Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
variousart
HV vaatleja

sõnum 03.10.2009 00:18:32 vasta tsitaadiga

Kas mängule trialit vms pole? Tahaks kah seda üles haibitud mängu järele proovida, aga siga kotis ( loe: täisversiooni ) ei julge ostma hakata kohe.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 03.10.2009 00:53:29 vasta tsitaadiga

kui päris kotis ei taha osta, siis võid läbipaistvas kotis osta.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 03.10.2009 12:46:21 vasta tsitaadiga

Olen ka hetkel "läbipaistva kilekoti" teemas. Servu täitsa toimib, kuigi kõvasti baage täis (enamus queste on incomplete staatuses, korjamist ei ole, manastoned ei toimi jne...) kuid enamvähem mängust üldpildi (umb. 55%) saab kätte, ma arvan (pole "originaali" proovinud).
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 03.10.2009 15:47:08 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Karutädi kirjutas:
maitse üle ei vaielda.

Ikka vaieldakse... või noh.. vähemalt arutletakse. :p See just foorumid huvitavaks teebki.

Minujaoks mitte. Probleem minus, sest minujaoks oli wow kaka ruudus. Täielik saast mille sihtkrupiks olid maitselagedad mürsikud! Ma ei saa teie vaidlusest osa võtta ja veel vähem arutleda.

Ei saa ju näiteks veini ja õlut võrrelda. Mõni kes ei võta veini suu sissegi joob õlut hea meelega.
Kas pole mõttetu vaielda veini teemas kumb on parem kas vein või õlu? Kauidas saab üldse võrrelda võrreldamatuid asju? Jah neil on ka ühiseid jooni nagu mõlemad on vedelikud ja mõlemad teevad purju kui palju juua aga sellega nende sarnasus ka piirdub.

Seega see on Aioni teema ja kui te kuidagi kohe wow-st mööda ei saa siis otsige natuke ning leiategi wow teema üles. Palun ärge spammige ja risustage siin.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.10.2009 15:52:16 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:

Minujaoks mitte. Probleem minus, sest minujaoks oli wow kaka ruudus. Täielik saast mille sihtkrupiks olid maitselagedad mürsikud! Ma ei saa teie vaidlusest osa võtta ja veel vähem arutleda.

Ei saa ju näiteks veini ja õlut võrrelda. Mõni kes ei võta veini suu sissegi joob õlut hea meelega.
Kas pole mõttetu vaielda veini teemas kumb on parem kas vein või õlu? Kauidas saab üldse võrrelda võrreldamatuid asju? Jah neil on ka ühiseid jooni nagu mõlemad on vedelikud ja mõlemad teevad purju kui palju juua aga sellega nende sarnasus ka piirdub.

Seega see on Aioni teema ja kui te kuidagi kohe wow-st mööda ei saa siis otsige natuke ning leiategi wow teema üles. Palun ärge spammige ja risustage siin.

Hea siis, et Aioni enda tegijad pole korduvalt oma podcastides maininud, et WoW oli nende ees etalon, mille järgi nad lihvisid Korea MMOd lääne turu jaoks icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 03.10.2009 16:16:01 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:

Sul ikka eriti haige loogika. Kõigepealt ütled, et sulle ei meeldi vaielda/arutleda ning siis ütled, et teine mäng on "kaka ruudus" ning inimesed, kes seda mängivad on "maitselagedad mürsikud". See on ju täielik provotseerimine. Kui sulle vaielda ei meeldi, siis milleks sellist juttu ajada ja inimesi üles kütta? Sellisest asjast nagu silmakirjalikkus oled kuulnud?

Mulle ka ei meeldi WoW absoluutselt ja minu jaoks ei paku see mäng midagi, kuid see ei tähenda, et mul oleks midagi inimeste vastu, kes seda mängivad. See oleks sama hea, kui ma valiks sõpru selle järgi, mis autoga nad sõidavad.
naga kirjutas:

Naljamees. WoW ja Aion on väga sarnased mängud ning väide, et neil on väga vähe ühiseid jooni on puhas lollus. Pigem võiks öelda, et WoW on Saku Originaal ja Aion on A. Le Coq Premium. Veiniks võiks heal juhul nimetada sandbox MMO'sid, nagu Ultima Online, Shadowbane, Darkfall, Mortal Online, jne.

