009 15:17:04
|
|
|
insane kirjutas: |
Mul mingi jama telefoniga, jookseb tihti kokku... Enivei tahaks "hard reset-i" teha aga kuna palju programme raske vaevaga peale pandud ei tahaks neid otsast peale installida.
Siit siis küsimus, et kui teen telefonile full backupi arvutisse, siis telefonile hard resa ja peale seda arvutist restore telefonile kas siis on kõik nagu enne? (proged, numbrid, sõnumid seaded jne..) |
Huvitaks sama asi...
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
09.10.2009 16:04:52
|
|
|
Suure tõenäosusega põhjustab seda kokkujooksmist mingi mitte ühilduv proge seega kui peale full back-upi full restore teed istud ikka sama jama otsas...
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
zuzizew
HV kasutaja

|
11.10.2009 02:07:46
|
|
|
oleks soov oma nokia 5800 kasutada veebikaamerana, otsisin netist õpetusi, kuid miskit asjalikku ei leidnud. tahaks ühenduse luua USB abil.. kuid pole leidnud siiamaani programmi selleks. üks õpetus oli enamvähem loetav ja teostatav.. aga seal ei mainitud millist reziimi valida kui ühendan USB kaudu telefoni, et veebikat kasutada.. olge head, andke nõU
|
|
tagasi üles |
|
 |
|