Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TechZone
HV kasutaja

|
28.09.2003 23:21:16
|
|
|
ma kasutan platinum cd toorikuid.. ei kurda millegi üle.. kasutan selle filma nii cd-r klui ka cd-rw'd ning positiivsed kogemused!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhuslik
HV kasutaja
|
28.09.2003 23:35:35
Noo jah |
|
|
Ons kellelgi nagu oidu kirjutada ka sellest kelle poolt on see toorik tehtud(TDK;VERBATIM jne...). u. 2a tagasi kirjutasin no-name CD-R'idele miskeid asju mida oli kiiresti vaja säilitada ja neid oli palju. Tooriku tootjaks andis CDR Identifer Taiyo Yuden. Ükski neist pole tänapäevani surnud. Uba selles, et näiteks Plextori CD ja DVD toorikud on just see firma teinud. Olen kohanud ka TDK'd,Verbatimi ja mingisugseid veel. Platinium'i 52x on üldjuhul Ritek(type 7). Ehk läheneks asjale sellest vaatenurgast. Nimi ei maksa midagi kui tootjat ei ole õige.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunstore
HV kasutaja

|
29.09.2003 20:37:40
|
|
|
JL kirjutas: |
Basf - hõbe ja kollakasroheline salvestuspind - salvestuspoolelele on 3 plaadil tekkinud nii u 5mm dimeetriga tumedada laigud - neid plaate ei mängi
HP, erinevad, nii sinise kui kollase põhjaga - OK |
Kõige vanematest plaatidest-
noname- u. 4, 5 a.vana - vaatan karpi- ja WTF? töökiht osaliselt lahti tulnud... bye- bye...
HP, kollakasrohelise põhjaga- 4 a. vana- keskosa lähedal (algusepoole) 2-3mm läbimõõduga laigud- 5 faili ei loe välja.
Basf- u. 2 a. vana - samuti laigud, 5-6 faili ei loe välja (erinevate masinatega erinev tulemus)
BenQ- 2 a. vana - varastati ennem ära, kui proovida jõudsin (kuid olen negatiivset kriitikat nende toorikute kohta kuulnud)
TDK, Verbatim, Sony, Fujifilm, Traxdata, Maxell, Pioneer, Philips - vanust 2,5a. kuini eilseni- pole probleeme olnud
Kõigil eelnevatel plaatidel mp3' d
Ja üks 2001 dets. ostetud- salvestatud Aceri plaat muusikaga krõpsub mõnes kohas (algallikas ei krõpsunud ja plaadil mingeid täppe ega kriime näha ei ole)
Mõned Acme plaadid on kah filmidega- loeb välja küll, aga mõtleb ja plõksutab ennem maru kaua...
Niipalju siis minu kogemustest - Ah- jaa, Basf' i toorikut näitas Neroga kaasas olev jubin kah Aceri omana millegipärast...
_________________ Alla 2,4 GHz masinaid kõlbab kah kasutada
SS:/O: PCMCIA pessa USB kaardi. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
29.09.2003 20:41:31
|
|
|
täna ostsin mingeid väga huvitavaid tdk toorikuid - labeli sees on selline piklik auk, mille kaudu saab vaadata seda, mida oled plaadile markeriga kirjutanud. kestad kah sellised vahvad roosad.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
29.09.2003 21:39:56
|
|
|
teadmamees kirjutas: |
täna ostsin mingeid väga huvitavaid tdk toorikuid - labeli sees on selline piklik auk, mille kaudu saab vaadata seda, mida oled plaadile markeriga kirjutanud. kestad kah sellised vahvad roosad. |
Need odavamad TDKd on (vähemalt mul olid) Ritekid ehk siis täpselt samad, mis Platinum toorikud ainult kõrgema hinnaga . Metallicud jt kallimad on Taiyo Yudenid või TDK oma nimega, need paremad.
|
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
1 :: |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
29.09.2003 22:15:07
|
|
|
homme/ülehomme lähen tartu ordisse ja ostan 25se torni neid 800mbseid kettaid, mingi 140 maksab. toorikutest mul odav defitsiit hetkel kodus, ei ole mille peale kirjutada. roosad juba kahe tunni jooksul täis kribatud.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.09.2003 22:22:25
|
|
|
Njaa, see JL jutt on mõtlemapanev... peaks ka äkki vanad plaadid üle proovima.
Üldiselt olen kasutanud igasuguseid, viimasel paaril aastal noname asju olen üritanud vältida. TraxDataga on seni vast parimad kogemused, kui neid veel Eestis ei müüdud sai Saksamaalt tarnida...
Viimati ostsin Mikormaailmast mingeid Dysan'i omasid, need näevad vähemalt küllaltki kenad välja (pooled on tornis musta põhjaga ja pooled hõbedasega) ja siiani pole probleeme kah olnud. Vastupidavust näitab siis aeg...
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
29.09.2003 23:01:25
|
|
|
Kuidas on kõigil TraxDataga head kogemused (mainitud eespool mitu korda) Minul küll nendega oli ainult igavane häda olnud: kõrge error rate, error kirjutamisel (kuigi pärast luges), mitmed CD-rommid ei lugenud jne. Ise paneksin TraxData julgesti 3 kõige halvema erineva tooriku hulka, mida kasutanud olen. Vähemalt oli odavam.
Enamustele toorikutele lubatakse säilivust 75-100 aastat, tea, kas ikka peavad niikaua vastu. Võibolla kuskil seifis küll . Mingid 6a vanused noname kaitsekihita toorikud on juba auke täis, nagu ääred oleks ära kärsatatud. Neid pole enam julgenud päris ammu osta
|
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
01.10.2003 21:54:52
|
|
|
traxdatat pole ise kunagi ostnud, on olemas aint üks seda sorti toorik, mis anti lanpartyl tasuta igale osalejale.
OFFTOPIC: tra ordis odav 900mb toorikute puudus, kaks päeva olen käinud, ei ole tulnud ja paistab et ei tule kah
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mägiaivar
HV kasutaja