Lisaks sellele tasub mainida, et veini ja õlle saab väga hästi oma vahel võrrelda. Kuid näiteks veini ja jalgratast oleks juba natuke keerulisem kõrvutada. Vein sümboliseeriks siis arvutimängu ning jalgratas.... jalgratast...
naga kirjutas:

Aion on MMORPG, WoW on MMORPG. Tuleb leppida tõsiasjaga, et kuna WoW on maailma populaarseim MMORPG, siis kõrvutatakse temaga kõiki uusi välja tulevaid mänge, mis laskuvad samasse žanrisse. Mortal Online foorumisse (sandbox MMO) tulid ka alguses inimesed küsimustega, et "kas selline asi on nagu WoW'is?" ja "WoW'is on asjad nii, miks teil teisiti on?", jne jne.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 03.10.2009 19:54:38 vasta tsitaadiga

_
Sul ikka eriti haige loogika. Kõigepealt ütled, et sulle ei meeldi vaielda/arutleda ning siis ütled, et teine mäng on "kaka ruudus" ning inimesed, kes seda mängivad on "maitselagedad mürsikud". _
See on minu isiklik arvamus. Mul ikka on õigus oma isiklikule arvamusele või mis? Kas ma pean endale mürsikuid sõpradeks valima kui nad mulle ei meeldi? Õnneks läheb see seisund neil varsti üle.
Aga vaata ise mis nad siin foorumiski teevad. Oota ma lähen ka nüüd WOW teemasse ja hakkan seal spammima milline teerajaja ikka Runescape on ja kui saast ikka wow sellessuhtes on. Mingu siis ja mängigu oma wowd ja ärgu ajagu oma demagoogiat siin. Need wow ülistuskõned on lihtsalt kopsu üle maksa juba ajanud. Wow siin ja wow seal. Pange põlema oma wow! Vaata näiteks:
sõnum 01.10.2009 13:07 Ega jah.. wow pole ideaalne kuid sellele kõige lähemal icon_biggrin.gif
Mingu oma ideaali tagasi ja ärgu spämmigu!
Jne
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.10.2009 20:30:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Since there is queues on the servers i pickt, I found insted of standing in queue ill just make a new chr on server with not so many on it. One big problem came up, since i have made 4 chrs on 2 dif servers since i moved once befor I cant make more chrs, and I cant get in and del my chrs since then I have to wait in queue. Kinda stupide to limit us to only 8 chrs total on all servers.

tundub, et kõik uued MMOd suudavad ikka üllatada erinevate idiootsustega:D see on juba lausa epic...

veel 50 minti queues... igav on:(
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 03.10.2009 21:02:15 vasta tsitaadiga

ma olen vaadanud seda teemat ja huvi on, kuid pms mitte mingisugust infot m2ngukohta pole.

saaks aru kui need kes on m2ngu ostnud ja seda f2nnavad siis ka r22giks mis seal toimub, palju on eestlasi, kuidas balance on jnejne. oma m2ngukogemusi jagada teistega.
migni teema oli kus yks h2rra kelle kirjutamist ja m2ngus tegevusi oli v2ga hea lugeda ning sain suht hea pildi mis seal toimub.

pigem ytleks praegu et suht crap m2ng, seal ei toimu midagi keegi ei saa m2ngida pelajad ise infot ei jaga kui t6rjuvad ymmarguse jutuga kriitikat.

ja mis 6igusega sina paljun v2ljendusep2rast debiil tuled siin teisi maitselagedateks myrsikuteks s6imama ? mingi kunn oled omaarust ?

veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 03.10.2009 21:06:42 vasta tsitaadiga

Naga, see ongi tänapäeva mängurite kommuun, ega see ainult wow pole. Alati mindakse kuhugi teise mängu teemasse mölisema, et oi kui sitt mäng on ja kidietakse teine mäng taevani mis neile endale meeldib icon_razz.gif Ega need trollid kohe wowkidid pole.

