Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
koby
HV kasutaja

|
13.03.2009 19:14:29
wifi kadunud ruuteril |
|
|
Tere
tõstsin natuke tuba ringi ja kui ruuteri tagasi ühendasin võrku siis wifit ei ole enam, äkki keegi oskab tarka nõu anda. Juhtmega tuleb nett ilusti arvutisse.
Ruuteriks siis lynksys wrt300n (Firmware Version: 2.00.20).
Kes suudaks vea deagnoosida, mul mõistus otsas ja juhtmeotsas ei tahaks ka rippuda koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
13.03.2009 22:00:33
|
|
|
Wireless SSID Broadcast on Enabled
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
14.03.2009 10:33:32
|
|
|
"SSID broadcast enabled" näitab et AP-le on lubatud traadita võrgu nime eetrisse saata - siis, kui ta töötab. Aga see punkt ei pane saatjat tööle ega seisma.
Ma prooviks esimese asjana kindlaks teha, kumb pool lingist traadivabalt ei tööta - kas AP või arvuti, sealt vaataks edasi. Kas naabri wifi paistab või kas mõni teine masin su AP-d näeb?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
14.03.2009 10:47:45
|
|
|
ja kindlasti tasuks ka minutiks toide tagant ära võtta
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
14.03.2009 12:04:51
|
|
|
nuhk kirjutas: |
"SSID broadcast enabled" näitab et AP-le on lubatud traadita võrgu nime eetrisse saata - siis, kui ta töötab. Aga see punkt ei pane saatjat tööle ega seisma.
Ma prooviks esimese asjana kindlaks teha, kumb pool lingist traadivabalt ei tööta - kas AP või arvuti, sealt vaataks edasi. Kas naabri wifi paistab või kas mõni teine masin su AP-d näeb? |
naabrite wifisi näen ehk siis viga läpakas ei saa olla. Enda wifit ei näe ja iPhon ka ei leia, ehk siis viga ikka ruuteris
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
14.03.2009 12:16:57
|
|
|
Ega sa vahepeal pole teist wifi haldamise rakendus arvutisse installeerinud? Kui toa ümber paigutasid, siis kontrolli, ega Wifi ruuteri lähedal pole mingeid hulle magnetilisi/kiirgavaid (nt mikroahi, kõlar - subwoofer jne asju). Need võtavad ka tavaliselt Wifi maha.
Aga tee kindlasti ruuterile restart.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
17.03.2009 16:27:51
|
|
|
ei ole midagi installinud. Ainuke mis muutus et nüüd keskus tal lähedal, aga kahtlen et selles jama, sama s ei tee tüli proovida korra tõsta eemale
sai siis eile möllatud selle ruuteriga päev läbi ja mis välja tuli et adapter on vigane ja pannes teise taha hakkab kõik kohe tööle korralikult. Vat milline lahend siis. Lõpp hea kõik hea
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.05.2009 11:40:35
|
|
|
Jagad äkki natuke 300N kogemusi. Otsin hetkel mida osta endale koju.
WRT54G ja 54GL olen varasemalt kogenud, nüüd natuke isu N proovida.
... ja võibolla DD-WRT peale lükata.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
xjan
HV vaatleja
|
04.10.2009 22:51:48
|
|
|
Mul sama mure järsku tekkinud, et WRT300N-l (ver2.0) wifi ei püsi. Varem oli kõik ok, nüüd hakanud jamama - ruuterile restarti tehes natuke aega toimetab, siis sureb ära ja enam WIFI võrku ei leia, aitab ainult kui saba välja tõmmata.
Uusi läpakaid, muid seadmeid pole, samuti pole muutnud ruuteri asukohta. Erinevaid kanaleid olen proovinud - sama seis, midagi muud ei ole näppinud st. orig. firmware 2.00.17 jne. Toimetas aastaid, kuid nüüd sa kuukese jamab ja aina hullemaks justkui läheks. Teises teemas (https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=289417&highlight=wrt300n) soovitatud beacon interval=50 ja RTS Threshold = 2304, Fragmentation Threshold = 2304 seadeid olen ka proovinud.
Prooviks võiks ka katsetada teist adapterit, aga seda mul pole. Midagi veel tsekkida? Diagnostic log ei näita muffigi kasulikku. Kui hangub siis vilgutab kõiki LAN tulesid ja siis ülejäänusid. Selle veateate kohta ma ka inffi ei ole leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|