|
01.10.2003 22:45:18
|
|
|
Eproformance värvilised ja hallid käravad kah, kui muud pole. Verbatim on hea. Emtec'iga on sitad kogemused ja vanad Acerid kipuvad koorikuid viskama . Muide kui kellelgi on Smartbuy toorikutel miskit tähtsamat staffi, soovitan ümber kirjutada- mingi aasta vana plaadi pealmise kihi all käib vist teine elu . Enamus on sellised. Kõlbavad ainult suvel põõsaste külge lindudele hirmutamiseks panna.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
05.10.2003 09:41:34
|
|
|
Proovisin MMORE ka päris hea
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
06.10.2003 09:30:47
|
|
|
Minul Traxdataga ainult positiivsed kogemused. Pole vist ühtegi aiataha läinud ja aastatetagused plaadid siiamaani loetavad.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.10.2003 10:38:02
|
|
|
Traxdata päris hea...
ise kasutan tavaliselt platinumi või verbatimi toorikuid
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
shadowman
HV vaatleja
|
06.10.2003 11:00:32
|
|
|
tsitaat: |
On kellelgi kogemusi Sentineli toorikutega? Müüja sõnade järgi pidid need vanad HP toorikud olema. Keegi ostja oli talle seda öelnud(müüja ise naisterahvas,kes ei tea neist midagi). Hind sellel ka hea - paksus karbis ja 8.50...
|
Sentinelid on jah sama tootja omad, kes HPsid omal ajal tegi. Kus kohas neid 8.50ga müüakse?
Verbatimi Super AZO plaate saab muide kõige odavamalt (vist) www.helisalv.ee (Tondi ülesõidu lähedal on pood), paksus karbis on 9.40 tükk (mujal 11) ja tornis 6.40
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
silts
HV vaatleja
|
09.10.2003 11:17:26
|
|
|
Kasutan Princo toorikuid,head odavad(7 eeku).Ostetud mingi 200 tk,siiamaani pole praaki kohanud,nässu pole ka ükski läinud.Verbatim SuperAZOD ka päris head. A nende vivastaride ja benq-idega võib küll lutsu visata ainult.
_________________ oleks õng,läheks kalale aga jalgratast ei ole |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart
HV kasutaja

|
09.10.2003 17:24:43
|
|
|
Veidi OT, aga siiski ...
Kust kohast saab kõige odavamalt toorikuid ? Mingi pool aastat tagasi sain k-august 3.50 tükk, kui ostsin 100 tükki (ilma karbita). Praegu pole enam neid k's näinud...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
09.10.2003 18:58:58
|
|
|
k urkast ikka saab, hoia sellel silma peal. nad ei saa ju kogu aeg jura müüa, seetõttu arvatavasti hetkel pole muidu need odavad k toorikud kannatavad kribida küll. odavaid toorikuid olen veel saanud ka tartus sellest tirsist.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
09.10.2003 19:46:53
|
|
|
Kellelgi kogemusi Memorexi Black CD-R'idega on? Tootja on CMC Magnetics. Välja näevad lahedad mustad nagu PS plaadid. Huvitaks veel, mis tehnoloogiaga nad selliseks saadud on?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunstore
HV kasutaja