Ühesõnaga ma siis räägin natuke mängust nagu mõned tahavad.
Klasside balanss -
Ei oska selle koha pealt väga midagi öelda kuna pole veel seda õiget pvp'd teinud. Seda ma tean, et sorcererid on väga tugevad hetkeseisul ja pmst vist suudavad kõigile tappa anda pvp's, kui just cleric ennast täis ei hiili koguaeg.
Bugid -
Ühtegi suurt bugi pole siiani kohanud, kõik on nii imeväiksed mis ei sega mängimist üldse. Need kes siin kutsuvad neid minor buge suureks failiks on ise parajad trollid lihtsalt.
Eestlased -
Eestlasi on küllaltki korralik arv, Elyos poole peal on meil gildis hetkeseisul 36 eestlast, asmodianite poolel peaks veel olema eestlasi aga ei tea kui palju.

Rohkemat hetkel ei kirjuta, kui midagi küsida on siis küsigu ja proovime vastata. icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 03.10.2009 21:46:37 vasta tsitaadiga

Andke nüüd ikka aega poistel grindida nädalat paar - küll siis midagi ka mängu kohta öeldakse. Aus leveling kurv on vähemalt, korralikud 6-8 tundi per level kusagilt 3/5 levelcapi pealt juba.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
variousart
HV vaatleja

sõnum 03.10.2009 22:01:15 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
Oota ma lähen ka nüüd WOW teemasse ja hakkan seal spammima milline teerajaja ikka Runescape on ja kui saast ikka wow sellessuhtes on.
Jne

ot:
WoW'i ei tehtudki ju selleks, et RS'i "tappa". On mul õigus? Neid kahte mängu ei saa lihtsalt ühele pulgale panna. WoW'i ja Aionit aga saab.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 04.10.2009 00:15:25 vasta tsitaadiga

ot:
WoW'i ei tehtudki ju selleks, et RS'i "tappa". On mul õigus? Neid kahte mängu ei saa lihtsalt ühele pulgale panna. WoW'i ja Aionit aga saab.
[/quote]

Oota mis moodi sa Aionit ja wowd võrdled!? Ma räägin siis sulle wow-st. Juhtus mulle kätte üks wow fänni video. Seal olid mingid umbes 15 looma kes meenutasid mulle hmm... Ilmselt oli krokodill aasalt hobuse kätte saanud ja selleasemel, et teda ära süia pisut vallatles temaga. Ja need nüüd minu ees olid ilmselt selle armastuse viljad. Nende loomade seljas olid mingid teised loomad kes meenutasid mulle jälle hmm.. Ilmselt halastas krokodill ka ratsanikule.
Ja sellist jura näidati 20 minutit järjest iga nurgaalt ilma, et keegi oleks midagi teinud. Ei tea kas see fänn soovis tõesti vaatajaid igavusega tappa või!? Pean tunnistama, et video lõpupoole kui ikka keegi veel mittemidagi ei teinud hakkas minus juba huvi tärkama aga kahjuks lõppes video ära.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.10.2009 00:16:09 vasta tsitaadiga

Naga... mõnus damäss oled - muud midagi icon_smile.gif

Krdi tunnelvision...

Mis moodi peab ühele inimesele selgeks tegema, et mängude võrdlemine on täiesti NORMAALNE nähtus.. fck.. keegi ei ülista siin WOW-i taevani.

Arenguks kutsutakse seda kui olevikus suudetakse teha midagi paremini mis oli minevikus... KUI seda edasiminekut ei toimu siis EI OLE ARENGUT.

Aioni devid ise ütlesid, et "me võtame kõikidest mmo-dest parima ja teeme veel parema"

Kui nad oleksid ütelnud, et me teeme lihtsalt mingi pasa kokku ja ei üritagi millegi innovatiivsega lagedale tulla siis keegi ei vinguks ega oleks pettunud.
Ma ei oleks ostnud seda mängu usus, et ma saan seal PVP-da või raidida.. instasi joosta, questida paremini kui waris/aoc-s/wow-s/lotris/gw-s/jne... eks?

viimati muutis ottf 04.10.2009 00:52:47, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 04.10.2009 00:19:25 vasta tsitaadiga

Sellest ei saanud midagi aru mis kuradi videot see naga vaatas aga wowi ja aionit saab iga kell samale lauale lüüa. Põhimõte on samasugune, tee pvp'd... tee pve'd, ise valid. Ainukesed erinevused on minu arust need, et wowil on näiteks battlegroundid, aionis on suured castle sieged. Samuti Aion on korea mäng ja see teeb juba natuke erinevaks wowist. Questimine on ikka samasugune, lihtsalt Aionis on natuke edasi arenenud combat (chain skillid ja teema) ja aerial combat.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.10.2009 00:55:30 vasta tsitaadiga

arvamusi ja diskusioone mängu enda üle oli siin piisavalt, seni kaua kui mingid tegelased siin kisama kukkusid ja siis läks lihtsalt läbuks ära...
Ja eriti neile kes on ka varasemaid mmo-sid pelanud - konkreetsed näited kuidas on aionis ja kuidas oli ennem.. mis on parem, mis on sitem.

Vot naga, mul on täpselt samasugune õigus isiklikule arvamusele nagu sinul!

Erinevalt sinu sodist üritan ma oma väljaütlemisi põhjendada ja sellest ka võrdlused wow-st või mõnest teisest mmo-st.

Mis on Aionis parem kui teistes mmo-des?

1. Graafika
2. Combat combod (isegi mitte see.. kuna see on juba olemas varasemates mmo-des. KA WOWis.. omg wtf cant be?)

Kõik....

Kui keegi veel peale niisama vingumise suudab välja tuua midagi mis on aionis parem kui varasemates mmo-des (koos põhjendusega) siis müts maha.
tagasi üles
Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 04.10.2009 08:42:33 vasta tsitaadiga

Kuna enamus alles grindib siis vist ple m6tet kysida, et kuidas see RvR ka on. On ta yldse olemas? Kuulsin kuskilt et Aoin on ikkagi RvR mmo.
Peale Daoci, mida ikka freeshardis pelan veel, pole leidnud yhtegi normaalset RvR mmo-d.
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 105
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.10.2009 10:06:26 vasta tsitaadiga

ottf, kusjuures graafika kohapealt ... jah su tegelane on ilus, majad ümberringi on ka ilusad... aga muru kui sellist mängus pole... jooksed nagu mööda pügatud golfi väljakut:D
naga, tead lauset, et kellele ema kellele tütar? see, et sinule wow ei meeldi, ei tee wow'i veel halvaks mänguks. huvitav on lihtsalt see, et blizzard on nii palju uusi asju mmo'desse lisanud ja nende uus expansion pack toob veelgi uudsust mida ükski teine MMO ei kasuta. ehk siis hetkel vaatamata sellele, kas wow sulle meeldib või mitte, blizzardi dev team on teistest peajagu üle.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.10.2009 10:33:58 vasta tsitaadiga

Corwin kirjutas:
Kuna enamus alles grindib siis vist ple m6tet kysida, et kuidas see RvR ka on. On ta yldse olemas? Kuulsin kuskilt et Aoin on ikkagi RvR mmo.
Peale Daoci, mida ikka freeshardis pelan veel, pole leidnud yhtegi normaalset RvR mmo-d.

RvR on olemas sellise pisikese nüansiga, et on veel kolmas rass (npc), kes nii asmode kui elyosega sõdib.

RVR on põhimõtteliselt sama nagu on warhammeris ja wow-is (wintergrasp) ning daoc-is.

Aionis emb/kumb pool samuti sõdib selle nimel, et kogu influence endale võita mis annab samuti hunnikutes boonuseid ja asju kuid see mäng ei jõua kunagi lõppu sest balaur rass hakkab kohe sõdima edukama player rassi vastu, et niiviisi "balanss" mängu tuua.

etc_Shelob kirjutas:
kusjuures graafika kohapealt ... jah su tegelane on ilus, majad ümberringi on ka ilusad... aga muru kui sellist mängus pole... jooksed nagu mööda pügatud golfi väljakut:D

Jep.. täitsa nõus. Elyose poolel oli täiesti kena kuni elthemist edasi.
Asmode poolel oli juba atgard landingu linnast alates täielik tunne, et disaini tiim on ikka kõvasti slackind.
tagasi üles
Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 04.10.2009 11:45:21 vasta tsitaadiga

Ja kuidas selle lendamisega on, 6hulahingud vms natuke, kuidas ma ylen, n6medaks k2tte 2ra ei l2he ?
Allso nii julgelt ikka wari ja wowi daociga v2hemalt RvRi kohapealt ei v6rdleks. Aga eks inimestel erinevad arvamusi.
Kas on olemas ka mingi reward systeem, ala Realm Ranks nagu Daocis. Et saad oma l6putute pingutuste eest ka midagi?
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 105
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 04.10.2009 12:02:44 vasta tsitaadiga

Corwin kirjutas:
Kas on olemas ka mingi reward systeem, ala Realm Ranks nagu Daocis. Et saad oma l6putute pingutuste eest ka midagi?

Rankid on olemas, abyss pointide eest saad omale geari ka osta, mängu parimad setid praegu vist.
tagasi üles
Snaxez
Kreisi kasutaja
Snaxez

sõnum 04.10.2009 13:05:35 vasta tsitaadiga

lendamise pvp pidi täiesti fail olema, ranged class võidab alati, malee-l pole lootust kah.

ja kes mängu näinud pole siis siin natuke mängu alguse kohta räägitud:
part 1 - http://www.youtube.com/watch?v=_IhtsHk8r8o
part 2 - http://www.youtube.com/watch?v=jfeoReg5fNM
part 3 - http://www.youtube.com/watch?v=qr6jNsOeWtU

btw video tegijad mängivad ka wow-i, niiet mitte närvi minna
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 53
tagasi üles
Karutädi
HV vaatleja

sõnum 04.10.2009 13:30:11 vasta tsitaadiga

Corwin kirjutas:
Ja kuidas selle lendamisega on, 6hulahingud vms natuke, kuidas ma ylen, n6medaks k2tte 2ra ei l2he ?
Allso nii julgelt ikka wari ja wowi daociga v2hemalt RvRi kohapealt ei v6rdleks. Aga eks inimestel erinevad arvamusi.

Õhulahingud on vähemalt praegu (~lvl 30) suht lühiajalised, max ~2-2,5 minutit. Põhiline madin käib ikka maas ja võimalus vahel lendu tõusta, mis annab suurema liikumiskiiruse, boonuseid ja limiite skillide kasutamisele, rohkem suundi põgenemiseks/taktikaliseks tagasitõmbumiseks, lihtsalt lisab keerukust.

Nii palju kui mina näinud olen, käib Abyssis kogu aeg madin. Sellist võimalust, et lähed tapad rahulikult questmobe ei ole, pidevalt pead jälgima et flighttimer oleks täis, silma peal hoidma combatlogil ja minimapil, niipea kui midagi punast kusagil näed, tõmbad tiivad selga ja vaatad, kas on mõtet minna kaklema või tuleb kiiremas korras lennata kuhugi, kus on rohkem omi inimesi. Vahel läheb suuremaks pvp-ks kus mõlemal poolel kümneid inimesi. Kümneid, kuna enamus inimesi serveris ei ole veel Abyssi jõudnud icon_smile.gif

Fortress siege pole veel näinud, aga ei jõua ära oodata icon_smile.gif Mulje on jäänud, et siegid vajavad rohkem taktikat ja koordinatsiooni kui näiteks L2-s, kuna peale siegitava fortressi on Abyssis laiali hulk artifakte, mida kaitsevad minibossid ja mis tuleb ka oma poolele eelise andmiseks ära vallutada ja oma käes hoida. Ja lõpuks, iga hetk võib välja vupsata NPC factioni battleship, mis viskab sulle kaela hunniku elite mobe kes hakkavad võitlema kas sinu poolel või sinu vastu icon_question.gif.

Juhul, kui pvp-st villand saab, on võimalus minna questima/grindima aladele, kuhu vastaspool kas üldse ei pääse või pääseb ainult läbi riftide (aegajalt ilmuvad portaalid asmo ja elyose maade vahel) aga mobid nendel aladel annavad vähem expi ja ei anna Abyss punkte. Instancitest on kogemus ainult esimese, lvl 25 oma osas, mis on WoW-st tulnu jaoks suhteliselt lihtsakoeline, aga vajab siiski korralikku gruppi kus tank oskab tankida ja dps ei jookse pea otsas laiali ringi, CC tuleb kasuks ja lõpubossil on isegi aoe attack, mille ulatusest vähemalt teoorias võiks välja joosta xD

Gathering skille on kaks - üks kõige jaoks, mis maa peal kasvab/elab ja üks aetheri (substants, tänu millele lore järgi lennata saab) jaoks, mida saab ainult lennates korjata. Levelida neid on ausaltöeldes suht tüütu ja aeganõudev. Samas võid kõik vajaliku osta ka trade brokeri juurest nii et nende levelimine ei ole absoluutselt vajalik.

Craftimine - mõned arvavad, et Aioni versioon on kõige parem, mida nad seni MMOdes näinud on, mõned jälle, et kõige õudsem. Crafting skilli saab levelida algusest lõpuni work orderitega, mis põhimõtteliselt kujutavad endast queste, kus NPC annab osa vajalikke materjale, ise ostad teise osa juurde ja craftid nendest valmis asjad, mille annad NPC-le tagasi. Vastutasuks saad veits ekspi, materjale või retsepti, kui hästi läheb, siis haruldase retsepti, mida lihtsalt osta ei saa ja millega saad valmistada kõrgema kvaliteediga asju.
Aionis on kõik tradeskillid võimalik teha levelini 399, aga ainult kaks per character on võimalik teha lõpuni, so levelini 450.
Varustusega seotud craftinguga (armormithing, tailoring, handicrafting, weaponsmithing) saab teha antud levelil kõige paremat varustust. Näiteks mul on lvl 25 mace, millega võrdväärse saab lvl 30 questist. Täpselt ei tea, kuidas endgames on, aga jooksvalt endale varustuse craftimine on seni ennast ära tasunud.
Cooking tundub madalamatel levelitel suht mõttetu, aga hakkab väärtust omama endgames (DP food) ja on seetõttu üks skill, mis soovitatakse lõpuni (lvl 450-ni) ära teha.
Alkeemia jälle on algusest peale kasulik ja tundub seni olevat ainuke tradeskill, millega on väikese vaevaga võimalik raha teenida icon_razz.gif
Nagu gatheringskillidega, pole ka craftimine absoluutselt vajalik, kõiki asju saab osta trade brokeri juurest icon_smile.gif

Üks kummaline asi trade brokeriga - otsing töötab seal ainult siis, kui kasutad suurtähti. Kui sul on vaja leida asja, mille nimi on Worthy Armor Flux, siis 'worthy armor flux' ostsingus tulemusi ai anna, aga 'Worthy Armor Flux' ja 'Wo Ar Fl' annavad xD

Üldine mulje mängust on seni väga positiivne, mäng on suuremalt jaolt L2 ja WoW hübriid. Ei ole nii polished kui WoW, aga bugid on enamuses väikesed ja üsna mõistetavad, arvestades seda, et praegune mängu versioon (1.5) ja läänestamine (tõlked, hääled) on tehtud suht hiljuti.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 04.10.2009 14:38:17 vasta tsitaadiga

Snaxez kirjutas:
ja kes mängu näinud pole siis siin natuke mängu alguse kohta räägitud:
part 1 - http://www.youtube.com/watch?v=_IhtsHk8r8o
part 2 - http://www.youtube.com/watch?v=jfeoReg5fNM
part 3 - http://www.youtube.com/watch?v=qr6jNsOeWtU

Ei need on head previewd icon_biggrin.gif Naerda sai palju aga eks jah, nende jutt on enamasti tõsi küll.
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 04.10.2009 20:24:33 vasta tsitaadiga

kui kaugele on eesti omadest jõudnud max levelini?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.