|
09.10.2003 20:02:43
|
|
|
phoenix kirjutas: |
Kellelgi kogemusi Memorexi Black CD-R'idega on? Tootja on CMC Magnetics. Välja näevad lahedad mustad nagu PS plaadid. Huvitaks veel, mis tehnoloogiaga nad selliseks saadud on? |
Praegu tehtud üks plaat sellest toorikust- siiani ei ole probleeme olnud
Tehnoloogia? Arvan, et on kasutatud lihtsalt värvilist plastikut (vaata vastu valgust- ei ole päris must, vaid hästi-tume-punane... Hoiatuseks niipalju, et ei pruugi alati mängida nende aparaatidega, mis pole ette nähtud töötama CD-RW' dega (peegeldab pisut vähem)
_________________ Alla 2,4 GHz masinaid kõlbab kah kasutada
SS:/O: PCMCIA pessa USB kaardi. |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
veldur
HV kasutaja

|
11.10.2003 12:25:36
|
|
|
malcom kirjutas: |
Proovisin MMORE ka päris hea  |
Väga halvad kogemused.
Infot nende pealt väga raske kätte saada.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
OskarR89
HV Guru

|
11.10.2003 12:26:51
|
|
|
Väga halvad kogemused.
Infot nende pealt väga raske kätte saada
|
Mul küll praegu töötavad päris hästi
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inferno
Kreisi kasutaja

|
11.10.2003 12:30:59
|
|
|
Ei viitsinud küll kogu teemat läbi lugeda AGA
* parimad toorikud on need mis maksavad vähe ja mille peale kirjutada saab
* enamus toorikuid ei pea üle 2a vastu - olgu nad siis 3 eekused või 40 eekused
* seda viimast väidet saan tõestada otsides lingi,kui keegi tahab suurest testist mis tehti
* mõttetu topic, kirjuta ja ole rahul , on vaja mingeid vigu ja häid omadusi otsida ? Mis teed nende plaatidega üldse enivei enam
* cdtoorik muutub suht mõttetuks kui on suur hdd...
* muusika toorik muutub mõttetuks ca kuu kahega..vähemalt mina viskan plaate aegajalt cdboxist suvaliselt minema
* kirjutamine sakib
Ahja, arvan,et olen päris palju plaate kirjutanud, üle 2-3 tuhande kindlasti....
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
veldur
HV kasutaja

|
11.10.2003 12:34:29
Re: Noo jah |
|
|
Juhuslik kirjutas: |
Ons kellelgi nagu oidu kirjutada ka sellest kelle poolt on see toorik tehtud(TDK;VERBATIM jne...). u. 2a tagasi kirjutasin no-name CD-R'idele miskeid asju mida oli kiiresti vaja säilitada ja neid oli palju. Tooriku tootjaks andis CDR Identifer Taiyo Yuden. Ükski neist pole tänapäevani surnud. Uba selles, et näiteks Plextori CD ja DVD toorikud on just see firma teinud. Olen kohanud ka TDK'd,Verbatimi ja mingisugseid veel. Platinium'i 52x on üldjuhul Ritek(type 7). Ehk läheneks asjale sellest vaatenurgast. Nimi ei maksa midagi kui tootjat ei ole õige. |
Vot see on õige jutt!
Mis vahe seal on, mis kiri plaadil ilutseb. Tähtis on tootja.
Eri partiid võivad olla tehtud erinevate tootjate poolt ja kokkuvõttes ka kvaliteet viletsam.
Korralikud tootjad on näiteks Taiyo Yuden, TDK, Mitsubishi Chemicals (toodab Verbatib Datalife Plusse näiteks - lihtsalt datalifed on suva tootja tehtud)
Ise hindan esialgu parimateks Sentinele (tootjaks Taiyo Yuden ).
Kahjuks kõik Sentinelid pole tehtud Taiyo Yudeni poolt.
TDK metallicud on ka Riteki tehtud.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
11.10.2003 15:03:32
|
|
|
malcom kirjutas: |
ma ei soovita osta
neid ACERi omasid ( lendas kõrvetajas lugemis ajal tükkideks)
|
Jup need acerid on tõesti Kirjutab küll nende peale aga välja loeb kehvasti Ja Traxdata, eProformance ja verbatim-i kasutan ka Ükspäev proovisin mingeid delay toorikuid, või mis need olid ja 7 eeki maksid ja jäi peale küll  |
irw, minu nimekaim ka ilmunud siia
ise olen ka neid Acer toorikuid proovinud - täitsa pasad - 3 tk ossin ja kõik läksid kirjutamise ajal pe*sse
selgelt oli tegu tooriku veaga, sest samas teistele toorikutele kirjutas vabalt
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |